Anna

Myklebust

Wonderful sunday

 • Publisert 31.01.2016 kl.14:29. Ligger i kategorien: Blogg

God dag sweeties! Vi har allerede vært våken i noen timer vi, ryddet huset, sett fotballkamp og nå har vi besøk. Vi slår på stortrommen med peppes til middag - bare fordi det er søndag og at vi ikke orker å lage noe selv, hehehe ! Hører søndagen til.

Vil ønske dere en kjempefin søndag, bruk den godt, i morgen er det en ny uke med nye muligheter.

Jeg skal stille som modell i NM!

 • Publisert 30.01.2016 kl.16:51. Ligger i kategorien: Blogg

For en fantastisk dag og ikke minst kjempe koselig å møte hun nye jeg skal ha samarbeid med. Min nye samarbeidspartner er Face it - de har så mange gode og gøye behandlinger at jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg til å starte. Jeg fikk spørsmålet om jeg ønsket å stille som modell for henne - sjefen selv skal konkurrere i NM 12 Februar, og da ville hun bruke meg , hun skal legge vipper på meg - wii! Gleder meg masse. Vi skal ta fly til Oslo å tilbringe dagen der, dette er så utrolig gøy. En utrolig søt og hyggelig dame, gleder meg til dette samarbeidet og alt vi skal gå i gjennom.

Jeg møtte såklart hennes ansatte og de virkelig veldig hyggelig de også, for meg er dette stort - nå blir det mer og mer å blogge om og ikke minst gøyere for dere å lese.

Mitt første møte med en samarbeidspartner.

 • Publisert 29.01.2016 kl.23:32. Ligger i kategorien: Blogg

God fredag til dere! Har dere kost dere i dag? Vi hadde en rolig kveld med Idol og Senkveld før vi tok natten - skal opp tidlig i morgen. Jeg skal altså møte en av mine samarbeidspartnere i morgen og jeg gleder meg til å fortelle mer om dette, er så spent og jeg gleder meg masse.

Dette blir virkelig spennende og jeg kjenner at det kribler i hele kroppen - nå begynner det virkelig. Alt blir mye mer virkelig når man får treffe de å snakke med de enn bare via mail, hihii! Nå vil jeg bare ønske dere en god natt så blogges vi i morgen!

Weekend!

 • Publisert 29.01.2016 kl.20:01. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønne! Endelig er fredagen her noe som betyr helg - elsker den følelsen! Håvard kom tidlig hjem fra jobb så ekstra deilig. Hos oss blir det en skikkelig innedag - storm her i Bergen, skolene er stengt og folk råder alle til å holde seg inne. Jeg håper været blir bedre i løpet av kvelden sånn at vi kan gå ut i morgen - men tørr ikke håpe for mye, ønsker ikke å gå ut med Adriana om det blåser og regner like mye som det gjør i dag.

Jeg skrev innlegget tidlig i dag men denne stormen tar jo helt av så har faktisk ikke fått publisert det før nå.

Nå vil jeg bare ønske dere en fortsatt fin fredag, vi skal nyte den med Idol og noe godt å spise - kos dere masse, så blogges vi senere.

20 spørsmål og svar

 • Publisert 28.01.2016 kl.20:59. Ligger i kategorien: Blogg


1. Hvor gammel er du?

 

Jeg er 22, blir 23 i September.

 

2. Hvor er du født?

 

Jeg er født i Oslo men flyttet til Bergen når jeg var 3 år.

 

3. Hvor lenge har du og Håvard vært sammen?

 

6 år og 4 måneder.

 

4. Hva er favorittfargen din?

 

Det spørs veldig på hvilke årstid vi befinner oss i. Om sommeren elsker jeg farger men om vinteren så går det mer i svart og hvitt, hehee. Men om jeg skal tenke hav og himmel så er blått helt nydelig!

 

5. Hvilke farge har du på øynene?

 

De er brune.

 

6. Hvor er foreldrene dine fra?

 

Mamma er norsk og pappa er palestinsk.

 

7. Hva er favorittprogrammet ditt akkurat nå?

 

4- stjernes middag, uten tvil. Jeg har blitt så glad i å lage mat selv så all inspirasjon er god inspirasjon.

 

8. Hvilke hobbyer hadde du når du var liten?

 

Jeg har virkelig prøvd masse, haha! Noe jeg bare ler av og noe som jeg faktisk savner. Jeg har gått på kor, balett, spilt trompet, teater og spilt fotball.

 

9. Hvilket land har du vært i?

 

Tyrkia, Kypros, Rhodos, Spania, Sverige og Danmark.

 

10. Hvilke språk kan du?

 

Norsk, engelsk og kan få setninger og telle til 100 på Spansk, hahaa!

 11. Hvilken stil har du?

 

Hm, jeg er veldig glad i å pynte meg, så en fin stil - dressjakker, kjoler, høye sko. Men er også veldig glad i treningsklær og koseklær når jeg ligger hjemme på sofaen.

 

12. Når begynte du med styrketrening?

 

Når jeg var 16.

 

13. Hvordan er det å være mamma?

 

Kan ikke si noe annet enn helt fantastisk. Det har forandret meg på alle områder til det bedre!

 

14. Får du og Håvard mye tid til hverandre nå som dere er blitt foreldre?

 

Det skal sies at det har vært lite tid med bare oss to men vi har virkelig kost oss masse med Adriana og gjort ting sammen med henne, enten det er snakk om bading av henne, ut på trilletur eller å legge henne. Men nå har hun blitt så stor så nå får vi mye tid til hverandre. Kan ikke si noe annet at det er deilig det også - det er viktig med alene tid og.

 

15. Har forholdet mellom deg og Håvard endret seg etter svangerskapet og fødselen?

 

Ja, det har det - men til det enda bedre. Det var da jeg virkelig kunne se hvor mye han brydde seg og hvor mye han virkelig ofret for å være der med meg og ikke minst hvor flink og støttende han var under fødselen. Han var selvfølgelig veldig flink og skjønn før men da ble alt på en annen måte - så for oss så styrket det forholdet veldig.

 

16. Er du romantisk av deg?

 

Ja, det vil jeg si - elsker å overraske Håvard med god mat, bakst eller gaver.

 

17. Er du flink å lage mat?

 

Kan si at jeg har blitt mye flinkere og syntes det er gøy å eksperimentere på kjøkkenet.

 

18. Nå som du er gravid, har du noe cravings?

 

Jeg er kanskje den som er mest kjedelig når man er gravid men røde druer og iskaldt vann er et must!

 

19. Når får dere vite kjønnet ?

 

Den 10 februar - vi er kjempe spent!

 

20. Er du redd for at Adriana kommer til å bli veldig misunnelig på det andre bebisen?

 

Nei, ikke i det hele tatt. Jeg skal vise Adriana at den andre bebisen ikke kommer til å erstatte henne og involvere henne i tingene jeg gjør med den lille. Det er viktig at vi kan gjøre ting sammen sånn at det blir naturlig for henne at vi har en liten til. Jeg har sett hvor glad hun er i unger så dette er bare noe jeg gleder meg kjempemasse til!

 

8 ting jeg elsker med å være mamma!

 • Publisert 27.01.2016 kl.21:46. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg kunne egentlig skrevet en hel bibel om hvorfor jeg elsker å være mamma for det finnes faktisk ingenting annet i dette universet jeg elsker mer. Adriana er og vil alltid være livet mitt - men for å gjøre det litt gøy å kjekt å lese så har jeg valgt ut 8 punkter som har gjort mye med meg som mamma.

1. Få den følelsen av at noen virkelig trenger deg og kan vise det med hele seg.

 

2. Du ser og kan føle hvor høyt ungen/ ungene faktisk elsker deg, selv om de kanskje ikke nevner det så har de andre måter å vise det på. Om jeg skal ta et eksempel så er Adriana veldig liten og kan ikke snakke flytendene enda men likevel så vet jeg hva hun mener og hva hun føler. Hun kysser deg, stryker på deg å viser at hun er trygg på deg - det er hennes måte å vise sin kjærlighet på.

 

3. Jeg slipper å være helt alene, nå som Håvard skal noe - reise vekk noe sted så har jeg henne alltid ved min side, det er en stor trygghet i seg selv + at jeg slipper og få den følelsen at du er helt alene. Missforstå meg rett er sikkert mange som elsker å være helt alene men det blir noe helt annet når det er din egen unge.

 

4. Latteren og de små gledene i hverdagen. Uansett hvor lei meg eller sliten jeg er så får hun meg alltid opp om morgningen - ut av sengen og vi må faktisk finne på noe, enn å ligge i sengen hele dagen noe jeg lett kunne gjort om jeg bare hatt meg selv å tenke på. Man må ut, man må lage mat og man må være i bevegelse - hun gidder ikke å være inne hele dagen og det ønsker jeg heller ikke at hun skal og da må jeg bare!

 

5. Hun gjør meg til en bedre person, hun får frem ting i meg jeg ikke visste jeg engang kunne. Hun motiverer å inspirerer meg på mange områder.

 

6. Hun gjør meg stolt, ting som kanskje folk ser på småting er store ting for oss mødre.

 

7. Hun gjør meg ubeskrivelig lykkelig, hun har gitt meg en indre styrke.

 

8. Hun har gjort meg myye mer bevisst på hvilket livsstil jeg har, før jeg ble gravid var det mye trening og sunne matretter men utrolig nok er jeg enda mer bevisst på det nå. Før kunne jeg ta meg en liten sjokolade på kvelden en tirsdag - men nå er jeg så nøye på at det er noe jeg ikke ønsker fordi at Adriana ikke skal spise sånt.

 

Hun er så nøye på hva jeg spiser og skal alltid smake å ha det samme som meg - så da må jeg bare være et forbilde å vise henne at man kan kose seg med sunne ting. Hun er så liten så hun har ingen behov for snop og brus og noe annet godis akkurat nå - vi tenker at det kommer tidsnok. Men det er oss og våre tanker for vår datter. Hun får selvfølgelig smake på boller, vafler, lefser osv - når vi er i bursdager og sånt men ikke noe vi kjøper inn for at hun skal spise.

 

 

 

 

Det å være mamma er helt fantastisk, det har forandret meg på mange områder og for meg er det fra det bedre til det beste. Jeg elsker å være mamma og kunne ikke gledet meg mer til å bli mamma til en til.

Mine tanker om å bli tobarnsmamma!

 • Publisert 26.01.2016 kl.22:23. Ligger i kategorien: Blogg

Vi er to lykkelige mennesker som har funnet ut at livet var noe mer enn bare oss to og det var da vi bestemte oss for å bli foreldre. Det og få Adriana har vært helt fantastisk og et liv med en unge til kan ikke bli noe annet enn fantastisk, det er det beste valget vi har tatt. Meg og Håvard er et perfekt team og vi klarer absolutt alt bare vi har hverandre. Jeg gleder meg ubeskrivelig masse til å bli mamma igjen til en perfekt liten skapning og det vet jeg at Håvard også gjør - han kler papparollen helt per-fekt. Mine unger kunne ikke fått en bedre pappa enn han.

Jeg er utrolig stolt av alt vi to har klart sammen og jeg ser frem til uendelig med år sammen med han og mine to diamanter, det er nå det virkelig starter - nå som vi blir en perfekt liten familie. Vi har faktisk snakket om dette er siste gang vi gjennomgår et svangerskap og for oss ble det et ja, kanskje lett å si det nå men for oss så holder det i massevis. Hehee, det går mange tanker i hodet mitt og jeg drømmer masse om den andre bebisen og jeg gleder meg utrolig mye til å få møte den - selv om det er litt rart, at denne personen er en annen enn Adriana. Hehee, jeg høres sikkert helt sprø ut men det er noe helt annet å være gravid denne gangen fordi man allerede har en fra før - men det er ikke annet enn gledestanker som fyller hodet mitt.

Åå, jeg kunne ikke gledet meg mer - to barns mamma også har jeg treningen på siden og vet med meg selv at det resultatet jeg oppnår denne gangen blir sånn, så lenge jeg er flink med mat og trening - noe jeg lett kan se for meg resten av livet. Da har jeg født to nydelige unger og er ferdig med det stadiet i livet - da blir det neste å gifte meg, bygge hus og nyte tiden med ungene, vi fire som en lykkelig familie. Dette er en drøm som går i oppfylelse, få to tette som et ungt par samtidig som vi har masse å se frem til, mange planer som skal klaffe - jeg er spent på hvordan denne reisen fremover blir men jeg vet med meg selv at den kommer til å bli helt fantastisk.

Det blir litt av år - 2016 er vårt år, gleder meg masse masse, kan virkelig ikke få sagt det nok. Om to uker får vi vite kjønnet og jeg er utrolig spent på hva det er, jeg må være ærlig og har tenkt tanken på gutt siden svangerskapet er helt annerledes og at jeg er mindre nå enn jeg var første gang men etter den drømmen i natt der jeg fikk en liten nydelig prinsesse så er jeg usikker - man hører jo at det man drømmer det får man, men hva vet vell jeg? Jeg blir utrolig glad uansett - det viktigste for meg er at ungen er frisk og har det bra.

Uken som har gått!

 • Publisert 25.01.2016 kl.19:54. Ligger i kategorien: Blogg

Da er uken gjennomført og det har vært litt av en uke med masse tungt og spennende ting på samme tid!

Ukens snacks: Det må bli jordbær og brownies, mm! Det er så deilig.

Ukens sang: My drug - Mattew Nash

 

Ukens tv-serie: 4 - stjernes middag, lett! Blitt helt avhengig.

 

Ukens svangerskapsuke: 16 uker.

 

Ukens nedsig: At både meg, Adriana og Håvard fikk spysyken, uff - grusomt.

 

 

 

 

 

Ukens høydepunkt: At jeg har fått flere samarbeidspartnere og har mye å jobbe mot fremover, dette blir en spennende reise.

 

Ukens cravings: Røde druer og iskaldt vann.

 

 

 

Ukens feiring: 17 års dagen til lillebroren min - woop woop!

 

Vi har hatt litt av en uke, en veldig tung og en veldig fin uke på samme tid, hehee! Jeg håper dere har hatt en kjempefin uke og får en enda bedre denne uken!

Friday !

 • Publisert 22.01.2016 kl.21:52. Ligger i kategorien: Blogg

God helg mine flotte! Hvor deilig er ikke det med helg nå da? Superherlig hos oss, er så kjekt og ha Håvard hjemme, en å våkne opp til neste dag og vite at nå er det helg - en fantastisk følelse. Meg og Adriana har faktisk ligget i hver vår seng i dag å bare sovet, vi er begge sliten for tiden - har vært mye for oss på en gang.

Men nå er det helg og Adriana er lagt og meg og Håvard har tenkt å leie film, men usikker på hvilke så om dere har noen forslag så gi de gjerne til meg! Hehee. Siden det er fredag så har vi kjøpt inn litt godis - hører fredagen til.

Jeg nevnte jo i går at jeg holder på med forskjellige bloggsamarbeid for tiden så er masse å gjøre for tiden - det er syykt gøy men tar også ekstremt mye tid. Men det er verdt det og Adriana sover sin formiddagslur uansett så da blir det mer tid med jobb med god samvittighet. Hihii, nå vil jeg bare ønske dere en fantastisk fin fredag. Det blir dessverre bare et innlegg fra meg i dag, det blir en lang dag i morgen så da blir det 3 innlegg siden jeg ikke oppdaterte i går eller får oppdatert noe mer i kveld.

Stor klem fra meg til dere!

Det er nå reisen starter!

 • Publisert 21.01.2016 kl.17:36. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine flotte! I dag har jeg vært på jobb i bloggsammenheng så har ikke fått oppdatert bloggen før nå, dette er så spennende og jeg gleder meg masse til å fortelle dere om det. Det er så kjekt at jeg endelig merker respons med bloggen, da har jeg ikke jobbet så hardt uten grunn - det er nå reisen min begynner!

Jeg håper dere har hatt en strålende dag, tenk at det er snart helg igjen - siste dag med 4 - stjerners middag, hehee. Jeg har blitt helt avhengig! Nyyt resten av ettermiddagen så blogges vi senere.

8 ting jeg gjør når jeg går gravid!

 • Publisert 20.01.2016 kl.21:51. Ligger i kategorien: Blogg

Siden dette er andre gangen jeg går i gjennom et svangerskap, må jeg virkelig le av meg selv, begge svangerskapene har vært like til nå - utenom i begynnelsen da jeg var mye dårligere med Adriana. Jeg kjenner meg så igjen og dette er så typisk meg når jeg er gravid.

1. Jeg MÅ alltid ha vann i fryseren, er viktig for meg at det er iskaldt når jeg skal drikke det.

2. Er ekstremt flink å kjøpe masse forskjellig godis også bare ha det i skapet til Håvard har spist det opp.

3. Spiser masse frukt og bær, spesielt druer, vannmelon, blåbær og jordbær - de 4 er favorittene!

4. Blir plutselig veldig glad i å bake, alt frister - helt til jeg er ferdig og har fått smakt litt på det, da var det ikke så nøye likevel, hehee!

5. Går 100 ganger på do i timen - kan egentlig bare flytte inn.

6. Har ekstremt mye energi, enten det kommer til trening, husarbeid eller bare å sette på musikk å shake litt, hahaa!

7. Spiser mange små måltider - men det gjør jeg egentlig til vanlig også, men jeg dropper middagen med noe enkelt og magert - magen min klarer ikke noe som metter veldig.

8. Blir veldig fort varm av meg og klarer ikke å være på et kjøpesenter eller i en butikk for lenge.

Er det noe som virker kjent? Hehee

En delikatesse en tirsdagskveld!

 • Publisert 19.01.2016 kl.20:40. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er 4 - stjerners middag ferdig og det er like underholdende hver gang, mens Håvard gikk på tur med sin far tok jeg å lagde brownies og den falt veldig i smak. Det er alltid så kjekt å lage noe når man ser hvor godt det faller i smak - sånn ble resultatet!

Det så litt godt ut da? Hehee, nå er kvelden falt til ro hos oss. Adriana er lagt og det er deilig med litt kjærestetid, ønsker dere en fin kveld så snakkes vi i morgen!

Uken som har gått..

 • Publisert 18.01.2016 kl.22:38. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger! Da er det gjennomgang av uken.

Ukens sang : Russian Roulette - Tungevaag & Raaban

Ukens cravings : Røde druer og iskaldt vann med isbiter

Ukens opptur: Jeg har fått meg to nye sponsorer - wii! Det er stort for meg, gleder meg til å fortelle dere mer om det!

Ukens nedtur: At både meg, Adriana og Håvard ligger med spysyken - passet oss ganske dårlig!

Ukens serie: Satisfaction, anbefales!

Ukens middagsrett: Nå som jeg er gravid er jeg utrolig dårlig på store matretter, magen min må ha noe enkelt men har fått i meg en liten laksemiddag med en halv potet og rømme - det er alltid noe som faller i smak bare mengden som blir så mye mindre.

Ukens svangerskaps uke: Nå er jeg kommet i uke 15, herlighet så tidene flyr. Jeg har til og med fått innkalling fra Haukeland til Ultralyd i begynnelsen av Februar så det er noe vi gleder oss masse til.

Ukens svangerskapsform: Utenom at jeg fikk spysyken så har formen vært helt perfekt, masse energi og storkoser meg med tanken på at jeg skal bli mamma igjen. Det og ha Adriana rundt meg har gjort svangerskapet gøy - jeg er bare utrolig heldig at jeg har det så fint, var mye dårligere i begynnelsen med Adriana enn det jeg har vært denne gangen.

Ukens innkjøp : Det er ikke mye å skryte av siden vi har blitt så flink å spare men er alltid noe vi bare må ha, så denne gangen ble det et akebrett til Adriana, trappegrind og sånne sikkerhetsting man har foran skapdører, skuffer og stikkontakter - alt for at Adriana ikke skal skade seg, hun har blitt så stor nå så det var bare noe vi måtte ha.

Ellers har jeg hatt en kjempefin uke! Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

Winter wonderland!

 • Publisert 16.01.2016 kl.14:21. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, snøen er kommet til Bergen og den er så nydelig, spesielt når solen skinner på himmelen. Vi hadde et håp om et fint vær i dag så vi kjøpte et akebrett til prinsessen, men hun våknet med spysyken i dag så den planen får vi utsette. Men når lille prinsessen tok formiddagsluren sin så måtte vi ut på terrassen og få noen bilder fra fineværet - bare se hvor nydelig da! Bergen på sitt beste, vinteren er fantastisk nydelig.

 

10 mål for januar!

 • Publisert 12.01.2016 kl.15:38. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har sittet opp 10 mål som jeg skal klare å gjennomføre i løpet av januar-måned, er både spent og klar for å ønske det nye året velkommen!

1. Komme i gang med treningen, har vært alt for lite trening den siste måneden - men sånn er livet av og til! Så motivasjonen for å begynne er på topp.

2. Få samarbeidspartnere til bloggen. Det er alltid kjekt og bli kjent med nye mennesker, prøve noe nytt og ha noe å anbefale til dere - har allerede to stykker så gleder meg masse til videre samarbeid med de.

3. Holde bloggen oppdatert 2 ganger for dagen og da tenker jeg på 2 gøye innlegg, ikke bare hva jeg har gjort på i løpet av dagen - for min smak kan det være kjedelig i lengden.

4. Gjennomføre bloggplanen jeg har laget for måneden, får håpe at innleggene faller i smak - eventuelt gi meg gjerne tips til hva dere ønsker mer av!

5. Få mer familietid med min lille familie, det er noe vi virkelig trenger nå.

6. Være flink med å spare penger, disse 6 første månedene blir de viktigste med tanke på den lille i magen. Er ikke bare bare å skaffe seg jobb når man er kommet så langt på vei.

7. Begynne å lese til eksamen, fikk den utsatt på grunn av situasjonen jeg har vært i - så det er bare å sette i gang.

8. Være positiv å se muligheter, det er nå jeg har muligheten til å jobbe så mye med bloggen og den skal jeg gripe så godt som mulig.

9. Bruke mye tid og kose mye med prinsessen min, det er viktig å vise henne hvor høyt jeg elsker henne!

10. Bestille en reise med familien min, enten her i Norge eller utlandet - vi får se, vi trenger og få kommet oss litt vekk og bare fokusere på noe helt annet! Alle trenger det av og til så det blir spennende å se hvor vi havner, hehee.

Har dere sittet dere noen mål for denne måneden? hvis ja, så del de gjerne med meg.

Happy sunday!

 • Publisert 10.01.2016 kl.19:51. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vi hatt en kjempefin dag, vi har bakt boller - både rosin og skillingsboller, en skikkelig kose-søndag, hehee. Det er deilig med dager som dette, alle bør unne seg det av og til!

Mm, det var virkelig deilig med boller i dag - alt for lenge siden sist! Men nå som jeg har en liten i magen så har jeg virkelig ikke plass til mye, men klarte å spise to stykker - en av hver. Trenger i hvert fall ikke bekymre meg for at jeg legger mye på meg i svangerskapet, hehee! Nå vil jeg bare ønske dere alle en kjempefin søndagskveld.

Uken som har gått..

 • Publisert 10.01.2016 kl.15:07. Ligger i kategorien: Blogg

Det har vært en lang og tung uke men så skal prøve og oppsummere den så godt som mulig, forhåpentligvis blir de neste ukene fremover mye bedre!

Ukens sang: Faded - Alan Walker, helt utrolig fin! Egentlig så kan jeg kalle den for måneds sang fordi det er den som er blitt spilt mest i huset og i bilen den siste måneden.

Ukens tristhet: Kan også kalles for årets tristhet og det var å miste en i familien og ta farvell.

Ukens positive ting : Familien, uten tvil! Det har og er så godt og ha de rundt oss i denne tunge tiden.

Ukens opptur: Båttur med familien og ut å spise etterpå, kjempe koselig og noe vi virkelig trengte!

Ukens mål: Oppdatere bloggen 2 ganger for dagen, lage gøye innlegg (prøve i hvert fall) og prøve og gjøre om alt det negative til noe positivt.

Jeg håper dere har hatt en fin uke med masse masse latter og glede fordi det er noe dere virkelig fortjener! Klem fra meg.

Tunge tider

 • Publisert 07.01.2016 kl.15:22. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger! Her har det vært noen rolige dager før dagen i morgen vi alle har gruet oss til. Vi skal ta farvell med en av våre nærmeste - det blir en tøff og en tung dag men sånn er dessverre livet. Men i disse tøffe tidene, holder meg og Håvard på å planlegge huset vi skal bygge, han tegner og jeg kommer med inspirasjon - god teamwork. Vi trenger og ha noe annet å gjøre på sånn at vi får tankene på noe annet. Vi har mange gode ideer og jeg kan virkelig se dette for meg, det kommer til å bli masse inspirasjon på bloggen av de forskjellige rommene, jeg har også ligget ut noen av bildene på instagram - annamyklebust, følg meg gjerne der om dere trenger noe inspirasjon!

Her er noen av bildene.

Nå vil jeg bare ønske dere en kjempefin dag videre, alltid så koselig å komme innom til dere. Det er litt vanskelig i disse tider og oppdatere bloggen så ofte men alt blir bedre når begravelsen er over og vi får kommet oss litt etter alt som har skjedd.

Nytt år med nye muligheter!

 • Publisert 04.01.2016 kl.11:48. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen skjønninger! Her startet nyåret med kontroll på helsestasjonen, hun skulle egentlig ta vaksine men siden hun ligger med feber så måtte vi utsette det. Det er også siste dagen i ferien for Håvard så vi nyter den så godt som vi kan, denne juleferien har virkelig flydd men er kjempe deilig å være tilbake til rutinene, ordentlig mat og trening. Nå er det et nytt år med nye muligheter og jeg har virkelig troen på at 2016 blir et fantastisk år.

Vi har lært og gått gjennom et tøft og tungt år men så lenge familien står sammen så er det utrolig hvor sterke vi er og hva vi klarer og gjennomføre, 2015 endte med det værste men vi har en tro på at 2016 kan bli en ny start for oss på mange områder. Jeg vil ønske dere alle en kjempefin start på nyåret, husk at nå er det blanke ark og vi starter helt på nytt, jeg skal sette meg ned i ettermiddag og lage en skikkelig bloggplan for ukene fremover og har allerede laget en plan for rutinene i huset så her er vi klar for et nytt år!

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits