Anna

Myklebust

Nå er det ikke lenge til vi flytter!

  • Publisert 05.06.2017 kl.22:26. Ligger i kategorien: Blogg

Åå, det kribler i hele kroppen - kan faktisk ikke fått sagt det nok. Jeg gleder meg uendelig mye til vi flytter inn, litt over en måned igjen så er vi i hus. Jeg har så mange tanker om hvordan dette kommer til å bli. Endelig skal vi få noe helt eget, skape vår lille perfekte plass. Sommeren i år blir å tilbringe masse tid hjemme og gjøre det så koselig som mulig. Meg og Håvard drømmer oss litt vekk - men med gode løsninger er det mulighet for det meste. Jeg ser mye på inspirasjon til rommene, spesielt stue og barnerom. Kanskje jeg i tillegg skal lage meg et lite kontorhjørne - med tanke på at jeg har mulighet for det i jobben min? Er litt koselig med en liten plass for meg selv. 
Det er mye vi ønsker å gjøre, men vi tar det litt etter litt. Nå skal vi fokusere på å få oss i hus først også kan vi gjøre litt endringer underveis. Livet begynner med blanke ark noe vi virkelig trenger nå.  

Skriv en ny kommentar
AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits