Anna

Myklebust

Hvorfor må det være så vanskelig? Føler meg helt alene.

  • Publisert 08.02.2017 kl.21:03. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønne <3 jeg har hatt noen skikkelig tunge dager å derfor vært fraværende. Jeg har spurt meg selv 10 000 spørsmål og føler at uansett hvilke svar jeg kommer frem til så er det ikke bra nok. Jeg er mamma til to nydelige unger, forlovet med verdens fineste og beste mann men så kommer det til meg selv - jeg klarer ikke å finne ut av hva jeg ønsker å bli, hva jeg vil jobbe som. Jeg googler, jeg er på Finn å leter av alt som finnes, prøver å finne inspirasjon til hva jeg egentlig ønsker å studere eller gå i lære som. Jeg har vært innom alt mulig oppe i hodet mitt - eiendomsmegler, interiørarkitekt, boligstylist, bryllupsplanlegger, makeupartist, advokat - osv - osv. Og sånn fortsetter det. Jeg er en utadvendt jente som elsker nye ting, nye opplevelser og ikke aner hva morgendagen bringer.

Jeg føler at alle rundt meg har klart det, de har giftet seg, kjøpt bolig, ferdig utdannet eller holder på med utdannelsen - har jeg virkelig begynt i feil ende? Jeg kunne aldri valgt vekk ungene mine, de er mitt alt - men jeg føler meg som verdens værste mamma og ikke minst kjæreste som ikke vet hva hun skal gjøre med livet sitt. Eneste jeg vet er at jeg ønsker en inntekt og jobbe med noe jeg virkelig brenner for. Jeg er en drømmer og håper på at 2017 åpner nye dører for meg fordi nå må jeg videre i livet mitt. Jeg er lei av å ha en jobb som jeg alltid skal tenke som midlertidig- NÅ vil jeg tenke at det er dette jeg vil og det er dette jeg skal drive med i mange mange år fremover.

Karoline

08.02.2017 kl.22:09

Du er absolutt ikke alene! :) jeg et utdannet helsefagarbeider og føler at jeg må gjøre mer for å virkelig lykkes her i livet (værtfall med tanke på faste stillinger innen dette faget). Tenker både det ene og det andre men kommer alltid frem til at jeg ikke orker mer skole og mer fravær fra datteren min samboeren min. Masse lykke til <3!

AnnaMyklebust

22.02.2017 kl.11:14

Karoline: Åå, så godt å høre at jeg ikke er den eneste som går rundt med tusen tanker. Det er virkelig ikke lett det der, men tusen takk å ønsker deg masse lykke til videre også! :-)

Dazzy

09.02.2017 kl.00:02

Du er ikke den eneste! Det er aldri lett uansett, og du er utrolig heldig som har det livet du har selv om du mangler den ene tingen. Men det kommer, det kan jeg love deg. Stå på, søk rundt, forhør deg rundt med andre som er utdannet innenfor det du vurderer! Ikke gi opp!

AnnaMyklebust

22.02.2017 kl.11:15

Dazzy: Så godt å høre! og ja, det er sant - men lett å ha fokus på alt man ikke har. Men tusen takk for gode ord <3

Iselin Renée

09.02.2017 kl.15:10

<3

Carina Chanel

25.02.2017 kl.21:13

Du er ikke den eneste som har det sånn. I en periode jobbet jeg 4 jobber, men det viste seg at ingen av de var noe for meg. Etter at jeg fikk barn ble det viktig for meg å være der mest mulig for barna, og derfor ha en fleksibel jobb. Så nå er målet mitt å oppnå resultater så min deltidsjobb kan bli til min en fulltidsjobb, hvor jeg jobber hjemmefra og kan styre min egen hverdag, levere sent i bhg og hente tidlig... <3
Skriv en ny kommentar
AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits