Anna

Myklebust

FETTPROSENT!

 • Publisert 25.04.2013 kl.10:43. Ligger i kategorien: Blogg

Nå har jeg nettopp spist en god frokost, mamma laget havregrynsgrøt til meg med blåbær og banan. Mm.. Begynner å bli litt lei nå, men overlever!
Jeg kjøpte også et eple på skolen, delte det opp og tok kanel på, det er digg det.  
Er litt nervøs i dag, jeg skal måle fettprosenten min, håper jeg har gått ned. Hehee!
Jeg får dessverre ikke trent før jeg skal møte henne så da blir det trening i kveld. I dag står rygg og biceps på planen.

 

Blod svette og tårer!

 • Publisert 24.04.2013 kl.21:11. Ligger i kategorien: Blogg

I morgen skal jeg møte pten min og måle fettprosenten min. Jeg håper virkelig jeg har vært flink jente.
Tiden går fort og det er bare 4 måneder igjen nå. Jeg merker på hele kroppen at jeg er sliten, all den tenkingen på hva jeg kan spise, hvor mye jeg skal trene osv. Det tar virkelig på.
Jeg elsker og trene og elsker sund mat, men det å ha folk rundt seg hele tiden som kan kose seg med hva de vil, jaa, det er vanskelig.

Men jeg har selv bestemt meg for å gjøre dette og det er INGEN anger i dette her. Eneste nå er og fullføre skolen, bli ferdig med eksamen og da kan jeg fokusere skikkelig på trening og diett.
Jeg har trent 6 ganger i uken, 8 økter. Og ja, det er en del. Men noen ganger har jeg lyst og trene mer men kroppen sier stopp og da kan man ikke gjøre så mye mer.
Disse 4 månende kommer til å bli sykt harde. Jeg skal være russ i mai med en skikkelig herlig gjeng og det og ikke kunne feire skikkelig med alkohol og kose meg sammen med de, gjør litt vondt.
Alle sier jo at det skader ikke med litt, men jeg ser at resultatene dukker opp og blir mer og mer positiv og da vil jeg virkelig ikke ødelegge det.
Det er ikke verdt det rett og slett. Det er hardt, blod, svett og tårer med all den treningen og fokus på kropp at om jeg skal ødelegge noe mer så blir det bare værre.
Jeg kan fint kose meg med venner uten og drikke, selvom det ikke blir helt det samme. Men det er bare fordi jeg syntes det er så gøy å drikke, alle drikkelekene, alle dumhetene, alt!
Men jeg tar det igjen i November, da er konkurransen over og da kan jeg kose meg skikkelig! Ser frem til det. FOR EN DAG!

 • Publisert 24.04.2013 kl.18:00. Ligger i kategorien: Blogg

I dag reiste kjæresten min på reisejobb i Rosendal og jeg måtte stå opp klokken 6? Det er helt umenneskelig for meg.
Hvis det er snakk om trening så klarer jeg å stå opp lett, men med engang det ikke har noe med det og gjøre klarer jeg ikke det.
Hadde heller ikke med meg treningstøy så da ble det til at jeg reiste hjem ti mamma. Jeg kom hjem halv 7 og hadde glemt nøkkelen så jeg måtte banke på alle vinduene for at de skulle våkne.
Jeg var sulten så mamma lagde havregrynsgrøt til meg til frokost. Mm. blåbær og banan, smakte himmelsk!Jeg gikk å la meg litt fordi jeg var så sinnsykt trøtt men endte med at jeg forsov meg og måtte gå til skolen. DØD!
Det var fint når jeg hjemme ifra, men når jeg hadde gått i 5 minutter så bare pøser det ned. YEY! hadde ikke hettet på meg eller paraply, så ja, endte med våte klær og sminke som rant.
Jeg skulle jo ha prøveeksamen i dag så jeg rakk den akkurat. Den var ikke akkurat så lett at det gjorde noe, så stresset litt der. Uff, alt for mye skole!

Jeg har så lyst og trene i dag, men er så sliten, så må sove litt også får jeg se det ann senere på kvelden! :-D

 

SYDENTUR!!

 • Publisert 22.04.2013 kl.21:27. Ligger i kategorien: Blogg

Blir helt vill jeg, snart sommer og jeg har enda ikke bestilt sydentur. Meg og Håvard har sett litt rundt men uff, er så dyrt nå.
Jeg MÅ jo ha 5 stjerners hotell, spesielt når det er bare meg og han som skal reise, romantisk og dystert, må være fint hotell då.
Hadde det vært party tur hadde jeg ikke brydd meg, hehe. Men problemet er at vi klarer ikke helt å bestemme oss, vi skal reise i tre uker, men vi må ha det varmt og fint.
Har dere noen steder og anbefale? :-D 

TYVERI!?

 • Publisert 19.04.2013 kl.14:50. Ligger i kategorien: Blogg

I dag jogget klassen min opp på Lyderhorn, fin gymtime! Når vi var kommet halvveis ned igjen så måtte alle opp igjen fordi vi måtte jogge sammen med gymlæreren, flott..
Jeg nevnte en kommentar til en venninne om at jeg hadde glemt å ta tingene mine fra gymsalen og inn i garderoben så jeg var skikkelig redd for at tingene mine skulle bli stjelt.
Vi tenkte ikke mer over det og gikk oppover mot skolen. Når vi nesten var kommet frem så kommer det en mann løpende mot oss, mulatt, mørke klær og en sekk på ryggen.

Når vi kommer opp på skolen så blir vi møtt utenfor utgangen av en lærer. Han spør om vi har sett en løpende mann med en sekk på ryggen,og ja? det hadde jo vi.
Han sa at det hadde skjedd et tyveri og at masse var blitt stjelt. Herregud så lei meg jeg ble, tårene trilte mens jeg løper inn i gymsalen og ser etter tingene mine.
Og ja, der lå de, heldigvis! Ingenting av mine ting var blitt tatt. Grunnen til det var at det hadde vært to stykker i den salen.
Men i  de to garderobene som var nærmest utgangen, der hadde han gått inn. Han hadde fått med seg, lommebøker, husnøkler, mobiler og penger.
Uff, helt forferdelig følelse! Hadde klump i magen og var helt skjelven i hele kroppen.
 Men det som er helt sykt var at han hadde stått utenfor skolen og følgt med på oss, fått med seg at alle var gått før han gikk inn.
Han ene læreren hadde stått i telefon inne på ballrommet, et lite rom rett vedsiden av garderobene. Det vil si at han tyven hadde brukt 3 minutter på å komme seg inn og ut fra garderoben.
Det er jo helt sykt, han hadde tatt av alle telefonene og simkortene hadde han tatt ut. 

To i klassen måtte ned på butikken fordi de var så fortivlet og orker ikke å være på skolen og tenke på tingene som var forsvunnet.
Også går det 5 minutter og da ringer de og sier at de ser mannen nede ved Kjøkkelvik skole og da blir jo jeg enda mer redd. Med tanke på at lillebrødrene mine går der.
Han fikk øyekontakt på hun ene og løper over veien og opp en bakke. Vi hoppet hele klassen inn i to biler og kjørte avsted. For et andrenalin jeg hadde da.
Jeg ville sånn finne han, vi lette over alt, vestkanten, skålevik, olsvik, brønndalen. Fordi han kunne ikke kommet noen andre steder enn det på den korte tiden.
Men vi fant han ikke, så vi gikk opp igjen på skolen.

Når vi kom opp på skolen hadde kontoret prøvd å få tak i politiet, men ingen hadde tatt den fordi de hadde lunsj.
Uff, blir litt skuffet av det politiet vi har her i Bergen, alt for dårlig. De kom på skolen klokken 14.00 og vi ringte 11.00, flott det!


 Nå gleder jeg meg bare til å ha helg og få tankene på noe annet.

4 tips til skikkelig sprettrumpe!

 • Publisert 18.04.2013 kl.13:58. Ligger i kategorien: Blogg1. Strak Markløft

2. Knebøy

3. Vanlig utfall

4. Bulgarisk utfall
 

Sliter du med migrene?

 • Publisert 18.04.2013 kl.09:34. Ligger i kategorien: Blogg

Da har jeg et produkt jeg vil anbefale. Produktet heter Everyday Plus.Det inneholder tre produkter. Lifeforce, Vitastrong og Multichi Energy.

Lifeforce er for hjerte og karog styrker beinbyggningen din. Den inneholder 3 produkter, Vitamin K2, Omega 3 og hytolive.

Vitastrong  - de vitaminer og mineraler du trenger hver dag ? med magnesium, sink og Green silica.

Multichi Energy - Gir deg mer energi i hverdagen, mer utvhilt, yter mer på trening og renser og balanserer kroppen. Den kan også hjelpe mot fyllasyke, migrene, åreknuter, cheek hoste, leddproblemer, folk som sliter med ADHD og om du sliter med det siste "fettet" så er denne her og anbefale. 
Jeg har fått masse flotte tilbakemeldinger og det gjør meg like glad hver gang. Det å kunne anbefale produkter som faktisk kan kurere ting som er livsplagende er fantastisk.
Det å hjelpe folk til å få et bedre liv føles godt. 

Denne pakken er noe jeg anbefaler alle. Denne pakker er satt sammen av alt det vi mennesker trenger i hverdagen.

 

 

Proteinvafler!

 • Publisert 18.04.2013 kl.08:20. Ligger i kategorien: Blogg

Har du lyst på noe sunt og godt så anbefaler jeg disse her.
Jeg fikk oppskriften av en venninne og den ble så vellykket at jeg vil dele den med dere. Oppskriften på denne er

2 dl havregryn
1 dl grovt mel
2 egg
0,5 dl melk
En halv scoop proteinpulver

Endelig trening igjen!

 • Publisert 16.04.2013 kl.10:17. Ligger i kategorien: Blogg

Da har jeg endelig fått kommet meg på trening etter å ha ligget syk i 1 uke :-(
Jeg trente intervaller, powerwalking og mage om morningen og rygg, bein og rumpe etter skolen.Ååh, det var deilig og være tilbake. Nå er det full diett, masse trening!
Blod, svett og tårer det er det som funker! hehee 

Russenavn!

 • Publisert 13.04.2013 kl.21:31. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er det snart russetid og jeg fikk navnet "Zyzz" hvor vittig er ikke det?
Bare fordi jeg trener så mye? jajaa, russetiden handler jo om tull og morro!

Jeg tok jo et ekstra år grunnet jeg byttet linje så jeg gleder meg til å være russ, eneste negative er at jeg ikke kan drikke på grunn av dietten.
Så det blir edru russetid på meg! Men det blir ikke gøyere enn hva man gjør det til selv.

Her er russekortet mitt
Håper dere skjønner litt selvironi, hehe! 

Hvorfor betyr musikk så mye for meg?

 • Publisert 11.04.2013 kl.14:18. Ligger i kategorien: Blogg

Jo, det skal jeg fortelle dere. Musikk for meg er noe som betyr alt. Grunnen til det er musikk for meg gjenskaper så mye følelser.  Når jeg hører på musikk hører jeg alltid på hva sangen handler om og hva budskapet er. Det er så mye jeg kjenner meg igjen i. 

Jeg synger hele tiden, hver dag, hver time, er alltid en sang jeg har i hodet som jeg går rundt og nynner på. Uansett om det er på skolen, trening, hjemme. Musikk for meg er noe jeg må ha med meg overalt.
Om jeg går på trening uten musikk så klarer jeg ikke å yte like mye, grunnen til det er at når jeg hører på musikk så er det enklere og danne seg bilder og virkelig gi jernet, hehee!Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg ikke har meldt meg på noen musikk konkurransen før. Grunnen for at jeg ikke har gjort det er fordi jeg ikke har hatt helt troen på meg selv. 
Jeg har hatt folk rundt meg som alltid har vært negativ til akkurat det, noe som har gjort det veldig vanskelig for meg.

Selvtilliten min har vært veldig dårlig og det er noe jeg har jobbet med i mange år. Hver gang jeg ser på Idol, The Voice, X- factor osv. så får jeg en både god og en dårlig følelse.
Blir litt missunnelig på de som virkelig har turt og gjøre det og jeg sitter hjemme i sofaen og har en drøm om å stå på den scene selv. Det å se andre rundt meg klare det er noe jeg beundrer, jeg og vil være en av dem som klarer det. Jeg har bestemt meg for at en dag skal jeg være den som står der oppe, spørsmålet er bare når. 
Randy Gage - Kick off!

 • Publisert 08.04.2013 kl.17:35. Ligger i kategorien: Blogg

I helgen var jeg på et helt fantastisk Kick - off med en gjeng med herlige mennesker.
Meg, Håvard og noen kompiser av han kjørte ned mens de andre tok fly. Jeg kan bare si her og nå at det blir SISTE gang.  Aldri mer biltur.
For det første tok det alt for lang tid og for det andre ble det ikke som forventet. Neste gang jeg skal reise med jobben noen sted så blir det samlet.

På fredagen fikk alle som var kommet til tittelen AD komme på en ledertrening med selveste Randy Gage, hvor sykt er ikke det da. Men så skjedde det litt ting her og der og endte med at hele teamet fikk være med istedenfor. Kjempe koselig det, jeg tenker no at alle i teamet trengte den ledertreningen uansett. Det var utrolig lærerikt og inspirerende. Koser oss på ledertrening med kule navneskilt!På lørdagen var selve kick - offet, helt fantastisk. Jeg har aldri vært så motivert i hele mitt liv etter den kvelden der. Dette er en mulighet jeg setter stor pris på og kommer til å satse 110 %.
Jeg har aldri hatt en så fantastisk jobb som jeg har nå. Møte nye folk, jobber i et team der alle motiverer hverandre, sulten på penger, jaa, mer kan man ikke si.Her er noen bilder av  Randy gage - for en mann! Han fortalte om seg selv og sin erfaringer gjennom årene. Det var helt fantastisk og høre på. Aldri vært så inspirtert, facinert og motivert før.
Han fikk meg til å se muligheter på mange forskjellig måter og klare å tenke utenfor "boksen". Alt man tror på får man til. Hvorfor skal folk tro på deg om du ikke tror på deg selv? Det er det store spørsmålet.Først møtte vi halv 12 på Plaza der møte med Randy Gage begynte. Jeg satt på det møte til klokken var 6, det ble en stund men var virkelig verdt det. Vi fikk også presentert nye produkter og en app, noe som gjør at det blir enklere for kundene våre og kan gå inn å lese. Slipper alle de brosjyrene men har alt digitalt. Der er det også videoer som man kan se og høre på. Noe som hjelper mange med å forstå hva vi egentlig driver med. Jeg skal lage et innlegg der dere kan få opplyst all informasjon om app og de nye produktene. Jeg sier bare gled dere!


 

En forferdelig følelse!

 • Publisert 08.04.2013 kl.08:37. Ligger i kategorien: Blogg

I dag våknet jeg klokken 7, hev på meg treningsklærne og skoen og var klar for en god økt før skolen.
Men neida, jeg lå jo dårlig hele uken og den følelsen kom tilbake i dag. Håvard måtte stoppe bilen og jeg måtte gå ut og spy.
Jeg var så sinnsykt kvalm og kunne egentlig ikke følt meg værre. Håvard spurte om han skulle kjøre meg hjem, men jeg føler at jeg har litt mye fravær fra før så skolen ble svaret.

Jeg får nesten bare se det ann å ta det der i fra. Blir jeg enda værre så går jeg heller hjem. Men det er et pluss og vise at man stiller på skolen.
Da ser lærerne at jeg ihvertfall prøver og virkelig er syk og ikke er noe skulking jeg driver med.

Jeg krysser fingrene for at formen blir bedre og at jeg får trent i dag. Men akkurat nå er fokuset bare å ikke bli værre.


Livet som syk!

 • Publisert 04.04.2013 kl.09:05. Ligger i kategorien: Blogg

Nå har jeg ligget en uke etter påske, det suger. Er drit lei av å ligge hjemme.
Jeg har allerede mye fravær fra før så dette var noe jeg ikke trengte.

Jeg ligger med skikkelig magesmerter, kvalm og vondt i hodet.
Jeg spiste noe jeg ikke tålte på mandag så det kan være årsaken :-/
Reiser til oslo til helgen med jobben så jeg håper jeg er blitt bedre til da. 

6 måneder til konkurranse!

 • Publisert 03.04.2013 kl.11:47. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, tiden flyr og treningen og kostholdet må bare bli bedre og strammere. Jeg merker nå at jeg litt nervøs, men skal klare det!
Målet mitt er å se mest mulig bra ut. Det med å vinne og slikt er ikke noe jeg tenker på i det hele tatt. Det er første gang jeg stiller og jeg får bare gjøre så godt jeg kan.
Det hadde jo selvfølgelig vært gøy å kommet videre og sånn men det er et alt for stort mål å ha når man stiller for første gang.
Så nå ser jeg bare frem til masse hard trening, svette, blod og tårer. Dette blir ganske tungt men på en bra måte!


Denne reisen er nettopp begynt og jeg ser frem til å bi mye mer markert,og mye sterkere. Strong is the new skinny!
Da er det bare å kjøre på. Go hard og go home!


 

Påsketur til Eikedalen!

 • Publisert 03.04.2013 kl.11:32. Ligger i kategorien: Blogg

I påskeferien var jeg i Eikedalen med lillebrødrene mine og familien til Håvard.
Vi sov i båten til foreldrene hans i Norheimssund  og kjørte opp to dager i eikedalen. Vi har kjempe heldige med været så kunne ikke bedt om mer.
Jeg sto på slalom for andre gang og det var kjempe gøy. Eneste negative var at jeg hadde alt for store ski og skiklær noe som er veldig negativt når man skal lære å stå på ski.
Men jeg klarte det jeg, "flinke" meg. Hehee, jeg fikk låne utstyr til moren noe som var utrolig snilt men til neste år skal jeg ihvertfall kjøpe mitt eget utstyr. 

Her er noen av bildene jeg tok der oppe 


 

 

Haugesund tur!

 • Publisert 01.04.2013 kl.23:12. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har vært alt for dårlig med å blogge for tiden! men det har vært påskeferie og jeg har vært i haugesund og feiret 70 års dag og på fjellet. Men nå er det ingen flere unnskyldninger og bloggingen er i gang for fullt.

Jeg vil først fortelle litt om turen til Haugesund. Vi feiret 70 års dagen til bestefaren til Håvard, det var kjempe koselig. Vi hadde masse god mat, badebasseng og badstu. Deeeeilig!

Her er noen bilder fra turen 

Om ikke dette så deilig ut vet ikke jeg! Det smakte ihvertfall helt fantastisk. Kjøpte ny kjole, smykke, armbånd og ring. Digg når alt matcher! hehee

 
Meg og min kjære er klar for 70 års dag!


Elsker gutter i dress! <3 Min nydelige!
AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits