Anna

Myklebust

En idyllisk opplevelse!

  • Publisert 29.03.2016 kl.00:04. Ligger i kategorien: Blogg

// sponset opphold.

Hei mine skjønne! Jeg har vært så heldig å få tilbringe en natt på dette fantastiske hotellet Panorama Hotell & Resort, det ligger på Marstein på Sotra - en nydelig plass. Det kan virkelig ikke beskrives, må oppleves. Jeg har fått smakt på masse god mat og fått nyte velvære - avdelingen. Mamma passet prinsessen vår sånn at jeg kunne ta med meg Håvard, vi har virkelig kost oss masse og jeg kan virkelig anbefale alle som ønsker å pleie kjærlighetslivet eller ønsker å ha en idyllisk opplevelse med noen du er glad i om å reise hit. HER legger jeg med hjemmesiden deres så kan dere gå innpå å snoke litt på bilder eller kanskje bestille en natt for to? hehee, anbefales på det sterkeste ! Jeg har tatt masse bilder så her kommer det et bildedryss.

 

Helt fantastisk utsikt, kunne ikke gjøre annet enn å bare drømme meg vekk. Jeg elsker sjøutsikt så kanskje det er her jeg skal gifte meg? Hehee.

Du får også muligheten til leie kajakk, båter og hyttene som er helt nede ved sjøen, måtte selvfølgelig ta noen bilder av det også.

Vi fikk servert en fantastisk tre- retters middag.

Til forrett fikk vi røkt laks fra Sotra med potet - agurksalat, pepperrotkrem og kaviar fra Toferøy. Til middag fikk vi lammeskank med potetpuré, grønne bønner, tomater og rosmarinsaus og til dessert fikk vi en jordbærvariasjon med marinerte jordbær med Grand Manier, sorbet og jordbærrull - smaken av kjærlighet.

 

 

 

Litt bilder fra hotellet innenifra, toalettene, spisesalen, resepsjonen og baren.

Ellers tilbringte vi mye tid i velværeavdelingen, det var helt ubeskrivelig. Utetreningsrom, badstu, stamp og et sted man kunne "sole seg" bare man ikke ble brun.

Kan ikke akkurat klage på utsikten fra treningsrommet eller fra stampen - WOW!

Ååå, som vi har kost oss. Det har virkelig vært helt fantastisk å vært på besøk her og hatt så mye tid sammen med min kjære - bare meg og han. Det ble mye latter og glede !

Etter en kjempefin dag og kveld så var det opp å legge oss på dette flotte rommet her også var vi så heldig og fikk med en nydelig utsikt. Vi skulle opp tidlig neste dag sånn at vi rakk et morgenbad før frokosten. Her har jeg tatt noen bilder av rommet vi lå på!

Bilder fra et deilig morgenbad og en fantastisk god frokost.

Mmm, helt fantastisk. Maten smakte helt himmelsk. Jeg elsker mat og her var det så mye deilig at jeg kunne ønske jeg aldri kunne bli mett !

Tusen takk for oss, vi har virkelig kost oss masse og vi kommer gjerne tilbake!

Håret med og uten extension!

  • Publisert 14.03.2016 kl.16:48. Ligger i kategorien: Blogg
// sponset behandling.Nå har jeg vært noen dager uten extension, trengte å kure det og virkelig pleie det før jeg satte det på igjen. Utrolig deilig men samtidig så savnet jeg og ha det i, hehee. Gleder meg sånn til jeg får naturlig langt hår igjen - men det skal sies at håret har vokst en del siden sist.

Tusen takk til min flinke frisør på Face it, som alltid passer på håret mitt og gjør det så fint!

Miracle Match!

  • Publisert 13.03.2016 kl.20:44. Ligger i kategorien: Blogg

// sponset produkt.

Hei mine skjønne!

Jeg har vært så heldig og fått muligheten til å prøve Miracle Match, foundation til Max Factor. Jeg var litt usikker på hvilke farge jeg burde ha så jeg har prøvd to forskjellige - tenkte å dele den andre fargen med dere i morgen, dette er en god foundation om du har en normal tørr hud.

Den var veldig lett og behagelig og ha i fjeset + den tilfører fuktighet noe som huden min bare har godt av. Jeg ble veldig fornøyd med den så den er absolutt å anbefale om du ønsker en naturlig look - perfekt til hverdagen så kan du heller ha litt ekstra solpudder om du skal på fest en kveld.

Lukseriøs behandling!

  • Publisert 12.03.2016 kl.16:51. Ligger i kategorien: Blogg

// sponset produkter.

Jeg har vært så utrolig heldig og fått lov å prøvd nyhetene til Shiseido og jeg kan med hånden på hjertet anbefale dette videre. Jeg er helt forelsket, spesielt i parfymen og nattmasken. Disse produktene har jeg prøvd hver dag i 2 uker og er kjempefornøyd - planen var å skrive om de tidligere i uken men grunnet mangel på nettverk så ble det vanskelig, men bedre seint enn aldri. Ibuki er en hudpleie serie som er spesielt utviklet for oss mellom 20 - 35. Den tilfører mye fuktighet til tørr hud og gir huden en perfekt tekstur med å eliminere overflødig olje som er mot kviser, ruhet, synlige tegn på tretthet.

Ibuki Gentle Cleanser - en ekstra mild rens som raskt blir til skum og fjerner urenheter og overflødige talg uten å ødelegge for hudens fuktighet. Den er kjempedeilig å påføre og huden min kjennes som et babyansikt.

Ibuki Softening Concentrate - tilfører huden en langvarig fukt som går dypt inn i hudlagene. Denne pleier jeg å ta på etter gentle cleanser, det er så deilig å kjenne at produktene funker bra for huden min. Føler den er så ren og god!

Quick fix mist - er en hudpleie gelé som sprayes på huden som en lett mist - den trengs bare å brukes når du føler et behov for det. Hold misten ca 20 VM fra huden og spray i ansiktet - på ren hud kan du også bruke fingertuppene til å påføre produktet. Men jeg har prøvd å bruke den når jeg har sminke på meg fordi da føler jeg at den varer mye lengre og at jeg får en frisk look.

Beauty sleeping mask - dette er en gelemaske som man påfører huden etter man har fjernet sminken på kvelden. Denne sover jeg med hele natten og når jeg våkner så føles huden min kjempedeilig. Den inneholder vitamin c og e. En klar favoritt fra meg!

Så har vi min andre favoritt parfymen - Ever Bloom, frisk og deilig lukt, har blitt helt avhengig av den så må ærlig innrømme at jeg gruer meg til den blir tom.

Tusen takk til Shiseido som sendte disse produktene til meg - jeg er strålende fornøyd og kan virkelig anbefale disse til dere lesere, venner og familie med god samvittighet. De har blitt en stor del av min morgen og kveldsrutine!

Uken som har gått.

  • Publisert 07.03.2016 kl.13:39. Ligger i kategorien: Blogg

Ukens film: Zootropolis, barnslig men vittig!

Ukens sang: Money - Broiler

Ukens matrett: Blåskjell, uten tvil!

Ukens opptur: Date med forloveden min, god mat, fint vær og en fantastisk dag med den fineste og beste personen i mitt liv.

Ukens svangerskapsuke: Da er jeg kommet til uke 22!

Ukens behandling: Vipper, var virkelig på tide med nye - det er så deilig å slippe mascara, men samtidig så savner jeg det litt.

Ukens feiring: Åå, denne uken har det vært mange - 23 års dagen til bestevenninnen min, 18 årsdagen til svigersøster og barnedåp til et vennepar av oss men må nok trekke frem barnedåpen. De hadde pyntet så fint og laget til masse god mat, en kjempefin feiring av lille prinsessen deres!

Jeg er ikke en A4 jente!

  • Publisert 02.03.2016 kl.19:41. Ligger i kategorien: Blogg

Bloggen for meg er som en dagbok på nett bare at det ikke er bare jeg som leser den - den er åpen for alle. Det er sted jeg kan dele mine tanker å drømmer. Jeg er ikke en blogger med de mest personlige innleggene, viser så og si aldri en trist side av meg men det er ikke fordi jeg ikke blir lei meg iblant eller har dårlige dager - fordi det vet vi at alle har. Jeg har bare et ønske om at bloggen skal være et sted folk ønsker å komme til når de har en trist dag. Jeg ønsker at dette skal være et sted man kan være positive, bli glad av å være og få le litt. Vi har nok av nettsider og nyhetene som sprer triste saker at det holder for meg.

Vi er alle mennesker og har ting man reagerer på eller syntes er dumt men det er ting som kan være personlig som jeg ikke ønsker å dele på bloggen eller bare har en dag der alt er kjipt - stått opp på feil side av sengen, som man sier hos oss. Det er deilig og ha et sted man kan være seg selv 110 % - det er bloggen for meg! Ja, jeg er 22 år, snart tobarnsmamma og aner ikke hva jeg ønsker å bli - det eneste jeg vet er at jeg elsker det å få jobbe med bloggen så det og kunne få leve av den - hadde vært drømmen. En dag håper jeg virkelig at den går i oppfyllelse!

Jeg er langt i fra en A4 jente og drømmer om uvanlige ting men samtidig så kan det gå rette veien om man bare jobber hardt nok og har litt flaks med seg, det liker i hvert fall jeg å tro på. Her ønsker jeg at det skal være en positiv atmosfære, at dere kan få bli inspirert, få motivasjon og ideer! Jeg håper å ønsker at dette kan være starten på noe bra, for uten dere hadde jeg ikke hatt dette stedet. Dere er min motivasjon og inspirerer meg på mange områder, tusen takk for at dere er akkurat dere.

Mine 6 drømmereiser!

  • Publisert 01.03.2016 kl.20:05. Ligger i kategorien: Blogg

Nå i disse kalde tider så har vi kjent på den følelsen at vi virkelig ønsker å reise vekk. Det blir ingen utelandske turer på oss i år med tanke på fødsel til sommeren og vi har valgt å prioritere andre ting dette året - så vi får ta det igjen til neste år. Men nå sitter jeg å drømmer meg bort i disse fantastiske stedene, så ønsker å dele mine 6 drømmereiser med dere. Før jeg er 50 år er alle turene gjennomført - lov å håpe i hvert fall!

1. Maldivene

2. Bahamas

3. Karibien

4. Fort Louderdale

5. Santorini

6. Seychellene

Har dere noen drømmereiser?

7 mål for Mars måneden!

  • Publisert 01.03.2016 kl.14:00. Ligger i kategorien: Blogg

Da var vi kommet til Mars - disse månedene har virkelig rast forbi! Det er mye som skjer denne måneden så tviler ikke på at denne måneden kommer til å gå fort om ikke fortere!

1. Eksamen er neste uke og jeg har enda ikke åpnet boken siden Desember men har bestemt meg for å lese godt denne uken, helgen og begynnelsen av neste også gjennonføre den også får det gå som det går - får en ny sjanse i Juni om dette ikke skulle gå bra. Så jeg prøver så godt som jeg kan også får det gå som det går.

2. Jeg skal kjøpe meg nytt treningsutstyr, øretelefoner, klær og sko og virkelig komme i gang - har trent litt hjemme men har ikke vært på treningsstudio på 2 måneder, sykt for å være meg, blir godt å være tilbake for fullt.

3. Pusse opp i hjemmet - det blir gøy og deilig med en forandring! Er lov å ha det fint selv om vi ikke skal bo her i mange år fremover.

4. Sende masse mail angående læreplasser til neste år og til folk angående bloggen.

5. Lage gøye og spennende matretter. Dette var målet forrige måned også men så langt kom jeg faktisk ikke. Det ble en måned med masse annet som måtte prioriteres.

6. Lage prinsesserom til Adriana, få opp tapet og inn nye møbler. Et spennede prosjekt jeg virkelig gleder meg til, men dette blir etter eksamen er gjennomført!

7. Reise vekk med Håvard og Adriana, vi trenger oss en liten weekend et eller annet sted med hotell og god mat!

Har dere noen mål for denne måneden? Ønsker dere en kjempefin dag videre!

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits