Anna

Myklebust

Uken som har gått!

 • Publisert 29.02.2016 kl.19:50. Ligger i kategorien: Blogg

Da var det ny uke og jeg føler virkelig at disse ukene bare flyr avgårde - men bare positivt det for plutselig er jeg blitt mamma igjen!

Ukens sang: Icebreaker - Agnete

Ukens innkjøp: Garderobeskap til gangen, åå - som jeg gleder meg til og få det opp, skal lage et innlegg om før og etter, fordi det kommer til og bli en stor forvandling!

Ukens svangerskapsuke: Da har vi kommet til uke 21, tiden flyr - åå, gleder meg masse til og bli tobarnsmamma.

Ukens svangerskapsform: Den er fortsatt kjempefin, føler meg heldig som har et så fint svangerskap, får tid til å leke masse med Adriana og gi hun den oppmerksomheten hun trenger - det er veldig viktig for meg.

Ukens feiring: Denne uken feiret vi gullbryllupet til besteforeldrene til Håvard, dessverre så er ikke farfaren blant oss lenger men det var viktig at vi fullførte feiringen likevel. Vi savner han utrolig masse og han er med oss i hjertene og tankene våres hver eneste dag.

Flotte produkter fra Urban Decay!

 • Publisert 28.02.2016 kl.18:45. Ligger i kategorien: Blogg

// sponset produkter.

Jeg har vært så heldig og har fått prøvd ut nyhetene fra Urban Decay, så masse spennende - elsker å prøve ny sminke. Under har jeg skrevet litt om hver enkel produkt og egen erfaring.

Electric Pressed Pigment Palette

Det er et absolutt musthave til fargeelskere: ti av de fineste fargene du kombinert sammen også får du med en duobørste. Fra vakre matte farger til en intens skimmer, alle fargene inneholder masse pigmenter som gir et bra resultat. Urban Decay's patentbeskyttede Pigment Infusion System gir øyenskyggene en fløyelsmyk konsistens, den er enkel å tone ut og har en intenst farge og en god holdbarhet.

Jeg er ikke vandt med så mye farger men var gøy å prøve noe nytt så om du er en person som ønsker å freshe deg opp litt så er denne å anbefale!

 

Pris: 430

Naked Skin Beauty Balm Broad

BB-kremen gir huden en lett og en naturlig finish. Nå får du den oljefrie produktet i en praktisk reisestørrelse. Den gir øyeblikkelig en mer ensartet hud slik at du kan forvente kontinuerlig forbedring etter bare 8 uker. Pepha- Protect beskytter huden mot daglig stress, mens Vitasource og dGlyage strammer opp huden, forbedrer elastisiteten og reduserer synlige rynker. Den avanserte formelen inneholder lysspredende partikler, som gir huden et feilfri resultat. Naked er den beste måten å starte dagen på.

I en 8-ukers klinisk undersøkelse opplevde:

 

* 93 % en betydelig fastere og strammere hud.

* 90 % en mer strålende hud.

* 84 % synlig færre fine linjer.

* Over 84 % en m glattere og mer fuktmettet hud.

*Basert på subjektive analyser.

Jeg har nettopp begynt på produktet så jeg kan ikke si noe om resultatet enda men det skal jeg oppdatere underveis - er ganske spent på hvordan det vil bli og om det faktisk funker.

 

Pris: 280,-

Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel

Få finere øyenbryn med Urban Decays Brow Tamer øyenbrynsgelé med fantastisk hold. Denne vannfaste formelen grer og legger tilrette for en fyldigere look som varer hele dagen.

Du kan velge mellom fire universalfarger for å få en naturlig definering eller bruk en tydeligere fargetone. Spiralbørsten med mikrofibre gir deg en god måte å arbeide på. Børsten er så presis at den ikke bare lar deg farge og kontrollere - den lar deg også flytte rundt på hårene og forme det perfekte øyenbrynet. Øyenbrynene dine føles stelt og myke, og blir verken stive eller harde.

 

Tips: Hvis du ønsker en look som ser mer dramatisk ut enn med Brow Beater, legger du bare på mer dimensjon med Urban Decays Brow Tamer øyenbrynsgelé.

 

Pris: 190,-

Naked Ultra Nourishing Lipgloss

Naked: Nude-rosa med glitrende rosa perlemor. Naked Ultra Nourishing Lipgloss er en god lipgloss, ble overrasket over hvor deilig og behagelig den var på og ikke minst hvor fin fargen var. Lipglossen beskytter ikke bare leppene, den gjør dem også flotte. Konsistensen er kremet med masse glans - et stort pluss fra meg. Urban Decay har fylt Naked Lipgloss med Hyaluronic Filling Spheres, E-vitamin, avokadoolje og sheasmør som pleier leppene og deretter tilsetter nypefrøolje, for å gi leppene en daglig dose vitaminer. I en klinisk undersøkelse av Naked Ultra Nourishing Lipgloss opplevde:

* 86 % av deltagerne synlig færre fine linjer og rynker.

* 76 % mer fylde og fukt.

* 86 % mykere og mer behagelige lepper.

 

Pris: 185,-

Eyeshadow Primer Potion - Original

En av Urban Decays bestselgere og nå har de den i en praktisk reisestørrelse. Du påfører primeren før øyenskyggen, og får en holdbar farge. Eyeshadow Primer Potion er et musthave blant makeupartister og makeupentusiaster, fordi den garanterer en mer intens øyenskygger som holder i 24 timer.Du får den i en praktisk tube slik at du unngår søl. Eyeshadow Primer Potion - Original gir usynlig finish etter påføring.

 

Pris: 185,-

Matte Revolution Lipstick

 

Matte Revolution fra Urban Decay er en kremete leppestift som føles behagelig på leppene og samtidig gir en matt og god effekt, du trenger bare å ta et strøk. Den finnes i alt fra nøytrale og lyse farger til dypt mørke farger så er verdt å prøve. Leppestiften har et patentbeskyttede Pigment Infusion System, som resulterer en myk tekstur, god pigmentering og jevn fargefordeling på leppene. Urban Decay har også pakket formelen med en rekke næringsgivende ingredienser, inkludert en blanding av avokado, oliven og babassuoljer. Shea-smørets innhold: illipe-smør (fra malaysiske illipe-trær) gir langtidsvirkende fuktighet; vitamin C og vitamin E gir en god dose antioksidanter. De har laget et helt eget design med organisk formede fasetter og en beholder i sort perlemor (for å skille denne matte versjonen fra originalformlene og Sheer).

Tips: Få langvarig farge og rene linjer ved å fylle leppene med Urban Decays 24/7 Glide-On Lip Pencil før du påfører Matte Revolution-leppestiften. Den kremaktige og vannfaste formelen definerer leppene og er en perfekt base for leppestiften ? den fester seg på leppefargen og får den til å vare. Kombinasjonen er rett og slett perfekt for ekstra lang holdbarhet.

 

Pris: 175,-

Big Fatty Mascara

Mascaraen gjør vippene mer fyldig og gir en fin lengde, takket være den spesialdesignede applikatoren. Den fine spissen på applikatoren gir en fin påføring og dekker selv de aller korteste vippene. Mascaraen gir ikke klumper og kan påføres i flere lag til ønsket intensitet. Den styrker, fukter og beskytter vippene mot frie radikaler. Siden jeg har falske vipper, så har jeg bare prøvd den på vippene nede men er fornøyd med resultatet!

 

Pris: 290,-


  

Disse produktene kan du få tak i på Steen & Strøm og Kicks på Oslo City og på nettsiden www.kicks.no
 

Brun og blid!

 • Publisert 26.02.2016 kl.17:01. Ligger i kategorien: Blogg

// sponset behandling.

I dag har jeg vært på Spraytanhuset og fått meg en fin farge, de er så utrolig flink så kan virkelig kalle meg heldig som har så flinke folk rundt meg. Jeg skal i gullbryllup på søndag og da måtte jeg bli ekstra fin, hva er vell finere enn å være brun og blid? Hihii.

8 ting jeg elsker!

 • Publisert 23.02.2016 kl.17:37. Ligger i kategorien: Blogg

1. Elsker snop i alle slags former og farger, spesielt om de er formet på en unik måte.

2. Kjøre fra sted til sted å slippe kø!

3. Være hjemme å kose med Adriana, holde henne inn til meg å si til henne hvor mye jeg elsker hun - mitt alt.

4. Sommer - det gjør meg ubeskrivelig lykkelig!

5. Mat, elsker å prøve noe nytt som ser helt fantastisk ut og smaker enda bedre enn utseende.

6. Kjøpe meg en stooor snopepose og en pose med smash å ligge i sengen å se på serier!

7. Overraskelser - elsker når de rundt meg gjør noe for meg jeg aldri hadde tenkt tanken på selv ellers elsker jeg å overraske mine egne, se gleden i øynene deres - det er noe som virkelig gjør meg glad!

8. Sko, det er noe av det flotteste jeg vet, kan aldri få nok.

Noen av bildene har jeg lånt i fra Google og noen har jeg tatt selv. Har dere noe dere elsker?

10 ting som er viktig i et forhold!

 • Publisert 22.02.2016 kl.21:03. Ligger i kategorien: Blogg

1. Det er veldig viktig å kunne si unnskyld og kunne innrømme sine feil.

2. Ikke forvent at den andre parten ALLTID skal overraske deg med en gave, god mat eller noe annet kjekt - planlegg selv å se gleden i den andres øyne.

3. Du må vise tillit til den andre parten og ikke bli sjalu om han/ hun snakker med det motsatte kjønn.

4. Vær deg selv rundt han/ henne. De fleste hater når den de er sammen med plutselig skifter helt om!

5. Vær et team og støtt hverandre, ikke stå å sleng drit til hverandre foran andre - dere må klare å stå sammen og er det noe som plager, ta det heller i ro og fred når dere er kommet hjem.

6. Skryt! Det er noe av det beste jeg vet - den følelsen når Håvard forteller meg at han er stolt av meg å ser at jeg har ryddet og vasket eller har laget mat til han har kommet hjem fra jobb - det er ingenting som er bedre enn det.

7. Still opp for partneren din om de rundt sier noe som kan såre, da gir du klar beskjed at dette ikke er greit. Det kan være vanskelig om det er foreldrene, svigerforeldrene eller venner men det er viktig for forholdet at dere to holder sammen og at dere viser de rundt at nok er nok.

8. Det er viktig å snakke om ting, da blir det lettere for den andre parten og skjønne hvorfor man er sur, trøtt og lei seg. Man slipper diskusjon og dumme spørsmål for små bagateller.

9. Vis at du er stolt av partneren din å gi gjerne komplimenter om han/ hun ser bra ut, kjøpt seg nytt antrekk eller har fikset håret, negler, vipper - you name it! Det er ingenting som er bedre enn å få høre at du er fin, nydelig, vakker, kjekk, deilig osv - enn den du faktisk er sammen med.

10. Finn på ting i hverdagen/ helgene, gjør andre ting enn å lage god mat å se film. Kom dere ut på shopping, spa, fjellturer eller reis et sted - det holder på gnisten i forholdet.

Uken som har gått..

 • Publisert 22.02.2016 kl.18:03. Ligger i kategorien: Blogg

Ukens sang: Denne uken må det bli heartwork av Justin Garner, for en nydelig sang! Den går på repeat hos oss.

Ukens matrett: Betasuppe, det er så utrolig godt!

Ukens feiring: Bursdagsfeiring av mormoren til Håvard, der ble det servert masse godt.

Ukens serietips: Unforgettable, en serie ALLE bør se, kjempe spennende!

Ukens lunsj: Lunsj med de nydeligste kvinnene i mitt liv, mangler bare mamma og mormor så hadde alle vært der!

Ukens svangerskapsuke: Da er vi kommet til 20 uker, 8 uker til vi skal på 3D- ultralyd å møte prinsen igjen!

Ukens kjøp: Det må være de nydelige skjønne små skoene til prinsessen.

Natural look!

 • Publisert 17.02.2016 kl.19:47. Ligger i kategorien: Blogg

// sponset behandling.

Jeg er så heldig og har fått meg en personlig frisør som fikser å styler håret mitt så mye som jeg måtte ønske. Han har en fasinerende måte å jobbe på men resultatet ble overraskende bra. Denne gangen ville jeg bare ha en naturlig look men tenkte å ta en fest look neste gang - er gøy å prøve litt forskjellig, dette er første gang jeg har vært hos han og ser frem til flere besøk!

Sånn ble resultatet.

Spontanitet!

 • Publisert 16.02.2016 kl.22:24. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet må bare le av oss selv av og til, meg og Håvard i et nøtteskall. Butikken stenger klokken 22 og vi har nettopp sett på Hele Norge baker og da bare måtte vi ha kake selv, så fem minutter før butikken stenger så hoppet Håvard i bilen for å kjøpe, altsåå - spontanitet er i hvert fall noe vi er god på. Butikken ligger bare 2-3 minutter unna her vi bor så det er jo både positivt og negativt, hahaa!

Her ble resultatet for kvelden, mm - maaagisk!

Bildene er tatt med mobilen grunnet mobilblogging - håper det går fint! Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag så blogges vi i morgen.

10 serie - tips!

 • Publisert 16.02.2016 kl.19:18. Ligger i kategorien: Blogg

I dag hadde jeg planer om å lage noe gøyt på kjøkkenet mens Adriana sov formiddagslur men endte heller opp med å hvile i sengen å se på serier, merket at jeg trengte det. Det er utrolig deilig med sånne dager også! Jeg tenkte at jeg kunne dele 10 tips med dere så har dere noe å prøve ut. Så blir det en gøy matoppskrift i morgen heller!

1. Satisfaction

2. The exes

3. Scandal

4. Black Widows

5. Revenge

6. Helt perfekt

7. Devois maids

8. Neste sommer

9. Once upon a time

10. Battle creek

Jeg håper seriene faller i smak! Tar også gjerne i mot tips tilbake om dere har noen serier å anbefale.

Uken som har gått..

 • Publisert 15.02.2016 kl.19:58. Ligger i kategorien: Blogg

Ukens sang: Golden - Brandon Beal

Ukens svangerskapsuke: 19

Ukens opptur: At vi fikk vite at vi ventet en liten gutt, fikk ny termindato og selvfølgelig at prinsen så helt frisk og fin ut!

Ukens nedtur: At hun jeg skulle være modell for ble diskvalifisert fra konkurransen.

Ukens matrett: Biff, potetmos med bernaise saus, sjampinjong og asparges innsurret i bacon.

Ukens reise: Lillestrøm

Ukens kjøp: Denne uken ble det nytt bilsete på Adriana, kjempe fornøyd med kjøpet!

Ukens pakke: Sminke fra Estēe Lauder.

Wish you a beautiful monday!

 • Publisert 15.02.2016 kl.09:44. Ligger i kategorien: Blogg

Ny uke med nye muligheter. Det har virkelig vært litt av en uke med masse spennende, vi har fått vite kjønnet, fikk ny termindato, reiste til Lillestrøm og feiret morsdag og valentinsdag - ja, denne uken har virkelig gått fort. Det å begynne mandagen med å slappe helt av, lage en bloggplan for uken er en lykkestart. Jeg tenkte å dele uken som har gått og bilder med den nye mascaraen i dag også kommer det masse spennende i løpet av uken - ønsker dere en fantastisk fin dag så blogges vi senere.

Mine favoritter fra Estēe Lauder!

 • Publisert 14.02.2016 kl.17:25. Ligger i kategorien: Blogg

// samarbeid med Estēe Lauder.

Jeg har vært så heldig og fått muligheten til å teste disse produktene noe som passer meg helt perfekt - jeg elsker sminke. Har jeg en dag der jeg har god tid så bruker jeg laaang tid på badet der jeg står å duller i evigheter.

Produktene jeg fikk er disse her.

// sponset produkter.

Ååå, kjempe fornøyd! Selv om disse produktene er sponset og at jeg har fått de i samarbeid med bloggen så må jeg ærlig si at jeg ELSKER de, for noen gode produkter! Holdbarheten holder hele dagen både med foundation og leppestift noe som er et stort pluss fra meg!

Har dere prøvd noen av disse produktene? Om ikke så anbefaler jeg dere virkelig å prøve de!

Resultatet fra NM!

 • Publisert 13.02.2016 kl.19:40. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg måtte jo komme uten sminke, så er helt naturlig på disse bildene.

Disse er tatt i sollys i dag så er derfor øynene kanskje ser litt annerledes ut. Jeg så litt freshere i dag og våken ut på disse bildene enn de forrige, hehee. Men dette ble resultatet av gårsdagen. Hva syntes dere?

Da har vi fått vite kjønnet!

 • Publisert 10.02.2016 kl.12:17. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet så fantastisk, babyen var helt frisk og fin. Vi fikk også en tidligere termindato som faktisk var på bursdagen til Håvard, hehee - så da er vi tre dager lengre enn vi trodde. Vi har begge tenkt tanken på både gutt og jente så vi var ekstra spent i dag! Det største ønske var selvfølgelig at ungen hadde det fint og at det var friskt noe vi fikk bekreftet i dag - er jo alltid en liten risiko men de kunne ikke se noen store skader og alt så fint ut på ultralyden.

Vi har jo alltid hatt en at drøm om og få en av hver siden vi begge ønsker og ha to unger - og den gikk i oppfyllelse, en liten gutt ligger å spreller i magen og vi er helt overlykkelig! Vi er så utrolig heldig, en jente og en gutt - det kunne ikke blitt bedre. Nå har vi bare masse å se frem til og jeg kan med god samvittighet dra å kjøpe nye barneklær - hihii!

Vi gleder oss sånn til å få møte deg!

 • Publisert 09.02.2016 kl.22:40. Ligger i kategorien: Blogg

Det er en helt ubeskrivelig følelse, du er virkelig en aktiv person, sparker og sparker - akkurat som din søster gjorde. Hun og var mest aktiv på kvelden/ natten - så mamma merker at dere to er søsken, mine to diamanter. Kan ikke beskrive hvor mye vi gleder oss til og få møte deg å ønske deg velkommen til denne verden. To helt fantastiske, friske og nydelige unger, det kunne virkelig ikke blitt bedre. Dere er livet mitt og vi gleder meg masse til tiden vi har i vente. Nå er 4,5 måned gått og om du er like ivrig som din søster var, så er vi over halvveis, tiden går så fort og før vi rekker å tenke tanken så er du her med oss. Du ligger på mammas bryst å sover, Adriana ligger i armkroken å stryker å susser på deg. Hun gleder seg masse til å bli storesøster og endelig få møte deg!

Det er så rart men samtidig så perfekt å gå gravid igjen - elsker følelsen av det. I morgen får vi hilse på deg igjen og da får vi svaret om du er liten prinsesse eller en prins - ååå, det blir så koselig. Vi får vite om alt er som det skal noe vi virkelig har troen på! Mamma, pappa og storesøsteren din elsker deg og vi kan ikke beskrive hvor mye vi gleder oss.

Uken som har gått!

 • Publisert 09.02.2016 kl.14:43. Ligger i kategorien: Blogg

Dette innlegget skulle kommet i går men siden nettet sviktet så fikk jeg bare postet det ene, tyyyypisk - men nå funker det fint så endelig, bedre seint enn aldri!

Ukens sang: Pillowtalk - Zayn

Ukens matrett: Kjøttkaker, poteter, grønnsaker med brun saus - mm, klassisk god søndagsmiddag!

Ukens svangerskapsuke: 18, vi får vite kjønnet i morgen! Herlighet som vi gleder oss.

Ukens opptur: Fikse flybiletter til Oslo, vi reiser på dagstur på fredag! Åå, som jeg gleder meg.

Ukens bursdagsfeiring: Min kjære svigermor fylte 47!

Ukens tanke: At jeg er en utrolig heldig jente som har en fantastisk datter og snart skal få en liten baby til med mannen jeg elsker.

Ukens kosestund: Jenteweekend med Adriana, super kjekt. Jeg koser meg alltid sammen med henne!

Ukens behandling: Spraytan på Spraytanhuset - kjempe fornøyd!

Ukens pakke: Sminke, kommer et eget innlegg om det enten i morgen eller torsdag - bare å glede seg!

Litt av en uke, den har virkelig flydd! Vi har gjort så masse om dagene at da går virkelig uken fort. Nå vil jeg bare ønske dere en superfin uke så blogges vi!

Om du virkelig vil så klarer du det!

 • Publisert 08.02.2016 kl.21:21. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har hatt noen skikkelig tenke-dager i det siste. Hva, hvorfor og hvordan har jeg spurt meg selv om 10000 ganger. Hva kan jeg gjøre annerledes for at bloggen min skal være et sted folk ønsker å være, hvorfor klarer alle andre det og hvordan skiller jeg meg ut fra alle andre flinke bloggere? Disse spørsmålene går rundt i tankene mine og jeg har funnet mange forskjellige svar på det.

Det skal ikke være enkelt, det skal ta tid, man MÅ ha troen på seg selv og ta tiden til vent, men samtidig så er det dager som er tyngre enn andre - man vil jo prestere 100 % hver dag og man ønsker å finne nye veier å gå og finne interessante ting som kan inspirere andre.

Jeg blogger mye for meg selv, legger masse tid i den og har så lyst at det en dag skal åpne noen dører - jeg ønsker virkelig en karriere og det skal jeg klare! Jeg er en drømmer og drømmen er å kunne lage en plattform her, kunne leve av noe jeg selv har stått for og jobbet så mye med - det er drømmen! Hvorfor jobbe for noen andre når man kan være sin egen sjef å styre sin egen hverdag og faktisk kunne bo hvor i verden man måtte ønske? Det er virkelig drømmen min. Jeg håper at en dag i livet mitt har jeg virkelig klart det! Men det får tiden vise - nå skal jeg bare jobbe så hardt som mulig og mer kan jeg ikke gjøre. Jeg tenker at hvis dette er det jeg skal drive med så ordner det seg til slutt - men som sagt alle har lov til å drømme men det er også lov å håpe på at drømmen blir en realitet til slutt.

 

Så til alle dere der ute som har en drøm - gjør det, det er aldri for seint og husk at du taper ingenting på å prøve. Du kommer bare like langt som du allerede er nå! Go for it, you can do it!

Uken som har gått..

 • Publisert 01.02.2016 kl.11:58. Ligger i kategorien: Blogg

Ny uke med nye muligheter - men alltid kjekt og gå i gjennom forrige ukes opp og nedturer.

Ukens sang: Coming home - Sagma

Ukens matrett: Jeg har skikkelig dårlig matlyst men må bli laksefilét med rømme og poteter - tenker på bebisen i magen og da er det viktig med sunn og god mat.

Ukens nedtur: At det kom så skikkelig drittvær!

Ukens svangerskapsuke: 17 uker. Bildet til venstre er nå og det til høyre var når jeg gikk gravid med Adriana.

Ukens svangerskapsform: Utrolig bra, masse energi og lykkelig - gleder meg masse til neste uke da vi får vite kjønnet.

Ukens opptur: Møte min nye samarbeidspartner fra Face it og at hun ønsket at jeg skulle være modellen hennes på NM - kjempe gøøy! Gleder meg masse.

Ukens cravings: Det er nok fortsatt iskaldt vann og røde druer. Det er så deilig!

Ukens outfit: // jakke - zara// bukse - dr denim // smykke - glitter // genser - bik bok //

Ukens gøye aktivitet: Ut å ake med prinsessen, gleder meg masse til påsken fordi da blir det enda mer aking.

Det har vært en kjempegøy og spennende uke selv om det var drittvær hele helgen. Heldigvis rakk vi en liten halvtime med aking i går før det haglet ned! Nå ser vi frem til en ny uke med nye gøyale ting.

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits