Anna

Myklebust

New chapter

  • Publisert 01.03.2017 kl.15:13. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønne <3 Nå nyter jeg det å være tilbake til rutiner igjen - alltid kjekt å dra de ut men enda deiligere når man er tilbake til normalen. Fra og med i dag har Adriana fått full plass i barnehagen, så utrolig koselig - hun storkoser seg og har fått så mange venner. Et stort smil og en god suss når jeg leverer henne og en enda gladere jente når jeg kommer for å hente - da gjør det verdt det å levere henne. Nå kan jeg nyte den siste tiden med Milian før jeg skal ut i jobb og han skal i barnehagen. Tiden går så alt for fort, føler det var i forrige uke jeg fødte og nå har de blitt så store begge to på hver sin måte.

 

I dag har det vært en rolig dag, først møtte jeg mamma og lillebroren min til lunsj også gikk meg og lillebroren min å tok noen bilder. Alt blir mye enklere å planlegge nå som Adriana er i barnehagen og jeg kan blogge mer uten at noen av de merker noe til det. Milian har sine faste soverutiner noe som passer meg perfekt når jeg skal jobbe. Jeg ser virkelig frem til nye dager med nye muligheter, dette blir begynnelsen på noe bra. Nå har jeg virkelig tid til å prioritere bloggen, meg selv og ikke minst lille prinsen min. Slenger med et bilde av Oreo - milkshaken jeg hadde til lunsj, den var helt fantastisk!

 

Iselin Renée

01.03.2017 kl.15:46

Den så god ut :)
Skriv en ny kommentar
AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits