Anna

Myklebust

En fin lørdag!

 • Publisert 28.02.2015 kl.17:56. Ligger i kategorien: Blogg

En skikkelig glad lørdag - vi har sett fetteren min spille fotballkamp og kusinen min spille håndballkamp. En gøy start på lørdagen - begge vant kampene sine, kjempe gøy å se de i action, de er så flinke.

Nå har tante bakt boller og kusinen og fetteren min er borte i kveld så da blir det bare oss "voksne" hehee, koselig det også.

Amazing friday

 • Publisert 27.02.2015 kl.20:20. Ligger i kategorien: Blogg

Det fineste jeg vet er å gå på trilleturer i fint vær i naturen - det er så mye fint, friskt og deilig og få samlet tankene når man går ute. I dag fikk vi gjort det på Karmøy - et kjempe fint sted, nær sjøen, stille og fredelig. Meg og Håvard fikk oss en kjempefin tur!

Nå skal vi kose oss i sofaen med hjemmelaget pizza og mitt dansecrew på tv - god fredag skjønninger!

Kos med familien!

 • Publisert 27.02.2015 kl.14:24. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er vi på Karmøy på besøk til familien min her nede - kjempe koselig og få kommet seg litt vekk. Vi startet dagen med en trilletur også endte vi opp en liten og søt kafè - der kjøpte vi en caffe mocca og en skolebole, feriefølelse.

Planen for i dag er å nyte det å være vekke, samle tankene og bare kose seg sammen med familien min - det er herlig! Været er på topp så bedre fredag blir det ikke. Det blir masse latter å kos - dere må ha en fantastisk helg!

Nå har DU muligheten til å vinne en tur til Bahamas og samtidig ta med deg en venn! - Sponset video.

 • Publisert 26.02.2015 kl.10:02. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen :) Her har jeg en fantastisk nyhet til dere - Nå har DU muligheten til å vinne en tur til Bahamas sammen med en av dine bestevenner, hvor kult er ikke det? Bahamas er en av mine drømmeturer, det er så fantastisk fint, varmt og godt, krystallklare hav og knall blå himmel - helt idyllisk.  Jeg unner virkelig de som vinner denne turen. Vinneren trekkes 8 April, eneste dere trenger å gjøre er å melde dere på HER.  På Bahamas så finnes det en ubebodd øy som heter Big Major Cay der det er badene griser. Dette syntes Grinstad er så spennende så derfor ønsker de å få med seg to stykker som skal være med å utforske dette her sammen med de. Dette blir en opplevelse for livet jeg selv kunne ha tenkt meg, kanskje en bryllupsreise som er satt litt på vent, en guttetur, jentetur eller bare en tur for å oppleve noe helt nytt? Her har dere ihvertfall muligheten - dette skjer en gang i livet så grip sjansen!
For å kunne vinne turen og få sjansen til å svømme med badende griser, må du trykke LIKE på en av postene som omhandler konkurransen på Grilstad sin Facebookside å skrive hvilken Facebookvenn du ønsker å reise med i kommentarfeltet, det gjør du ved å trykke HER.   
Dere er nødt og ha fylt 18 år for å kunne vinne denne premien - Vinneren og Facebookvennen skal deretter dokumentere hele reisen med bilder og film.  Premien har en verdi på 35 000 kroner, og inkluderer flybilletter, hotell og guidet båttur ut til øya. Lommepenger og reiseforsikring må reisende dekke selv.  HER kan dere lese gjennom reglene for konkurransen. Dere må ha masse lykke til  - Dette blir en opplevelse for livet.

/sponset innlegg.

 
Winter vacation

 • Publisert 25.02.2015 kl.17:36. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønniser! For en start på dagen - jeg fikk en skikkelig gøy mail som jeg gleder meg masse til å fortelle dere om. Håvard har tatt seg vinterferie så i dag blir det pakking - vi reiser til Haugesund i morgen til familien min der nede, det blir koselig. Vi trengte en tur ut av Bergen og bare komme oss vekk fra alt hjemme så det blir deilig, en ferie er en ferie, hehe!

I går var jeg på pt time så er helt støl i kroppen. - helt supert, elsker den følelsen! Jeg gleder meg masse til flere timer, er ikke mange måneder til sommeren nå så er full fokus på mat å trening hjemme hos oss.

Bildedryss fra søndagens trilletur!

 • Publisert 24.02.2015 kl.15:36. Ligger i kategorien: Blogg

Det var jo et herlig vær og da er det perfekt og få kommet seg ut på tur. Det er så kjekt å gå på trilletur når Håvard kan være med - det skaper en ekstra glede, man får en skikkelig familiefølelse. Jeg er heldig som har to så fantastiske personer i livet mitt - mine to hjerteknusere.

En perfekt start på dagen !

 • Publisert 24.02.2015 kl.13:12. Ligger i kategorien: Blogg

Opp og hopp ! vi var oppe klokken 9, smilende og glad jente og rett i badekar, såå deilig - hun elsker å bade så det falt i smak. Nå har hun fått i seg godt med mat så nå har hun sovnet og jeg har laget meg lunsj. Kyllingkjøttdeig, salat, tomat og avakado, en lunsj som passer meg perfekt.

ibaby

 • Publisert 23.02.2015 kl.19:29. Ligger i kategorien: Blogg

Den er noe jeg virkelig anbefaler alle - herlighet så deilig det er. Jeg kan slappe av i sofaen nede og kose meg med tven på mens jeg har full oversikt på henne. Får varsler hver gang hun beveger seg eller lager en lyd. Dere får kjøpt den på Elkjøp - den er helt super og jeg er kjempe fornøyd!

Sånn ser skjermen ut når jeg følger med, har bare tatt screenshot av bilde - hun sover så søtt.

En perfekt start på uken!

 • Publisert 23.02.2015 kl.15:34. Ligger i kategorien: Blogg

Happy mandag! I dag startet dagen med en trilletur med prinsessen, er så deilig å gå på tur når været strekker til - en perfekt start på uken.

Nå er vi hos mamma og skal spise middag, brødrene mine er hjemme på vinterferie så vi hadde så lyst å stikke innom å hilse på. Senere kommer sofaen vår så det blir en lang kveld! Ha en superfin mandag så blogges vi!

Beautiful sunday

 • Publisert 22.02.2015 kl.16:06. Ligger i kategorien: Blogg

God søndag! For et herlig vær - vi sto opp tidlig å reiste ut på Herdla, er så fint der ute. Adriana lå i vognen å sov mens vi tok bilder - må jo ha bilder i dette fineværet.
Vi gikk en ganske lang tur rundt vannet, så god mosjon, fine bilder en sovende jente - ja, kan si meg ganske fornøyd med dagen. Søndag er en dag du kan gjøre akkurat hva du vil, sove lenge, spise, kino med venner, trening - en dag der ingen skjer om man ikke gjør noe for det. Vi burde hatt flere sånne dager i uken, hehee.
 

 

Antrekket er en topp fra Carlings - smykke fra Bik Bok - armbånd fra Glitter - øredobber fra Cmyk - bukse fra Carlings - dressjakke fra Scabal - Sko fra Nelly

Spisestuen er på plass!

 • Publisert 21.02.2015 kl.21:13. Ligger i kategorien: Blogg

Endelig har vi fått bordet montert og spisestuen har blitt til det bedre - nå mangler vi bare puter i sofaen og stolene som hører til! Vi skal også få opp et speil over sofaen, nå er det ganske tomt og kjedelig. Dette blir så bra og jeg er utrolig fornøyd med resultatet så langt.

Det ble dessverre ingen outfit bilder av det andre antrekket - var så dårlig vær også var vi så mange i besøk at det droppet vi.

Nå er A sovnet så vi koser oss i den nye stuen med godis og film, ha en kjempe fin lørdag skjønne dere.

Litt av en dag!

 • Publisert 21.02.2015 kl.01:58. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! Har helt glemt å poste innlegget i dag.

I dag var jeg hos tannlegen mens prinsessen sov søtt i vognen, vi var der i 1,5 time. Uff, helt forferdelig! Jeg måtte borre et hull og jeg kjente alt siden bedøvelsen ikke funket men etter 3 sprøyter med bedøvelse så funket den.

Jeg hater virkelig tannleger - men så nevnte jeg at jeg hadde fått en blemme i munnen men at det ikke gjorde vondt og da viste det seg at den ene fortannen min var dø, jeg knuste den på sykkel for 12 år siden så nå takket den for seg så den blemmen jeg hadde fått var betennelse så hun måtte få ut - derfor tok det så lang tid.

Når jeg var ferdig der så var det rett hjem å legge meg før jeg skulle til Åsane å hente babycall til Adriana - nå kan jeg passe på henne hvor som helst i huset. Jeg kjøpte en modell som man kan koble til nettverket også kan jeg koble den til Iphone, mac , Ipad - helt genialt! Det er jo kamera på så da får jeg med meg alt + at jeg får varsler angående lyd og bevegelser. Jeg gleder meg til og få prøve den så kan jeg gi dere en tilbakemelding.

Det har vært en lang dag så nå er det natt hos oss - god natt fra meg så blogges vi senere.

Det er så deilig !

 • Publisert 19.02.2015 kl.18:32. Ligger i kategorien: Blogg

Da har freden senket seg hos oss. Håvard har kjørt boss og møbler frem og tilbake helt siden han kom hjem fra jobb - stakkar, sliten og trøtt men likevel så står han på. Alt for og få det fint i hus, nå er det helt tomt så nå har vi plass til å ønske vårt nye spisebord velkommen! Jeg skal legge ut bilde med en gang det er ferdig montert.

Lille A har sovnet så da har jeg tid til å blogge og få unnagjort en treningsøkt til - deilig.

Lykkerus

 • Publisert 19.02.2015 kl.14:37. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! I dag fikk vi melding om at spisebordet er kommet, wii- lykkerus. Jeg gleder meg sånn til å legge ut bilder av den nye spisestuen - stolene mangler vi men det kommer.

Nå skal jeg trene mens prinsessen koser seg i vippestolen, bein står på planen i dag.

Dere må ha en superfin dag så blogges vi!

Full oppgradering!

 • Publisert 18.02.2015 kl.20:39. Ligger i kategorien: Blogg

For en laaaang dag, vi holder på og få solgt sofaen vår siden vi får ny i morgen - sinnsykt godt planlagt? Langt ifra. Så nå er det bare å dele linken rundt og håpe på det beste, har ikke plass til to modulsofaer. Vi har også kjøpt oss lysekrone så nå er det fart på oppgradering i stuen - kjempe deilig men også veldig stress, ser virkelig frem til og bli ferdig.

Vi har kjøpt spisebord så den kommer rett over helgen, så vi skal bruke helgen til å rydde plass til den. Det er så gøy å se at ting faller på plass og at resultatet blir bra.

Dere skal få bilder av stuen når lysekronen er kommet på plass. Håvard holder på med monteringen nå så bildene dere ser har jeg tatt i butikken.

Barseltreff med jentene

 • Publisert 18.02.2015 kl.11:17. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen skjønninger! Her er en liten oppdatering fra gårsdagen - vi var på barseltreff og det var så koselig, hun vi var hos hadde laget en fantastisk god lunsj!

Det er veldig deilig å komme seg ut fra huset å treffe andre med unger på samme alder, går jo ikke ann og ikke bli babysyk når du ser disse søte ungene? Hehee. De har blitt så store, han ene ble født dagen før Adriana - tiden bare flyr.

Dette barseltreffet har vi hver andre uke- superkoselig å gjøre slike ting, snakke om alt og ingenting, god mat og masse latter og kos med ungene våre.

Vil ha meg for seg selv!

 • Publisert 16.02.2015 kl.14:20. Ligger i kategorien: Blogg

Opp å hopp og god mandag! Vi startet dagen med å slappe av i sengen, Adriana har blitt veldig mamma jente om hun skal ha mat må vi inn på eget rom der hun får ha meg for seg selv - rart men koselig på samme tid. Vi får se det ann om det blir værre men nå har Håvard vært vekke hele helgen og hun begynte med dette på torsdagskveld så da har det bare blitt meg og henne.

Hun har nettopp kommet inn i den fasen at hun blir sjalu om jeg snakker med andre når jeg gir henne mat eller at hun merker at det er andre i rommet når hun skal spise - det er helt uaktulet så så når jeg var hos mamma så måtte jeg inn på eget rom og der lå vi til hun sovnet. Vi har en spennende tid i vente.

Bergen på sitt beste!

 • Publisert 15.02.2015 kl.16:47. Ligger i kategorien: Blogg

God søndag skjønne dere! Her i Bergen har vi hatt en fantastisk helg med strålenede sol og krystallklar himmel - Bergen på sitt beste. Meg og mamma tok oss en trilletur før vi skulle hjem igjen å lage fastelavensboller, da kunne vi spise de med god samvittighet, hehee!

Nå vil jeg bare ønske dere en kjempe fin søndag og fastelaven, nyyt det!

Happy valentines day!

 • Publisert 14.02.2015 kl.19:37. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere!

Tenk at jeg skulle få feire denne dagen sammen med min kjære datter, det siste året har bare sust avgårde - helt utrolig. Det kan virkelig ikke bli mer kjærlighet enn det jeg kan gi henne, mammas hjerteknuser.

I dag er det egentlig den store kjæreste dagen men Håvard er på fjellet med kompiser og jeg er hjemme hos mamma og lillebroren min med Adriana så vi skal feire kvelden med taco, smågodt, pepsi max og masse latter å glede - det blir en fantastisk kveld med masse kjærlighet! Jeg håper dere får en kjempe fin kveld.

Helg hos mamma !

 • Publisert 13.02.2015 kl.21:17. Ligger i kategorien: Blogg

Da har vi kommet oss vell frem til mamma og nå ser vi frem til en koselig helg sammen med henne og lillebroren min Christopher. Det er lenge siden vi har vært bare oss så det blir en fin helg.

Formen til Adriana er bedre nå så jeg ser frem til en roligere natt, har hun det bra så har jeg det bra.

Nå er det mitt dansecrew også er det senkveld med Thomas og Harald - en perfekt fredagskveld.

Stakkars liten

 • Publisert 13.02.2015 kl.13:25. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, uff! Liker ikke helt denne dagen, fredag den 13 men den har begynt ganske bra så skal prøve å snu tankegangen til noe positivt. Adriana holder på å få tenner så hun er utrolig kosete og vil bare ligge inn til mamma. Stakkars liten, er ikke så mye jeg får gjort men sånn er det - det hører med.

Håvard skal på fjellet i helgen så meg og Adriana skal være hos mamma i helgen - det blir koselig, alt for lenge siden! Lille prinsessen sover mens jeg pakker til meg og henne, så må for all del ikke glemme biteringen - eneste som hjelper henne nå for tiden.

Dere må ha en fantastisk fredag og tenke at dette blir en superfin dag selv om det er fredag den 13 for noen er det faktisk en lykkedag! Vi snakkes på.

Utrolig fornøyd med vippestol!

 • Publisert 12.02.2015 kl.20:42. Ligger i kategorien: Blogg

Nå har vi kjøpt vippestol fra Stokke og er utrolig fornøyd med den. Jenten som sitter i den elsker den til og med så mye at hun faktisk sovner i den, hehee. Helt herlig! Vippestolen har ganske bra vippefunksjon så Adriana kan styre det selv etter hvor mye hun beveger seg.

Til dere der ute som er usikker anbefaler jeg denne her!

20 ting dere ikke visste om meg!

 • Publisert 12.02.2015 kl.02:46. Ligger i kategorien: Blogg

Hei! Da var det min tur å lage et sånt innlegg, jeg syntes det er kjempe gøy å lese andres innlegg så nå tenkte jeg å lage mitt eget.

1. Jeg tisser alltid med døren åpen.

2. Jeg har lett for å begynne å le når andre i samme rom krangler( hater dårlig stemning)

3. Jeg syntes Disney Channel er gøy, barnslig? Jaa

4. Jeg er ekstremt mørkeredd så jeg sovner alltid med noe lys på, lys fra tven, macen eller nattbordlampen.

5. Hvis Håvard blir sur på meg så begynner jeg å le, diskusjonene våre er alltid så useriøs at jeg ikke klarer å holde det inne.

6. Hvis jeg blir sur på Håvard så begynner han å le og det er virkelig noe som irriterer - men det blir ufattelig lite krangling av det! Så det er jo positivt.

7. Om jeg er kald på tærne så tar jeg de alltid inntil Håvard - han hater det men er jeg kald så må de få varme. (Stakkar)

8. Jeg syntes det er kjempe gøy å lese vitser og kan fint sitte å le for meg selv.

9. BH og sokker er noe av det værste jeg kan gå med!

10. Jeg ler av mine egne vitser

11. Jeg elsker å kjøre bil med høy musikk( når ikke Adriana er med)

12. Jeg er en veldig følsom jente

13. Jeg er veldig familiekjær (de betyr alt for meg)

14. Å sove på magen er det beste som finnes!

15. Jeg låser alltid døren uansett tiden på døgnet!

16. Jeg er utrolig glad i jentekvelder, masse gossip, latter, god mat og ikke minst jentefilmer!

17. Håvard er den morsomste personen jeg vet om - går ikke en dag uten at han sier eller gjør noe som jeg ikke ler av, hehee!

18. Jeg hater tannleger!

19. Edderkopper og slanger er noe jeg virkelig misliker.

20. Jeg er veldig glad i brettspill!

Jeg håper dette innlegget falt i smak!

Dåp dekorasjon!

 • Publisert 11.02.2015 kl.22:45. Ligger i kategorien: Blogg

Hei! Kanskje dere kan få noen tips til dere skal ha dåp? Dette ble ihvertfall måten vi valgte å gjøre det på, siden vi har en liten prinsesse så ønsket vi å ha så mye rosa og hvitt som bare mulig. Ballonger, duker, servietter og annet pynt gikk i de to fargene. Resultatet ble en prinsesse dåp, fin og søt, syntes vi - hehe.

Her kan dere få et bildedryss av pyntingen.
Her er gavebordet.


Dåpskaken til min lille prinsesse.


 

En fantastisk dåp!

 • Publisert 11.02.2015 kl.14:20. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! endelig er dåpen overstått og jeg kan med et stort smil være fornøyd med den store dagen. Vi hadde to dager på å handle inn alt som skulle være på plass og det klarte vi. Vi var oppe tidlig og jobbet til sene kvelden. Vi er begge veldig fornøyd med egen innsats. Adriana fikk den perfekte dagen, det kunne ikke gått bedre. Gjestene smilte å var glad, maten falt i smak og stemningen var på topp. 

Her er et bildedryss fra dagen!

 

Som dere ser på bildene så var alle glade og fornøyde med dagen. Denne dagen kunne ikke blitt mer perfekt - Adriana er utrolig heldig som har så mange fantastiske mennesker rundt seg. Jeg tenker at dette innlegget ble så langt så jeg ønsker å lage et til der dere kan få se hvordan vi hadde pyntet, bord dekorasjonen, dåpskaken og gavebordet. 

Tenk at det er gått 4 måneder - helt utrolig!

 • Publisert 04.02.2015 kl.23:44. Ligger i kategorien: Blogg

Hei søtnoser! Jaa, tenk det - lille A er 4 måneder i dag, tiden har gått så sinnsykt fort, halve permisjonen min er overstått - helt utrolig. Hun forstår mer og mer hvem som er foreldrene hennes og det må jeg innrømme er en deilig følelse. Alle får holde å kose men hun er flink å gi beskjed når hun vil tilbake til mamma og pappa, hehee.

Hun er en fantastisk jente og jeg gleder meg til uendelig med år sammen med henne. Gleder meg til å lære henne å kjenne, det blir en spennede og latterfull tid.

Litt av en dag!

 • Publisert 03.02.2015 kl.22:30. Ligger i kategorien: Blogg

Dagen i dag begynte på legevakten med min kjære, store magesmerter og kjempe dårlig. I følge legen var det bare en sterk omgangssyke, stakkar. Jeg får helt vondt inni meg, er ikke noe kjekt å se dine nærmeste ha det vondt også er det ingenting jeg kan gjøre for å stoppe smertene. Nå håper jeg virkelig at han snart blir bra, dåp om noen dager og det er noe vi begge ser frem til, vi krysser fingrer og tær at formen er på topp.

Når vi kom hjem så lå vi oss i sengen å satte på Revenge - favoritt serien vår, vi er blitt helt avhengi. Etter noen timer hadde jeg lyst på frisk luft, Adriana skulle ligge seg så i dag tok vi oss en kveldstur. Veien frem gikk kjempe fint, snakket om alt og ingenting men veien tilbake ble løpetur. Håvard ble så dårlig så vi måtte kjappe oss hjem, omgangssyken er helt forferdelig!

Nå er det leggetid på oss alle tre- det blir deilig, lade opp til en ny dag.

Jeg er utrolig takknemlig!

 • Publisert 02.02.2015 kl.21:46. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg var på helsestasjonen i dag og hun har vokst å lagt på seg, hun vokser å vokser, hun har blitt så stor så alt for fort. Adriana smiler å ler, er så uendelig glad for at jeg har fått et så friskt barn, det er en tanke jeg tenker på hver dag.

Jeg er en kjempe stolt mamma så får oppleve dette her av og ha en så nydelig datter med en gutt jeg er ubeskrivelig glad i. Jeg er så lykkelig, de to er det beste som har skjedd meg.

A new start

 • Publisert 02.02.2015 kl.20:10. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønninger! Dagen i dag begynte kjempe fint, startet dagen med å stripe håret også lagde jeg frokost på sengen til min kjære. Håvard ligger fortsatt med omgangssyke, stakkaren. Så her må vi pleie så fint med han sånn at han blir frisk til dåpen. Jeg har laget en skikkelig oversikt over dåpen angående dekorasjon, gjestene som kommer og kaker vi skal ha, jeg har allerede bestilt dåpskaken så den er ihvertfall i boks, deilig.

Det er så deilig å blogge igjen, oppdatere å fortelle om planene fremover - det har virkelig ikke vært lett når jeg har ligget syk men nå er jeg tilbake igjen og skal lage flere innlegg om dagene, merker fort at et innlegg om dagen er alt for lite. Jeg ønsker å vise dere hvor fin stuen har blitt med de nye møblene og treningsresultatene - rart å være tilbake til så mye trening men alt går - det å kunne trene hjemme hjelper veldig på, masse trilleturer kombinert med styrketrening er en måte å gjøre det og den funker veldig fint for meg.

S(f)unday!

 • Publisert 01.02.2015 kl.18:58. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! For et nydelig vær det var når jeg våknet, solen strålte og knall blå himmel og snøen lå så fint. Jeg elsker når været er så fint, humøret er på topp med en gang. Vi bestemte oss for å dra på besøk til et vennepar av oss - alt for lenge siden vi har vært på besøk så nå var det på tide. Venninnen min Victoria er 28 uker på vei og jeg gleder meg så utrolig masse til jenten deres kommer, en ny lekevenninne til Adriana. Det blir så koselig også har jeg litt over en måned permisjon igjen så da får vi litt tid sammen før jeg skal tilbake i jobb.

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits