Anna

Myklebust

What a beautiful day

 • Publisert 31.01.2015 kl.18:28. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! I dag har vi brukt dagen på trilletur ute i snøen - det var kjempe deilig. Det er ikke ofte vi er så lenge ute men i dag var vi ute i 3 timer og det var kjekt. Vi har ligget med omgangssyke og brukt så mye tid i sengen så nå var det på tide å komme oss ut i frisk luft.

Planen i kveld er å slappe av i sofaen med litt godis og gullfisken på tv, dere må ha en fantastisk lørdagskveld.

Throwback 2014!

 • Publisert 27.01.2015 kl.21:30. Ligger i kategorien: Blogg

Endelig fikk jeg tid til å lage dette innlegget. Er ikke lett å sitte på pcen å blogge når du har en liten jente som trenger deg 24/7  og nå har jeg i tillegg ligget med omgangssyke i over en uke så har vært utrolig lite blogging noe jeg ikke er stolt over men datteren min er første prioritert. Det var så masse fint som skjedde i 2014 men jeg har valgt å fokusere fokus på høydepunktene - eller så burde jeg kanskje skrevet en bok? hehee.. Jeg håper dere blir fornøyd!

Jeg gikk inn i nyåret som forlovet med verdens fineste gutt!  
Morgenkardio etter all julematen i begynnelsen av Januar.utrolig dårlig bilde, men her går vi 06.00  - dette gjorde vi 5 ganger i uken. Planen var å stå på scenen i Sandefjord 2014.Formen i Februar 2014. Jeg hadde fått beskjed av coatchen min at jeg hadde gått opp i muskelmasse og ned i fettprosent - en lykkelig jente!2 uker etter fant jeg ut at jeg var gravid - 10 uker på vei - wii!


Bikinien ble for liten med tanke på at jeg vokste her og der - var ikke akkurat bare magen som vokste!Meg og Håvard reiste til Sandefjord for å se teamet mitt konkurrere - litt sårt å ikke stå der selv men en dag er det min tur og da har jeg en datter og forlovede som heier på meg.


Konfirmasjon til lillebroren min

Ultralyd i uke 18 - vi venter en prinsesse!Det måtte selvfølgelig feires - så vi bestilte en stor pizza på Peppes!

Konfirmasjonen til fetteren min!Melderskin 5,5 måned på vei! - sykeste jeg har opplevd!Gravid + styrke = et stort smil!Det var ikke bare magen som vokste men skuldrene også - 1 måned mellomromRhodos i måned 7- varmt, sliten men gikk veldig fint !Vi reiste med et vennepar av oss - super koselig!

Måtte ta et lite selfie av gravidmagen min! 28 uker på vei.Vi kjøpte drømmevognen til prinsessen vår.3D - ultralyd i uke 29, litt seint men bedre det enn aldri. Vi ble kjempe fornøyd så det anbefaler jeg alle å gjøre!Vi kjøpte oss familiebil!


Svigersøsteren min lagde til verdens fineste babyshower til meg - dagen før jeg ble innlagt på sykehuset! Helt utrolig at jeg rakk å oppleve det!Her ble jeg lagt inn på sykehuset med tanke på at hun kunne bli født for tidlig. Snakker med mamma i telefonen som skulle reise til syden med jobben - et siste farvell før fødselen.To slitne mennesker som ble sendt hjem fra sykehuset og her ligger jeg med kraftigere rier.4 timer senere kom prinsessen til verden - all takk til min kjære som sto på å fikk kjørt meg opp igjen til kvinneklinikken. Dette er virkelig det mest fantastiske jeg har opplevd - tårene rant når jeg fikk henne i armene mine. En stolt å lettet pappa! Det hadde ikke gått helt opp for han før han tok den store telefonen til sin mor.Verdens stolteste mamma - masse tanker å glede!
Endelig fikk vi ta henne med hjem - det var helt fantastisk! Borte bra men hjemme best.Min perfekte familie - så stolt!Dette har vært en fantastisk år med så masse å se tilbake på! Nå ser vi frem til et nytt år med masse nye minner med vår nye familiemedlem.

Når vi begge er sengeliggende

 • Publisert 26.01.2015 kl.18:10. Ligger i kategorien: Blogg

Uff, så kjedelig! I dag kom Håvard hjem og var skikkelig dårlig, jeg har smittet han. Det skal virkelig ikke være lett, så nå er vi sengeliggende begge to. Typisk, rett før dåpen men vi håper på at begge er blitt frisk til det. Jeg har jo har allerede ligget syk i over en uke så jeg må ihvertfall snart bli frisk.

Nå er jeg glad for at Adriana er så liten at hun sover mye, det hjelper på samvittigheten.

Jeg håper dere slipper denne elendige sykdommen og får en fantastisk mandagskveld!

You make me smile

 • Publisert 26.01.2015 kl.14:53. Ligger i kategorien: Blogg

En sein god morgen til dere! Formen er bedre i dag men jeg merker på kroppen at med en gang jeg begynner å rydde, henge opp klær eller noe som gjør at jeg får ligget i sengen så blir jeg uvel, kjedelig men et tegn på at jeg må slappe av. Jeg er så utrolig glad for at Adriana er vaksinert mot dette så at hun ikke kan bli smittet er en fantastisk følelse, unner virkelig ingen dette her.

Hun stråler, smiler å ler og det gleder virkelig et moders hjerte. Uansett hvor dårlig jeg er så klarer jeg ikke å ikke smile av hun her. Jeg er utrolig heldig som har fått en så nydelig jente.

Omgangssyke

 • Publisert 25.01.2015 kl.17:31. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! Beklager så alt for lite blogging men jeg har ligget syk denne uken. Først trodde jeg at det var matforgiftning siden jeg ble så dårlig så brått etter jeg hadde spist men det viste seg at det bare var omgangssyke og siden jeg nettopp har født så blir helsen værre. Nå krysser jeg bare fingrene for at ting går rette veien og at formen blir bedre fortest mulig.

Denne uken er målet å kjøpe inn all pynten til dåpen også skal vi på dåpsamtale på torsdag så da må bare helsen strekke til!

Ønsker du lengre øyenvipper? Se her!

 • Publisert 24.01.2015 kl.11:02. Ligger i kategorien: Blogg

Før bilde

Etter

Begge disse bildene er tatt uten mascara. Vippene har blitt lengre, mer fyldige og mørkere. Jeg er kjempe fornøyd, begynte med vippeserumet etter jeg tok av vippeextension - vippene mine ble helt ødelagt og tok beslutningen da å begynne med vippeserum. Jeg har dessverre ikke bilde av hvordan vippene mine så ut etter vippeextension men før bilde er fra før jeg satte på vippene. Jeg har brukt vippeserumet i 6 uker og har allerede fått lengre vipper enn det jeg hadde før.

Vippeserumet jeg bruker er Xlash pro, den anbefales virkelig om du ønsker lengre og fyldigere vipper.

På neste innlegg tenker jeg å ta bilde fra jeg hadde vippeextension på og vippene mine med mascara nå. Litt gøy å se forskjellen.

Formen kommer seg !

 • Publisert 20.01.2015 kl.18:23. Ligger i kategorien: Blogg

Det er ikke lett når solen lyser inn i vinduene og jeg som hadde så sinnsykt lyst å gå en tur med prinsessen min i dag men formen strakk ikke til i dag. Den er mye bedre nå så jeg krysser fingrer og tær for at det holder seg sånn så får jeg ta trilleturen da. Jeg har ingen mat i kroppen men Håvard kjøpte brusetabletter på apoteket som inneholder næring og vitaminer som jeg trenger, så det drikker jeg. Da får jeg det gjennom væske og det hjelper!

Håvard står på med rydding i huset og matlaging sånn at jeg får hvilt, jeg er heldig som har han. Kvelden hos oss blir rolig og planlegging av dåpen - det nærmer seg nå.

Matforgiftning

 • Publisert 19.01.2015 kl.19:31. Ligger i kategorien: Blogg

Ja, det er helt forferdelig. Dette skjedde i går formiddag å ligger dårlig enda, jeg har drukket masse vann, spist salt chips og ingenting hjelper. Formen er litt bedre nå så jeg håper det holder seg sånn. Man skulle tro at Adriana skulle bli påvirket at tilstanden min men heldigvis ikke og det er jeg så utrolig glad for. Jeg hadde nettopp gitt hun mat rett før jeg selv spiste og det er jeg kjempe glad for.

Når jeg er dårlig så får jeg ikke kost å gidd så mye oppmerksomhet til Adriana som jeg skulle ønske og den følelsen hater jeg. I kveld har vi kost oss masse og nå er hun lagt - sover som en prinsesse. Jeg krysser fingrene for at natten og dagen i morgen blir bedre - har så lyst å ta meg en trilletur men da må formen være bra.

Nå vil jeg bare ønske dere en kjempe fin mandagskveld så blogges vi!

Workout outside

 • Publisert 17.01.2015 kl.12:46. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine flotte lesere! For en superstart på en lørdag - lørdagen min begynte med trening utenfor huset. Når man velger å trene hjemme så er det viktig med variasjon så i dag i dette regnværet så valgte jeg å trene ute.

Økten ble bein og mage, trener bein 3 ganger i uken nå, alt for at beina å rumpen skal vokse. Det er tungt men når man ser forandring så er det verdt det.

Nå vil jeg bare ønske dere en fantastisk lørdag, så blogges vi senere.

Det er så deilig å være tilbake

 • Publisert 16.01.2015 kl.01:57. Ligger i kategorien: Blogg

Vi mistet nettet så ble ingen blogging i dag - liker virkelig ikke lyn og torden! Men når man ikke har nett har man ekstra god tid til å ta seg en treningsøkt.

I dag var vi en tur hos tannlegen - hater virkelig tannleger men hva gjør man ikke for tennene sine. Jeg var helt bedøvet i fjeset men likevel ble det en liten treningsøkt, ble bein og mage. Det er så deilig å være tilbake til riktig kosthold og trening - den beste følelsen.

Dåp planlegging

 • Publisert 14.01.2015 kl.14:55. Ligger i kategorien: Blogg

Tenk at datteren min skal døpes om 3 uker - tiden går så alt for fort. Jeg har bestilt den nydeligste dåpskaken til henne, gleder meg masse til å vise dere den. Nå har jeg bare skrevet en liste av alt jeg skal kjøpe inn til bord dekoresjonen. Endelig skal meg og Håvard få sjansen til å lage til en fantastisk dåp til datteren vår, vi er spente og har masse planer. Maten er allerede fikset og dåpkjolen er på plass - hun skal ha på seg den kjolen som jeg ble døpt i. Det er blir helt utrolig og jeg gleder meg masse til å se henne i den, hun kommer til å se helt nydelig ut.

Jeg er virkelig heldig!

 • Publisert 12.01.2015 kl.22:00. Ligger i kategorien: Blogg

For en herlig dag - dagene er alltid helt fantastisk når jeg får tilbringe dagen med denne jenten her, hun sprer så mye glede. Jeg er heldig som har fått en så frisk og søt datter, føler meg som verdens heldigste. Det å bli mamma er det beste som har skjedd meg.

I dag har det vært full storm så vi brukte dagen inne, lekte på teppet, vasket klær å bare koste oss i sofaen. Håper dere har hatt en fin start på uken!

Livet som mamma

 • Publisert 12.01.2015 kl.16:44. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! Jeg har fått en del spørsmål om hvordan livet mitt har blitt etter jeg ble mamma, hvordan kostholdet mitt er siden jeg ammer og om jeg trener like mye. Dette skal jeg svare skikkelig på her.

Livet som mamma er helt fantastisk, nyter hver sekund, hvert minutt, hver time - det er så mye som skjer på veldig kort tid. Livet mitt har blitt et liv med ektremt mye bekymringer, tanker på ting jeg aldri har tenkt over før og masse latter å glede. Det er helt herlig å følelsen av å bli trengt er ubeskrivelig, det å bli mamma gjør noe med deg som person. Du bryr deg ekstremt mye om ungen din, prioriteringene er ungen foran alt - heldigvis så er både meg og Håvard flinke å ta vare på oss selv, pleie forhold samtidig som Adriana alltid er rundt oss å får den kjærligheten hun trenger. Selv om man blir foreldre er det viktig å tenke på den andre parten - gi han oppmerksomhet, belønn han for alt han gjør - gi han komplimenter å vis at du ser alt han gjør.

Når det kommer til kostholdet så spiser jeg sunne alternativer, alt ifra fisk, biff, kylling og gode salater. Vi er begge flinke til å holde oss til sånne måltider i ukedagene men hver fredag har vi spisedag der vi koser oss med det vi vil også er vi sund på lørdagene - for oss er det enklest.

Treningen er så å si det samme, jeg trener hjemme å går på trilleturer med Adriana istedenfor å gå på treningsstudio. Nå skal jeg begynne med morgenkardio på 3d møllen - det er noe jeg ser frem til. Det blir ikke like mye som før med tanke på at nettene kan være forskjellig men sånn er det bare.

Nå er det bare masse kosetid med datteren min å nyte tiden med henne så får vi se hvordan det går, men må innrømme at jeg jobber for sommerkroppen 2015 med tanke på det nivået jeg kan holde på. Man må huske at sixpacken blir laget på kjøkkenet og ikke på et treningsstudio.

Fun at home

 • Publisert 11.01.2015 kl.11:20. Ligger i kategorien: Blogg

I går var det full storm så vi kunne ikke gå ut, vi gjorde det beste ut av det å tok oss en liten treningsøkt, det ble bein, rumpe og mage - hardt og gøy. Litt av lørdag mens mor trener ligger datteren på gulvet å spreller, kan ikke gjøre annet enn å smile fra øret til øret. Den beste lørdagen på lenge, dere må ha en superfin søndag å nyte siste fridag - det skal vi!

Det er tider som dette det er deilig å være inne

 • Publisert 10.01.2015 kl.18:52. Ligger i kategorien: Blogg

For et grusomt vært, planker flyr avgårdet, strømmen går av og på, hele huset rister - værste jeg har vært med på. Jeg er glad jeg kan holde meg inne med mine kjære i dag, det er tider som dette man kan nyte sofakroken med god samvittighet.

Her ligger jeg med Adriana på brystet, hun sover å aner ingenting - ingen bekymringer, helt herlig å se.

Dere må ha en kjempe fin lørdagskveld videre så blogges vi senere eller i morgen. Det ble mobilblogging i dag så beklager dårlig bilde - får skylde på været.

Kosetid er noe jeg elsker

 • Publisert 09.01.2015 kl.22:55. Ligger i kategorien: Blogg

Det fineste jeg vet er kosetid med mine søte. En rolig fredagskveld med min datter og forlovede, helt herlig. Jeg er så lykkelig at det er helt ubeskrivelig! Er så utrolig takknemlig for alt jeg har - de er det beste som har skjedd meg.

Det beste med helgen er å slappe av med mine beste og da nyter jeg det ekstra mye! Nå vil jeg ønske dere en fantastisk helg å nyt den med dine kjære - er så verdt det!

Glad og blid!

 • Publisert 08.01.2015 kl.18:41. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! I dag sov meg og Adriana til 13 - det har vært en lang natt, ikk bare bare å ta vaksine. Det var deilig å få sovet skikkelig ut. Senere på dagen tok jeg meg en liten treningsøkt mens prinsessen sov - det ble bein å mage.

Nå skal resten av kvelden nytes med tv titting å slasking i sofakroken med mine fine. Jeg ønsker dere en kjempe fin kveld!

Sweet dreams

 • Publisert 07.01.2015 kl.23:32. Ligger i kategorien: Blogg

Da har kvelden senket seg etter en deilig å avslappende dag. Jenten min er blid å smiler litt igjen, varmer moders hjerte. Dere må ha en fin kveld videre så blogges vi i morgen!

Cozytime

 • Publisert 07.01.2015 kl.19:43. Ligger i kategorien: Blogg

For en dag dette har vært, begge er trøtt å sliten. Adriana er fortsatt litt urolig etter vaksinen også klør hun sånn i munnen så har smørt en bedøvelsesdempende salve. Jeg håper bare for hennes del at det roer seg etterhvert. Ellers har vi ryddet litt i huset, vasket klær å slappet av i sofaen.

Senere kom Håvard hjem å monterte bordet, laget middag til oss, åå! Han er fantastisk. Jeg er heldig som er forlovet med han. Nå ønsker jeg dere en fin kveld!

Superfornøyd!

 • Publisert 07.01.2015 kl.17:08. Ligger i kategorien: Blogg

Allerede i dag fikk vi melding om at bordet kunne hentes, jeg som trodde at jeg måtte vente til Februar. Bordet er døds fint og jeg må innrømme at jeg ikke kunne drømt om noe finere - helt perfekt!

Dette bilde ble dessverre veldig mørkt men bedre bilder kommer det, nå gjenstår bare sofaene våre også er vi i boks. 2015 blir virkelig et år med mye oppgradering og kos, det beste jeg vet er å ha det fint der jeg bor.

En perfekt avslutning på kvelden

 • Publisert 06.01.2015 kl.21:21. Ligger i kategorien: Blogg

Da ble det smoothie og blåbær musli vafler. Smoothien lagde vi av blåbær, bringebær og banan og vaflene lagde vi av egg, grovt mel, vann og båbær musli. Det var kjempe godt, om dere ønsker en litt mer søt vaffel så er sukrin en mulighet eventuelt helle litt vanlije kesam i røren. Håvard gjorde det med sine og han var veldig fornøyd.

Nå er det leggetid - tidlig i seng hos oss. Tre slitne mennesker, håper dere har hatt en fin dag så blogges vi i morgen.

Beautiful table

 • Publisert 06.01.2015 kl.19:24. Ligger i kategorien: Blogg

Tenk at dette bordet er vårt, vi falt pladask for det med en gang. Vi får ikke bordet før i Februar men jeg gleder meg uendelig mye. Det har blitt mye penger denne måneden men det er så verdt det!

Fantastisk sunt og godt

 • Publisert 06.01.2015 kl.18:11. Ligger i kategorien: Blogg

Den beste middagen jeg har spist på lenge. Kyllingfilèt og blomkål, brokkoli stappe. Denne posjonen her er nummer 2, spiser ikke så lite nå som jeg ammer, må tenke på prinsessen min også. Jeg anbefaler dere alle å prøve det!

Oppskriften får dere her

Først kokte jeg opp brokkolien og blomkål også tar jeg saften fra grønnsakene i et eget glass mens jeg tar grønnsakene i blenderen å tilsetter pittelitt salt. Etterpå sper du med saften fra grønnsakene til du får ønsket tykkelse på stappen.

En supergod og sund stappe, masse lykke til.

En fin start på dagen

 • Publisert 06.01.2015 kl.14:27. Ligger i kategorien: Blogg

For en herlig morning, to slitne jenter men likevel ble det en treningsøkt og en skål med havregrynsgrøt med blåbær, kanel og mandler - godt å være tilbake.

Jenten min smiler og er i godt humør, tross feberen. Hun er en sprudlende jente men nå ligger hun å sover, håper på at formen bedrer seg i løpet av kvelden.

3 måneders kontroll

 • Publisert 05.01.2015 kl.17:26. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vi vært på 3 måneders kontroll, hun har blitt så stor. Hun er 58 cm og veier 5380, hun vokser så alt for fort. I dag så tok hun to vaksiner, en for hjernehinnebetennelse og en for stivkrampen, polo og forskjellig influensaer. Det var helt forferdelig, jeg måtte holde armene hennes og hun skrek. Vi fikk beskjed om at sprøyten gjorde veldig vondt, hun fikk en sprøyte i hvert lår. Hun var kjempe flink å hylte bare når hun fikk stikket også roet hun seg når hun fikk komme på brystet mitt, kjempe stolt av henne.

Nå har hun sovet masse på brystet mitt så håper bare på at hun kommer seg og at det ikke ender med feber. Litt av en start på uken.

Årets første treningsøkt!

 • Publisert 04.01.2015 kl.23:00. Ligger i kategorien: Blogg

Da er jeg endelig i gang igjen, som jeg har savnet treningen. Julen er over alle familiebesøkende er over og nå skal det bli godt å komme tilbake til normalen. Økten i dag ble bein, tungt men deilig, jeg gleder meg masse til fortsettelsen og målet mitt med å komme tilbake til den formen jeg var i før jeg ble gravid.

Todays outfit

 • Publisert 04.01.2015 kl.16:36. Ligger i kategorien: Blogg

Da er søndagsklærne på å vi skal på middag til mamma. Det blir siste dagen vi kan kose oss skikkelig. Jeg gleder meg masse til vi skal tilbake til normalen, sunt å godt kosthold å treningen for fullt.

Nå nyter vi siste kvelden å ser frem til en fin dag med masse godt, dere må ha en kjempe fin søndag videre.

Ny spisestue på gang

 • Publisert 03.01.2015 kl.19:41. Ligger i kategorien: Blogg

Nå skal vi ha ny spisestue så i dag kjøpte vi oss ny sofa, de var dessverre tom på lager men vi står på venteliste. Jeg gleder meg sånn til å få den, det gøyeste jeg vet er å oppgradere i huset, inn med det nye å ut med det gamle. Vi skal ha stoler i samme farge men vi likte ikke de som hørte til så det må vi lete litt etter, men alt ordner seg til slutt.

Vi skal selge salongbordet, det gamle spisebordet med stoler så det er deilig å ha kommet skikkelig i gang, 2015, blir et fantastisk år.

What a beautiful day!

 • Publisert 03.01.2015 kl.00:48. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere mine skjønninger! Nåå er jeg tilbake, har så masse å fortelle dere og bilder å vise. Bildedryss fra lillejulaften - julaften og nyttårsaften. Alt kommer i hver sine innlegg. Jeg har hatt en perfekt julefeiring å start på det nye året.

I dag så lagde vi oss en egen sofa så den får vi om 5-8 uker og vi kjøpte ny støvsuger, endelig kan vi hive det gamle og få inn det nye. Julepynten er vekke så jeg gleder meg masse til fortsettelsen, dere skal få se før og etter bilde.

Nå ligger vi bare å slapper av, se Avatar å nyter de siste dagene av helgen før Håvard begynner på jobb igjen.

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits