Anna

Myklebust

If you can´t stop thinking about it, don't stop working for it!

 • Publisert 31.03.2015 kl.13:23. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen lovelies! I dag våknet jeg med et tankefullt hodet, humøret går opp og humøret går ned. Jeg merket på hele meg at all den tenkingen stresser meg så jeg vil prøve å nyte denne påskeferien med masse hvile, kos og ha en tankefri uke. Mammapermisjonen min er ferdig om 2 måneder noe som gjør meg trist, det og få våkne til prinsessen hver eneste dag og planlegge dagen sammen med henne er en helt fantastisk følelse. Men dessverre er ikke livet sånn du får dine måneder også er det tilbake til jobb, samme gamle - uff. Men jeg har laget meg en plan og jeg gleder meg masse til å fortelle dere om den, den er litt utenom det vanlige men vis man aldri prøver så vet man aldri hvordan det kunne ha gått.
Treningen går fremover, det å kjøpe den bæreselen er den største og beste invisteringen jeg har gjort på lenge, i dag skal meg og Adriana gå på et fjell jeg gikk alle morgenkardioene mine - grugleder meg. Jeg har ikke gått der siden hun ble født så det blir spennende men også litt rart. Alle de harde ukene, månedene med masse planlegging av trening og mat også må man sette det på vent - men vet dere hva? Jeg kunne ikke ønsket meg noe annet i hele verden enn det utfallet som ble, det var så verdt det - man kan aldri planlegge noenting. Jeg fikk testet meg selv på godt og vondt og jeg vet at vis jeg virkelig vil så kan jeg men nå har jeg prioritert det å være mamma fremfor en fantastisk fin kropp. Nå har Adriana blitt så stor så nå kan jeg kombinere henne med treningen - to fluer i en smekk. Jeg får ha tid med henne samtidig som jeg kan sakte men sikkert komme tilbake til der jeg var.Nå vil jeg bare ønske dere en fantastisk tirsdag, kanskje noen av dere allerede har tatt påskeferie? Hehee, kos dere masse hvor enn det er og hva dere driver med så blogges vi senere, nå skal vi ut på tur, smask! 

 

Påskekos hos mamma

 • Publisert 30.03.2015 kl.18:30. Ligger i kategorien: Blogg

Hele gjengen hjemme har påskeferie så da ble vi invitert på middag- kjempe koselig. Brødrene mine sto på kjøkkenet å kokkelerte når vi kom, enchilada sto på menyen, mm, deilig! Mamma har til og med eplekake på lur og det faller jo alltid i smak hos meg.

Planen for uken er full, middagsbesøk til familien, fjellet til svigers så blir en fin påske hos oss. Ønsker dere en koselig påske!

Søndagstur med mine beste

 • Publisert 29.03.2015 kl.21:28. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld! Når fineværet kommer frem så er det rett på med treningsklær og ut på tur. Med Adriana på magen, Håvard og Tina ved min side, kjempe koselig. Søndag er en dag det ikke skjer så masse uansett så hvorfor ikke bruke den til noe fornuftig og for oss er det trening, heheh. Jeg håper dere har hatt en fin søndag og er klar for en ny uke - nå er det bare tre jobbdager også er det helligdag, wii! Ha en fin kveld.

Bikinifitness 2017

 • Publisert 29.03.2015 kl.17:00. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønninger! For en lang og travel helg, vi har hatt påske rengjøring så alt er ryddet, vasket og brettet - deilig å være ferdig. Denne helgen har bare flydd fordi vi har hatt så masse å gjøre, kjipt men heldigvis så har Håvard fri fra onsdag av.

I går brukte jeg dagen på trening også reiste vi opp til en kompis av meg og så Sandefjord open, var så mange flotte mennesker. De siste to årene har jeg vært i salen å heiet men i år satt jeg med min datter på brystet. Jeg blir bare mer og mer motivert og gleder meg masse til det bli min tur å stå på den scenen men nå står sommerkroppen for tur først. Jeg kan prøve å ha mål for året 2017, det spørs veldig på hvordan kroppen reagerer - kan ikke begynne på noe skikkelig diett før jeg er ferdig med ammingen så vi får se.

Nå er planen å gå meg en lang og fin tur med prinsessen på magen og Håvard ved min side - en fin søndagstur. Jeg gleder meg til å vise dere bæreselen jeg har kjøpt meg. Ha en superflott søndag!

Hardt men gøy!

 • Publisert 26.03.2015 kl.23:36. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere, for en travel dag! I dag har vært en dag der man gjør mest mulig - vi fikset bæresele fra Stokke, superfin og kjempe behagelig å gå med, lamper og tv benk til stuen og et stort smykkespeil til badet oppe. Vi har aldri vært så nære ferdig som vi er nå, det er så gøy å se hvor fint det blir, føler meg bare mer og mer hjemme. Adriana har vært rolig i hele dag, sovet mye og bare tatt livet med ro. Kjempegreit og ha en så fantastisk datter, smiler og ler hele tiden, nei nå kjenner vi at det blir ekstra deilig med helg.

Vi måtte jo selvfølgelig innom mamma på veien for en liten pause og hun slår på stortrommen som vanlig, hun hadde laget nystekte vaffler - hos oss er det egentlig fyfy med tanke på kostholdet og all trening vi holder på med men vi gjorde et unntak i dag. Et perfekt måltid på en dag som dette ! Jeg håper dere har hatt en fin torsdag, tenk at i morgen er det helg, hihii - dere må nyte det!

Early good morning

 • Publisert 26.03.2015 kl.09:58. Ligger i kategorien: Blogg

En tidlig god morgen fra oss, vi begynner og bli vandt å våkne denne tiden også er vi våken i noen timer også sovner Adriana igjen. I dag er planen og få kjøpt en bæresele sånn at jeg kan gå på litt fjellturer og andre steder uten vogn - elsker vogn når hun sover men når hun er våken så vil hun helst opp, så det blir en bra invistering.

Frokosten er laget så det er bare å spise før jeg må opp å fikse meg før jeg skal på senteret. Ønsker dere alle en god morgen!

Playdate

 • Publisert 25.03.2015 kl.22:07. Ligger i kategorien: Blogg

Litt av en morning, først var det flyplassen å hente lillebroren min som kommer rett fra Afrika også skulle vi på barseltreff med jentene - alltid så koselig så det er noe vi gledet oss til. Cecilia hadde laget til en god lunsj med nystekte rundstykker og masse godt pålegg, passet bra for meg som ikke rakk å spise frokost, hehee.

Etter denne gode lunsjen så la vi ungene ned sånn at de kunne få leke, Adriana er veldig glad i å ligge på teppet å rulle rundt.

Masse gøye leker og er selvfølgelig gøyere å leke når det er flere babyer tilstedet. Superkoselig med sånne treff som vi har, masse gossip, god mat, latter og kos med bebisene.

Skjønningen til Susanne, lille Theo.

Feiring av min fantastiske mamma!

 • Publisert 24.03.2015 kl.21:43. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har verdens beste mamma bursdag, fortsatt ung og sprek. Hun hadde laget enchilada til middag og til to deilige kaker til dessert, eplekake og daim iskake - mmm, smelter på tungen. Flinke mamma, burde jo vært vi som hadde laget mat til henne men sånn ble det ikke denne gang, hehee. Det var et kjempekoselig besøk med masse god mat og fine folk.

Jeg slenger med et gammelt bilde men når man har fått seg en ny telefon så blir det litt sånn. Adriana har forandret seg masse siden den gang men fortsatt like begeistret for å sitte på fanget til mormoren sin. Litt av en karbodag men det hører med i bursdager!

En god fiskemiddag!

 • Publisert 24.03.2015 kl.19:46. Ligger i kategorien: Blogg

En helt fortryllende middag - anbefaler virkelig den fersk laksen fra Lerøy, supergod, smelter på tungen. Vi hadde asparges, poteter og en god fiskesaus til fisken.

En deilig start på uken

 • Publisert 23.03.2015 kl.17:06. Ligger i kategorien: Blogg

En kjempesein god morgen fra meg i dag, merket at helgen har tatt på så ble en sengedag med god frokost, serier og masse mor og datter kos - regnet ute i tillegg så da gjorde jeg det med god samvittighet. En deilig start på uken kan man si, planen for i dag er og få meg en treningsøkt også lage meg en oversikt for uken. Vi har så masse avtaler denne uken, treninger, bursdager, lunsj hos oldemor, barseltreff med jentene osv. - en travel men koselig uke.

Nå skal vi lage middag, laks står på menyen så det blir godt - favorittfisken min med sitron og rømme, mmm! Hehee. Jeg håper dere har fått en fin start på uken!

Borte bra men hjemme best

 • Publisert 22.03.2015 kl.20:16. Ligger i kategorien: Blogg

Da er vi endelig kommet hjem etter en lang helg med masse oppturer og nedturer, alltid koselig å reise på besøk men alltid deilig å komme hjem igjen. Det har vært en lang kjøretur med dårlig vær så kjenner det skal bli deilig å slenge seg ned i sofaen, Adriana er lagt så nå er det bare meg og Håvard - en fin og rolig søndagskveld.

Jeg håper dere har hatt en koselig helg og er klar for å starte en ny uke, det er ihvertfall vi. Husk - ny uke, nye muligheter.

Stavanger baby

 • Publisert 21.03.2015 kl.21:02. Ligger i kategorien: Blogg

For et flott sted, første gang jeg er her. Vi kom frem seint i går kveld og oppe kjempe tidlig. Vi er hos et vennepar av svigerforeldrene mine, superkoselige mennesker så i dag har vi hatt en ute dag, trilleturer i byn også tok vi oss en tur når vi kom tilbake, måtte jo få med oss de fine turstiene her.

Vi gikk innover skogen - de hadde til og med treningsapparater i en park, det måtte jo selvfølgelig prøves. Så masse gøy - det er et stort ønske om at vi kan få hjemme, tenk å ha dette hjemme om sommeren - det hadde blitt mitt andre hjem, hehee.

Nå har vi fått hjemmelaget pizza og sitter å ser på Alt er lov, en finfin lørdagskveld. Dere må kose dere masse!

Ekstrem forvandling!

 • Publisert 20.03.2015 kl.16:04. Ligger i kategorien: Blogg

/Sponset innlegg.


Hei mine skjønne! Nå var det virkelig på tide med en forandring, jeg er jo mørk naturlig men det er faktisk alt for lenge siden jeg har hatt mørkt hår. Jeg er kjempe glad i forandringer så striping og farging av hår er noe jeg gjør masse men det er absolutt ikke noe å anbefale, så nå bestemte jeg meg for å gå tilbake til det mørke. Jeg går til Bjuti Hårstudio i byn, de er så flinke, smilende også kommer de med sine anbefalinger og det er ganske greit for meg som er så ubesluttsom. Jeg pleier å gå til en som heter Stine, hun var jeg hos sist og hun gikk jeg til denne gangen også - supersøt jente som er lett å snakke med, det er en fordel når man skal sitte i frisørstolen i flere timer. 
Hver gang jeg kommer inn så er de så smilenede, tar deg godt i mot og spør om man ønsker noe å drikke. Om dere noen gang tar turen dit så anbefaler jeg frukt-teen deres, smaken av en helt annen verden, den er helt fantastisk.Denne gangen ble behandlingen å mørkne håret men samtidig ha litt spill i det , da ser det mørkt ut men når man kommer ut i solen eller står i lyset så får man frem de lyse tonene i håret,  det er så utrolig fint. Etter så mange fargebehandlinger jeg har tatt så trengte virkelig håret mitt en kur, så jeg tok det i samme slengen. Nå skal håret mitt bli langt og fint igjen. Siden jeg ammer så er det  viktig for meg at fargen ikke gjør noe skade så den fargen jeg brukte var ammoniakkfri + luktfri - helt perfekt. Man kan også bruke den om man går gravid, denne fargen er fra Redken.

Her er noen før og etter bilder av håret mitt. 

Som dere ser så trengte dette håret virkelig en oppgradering.

Veldig fornøyd med oppgraderingen - kan si meg meget fornøyd.
Jeg er veldig fornøyd med slutt resultatet og jeg gleder meg allerede til neste gang man merker med en gang om frisørene kan sitt og det kan virkelig de som jobber her. Om du ønsker en ny vårfrisyre så anbefaler jeg de. Nå må dere ha en fantastisk helg så blogges vi senere, suss til dere!
 

Uten telefon og mac!

 • Publisert 19.03.2015 kl.21:58. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine søte! For en stressende dag, telefonen min har begynt å tulle seg, macen fungerer ikke så det å blogge i dag har bare vært stress. Jeg skal levere inn macen på mandag må bare få overført alle bildene på en minnepenn - har bare hatt pcen i et år, uff, blir så lei, jeg er jo helt avhengig av den så det blir mobilblogging fremover til jeg får den tilbake - får håpe det går fort.

Ellers i dag har meg og svigermor gått på trilletur, tross i dette drittværet som er i Bergen, heldigvis fikk jeg kost meg masse i forrige uke med all den solen men jeg får aldri nok også har jeg vasket klær som vi skal pakke med oss. Meg, Håvard og familien hannes skal til Stavanger i helgen så da må vi skrive pakkeliste sånn at vi husker alt! Hehehe.. Er litt glemsk av meg så er greit med sånne lister.

Jeg legger ut bilder av håret før og etter i morgen - det er veldig uvandt men er kjempe fornøyd får håpe det faller i smak hos dere også.

En av de travle dager

 • Publisert 18.03.2015 kl.21:45. Ligger i kategorien: Blogg

For en lang og fin dag - meg og Adriana våknet i 7 tiden, så film, pakket vesken også reiste vi for å hente mamma, hun kunne sitte å holde Adriana med selskap mens jeg fikset håret hos frisøren min. Jeg gleder meg til å fortelle å vise dere bilder av resultatet i morgen! Etter besøket reiste meg og mamma ut for å spise så vi har nettopp kommet hjem - travel men koselig dag. Nå er jeg så trøtt og sliten så jeg ville bare ønske dere en god natt så blogges vi i morgen, suss til dere.

Be the best version of you!

 • Publisert 16.03.2015 kl.22:29. Ligger i kategorien: Blogg

For en herlig dag, en tung treningsøkt med pt min men gu så deilig det er etterpå - en helt fantastisk følelse. Nå har jeg bestilt meg noen timer med han så nå er planene for sommeren laget, vi hadde stor fokus på markløft, knebøy, frontbøy og benkpress med manualer - utrolig brae økter, de tar så sinnsykt godt på kroppen så de anbefales. Når det kommer til trening av mage så har jeg fått anbefalt planke uten variasjon nå i begynnelsen. Dette blir en spennede reise - lurer virkelig på hvor lang tid kroppen min bruker på å komme seg etter en fødsel så da kommer tålmodigheten inn men jeg har troen, med sterk vilje og indre motivasjon så klarer man alt man ønsker.

 

Nå har vi laget en deilig kvelds grønnsaker og frukt til tvkosen også er det leggetid. Jeg vil bare ønske dere en kjempe fin helg, håper dere har hatt en fin start på uken.

Vær forsiktig med trening etter fødsel!

 • Publisert 16.03.2015 kl.14:45. Ligger i kategorien: Blogg

A smiley morning! Adriana våkner som en solstråle og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile fra øret til øret - litt av en start på den nye uken. Senere i dag skal jeg trene med pt min også skal vi lage en plan fremover for meg, det er så mye jeg ikke kan gjøre på grunn av bekkenet mitt, så vær obs på det jenter! Om dere har født og vil begynne med treningen igjen fort så vit hva dere kan trene, det tar lang tid for at bekkenet er kommet skikkelig på plass etter en fødsel - dette var noe jeg ikke hadde peiling på før pt sa det til meg, som for eksempel: magetreninger med roteringer er fy fy! Så vær forsiktig og spør noen som kan.

Jeg gleder meg masse til tiden fremover, skal be om kostholdsprogram og treningsprogram frem til sommeren også skal vi ha en gjennomgang av øvelsene. Jeg kan gjerne fortelle dere hvilke øvelser man kan og ikke kan trene. Jeg får en skikkelig oversikt i dag - så spent!

Dere må ha en kanonfin mandag så blogges vi senere.

Tren ute - her er noen øvelser du kan gjøre!

 • Publisert 15.03.2015 kl.12:16. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen! Her er vi så heldig og få våkne opp til et fantastisk vær igjen - åå, lykkerus! Det er så deilig når solen kommer frem, temperaturen er deilig og det er helt vindstille, nyter det! Nå har jeg fått ut videoen fra gårsdagen treningsøkt - er gøy å kunne gjøre litt øvelser ute også, i hvert fall i dette fine været her.


Why so serious? 


Dette ble en effektiv treningsøkt, mage og bein - får ekstra motivasjon når jeg allerede er ute å går, solen strålen da får jeg kribling i magen og har bare lyst å trene hele dagen.
Sommeren kommer sakte men sikkert men har regnet på at jeg har 3 måneder på meg før jeg skal til syden og da skal kroppen være på plass. Meg og Håvard skal prøve en ny greie og det er at vi skal holde oss vekke fra

♥ Ingen snop
♥ Ingen kake
♥ Ikke chips
Ikke brød
Ikke hamburger, pizza og den type mat
Ikke sjokolade 
Ikke is


- Dette her skal vi klare og holde oss vekke fra i 21 dager, før og etter bilde kommer! Dette blir gøy. Nå må dere ha en fantastisk søndag, nyt den siste fridagen før ny uke ringer inn så blogges vi senere, suss.
 

Do something that makes you happy

 • Publisert 14.03.2015 kl.21:38. Ligger i kategorien: Blogg

God lørdag mine søte! For en herlig dag, er så fint i Bergen for tiden og da tilbringer vi hele dagen ute. Fint vær gjør meg så glad, lykkelig og jeg får sommerfugler i hele kroppen - det er det fineste jeg vet. I dag var vi ute tidlig først hadde jeg meg en styrkeøkt også ble det trilletur etterpå men ble noen øvelser i naturen også - video og bilder kommer på neste innlegg. Meg og Håvard gikk oss en kjempe fint tur langs et fint vann, A sov i vognen og vi fikk snakket om alt og ingenting er deilig og ha en å dele sånne dager som dette, fint vær og et fint selskap.

Etter turen dro vi til mamma og da hadde hun kjøpt inn reker, mm - skikkelig sommermat. Hun hadde stelt så fint i stand ! Her er noen bilder av det fantastiske rekesmørbrødet.

Nå sitter vi i sofaen og skal kose oss med lørdagssnacks - frukt, kjeks og ost. Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin lørdag og får en enda finere kveld.

Friday - I love this day!

 • Publisert 13.03.2015 kl.16:30. Ligger i kategorien: Blogg

For en herlig morgen, dagen startet med en god frokost etterfulgt av en treningsøkt - bein sto på planen i dag, det var hardt men det er det som funker. Nå har vi vært på en lang trilletur langs vannet, solen strålte og en skyfri himmel - helt perfekt! Jeg fikk besøk av venninnen min Marie så var ekstra koselig å gå på tur i dag. Jeg vil ønske dere alle en fin fredag så blogges vi på.

I love days like this

 • Publisert 12.03.2015 kl.22:07. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vært en herlig dag, det å våkne til fuglene kvittrer, strålende sol og knall blå himmel er helt vidunderlig. Sånne dager som dette her er noe jeg kaller for utedager, er ute i timesvis - det er så deilig og bare nyte været, våren og være i egne tanker.

Ellers i dag har vi gått tur, lagd brownies med lillebroren min også kjøpte mamma jordbær og is - en fantastisk kombinasjon, så ble fredag i dag så får jeg holde meg til kostholdet i morgen. Når det er så fint vær så må det til med et sånt måltid.

I wish you the best goodnight

 • Publisert 11.03.2015 kl.22:31. Ligger i kategorien: Blogg

Klokken er ikke 22.00 en gang og her ligger folk å sover - er en selvfølge at lille A sover hun har sovet i noen timer hun men Håvard er i sin dypeste søvn og jeg prøver å holde meg våken siden paradise snart begynner, hehee - det er så underholdene men øynene mine sier noe annet.

I morgen hadde jeg egentlig alt planlagt, skulle til frisøren å fikse håret også trene senere på dagen men når A er så trøtt å sliten etter vaksinen så flyttet jeg timen til neste uke - selv om jeg hadde gledet meg masse men nå har jeg laget en plan for treningen i hvert fall, beindag i morgen - yey, elsker beindag. Håvard kan trille litt på Adriana mens jeg trener, da får vi to fluer i en smekk. Helt supert det - da slenger jeg med et lite bildedryss fra dagen i dag også ønsker jeg dere en god natt så blogges vi i morgen.

Sommerfølelse!

 • Publisert 11.03.2015 kl.19:57. Ligger i kategorien: Blogg

For en fantastisk dag, det flotte været - strålende sol og en kjempe deilig temperatur. I dag var det virkelig flott å gå på trilletur, kunne gått i timesvis - lille A sov i vognen hele veien, hun elsker å være ute, så friskt å deilig. Det er sånne dager som dette som gjør at jeg elsker trening så mye, bare det er opplett, god musikk i ørene og en herlig liten prinsesse som sover i vognen så er alt helt perfekt - kan gå turer i timesvis og milevis, helt herlig.

Vi har vært ute i hele dag og bare kost oss, var også en liten tur på lunsj til oldeforeldrene til A - alltid koselig det.

En skikkelig sommerfølelse, gleder meg bare ekstra mye til sommeren og det er bare 3 måneder igjen så er vi der. Jeg håper på like fint eller enda bedre vær i morgen - sånne dager kunne jeg ikke vært foruten.

Early bedtime

 • Publisert 09.03.2015 kl.21:32. Ligger i kategorien: Blogg

Her ble det tidlig i seng, både meg og Adriana var sovnet halv 6 - jeg våknet nå men A sover som en stein, hun tok jo vaksine i dag så det hjelper jo på søvnen. Jeg våknet av det forferdelige være ute så hele huset knirker, uff - Hater når det er sånt vær ute. Nå skal jeg lage meg en god kvelds før jeg legger meg igjen - tar på å være dårlig. Vi får blogges i morgen skjønninger!

Ny uke, nye muligheter!

 • Publisert 09.03.2015 kl.15:18. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! Denne helgen har bare flydd, plutselig er det mandag igjen - nye uke og nye muligheter. Kostholdet er på plass og treningen er i gang - den følelsen av og få kjørt kroppen skikkelig er helt magisk! I dag får jeg ikke gjort det, ligger med skikkelig forskjølelse, snufser og verker i hele kroppen så planen er og bli bedre til i morgen, hehee. Motivasjonen er i hvert fall på plass !

Nå sitter jeg å koser meg med 4- stjerners middag og laksewrap, sunt og godt!

Hva er ubeskrivelig kjærlighet?

 • Publisert 07.03.2015 kl.23:18. Ligger i kategorien: Blogg

Det å være mor og datter kan ikke beskrives - det må oppleves! Jeg lever i en helt ny verden, er så lykkelig hele tiden, fra tidlig om morningen til sene kvelden. Hun gjør meg lykkelig på alle måter, hun får frem sider i meg jeg ikke visste jeg hadde, det er noe helt spesielt. Det og bli mamma har forandret meg på alle mulige måter - til det enda bedre. Man lærer masse av og bli mamma, ta ansvar, prioriteringer og det og virkelig sette pris på det man har. For meg er dette en ubeskrivelig kjærlighet - jeg er så utrolig takknemlig for og få oppleve det.

Days like this

 • Publisert 07.03.2015 kl.21:04. Ligger i kategorien: Blogg

For en dag - masse folk på senteret i dag, det var så mange at jeg faktisk ikke orket å kjøpe noe klær men Håvard fant seg noen løpesko også bestilte jeg et lerret av meg og Adriana som vi skal ha på veggen i stuen - ååå, som gleder meg til å se det, det kommer på fredag.

Ellers i dag har vi kost oss i den nye sofaen og sett på tv - Det blir en rolig lørdagskveld hos oss, Adriana har sovnet så da er det bare meg og Håvard, er deilig med sånne dager - en dag som vi bare kan slappe helt av og ikke tenke på noe ! Dere må ha en fin lørdagskveld.

Good morning

 • Publisert 07.03.2015 kl.14:09. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen skjønninger! Grusomt vær å våkne opp til men stopper ikke oss for å gjennomføre planene våre. Adriana våknet med et stort smil så formen hennes er mye bedre, feberen er vekke og hun er uthvilt - kjempedeilig.

Planen for i dag er å kjøpe litt treningsklær og mat til uken, vi har skrevet ned alt av lunsjer og middagen fremover - så nå må vi komme oss avgårde om vi skal rekke alt, Adriana er sovnet igjen så det er deilig - kan vi ta oss litt mer tid. Så vi blogges senere! Ha en fin dag.

Sleeping beauty

 • Publisert 06.03.2015 kl.22:45. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld mine søte! Har dere en fin fredagskveld? Her er vi akkurat ferdig med tacospisingen og Adriana er sovnet - deilig! Vi ble så mette etter tacoen så brownisen blir laget i morgen. Nå er det senkveld med Thomas og Harald i armkroken til min kjære, viktig med kjærestetid på fredagskvelden. Kos dere så blogges vi i morgen.

I ♥ friday!

 • Publisert 06.03.2015 kl.19:01. Ligger i kategorien: Blogg
Friday baby! DETTE er en dag jeg er utrolig glad i, Håvard har helg og masse gøyt på tv - en dag man virkelig kan kose seg med god samvittighet.
Planen i dag var egentlig å feire bursdagen til en god venninne men Adriana ligger med høy feber og da holder jeg meg hjemme - stakkar liten, slapp, trøtt og bare vil sove på mammaen sin så da blir det fredagskveld hjemme med familien min. Vi skulle handle litt middag til i kveld og fikk da en liten smaksprøve på brownies med melkesjokoladebiter, mm - helt himmelsk så den gikk rett i HANDLEKURVEN så det blir  taco, brownies og the voice på tv- what a beautiful friday!

Håper dere får en superduper fin fredagskveld så BLOGGES vii!  
 

Vår nye modulsofa!

 • Publisert 05.03.2015 kl.21:21. Ligger i kategorien: Blogg

Nå begynner stuen og komme seg, sofaen er endelig på plass så nå gjenstår det gardiner og få inn pynten så kan vi si oss fornøyd. Er alltid noe å gjøre men de største tingene er på plass - kjempe deilig.

Videoen sier mer enn tusen ord!

 • Publisert 04.03.2015 kl.23:36. Ligger i kategorien: Blogg

Måtte bare legge inn en video før jeg tar natten, har fått over 2500 visninger på denne videoen på bare to dager - helt utrolig men også veldig kjekt så nå måtte jeg bare dele denne her også. Småe gleder i hverdagen hos oss, hehee! Det er ikke mange som har sett henne le så grådig mye som hun gjør på denne filmen, tror faktisk det bare er mamma og Håvard så nå måtte jeg bare få det på film sånn at alle andre i familien, venner og bekjente også får sett. Det blir noe annet når man får se det selv enn å bare høre om det. Det er helt herlig, jeg smelter helt når hun ler - uansett hvor mange ganger jeg har hørt det så syntes jeg det er like koselig, kan ikke gjøre annet enn å le selv. Jeg håper videoen faller i smak.


video:img6573

 

 

Sweet dreams cuties

 • Publisert 04.03.2015 kl.23:09. Ligger i kategorien: Blogg

Da er det kveld hos oss - kameraet var dessverre uten strøm så det står på lading så bildene av sofaen kommer på bloggen i morgen.
Det har vært en lang og koselig dag men jeg kjenner at jeg trøtt og gleder meg masse til å legge meg under dynen å sove. I morgen har vi ingen planer så den består bare av å sove lenge å slappe av, har vært noe hver dag denne uken så nå kan vi sove skikkelig ut - deilig. Dere må ha en god natt å kose dere på jobb i morgen så blogges vii! suss.  

Min kjærlighet for deg er ubeskrivelig

 • Publisert 04.03.2015 kl.20:07. Ligger i kategorien: Blogg

Tenk det - for 5 måneder siden kom denne jenten til verden, den vakreste personen jeg noensinne hadde sett og en kjærlighet jeg aldri hadde kjent på før. Hun er virkelig det beste som har hendt meg, hun gjør meg så lykkelig! Tenk å være så liten å være en person man ikke kunne verdt foruten ! Hun sprer så masse glede rundt seg - denne jenten er jeg så uendelig stolt av, min lille hjerteknuser. Jeg ser frem til uendelig med måneder med masse latter og glede - mammarollen er det bare noe magisk med.

Barseltreff med jentene

 • Publisert 04.03.2015 kl.17:34. Ligger i kategorien: Blogg

For en dag - masse herlige babyer og mødre. Vi var på barseltreff i dag og hun vi var hos hadde stelt i stand så fint med god lunsj. Dette er så kjekt, det og bli mamma er virkelig det beste som kunne skjedd meg. Vi koste oss kjempe masse med de andre, babyene lekte så fint sammen - smelter jo helt!

Nå er det hjem å lage middag og rydde i stuen - nettopp fått opp den nye sofaen så jeg gleder meg masse til å vise dere! Håper dere får en fin kveld så blogges vi senere.

Tenker dere egentlig på hvor viktig det er og ta seg tid til hverandre?

 • Publisert 04.03.2015 kl.00:40. Ligger i kategorien: Blogg

Det er faktisk bare dere som kan styre hvordan forhold dere skal ha - nå som jeg har blitt mamma har hele livet endret seg, meg og Håvard har kommet enda nærmere hverandre og kjærligheten er sterkere enn før. Vi som trodde at livet var en dans på roser før vi ble foreldre, hehee, nå kan vi bare le for etter vi ble foreldre endret alt seg. Jeg har aldri vært mer glad i Håvard enn det jeg er nå - sykt å si men det er faktisk helt sant. Det å gå gjennom et svangerskap sammen er en utrolig lærerik periode, det er så mye følelser, nærhet og ikke minst tryggheten - det er noe helt spesielt.

 

Nå er det en ny sjef i huset som trenger masse omsorg og kjærlighet fra oss og da går det masse tid på henne noe som gjør det enda viktigere å pleie forholdet og ta seg tid til hverandre - det er så lett å glemme det, selv om man har et barn sammen så må man tenke på forholdet også.

 

Vi har gjennomgått det største i livet så vi har så masse godt og ta med oss videre, nå er det snakk om foreldrerollen - helt nydelig. Lille A er vår nydelig jente som vi er så uendelig stolt av, hun er helt herlig! Hun er en så smilende jente med så masse positiv energi - vi er to stolte foreldre også er vi så ufattelig heldig som har fått et så friskt barn, det er en tanke jeg tenker hver eneste dag, er jo ikke en selvfølge det - nei, vi er så takknemlig.

 

Ta godt vare på deres kjære og ikke minst hverandre!

En skikkelig jentedag!

 • Publisert 03.03.2015 kl.17:25. Ligger i kategorien: Blogg

For en herlig dag - fifty shades of grey på babykino sammen med mamsen og prinsessen min ! Såå koselig, må innrømme at jeg likte meg bedre der enn vanlig kino, så det anbefales. Etterpå tok vi oss en tur på peppes - er ikke ofte vi gjør slike ting så var kjekt og få det til i dag. Jeg håper dere har hatt en fin dag!

Saturday love

 • Publisert 01.03.2015 kl.12:26. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, masse god mat hører lørdagen til! Hjemmelaget boller og taco, helt herlig! Tante er så flink å lage mat - såå kan si meg ganske fornøyd. Lille A sover å våkner også sovner hun igjen - er ikke bare bare med nye lukter og annerledes lyder

A perfect morning

 • Publisert 01.03.2015 kl.10:59. Ligger i kategorien: Blogg

God søndag til dere! Har dere sovet godt i natt? Det har ihvertfall vi - det ble kjempe seint i går, tiden går så fort når man har det kjekt. Så vi fikk strålende morning - lille A lå å lo og da må jo vi selvfølgelig le med henne. Hun er så herlig å sprer så mye glede - en perfekt søndag!

Nå er det opp å lage frokost og få startet denne dagen, er siste dag hos tante og onkel - vi har hatt en superhelg sammen med de så nå må vi nyte de siste timene. Ha en flott søndag!

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits