Anna

Myklebust

Ja, jeg er misunnelig !

 • Publisert 31.03.2014 kl.11:27. Ligger i kategorien: Blogg

Ja, jeg tenker og tenker og ser gjennom bilder på instagram, er så mange flotte jenter som virkelig jobber for det de står for. Jeg og kunne vært en av de men må utsette det på grunn av graviditeten.

Jeg gleder meg ufattelig mye til å bli mor men tanken på å utsette konkurransen var litt kjip med tanke på all den harde jobbingen og dietten, det har virkelig ikke vært enkelt. Det å gå rett fra og trene 6 ganger i uken og to økter på en dag til å måtte roe ned og ikke kan trene så hardt er uvandt. Det å gå ifra å spise samme mat hver dag til å ikke klare å få i seg mat i det hele tatt er også en stor forandring.

Men sånn er det, jeg får i meg mye frukt som plommer, vannmelon og druer er egentlig det jeg klarer og spise. Formen kommer seg etterhvert og jeg får i meg mer og mer mat. Men merker enda på kroppen at den sliter når det kommer til kjøtt og fisk. Jeg som er så glad i det! Jeg klarer ikke å spise sjokolade, boller og kaker heller. Nå som jeg egentlig kan spise det og feite meg opp litt så går det ikke. Men er likegreit det. Hehee!

Er mye forandring og det tar litt på men trening prøver jeg å klare og spiser alt jeg får i meg. Ting går fremover, sakte men sikkert.

Jeg har fått spørsmål om jeg har tenkt og stille etter fødsel og ja det har jeg! Jeg har aldri vært gravid før og har ikke peiling på hvordan en fødsel er men om alt går rette veien så er planen og stille høsten 2015. Men igjen da har jeg blitt mor og er mye som må forandres, jeg er fortsatt i amme perioden så hvordan det blir med diett og sånn vet jeg ikke enda.

Jeg må også vente i noen mnd før jeg kan trene så må egentlig bare se det ann. Jeg skal heller gi dere et ordentlig svar når fødselen er over og er på vei tilbake til det normale.

Trøtt og sliten !

 • Publisert 31.03.2014 kl.11:02. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine søte !

I dag sto jeg opp klokken 8 og kjørte mamma og lillebroren min på møte. Trøtt i trynet men alltid en hjelpende hånd.

Jeg begynner på jobb klokken 1 og jobber til 9, det blir en lang dag ! Lite lyst når man ser det fine været. Det må nytes når det kan.

Nå skal jeg ha meg en liten treningsøkt også er det jobb.

Ha en fin dag !

Hva kan jeg egentlig spise ?

 • Publisert 29.03.2014 kl.09:51. Ligger i kategorien: Blogg

I dag er en ny dag og jeg ser frem til å komme meg opp av sengen. Jeg har laget rundstykker med crabstick, salat og sitron og det smakte helt fantastisk !
Måtte jo også lage meg en kopp med cappuccino. En god start på dagen.

Jeg har lest meg ihjel på nette på hva jeg kan spise og ikke kan og den sto på *kan listen* så da kjører jeg på!

Blir litt gal i hodet og tenke på alt som er bra og alt som kan være dårlig. Jeg har ikke fått en skikkelig oversikt over hva jeg kan spise enda så blir litt tussete i hodet, hehee.. Man vil jo gjøre alt riktig. Første barn og større risiko for at noen galt kan skje.

Om noen har tips til hva jeg kan spise og ikke bør spise så bare skrik ut! Jeg blir glad for alle råd.

Smil og vær glad !

 • Publisert 28.03.2014 kl.14:30. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har jeg hatt en tung dag, det fine været og ekstremt lite lyst og gå på jobb. Mamma og de kommer hjem i dag noe som er kjempe positivt, gleder meg som en liten unge! Liker best og ha mamma hjemme <3

Men likevel står jeg opp om morningen, fikser meg og sitter meg i bilen og kjører opp på jobb! Vakten i dag er 16-21 så hele dagen går. Men sånn e livet, skal man ha penger må man jobbe for det, kan ikke leve på mamma resten av livet (a). Selvom jeg er ganske flink på det, hehee!

Nå vil jeg bare ønske dere en kjempe fin dag og god helg til dere som snart er ferdig på jobb ! :)

Smil og vær glad så blir dagen bedre :) det syntes ihvertfall jeg!

Slenger med et morgen bilde og et formbilde, syntes det er viktig selvom forandringene kommer oftere og oftere.

For en fantastisk dag !!

 • Publisert 25.03.2014 kl.19:24. Ligger i kategorien: Blogg

I dag startet dagen med at jeg åpnet butikken og sluttet klokken 3. Per-fekt! Jeg reiste hjem og fikk Momor og morfar på besøk, de hadde laget middag til meg! Heldige meg :D hehee!

Jeg reiste inn til byn i 4 tiden og satt meg ned på bryggen og kjøpe meg en softis og en slush. Helt fantastisk. Elsker sol!

Kose med kjæresten! Hehehe.

Sol og glede !

 • Publisert 24.03.2014 kl.22:42. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vært en fantastisk dag, strålende sol og knall blå himmel ! Jeg hadde såååå lyst og reise en tur inn til byn, kjøpe meg en softis og gå ned på bryggen. Men så hadde jeg dessverre seinvakt så det ble ikke. Men kanskje i morgen ? Da har jeg tidligvakt så er lov og krysse fingrene. Heheh :D

Måtte jo såklart heise flagge for min fineste mamma<3

Todays pregnancy shape !

 • Publisert 24.03.2014 kl.09:41. Ligger i kategorien: Blogg

I dag startet dagen med at jeg våknet av meg selv fordi den nydelige solen stakk innom og skinnet meg i fjeset. Helt fantastisk følelse. Blir så glad når det er så fint vær.

Men så måtte jo jeg ta en tur i speilet og sjekke ut dagens form. Jeg tenker at selvom jeg ikke er så markert som jeg var så er det viktig og se det positive i å være gravid. Ja, musklene og markeringene forsvinner og man kan ikke se de lengre, man får mye mer vann i kroppen så er mye endringer spesielt for mine øyne.

Men treningen fortsetter som det samme og maten blir for to. Sånn er det bare. Jeg prøver å havet litt variert kosthold men det går for det meste i frukter, salte kjeks og supper. Jeg blir så dårlig av å spise mye tunge ting som kjøttdeig, fisk, biff, hamburger og pizza. Men det kommer seg nok etterhvert.

Dagens planer er å jobbe i dette nydelige været, frister lite men sånn er det. Gleder meg til mammapermisjon og håper på masse fint vær, så tar jeg det heller igjen då!

Ha en fin dag :)) <3

En rolig fredagskveld !

 • Publisert 21.03.2014 kl.18:36. Ligger i kategorien: Blogg

I dag blir en det en rolig fredag. Mamma og lillebroren min jonas er reist til syden. Håvard spiller kamp og skal ut med laget i kveld så da er det bare meg og tven, hehe! Men det passer meg bra. Formen har ikke vært god i dag, sliten, kvalm og har hatt vondt i lysken.

Så nå ser jeg frem til å se norske talenter og bare ligge i sengen og se på serier/ film i kveld.

Alle trenger noen sånne dager også!

Ha en fin fredagskveld <3

30 days challenge!!

 • Publisert 18.03.2014 kl.22:56. Ligger i kategorien: Blogg

Ja, nå som jeg er gravid kan jeg ikke trene så hardt som jeg pleide men trening blir det likevel. Jeg kjører 30 days challenge og den fungerer like bra hver gang. Nå må jeg dessverre gjøre den uten vekter men merker at det er tungt selvom, er ikke bare bare å trene for to, hehee!

Men siden det bare er kroppsvekten jeg trener med er målet for denne gang og kjører alle repetisjoner uten pause. Jeg har kommet til 80 i dag og det gikk kjempe fint.

Nå kan jeg legge meg med god samvittighet også er det tidligvakt i morgen. God natt mine søte lesere <3

En lang og tung dag!

 • Publisert 14.03.2014 kl.21:17. Ligger i kategorien: Blogg

I dag begynte dagen bra, skulle på møte med sjefen også spise frokost med kjæresten. Rett før jeg skulle hjem ble jeg så sinnsykt dårlig, svimmel og kvalm.

Håvard kjørte meg hjem før han skulle på lunsj med jobben, stakkar meg lå å spydde i gangen. Kom meg så vidt inn døren før jeg ikke klarte å holde meg lengre.

Er hardt å være gravid, hehe! Går fra å være bra til dårlig på få minutter. Nå har jeg så og si sovet siden Håvard kjørte meg hjem. Heldigvis for meg har jeg verdens deiligste seng.

Ser frem til at kvelden blir bedre. Passer brødrene mine så er godt å ha de rundt meg når jeg er dårlig. Håvard er på byn med jobben så han kommer ikke hjem før i morgentidlig.

Ha en fin fredagskveld <3

Jeg er heldig som har en så fantastisk kjæreste <3!

 • Publisert 13.03.2014 kl.21:23. Ligger i kategorien: Blogg

I dag våknet jeg av at min kjære hadde laget ingefær te og en god frokost med jordbær og vannmelon. Jeg er heldig som har en så god kjæreste.

Klokken 9 kjørte jeg på jobb og åpnet butikken. Jeg blir så dårlig når jeg er ute å kjører så var ikke helt i form men det kom seg i løpet av dagen. Hjelper med farris og Marie kjeks, hehe!

Når jeg kom hjem sov jeg en liten time også våknet jeg til en fantastisk middag av min kjære. Han hadde laget karbonader av hjortekjøtt med grønnsaker og potetmos.
Vi fikk også besøk av Rami og Victoria, kjempe koselig.

Nå har jeg nettopp hatt meg en liten økt biceps og rygg før jeg skal legge meg nes i sofaen med et teppe og se paradise hotel.

Svar på spørsmålsrunden!

 • Publisert 12.03.2014 kl.20:41. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har fått en del spørsmål så jeg skal svare så godt jeg kan på alle.

1. Var barnet planlagt?

Nei, det var det ikke :-)

2. Når bestemte du deg for å trene skikkelig?

Jeg har alltid vært aktiv men det har vært innenfor fotball. Når jeg ble skadet og kom tilbake fra operasjonen var fotball laget mitt oppløst og bestemte meg da for å satse på styrketrening.
Det var i Februar i fjor jeg bestemte meg for å ha et mål som dreide seg mer enn bare og få en "fin" kropp men også kunne utfordre meg selv psykisk og fysisk og det var da jeg bestemte meg for å stille i bikinifitness. 

3. Hvilke rumpe øvelser mener du er best?

Markløft, strak markløft, bulgarisk utfall, glute kickback i kabel, hip thrust. og knebøy. De er favorittene. 

4. Hvordan ser en matdag ut for deg?

Nå går jeg ikke på den dietten lenger med tanke på at jeg er gravid men den gikk i reint kjøtt, fisk, mager kesam med bær og havregryn. Jeg hadde mange måltider,  spiste lite men mange ganger.
Jeg hadde også kosttilskudd jeg tok til maten og før og etter trening.

5. Hva er fordelen med fullkroppsprogram og split? Hva mener du er best?

Begge programmene er gode men spørsmålet er hva målet med programmene er. Om man skal vokse i muskler så er det greit og dele opp programmet og fokusere på hver muskelgruppe.
Men om man skal ned i fettprosent så er fullkroppsprogram bra fordi da trener du hele kroppen intensivt og forbrenner mer.

6. Skal du fortsette med treningen nå som du er gravid?

Ja, det skal jeg. Jeg skal ha personlig trener som veileder meg gjennom hele graviditeten. Jeg tenker at det er viktig og holde seg i form. Det blir selvfølgelig med mye enklere vekter og litt andre øvelser men sånn er det.

7.  Vet dere kjønnet på barnet?

Nei, det vet vi ikke enda. Det får man ikke vite før man er i uke 18. Men deler det gjerne med dere når jeg får vite det.

8. Hvordan ser en typisk treningsøkt ut for deg?

Nå går det mye i turer, svømming , sykling og øvelser med mye lettere vekter.  

9. Hvor jobber du og som hva(stilling)?

Jeg er assisterende sjef på Carlings.

10. Skal du utdanne deg videre?

Nei, det har jeg ingen planer om og om jeg en dag ombestemmer meg og vil begynne så skal jeg være sikker på hva jeg vil bli.
Akkurat er jeg ganske fornøyd med å bare jobbe.

11. Hvor mange søsken har du?

Jeg har tre nydelige brødre.

12. Beste trening og forbrenne fett?

Intervall trening og styrkeøkter som inneholder supersett. Det vil si at du trener en øvelse lett men mange ganger og ikke har pause mellom settene.

13. Hva sa familien til at du var gravid?

De var super postive og alle gleder seg veldig. Jeg kunne ikke fått et bedre respons fra de. Ungen er veldig heldig den får oppleve å ha oldeforleldre til å med å ha en tippoldemor.
Så vi er veldig spente og gleder oss til ungen kommer til verden.  

14. Håper du at det blir en gutt eller jente?

Jeg er blir kjempe glad uansett kjønn. Om det er en jente så er jeg på måte "sikret" en liten junior av meg selv og om det er en gutt så vet jeg at om jeg får en jente en gang så har den en fantastisk storebror som passer på.  

15. Hvilke sminke bruker du?

Jeg bruker mye sminke fra Isadora, er veldig fornøyd med det.

16. Kan du lage en sminkevideo?

Kanskje det :-D hehe! Hadde vært gøyt å prøvd en gang.

17.  Hvilke blogger leser du?

Jeg er ikke så flink i å lese blogger, har vært så opptatt med jobbing og trening at det har ikke vært mye tid å faktisk sitte seg ned og lese.
Men nå som mammapermisjonen er rundt hjørnet så blir det nok en del lesing.

18. Hvilke forbilder har du?

Jeg har forbilder innen musikk og trening. Innen musikk vil jeg si at Beyonce og Christina Augilera er mine to favoritter. I trening er det Nathalia Melo og Michelle Lewin og såklart verdensmesteren vår, Christina Strøm Fjære. 

19. Tips til flat og markert mage?

Ha et godt og variert kosthold, kardio og tren mye basisøvelser. De går på hele kroppen og hjelper på å stramme opp her og der!

Tusen takk for mange fine spørsmål! Håper jeg har svart godt nok på spørsmålene deres :D  

Spørsmålsrunde!

 • Publisert 08.03.2014 kl.10:40. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne ha en spørsmålsrunde og selvfølgelig kan jeg det! Nå kan dere spørre om alt dere lurer på.

Hvilke kosttilskudd bruker jeg ?

 • Publisert 07.03.2014 kl.14:09. Ligger i kategorien: Blogg

Jo, hver morning bruker jeg proteinpulvere fra kost1, den er helt fantastisk på smak. Er du glad i sjokolade så anbefales denne på det sterkeste. Den er så god at jeg vil drikke den flere ganger enn jeg burde. Jeg har ikke gjort det men den står der og frister.

Whey active inneholder lite fett, karbohydrater og luktose. Den hjelper også på muskelveksten. Jeg har smakt en del proteinpulver men personlig syntes jeg at denne er best.

Under og etter trening bruker jeg Bcaa i pulver form, den er også fra kost1 og smaker kjempe godt. Jeg har den med bringebær, den ser blå ut og smaker slush. Den er veldig søt men elsker den.

Kaller den for kosedrikken for den gleder jeg meg til å ta.

Den hjelper mot økt muskelvekst og forbedrer restitusjonen.

Rett før jeg legger meg tar jeg ZMA. De retter opp og stimulerer kroppens egenproduksjon av testosteron samtidig bedrer restitusjonen!

Jeg sover mye tyngre og jeg merker at jeg drømmer en del.

Den inneholder, sink, magnesium og vitamin B6. Disse tre stoffene har en rekke funksjoner i kroppen som er spesielt viktige for de som trener.

er det noen spørsmål så er det bare å spørre. Nå er det jobb, wohoo!

Ikke helt i form!

 • Publisert 03.03.2014 kl.21:27. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har jeg ikke vært i form. Kom på jobb og var skikkelig dårlig ikke akkurat det beste følelsen når man skal ha fokus på kundene.

Når jeg kom hjem var det rett og ligge seg, sov i to timer også så jeg litt på serier :) litt senere på kvelden ble det et formbilde. Viktig og følge med formen, hehe!

Borte bra men hjemme best!

 • Publisert 02.03.2014 kl.20:33. Ligger i kategorien: Blogg

I dag startet vi dagen med morgenkardio også ryddet vi ut hele leiligheten til svigersøsteren min, nå kommer hun hjem til Bergen!:D

Når vi var ferdig med all rydding og vasking gikk turen hjem til Bergen. Det har vært en kjempe fin helg i Førde men ingen steder er like bra som hjemme.

Nå kjenner jeg at jeg er utslitt etter en lang dag. Nå er det filmkveld med min kjære og nyte resten av søndagen <3

Et sunt og godt måltid !

 • Publisert 01.03.2014 kl.19:21. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har meg og Synne gått en fin tur ! Kaldt og godt, hehee! Vi er i Førde på besøk til skjønneste Tina, svigersøsteren min.

Når vi kom tilbake fra turen lagde vi er godt mellommåltid. Vi skjærte opp epler og tok kanel på. Anbefales virkelig !

Nå er det taco som skal lages! :D ha en fin lørdag videre <3

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits