Anna

Myklebust

17 mai!

  • Publisert 21.05.2013 kl.16:25. Ligger i kategorien: Blogg

Den 16 mai var planen og stikke til en venninne i byn og henge med de når de hadde vors også gå på byn etterpå.
Edru eller ikke så klarer jeg og ha det gøy selvom. Men når jeg satt meg på bussen på vei til henne hadde jeg plutselig kjempe vondt i magen, skikkelig uvel, satt å vridde meg hele turen.
Når jeg var kommet til byn ringte jeg venninen min og bedde henne om å møte meg.  Jeg fikk vært med henne og de andre i 40 minutter før jeg satt meg på bussen og reiste hjem.

Det  er 3 år siden jeg har vært så dårlig som jeg var nå og da tenkte jeg, dette må jo være nyrebekkebetennelse, fordi denne følelsen kjente jeg igjen.
Natten til 17 mai var helt forferdelig, det var vondt, alt verket, jeg bodde på do hele natten, drakk  te med honning, spiste masse sitron fordi det er viktig og drikke masse og spise ting med masse syre når man har blærebetennelse. Uff, det var helt forferdelig. Om mornigen på 17 mai var det rett på legevakten og der tilbragte jeg 2 timer. Kjeeeldelig, men jeg måtte ha medisiner.

Når jeg var ferdig på legevakten var det rett på apoteket for å hente medisinen også hjem og spise 17 mai frokosten mamma hadde stelt i stand. Blir jo ikke bedre frokost enn den. Hadde gledet meg til rømmegrøt hele morningen. Jeg orket bare en liten skål, men det smakte fantastisk. På ettermiddagen reiste jeg, Håvard og mine brødre til pappa og var der og feiret. På kvelden reiste vi inn til byn, dret litt i smertene, det var 17 mai og jeg skulle ut, gå i jalla bodene, tivoli og vinne bamse, hehee. Men det er tradisjon for meg. Jeg skulle jo egentlig se fyrverkeriene med venninner men den planen gikk ikke etter planen så jeg reiste heller hjem og så film med familien, lange flate ballær var på tven og det er jo favoritt filmen min! love iit. Lå med teppe, te og sitron.Meg og mine <3Bamsene mine og en 17 mai smokk <3
Det ble en fantastisk dag selv om den ikke begynte helt perfekt.  

Skriv en ny kommentar
AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits