Anna

Myklebust

Jeg griner av glede!

  • Publisert 24.05.2017 kl.20:51. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet, endelig har jeg en stor grunn til å smile. Livet har snudd og vi er virkelig klar for en ny start. Vi har hatt det kjempetøft, vi har opplevd noe som jeg håper at andre aldri får oppleve. Men i dag kom den dagen vi har ventet lenge på, å få en god nyhet - i dag ble vi huseiere - tenk det! Endelig har vi et sted vi kan kalle et hjem, det er helt ubeskrivelig! Følelsene tar over og jeg er helt overveldet av glede. Endelig kan ungene slå seg til ro og vite hvor hjemmet deres er. Vi har vært så mye frem og tilbake og kan ikke glede oss nok til å flytte inn i det nye. Jeg gleder meg til å komme tilbake til rutinene våre, treningen, få skikkelig orden og kan begynne å leve igjen. Jeg gleder meg til å ta dere med inn i huset vårt og vise dere hvor fint det er og hvor fint det kommer til å bli - vi har så mange planer fremover, både inni og utenfor huset at dette blir bare gøy. Dette er vårt hus og nå kan vi gjøre akkurat som vi vil og ha den stilen som representerer oss.
 ♥♥♥♥


Et nytt kapittel i livet og vi ønsker det hjertelig velkommen, vi gleder oss til tiden vi har i møte. Vi flytter inn i sommer så da håper vi på mye sol, ferien blir hjemme i år og da er det godt å ha noe å gjøre på, men hva er vell gøyere enn å flytte? Hehee. Det å flytte generelt er sikkert noe skikkelig drit men nå har vi levd så lenge i pose og sekk at det blir deilig og endelig ha et sted å ha tingene våre og ikke minst vite hvor det er. Nå smiler livet og jeg har aldri vært så klar for å starte på nytt som nå. 

Victoria Larsen

24.05.2017 kl.21:58

Åh, så fine dere er <3

AnnaMyklebust

24.05.2017 kl.22:04

Victoria Larsen: Åe, takk <3!

Marie Oma

24.05.2017 kl.23:09

gratulerer så mye <3

AnnaMyklebust

04.06.2017 kl.20:59

Marie Oma: Takk <3
Skriv en ny kommentar
AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits