Anna

Myklebust

Laaaang dag på jobb !

  • Publisert 26.02.2014 kl.19:19. Ligger i kategorien: Blogg

I dag våknet jeg halv 9 og gjorde med klar til jobb. Var skikkelig dårlig så det å stå opp var tungt. Håvard ligger selv med influensa så typisk det.

Men flinke meg gikk på jobb mens Håvard lå å sov. Sto i butikken i 7.5 time og det e jo så stille på Oasen så fokuset i dag gikk på å rydde butikken og pakke opp nye varer.

I dag er planen og ligge meg tidlig også håper jeg på at formen er bedre og at jeg kan gå morgenkardio i morgen før jobb.

En koselig 70 års dag!

  • Publisert 23.02.2014 kl.14:25. Ligger i kategorien: Blogg

I går brukte vi dagen på shopping før vi skulle i 70 års dag. Løp rundt i byn i pøsende regn vær så det gikk ganske fort.
Vi endte opp med kjole, dressjakke,  smykker, sko, skjorter og genser. Jeg skal lage et innlegg med alt det nye vi kjøpte.

Her er kjolen jeg kjøpte og som jeg gikk med i bursdagen.
Det var en kjempe koselig 70 års dag med masse innspill. Vi hadde til å med tid til å ta noen bilder av oss selv, hehee. Må til.
Det ble mye god mat, kaker og mye alkohol. Men på denne jenten her så gikk det i pepsi max. Det ble en laaang dag vi kom halv 6 og reiste hjem halv 2.

På dette bildet har Håvard på seg den fantastisk fine klokken han fikk av meg og en av de nye skjortene som ble kjøpt.På dette bilde brukte jeg smykket jeg kjøpte, veldig fornøyd! I dag våknet vi 11 og har tenkt å bare lage noe mat, se film og bare slappe av. Det er lenge siden vi har hatt en slik dag.
Ingen trening, bare kose oss. Alle trenger en sånn dag av og til.

Ha en fin søndag så blogges vi senere <3

 

Blod, svette og tårer!

  • Publisert 20.02.2014 kl.21:32. Ligger i kategorien: Blogg

Denne uken har vært ganske nervepinnende, mye tanker på både jobb og formen. Formsjekken var jeg på itirsdag og det var bare postive tilbakemeldinger fra henne. Jeg fikk beskjed at fettprosenten hadde gått ned og muskelmassen hadde gått opp. Så mye bekymring for ingenting? Egentlig ikke.. fordi når man driver med denne type sport så er det mye tenking hele tiden. Jeg spør meg selv hver dag, er jeg god nok? hvorfor gjør jeg egentlig dette? Presset er der hele tiden og ja det er mye trening og planlegging. Men ikke minst så har jeg et mål og trene meg opp til, noe som motiverer meg til å trene enda hardere

Jeg er heldig som er så glad i å trene som jeg er, har jeg en dårlig dag eller har mye å tenke på så er det på trening jeg befinner meg, der får jeg ut all frustrasjon og legger vekk alle tankene og bruke sinne til å løfte mer og tyngre. 

Det å skulle stille i en konkurranse er virkelig ikke lett, det tar tid, det må jobbes 100% hele tiden og hver trening og måltid teller. 

Jeg leste blogg innlegget til Nora i går og det er så mye sant i det hun forteller. Når man er vandt med å tenke fettprosent og ser tilbake der vi var "normale" så ser vi  på det som dårlig. Det er da det e viktig og tenke at konkurranseform er ikke den formen man skal ha året rundt og det er ingenting gale med det.

 

Gøy med resultater!

  • Publisert 11.02.2014 kl.22:04. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har ikke formen vært så bra så jeg bestemte meg for å ta en hviledag. Men formbilde må tas uansett.
Jeg ser frem til morgenkardio, og en skikkelig beinøkt før jobb i morgen. Håper virkelig at formen har kommet seg og at hviledagen i dag har hjulpet.
Blir ikke bedre enn det.

Nå er det leggetid så vi får blogges i morgen <3

 

God treningsøkt!

  • Publisert 11.02.2014 kl.22:01. Ligger i kategorien: Blogg

Hei dere ! I går jobbet jeg fra 14 - 21, så sovnet med engang jeg kom hjem. Heldigvis hadde jeg en skikkelig bra økt før jobb. Jeg trente skuldre og 70 min kardio( 5 minutter til oppvarming, 15* 30 - 10 ganger, hastighet 18 også avsluttet jeg med powerwalk og sykling.)


Blod, svette og tårer!

  • Publisert 09.02.2014 kl.20:41. Ligger i kategorien: Blogg

Kroppen kommer seg sakte men sikkert. Jeg kjenner at det er tungt og stå på hardt hele tiden men jeg gir ikke opp. Det som motiverer meg er å se resultatene.
Nå er det 7 måneder igjen og mye skal skje på den tiden. Jeg gleder meg virkelig til mange tunge økter for det bedrer resultatene. 


 Nå ser jeg frem til en ny uke men nye muligheter, blod, svette og tårer. Det er sånn det skal være.

Ha en fin søndag <3 

Klar for en ny treningsøkt!

  • Publisert 02.02.2014 kl.11:50. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen alle skjønne <3 I dag ble jeg vekket av stormen klokken 8. Vinduet pisket mot vinduet og hele sengen ristet. Helt forferdelig. Heldigvis for meg så la jeg meg tidlig i går så jeg var egentlig opplagt. Resten av morningen brukte jeg på å bare ligge i sengen, se en film og lage meg en god frokost. 

Nå skal jeg på trening og dagens økt blir biceps og rygg etterfulgt av 10 min oppvarming, 15*30 - 10 ganger spurtintervaller og avsluttet med 30 min powerwalk. Ser frem til en herlig, tung, hard og en blodslit økt, men sånn det skal være. AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits