Anna

Myklebust

Hus - planer

  • Publisert 27.05.2017 kl.11:13. Ligger i kategorien: Blogg

God helg <3 Nå har jeg gått så lenge med tannverk at det var på tide å få den ut, jeg har så sinnsykt tannlegeskrekk at jeg har virkelig gruet meg til denne dagen. Overraskende nok så gikk det kjempefint, ikke vondt i det hele tatt - så til alle der ute som gruer seg til å trekke, ikke nødvendig å bruke energi på det, går kjempefint og man kjenner ingenting. Det er deilig å endelig ha klart å gjennomføre det. Nå gleder jeg meg til fredagskveld med min kjære, har lagt meg tidlig hele uken fordi jeg har hatt så vondt så nå blir det filmkveld også får jeg prøve å spise litt pizza - men er litt spent på hvordan det går.

Ellers er det å planlegge litt hvordan det skal se ut i det nye huset, vi har mange ønsker å gleder oss kjempemye til vi skal flytte inn. I midten av sommer skal vi ønske det nye livet velkommen - det blir rart men samtidig helt fantastisk.

mdabdurrazzakblog

27.05.2017 kl.11:42

Nice post,thanks for sharing

sexual dysfuntion

Bitte-Louise

02.06.2017 kl.15:56

Gratulerer så mye med et hus :D

AnnaMyklebust

04.06.2017 kl.20:57

Bitte: Takk! det er så gøøy :-D
Skriv en ny kommentar
AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits