Anna

Myklebust

En smak av sommer!

  • Publisert 28.03.2017 kl.22:04. Ligger i kategorien: Blogg

// i samarbeid med ZERoh!

Hei mine snille <3 Jobb-hodet mitt er på spreng og det med bloggen har gått litt vekk i alt dette - men jeg merker at ting blir bedre og bedre og at ting har satt seg på plass. I alt dette var jeg så heldig og fikk ha et samarbeid med ZERoh - siden vi er så glad i smoothie her i huset så hadde jeg lyst å prøve det. Jeg tilsatte jordbær og vannmelon også, mm - smaken av sommer.

- taste like heaven -

Smaken er Solbær og Ingefær, den kan virkelig anbefales til alle! Lag dere noe godt å prøv dere frem. Neste gang skal jeg lage en smoothiebowl, gele og masse annet gode saker. Jeg gleder meg allerede! Nå jeg vil ønske dere en superfin kveld så blogges vi <3

Det skulle være en romantisk weekend...

  • Publisert 22.03.2017 kl.20:18. Ligger i kategorien: Blogg


SAMSUNG CSC


Hei mine skjønne og takk for sist<3
 Sist vi snakket så skulle jeg reise til Polen med min kjære men den turen ble alt annet enn forventet.
Håvard ble så dårlig der nede og i stedet for å få oppleve shoppingsentre, restauranter og annet gøy så fikk vi oppleve sykehuset / fengsel, Det var alt mulig på venterommet .Vi ble sittende der i over 9 timer, alt tok så lang tid også var det bare to -tre personer på hele stedet som kunne engelsk.  Håvard var så dårlig så han trengte mye søvn der nede og jeg drakk Bailey´s og så på film, hehee. uff - men nå har vi i hvert fall kommet hjem igjen og det var helt fantastisk deilig og ikke minst helt ubeskrivelig å se ungene igjen - herlighet som jeg har savnet de!.
Nå er Håvard er sykemeldt mens jeg er tilbake på jobb, mye å gjøre og mye spennende som skjer fremover. Det er deilig å få komme skikkelig i gang igjen og virkelig få satt meg inn i jobben, det er nå det begynner.  


SAMSUNG CSC
Jeg tok med meg kameraet for å ta masse bilder men det fikk jeg jo selvfølgelig ikke gjort når han var så dårlig, stakkar <3 Jeg får heller vise dere Polen fra linsen min en annen gang om jeg reiser tilbake, hehee -  Vi blogges i morgen <3

ROMANTISK WEEKEND!

  • Publisert 14.03.2017 kl.22:34. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønne! I dag har jeg hatt min andre arbeidsdag - det er litt rart men samtidig deilig å være tilbake i jobb igjen. Det eneste jeg merker er at det er skikkelig vanskelig å oppdatere bloggen, alt er så nytt og jeg ønsker å bli best i hva jeg driver med og da må jeg lese meg opp og bruke mye tid på dette. Det vil alltid være mye i begynnelsen men jo mer jeg gjør, jo bedre blir jeg og jo enklere er det å kunne sjonglere mellom flere ting. Bloggen er hjertebarnet mitt så jeg ser frem til å få ting på plass og mye lærdom i meg sånn at jeg kan klare begge deler. Nå er det bare to dager til meg og Håvard skal ut på tur - første turen helt alene siden vi ble foreldre, så rart men samtidig er det noe vi trenger, det er viktig å pleie kjærligheten også. Vi skal til Gdansk i Polen så om dere har vært der og har noe å anbefale oss så rooop ut - vil ha tips om gode restauranter, delikatesser, shopping og annet !

Deler noen gamle antrekks - bilder, da jeg ikke har hatt tid til å ta nye! Ønsker dere en superfin kveld <3

En helt ny hverdag!

  • Publisert 10.03.2017 kl.20:41. Ligger i kategorien: Blogg

God fredag mine søte <3 blir en ganske sein oppdatering fra meg i dag, har vært på opplæring i hele dag. Det er så gøy og jeg gleder meg virkelig til å komme skikkelig i gang! Det kribler i både hode og mage til å gjøre dette i min hverdag - er takknemlig som har fått denne muligheten.

Nå blir det en rolig fredagskveld med min kjære, ungene er lagt og masse gøy på tv. Jeg skal nyte denne helgen før jeg begynner for fullt på mandag - en ny og spennende hverdag. Vil ønske dere en fantastisk kveld så blogges vi i morgen <3

SIJABRA!

  • Publisert 09.03.2017 kl.15:03. Ligger i kategorien: Blogg


  

Først må jeg bare takke for alle gratulasjoner, dere er fantastiske! <3 Dette blir gøy å jeg gleder meg til å dele masse bryllupsinspirasjon, tips osv, med dere. Kanskje dere har noen ønsker å tanker på hvordan man kan gjøre ting så da er det bare å ta kontakt med meg. Jeg ønsker å dele litt om bedriften jeg har begynt i, de kaller seg for Sijabra og er en nettbasert planlegger - det vil si at du kan planlegge bryllupet ditt helt gratis hos oss med hjelp av våre virkemidler. Alt i fra vielse, transport, selskapslokaler, vielsested, bryllupsreiser, frisør, skjønnhet og velvære osv - alt finner du hos oss. Vi er her for å hjelpe dere å for at dagen deres blir så perfekt som mulig. HER kan dere lese litt å spør gjerne om det er noe dere lurer på! 

Hvordan fungerer dette egentlig? 


 


 

 Da er kontrakten signert!

  • Publisert 08.03.2017 kl.20:35. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine søte <3! I dag er en fantastisk dag, kontrakten er signert og jeg er tilbake i arbeidslivet - herlighet så gøy! Da har jeg fått meg jobb og ikke en hvilke som helst jobb men drømmejobben - jeg kan jobbe på kontoret eller hjemme om jeg måtte ønske det. Jeg skal få lov å være en som kan gjøre den største dagen i ditt liv til en dag du aldri vil glemme. Bryllupsplanleggeren Anna, det klinger bra, hehee. Nå blir det en spennende fremtid med masse gøy i vente, en varierende arbeidsdag, nye utfordringer og møter med mange flotte mennesker - jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang å til å fortelle dere mer om dette. Nå har jeg vært vekke i over en uke fra bloggen og grunnen er at det skjedde noe med en av ungene men alt er som normalt nå og alt gikk kjempefint til slutt, har hatt det ganske tøft og kommer nok til å dele det når jeg er klar for det. Jeg takker for forståelsen så gleder jeg meg til å blogge fremover! Ha en fin kveld <3

New chapter

  • Publisert 01.03.2017 kl.15:13. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønne <3 Nå nyter jeg det å være tilbake til rutiner igjen - alltid kjekt å dra de ut men enda deiligere når man er tilbake til normalen. Fra og med i dag har Adriana fått full plass i barnehagen, så utrolig koselig - hun storkoser seg og har fått så mange venner. Et stort smil og en god suss når jeg leverer henne og en enda gladere jente når jeg kommer for å hente - da gjør det verdt det å levere henne. Nå kan jeg nyte den siste tiden med Milian før jeg skal ut i jobb og han skal i barnehagen. Tiden går så alt for fort, føler det var i forrige uke jeg fødte og nå har de blitt så store begge to på hver sin måte.

 

I dag har det vært en rolig dag, først møtte jeg mamma og lillebroren min til lunsj også gikk meg og lillebroren min å tok noen bilder. Alt blir mye enklere å planlegge nå som Adriana er i barnehagen og jeg kan blogge mer uten at noen av de merker noe til det. Milian har sine faste soverutiner noe som passer meg perfekt når jeg skal jobbe. Jeg ser virkelig frem til nye dager med nye muligheter, dette blir begynnelsen på noe bra. Nå har jeg virkelig tid til å prioritere bloggen, meg selv og ikke minst lille prinsen min. Slenger med et bilde av Oreo - milkshaken jeg hadde til lunsj, den var helt fantastisk!

 

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits