Anna

Myklebust

En avslappende dag <3

  • Publisert 30.01.2014 kl.23:06. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har jeg trent rygg, vært i familiebesøk og bare slappet av med kjæresten. Vi hadde lyst å finne på noe gøy så vi bestemte oss for å ta en liten photoshoot, hehee! her er noen av bildene :D 

Han ville prøve seg som fotograf så ble bare bilder av meg denne gangen, hehe.

En helt vanlig dag hjemme hos oss! :D Jeg har lagt ut en video av ryggtreningen på instagram men klarte ikke å få den inn her :/ såå om dere vil se den så er det bare å søke på annamyklebust. 

Nå er det siste måltid før leggetid, snakkes mine søte lesere <3God morgen <3

  • Publisert 29.01.2014 kl.13:53. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine søte <3 I dag begynner jeg ikke på jobb før 16.00 og bestemte meg for å sove lenge. Det er lenge siden jeg har fått så mye søvn som jeg har i dag, deilig. Jeg skal trene rygg og biceps senere i kveld. Motivasjoen er på topp og gleder meg til en god økt. Skal dra kjæresten min med på økten så da blir det litt gøyere. 

Det kommer også ut en video på instagram så følg meg gjerne der: AnnaMyklebust.

Det er en motivasjon for meg selv å se hvordan øvelsene gjøres og at man kan se at muskelgruppene jobber slik de skal. 

Ha en fin dag <3


Utsetter konkurransen til høsten!

  • Publisert 28.01.2014 kl.22:19. Ligger i kategorien: Blogg


Da må jeg ærlig innrømme en ting. Jeg var på formsjekk i dag og snakket med Ida ganske lenge. Kroppen min har kommet seg sykt mye og man kan se store forandringer fra før jeg begynte med treningsprogrammene og diettene til nå men likevel føler jeg meg ikke helt klar til å ta det store steget og stå på scenen i April. For mange er det å kunne stå på en scene og vise at de har klart og komme seg dit er et stort mål i seg selv. Men målet mitt mål er mer enn bare det. Jaa, det er kjempe bra og kunne stå på scenen og vise at de har klart og kommet seg dit men for min del så ønsker jeg å bli sett. Jeg vil ha enda litt mer muskelmasse og da trenger jeg litt mer tid. Jeg har alltid vært en liten jente og tar da litt ekstra tid med å få muskelmassen opp. 

Jeg vil ha en sjangse til å kunne klare og komme meg til en finale og da må formen, fysikken og alt være på plass, selvsikkerheten din ihvertfall. Dommerene legger fort merke til en som er usikker på hva en driver med. Har du alt på plass så er det mye lettere å komme lengre enn å bare å stå på scenen. Det er snakk om ganske mange jenter som står på rekke bortover scenen og det å klare å få oppmerksomheten vekk fra alle andre og til seg selv skal en del til. Det å være en av de 6 som kommer i en finale er helt sykt bra i seg selv. Jeg har ingen forventninger med at jeg kan klare det, men vil ha en kropp som kan ha en sjangse til å kunne klare det.

Jeg syntes selv at rumpen og lårene mine er for små, de har vokst kjempe mye og markeringene blir bedre og bedre men ikke bra nok i mine øyne. Jeg vil at dette skal være i toppform når jeg skal ta det største steget og derfor har jeg og Ida valgt at høsten kan bli min sjangse. Jeg går på samme diett som nå frem til sommeren og begynner da på en konkurranse diett.  Man kan alltid bli bedre men jeg vil være fornøyd med resultatet når jeg står på den scenen og tenke at dette har jeg virkelig klart. 

Ja, jeg er sliten og tanken på å få det unnagjort nå i April hadde vært deilig men når jeg først skal stille så vil jeg gjøre det skikkelig. Trening for meg er mye mer enn bare en konkurranse. Jeg elsker å trene og lever i min egen boble når jeg gjør det. Jeg vil bli den beste versjonen av debutanten i meg selv og det at jeg venter 7 måneder til kan gjøre det lille ekstra. 

Bikinien er klar og motivasjonen er der så da er det bare å kjøre på. Jeg gleder meg veldig til å se og heie frem de fine jentene som skal stille nå og ønsker de masse lykke til <3.  

Tiden flyr!

  • Publisert 24.01.2014 kl.21:16. Ligger i kategorien: Blogg

Heisann! Nå er det lenge siden jeg har fått skrevet innlegg, mobilen min er på service og har hatt litt problemer med macen men nå har jeg fått helt ny. Dessverre ble alle treningsvideoene slettet så må lage nye. Det har vært ganske mye trening i det siste og merker på kroppen at den er sliten. Konkurransen er om 2 måneder og jeg merker at tiden flyr. 

I dag har jeg trent biceps og rygg og avlsuttet kvelden med 1 time kardio med 15 *30 - 10 ganger intervaller på slutten
 When life changes to be harder, change yourself to be stronger !

  • Publisert 20.01.2014 kl.23:29. Ligger i kategorien: Blogg

Da er kveldens trening unnagjort og jeg kan legge meg med god samvittighet. Jeg ser frem til i morgen, morgenkardio 05.00 og jobb 08.00 - 15.00 og da er det rygg og biceps som står på planen.

God natt mine søte :)

Takk så mye til min fantastiske sponsor!

  • Publisert 16.01.2014 kl.11:23. Ligger i kategorien: Blogg

I dag fikk jeg en pakke i posten med nye treningsklær og kosttilskuddet bcaa. Treningsklærne er ufattelig deilig og trene i og de ser ganske fine ut. To fluer i en smekk.

Finnes ikke mer motivasjon enn å trene i nye treningsklær. Hehee!

Jeg bruker størrelse, s. Disse anbefales virkelig om du ser etter nye og fine treningsklær. De sitter som et skudd og kjempe deilig og ha på.

Ha en fin dag <3

Bli den beste av deg selv!

  • Publisert 10.01.2014 kl.22:15. Ligger i kategorien: Blogg

I dag fikk jeg meg en stor overraskelse etter dagens andre økt. Så markert har jeg faktisk ikke vært før. Den beste følelsen er å se seg i speilet og tenke at NÅ har jeg endelig gjort noe riktig ! All diett og trening er verdt det. Når resultater vises så er det ingenting som motiverer meg mer til å fortsette.

Nyttårsaften med mine beste <3!

  • Publisert 01.01.2014 kl.15:17. Ligger i kategorien: Blogg

I går begynte dagen med jobb, middagsbesøk hos mamma så videre til et annet middagsbesøk til et vennepar av mine svigerforeldre også på en fest til et godt vennepar av meg.

Nyttårsfeiringen ble feiret med både familie og venner fra barn og ungdomsskole og min forlovede noe som gjorde nyttårsaften enda bedre enn forventet. Det var kjempe kjekt å se alle igjen!

Nå gleder jeg meg til et nytt år og nye mål! :D

Nye mål og nye muligheter !

  • Publisert 01.01.2014 kl.15:08. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har vært så uheldig og ligget syk i julen, fått en infeksjon så kjertlene mine var skikkelig hovven og måtte gå på en antibiotika kur. Jeg har enda litt igjen av behandlingen. Jeg måtte holde meg litt unna treningen og holde meg i ro. Jeg har vært flink med maten sånn at det det ikke gikk for mye utover formen. Julematen måtte jo komme med så jeg ser frem til hardtrening nå i det nye året.

Jeg har aldri vært så motivert som jeg er nå! Gleder meg så sykt til enda flere resultater og mål med treningen.

En fantastisk fin jul !! <3

  • Publisert 01.01.2014 kl.15:01. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har hatt verdens fineste jul. Kjæresten min fridde til meg på selveste julaften, foran hele familien min. Han hadde planlagt dette i over 1 måned og det ble perfekt gjennomført. Jeg ante ingenting så bedre frieri går ikke ann. Det ble enda bedre enn det jeg hadde drømt om. Jeg fikk en fantastisk fin ring og gå et stort skritt videre i forholdet med verdens herligste gutt <3

Jeg håper alle har hatt en fin jul og er klar for å gå inn i det nye året med nye mål.

Jeg er så heldig at lillebroren min filmet hele frieriet men får dessverre ikke lagt den ut her, den er alt for stor! Så om dere vil se den så gå innpå Facebook siden min og søk på Anna Myklebust.

Jeg skal prøve å få den inn her men trenger hjelp med å gjøre filmen mindre. Hehee !

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits