Anna

Myklebust

For noen uker!!

  • Publisert 16.05.2013 kl.21:16. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har hvert skikkelig dårlig med bloggingen de siste ukene.  Men jeg har vært skikkelig dårlig og ikke klart å sitte på pcen, fokusere på skolen, bare ligget i sengen og sovet.
Grunnen for at jeg har hvert så mye syk i år tror jeg er fordi jeg har hatt et skikkelig stressende år. Jeg har hatt skikkelig mye å tenke på, alt fra skolen, trening til teorien og lappen.
Jeg har så lyst å klare alt men går ikke alltid den veien. Men jeg fikk lest litt på teorien i helgen og tenkte at jeg kunne prøve meg på tirsdag også bare håpe på det beste. 

Kjørelæreren min hadde ikke tro på meg i det hele tatt så han ville egentlig kjøre meg tilbake på skolen. Hehee! Men neida, måtte være litt klyse og si at jeg faktisk hadde penger til å stryke..
Jeg var 99 % på at dette ikke skulle gå min vei. Jeg hadde en jente som satt rett foran meg og jeg måtte jo se om hun fikk tommel opp eller tommel ned, nysjerrig vettu.
Hun fikk tommel opp og da tenkte jeg bare "åh" jajaa, heldig hun. Jeg satt der en halvtime og så opp i luften, hadde så lyst og få den overstått jeg også.
Jeg trykket avslutt og vet dere hva? jeg og fikk tommel opp!! det er det syykeste, aldri vært så overrasket i hele mitt liv, jeg satt der sikkert i 30 sekunder og bare glodde på skjermen, visste ikke om jeg skulle le eller grine. Døøøds deilig, nå er oppkjøring bestilt og jeg er så klar for lappen nå! Hehee :-D

 Også fikk jeg vite i går at jeg skulle ha prøveeksamen i matte i dag, og jeg hadde jo ingen bok eller noe! Jeg snakket med læreren i telefonen, så vi får no bare se hvordan det gikk.. Hehee

Men nå skal jeg nyte 16 mai med fine folk! så blogges vi senere <3

 

Skriv en ny kommentar
AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits