Anna

Myklebust

When life changes to be harder, change yourself to be stronger <3

 • Publisert 30.04.2014 kl.22:13. Ligger i kategorien: Blogg

Det er virkelig ikke lett å være gravid, ikke bare fordi du gjennomgår en masse forandring på kroppen men også psykisk og fysisk.

Det er heller ikke lett å være sykemeldt å være vekk fra jobb. Jeg savner virkelig å være i arbeid men når ting ikke går helt din vei så blir det ikke lett.

Jeg kan ikke lenger bare tenke på meg selv og hva jeg selv føler. Jeg er en liten kriger og gir meg ikke før jeg virkelig ikke klarer mer. Men den innstillingen kan man ikke ha når man har en liten baby inni seg, da må man bruke hode og tenke på det beste for barnet.

Det gjelder både trening og jobb relatert. Jeg håper virkelig at ting ordner seg og jeg snart kan komme meg tilbake til det normale. Det tar virkelig på og ha alle de tankene surrende rundt opp i hodet.

Jeg er heldig som har en så herlig lillebror <3

 • Publisert 30.04.2014 kl.16:58. Ligger i kategorien: Blogg

I dag våknet jeg tidlig og så på serier med lillebroren min til han reiste til Momor og mofar. Han hadde til å med laget frokost på sengen til meg. Det er ikke hver dag man får. Skjønningen selv.

Nå har jeg tilbragt hele dagen i sengen, er skikkelig sliten i dag og har ingen krefter. Men det hører med.

Sliten og glad !

 • Publisert 29.04.2014 kl.21:43. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa! Det er ikke bare bare dette her. Har vært en kjempe fin dag og jeg er så heldig og få stjele lillebror med meg hjem( er litt hannes hjem også) hehee.

Så nå er planen og se en film, lage popcorn og bare ha en rolig kveld videre! Ha en kjempe fin dag kveld videre <3

Den beste dagen er den du deler med dine nærmeste <3

 • Publisert 29.04.2014 kl.21:35. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vært litt av en dag! Frisørtime, ringe legen, hente min nydelig mor og min bursdagsgutt og feire dagen hannes! Det var litt av en feiring, alltid koselig og være hjemme hos mine.

Det ble grilling i fineværet, kaker og boller.

Lillebroren min ble 17 år i dag, tiden flyr og han blir så stor ! Liker de egentlig best små. Hehehe! Heldigvis får jeg min egen liten snart.

Mine flotte skatter !

 • Publisert 25.04.2014 kl.21:25. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg fikk besøk av min flotte venninne og den nydelige datteren! Gleden med å bli mamma selv er virkelig stor. Jeg gleder meg bare mer og mer når jeg ser på de to.

Vi brukte dagen på grilling, jenteprat og jordbær spising! Alltid koselig det.

Lille Martine og meg. Stort smil!

Savner arbeidslivet!

 • Publisert 25.04.2014 kl.21:20. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, det er ikke så mye å gjøre når man er sykemeldt. Jeg savner virkelig og være i jobb men sånn er det.

Dagene går egentlig i trening og litt vasking av klær ellers er det bare å slappe av og lese i graviditetsbøkene mine! Er mye lærerikt, hehe.

Semifinalen i Norske talenter!!

 • Publisert 24.04.2014 kl.16:24. Ligger i kategorien: Blogg
En venninne av meg Gyda også kjent for artistnavnet Lenole kommer ut med musikkvideo i morgen. Vi er alle veldig spente og gleder oss til å høre.
Hun er også med i semifinalen i norske talenter så jeg anbefaler dere å se hun på fredag. Hun skal opptre med en låt hun har skrevet selv. 


Jeg anbefaler ALLE og skjekke ut videoen "behind the scenes"  Hun er veldig flink og gleder meg masse til fortsettelsen. 


 

Sommer og sol !

 • Publisert 21.04.2014 kl.18:13. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har det virkelig vært en fantastisk dag! Jeg sto opp klokken 9 og da var det rett på med bikinien og ut legge meg på terrassen og sove videre.

Jeg elsker å sove i solen, når jeg våknet i 11 tiden igjen var solen helt oppe og brente meg i fjeset. Jeg elsker varme og sol og gleder meg bare mer og mer til sommeren. Vi er faktisk bare i april og det været vi har nå er helt magisk.

Jeg har fått litt farge på kroppen ! Hehehe.. Blir jo så fort brun ! Men klager ikke på det. Nå er det å fyre på grillen og spise god mat. Kjenner magen er sulten nå.

Ha en fin dag videre ;*

Sommerfølelse!

 • Publisert 19.04.2014 kl.21:12. Ligger i kategorien: Blogg

I dag våknet jeg til strålende sol. Jeg får jo DEN sommerfølelsen. Sol og varme er det beste jeg vet!

Vi har solt oss, spist is, trent rumpe og bein, spilt volleyball og spist pinnekjøtt. Blir ikke bedre enn det.

Det ble trening på fjelltoppen, meg og kjæresten hadde oss en liten tur rett over båtene. Squats ut mot sjøen, nyter utsikten og varmt og deilig vær! Nyter det og gleder meg mer og mer til sommeren.

Påsketur på fjellet !

 • Publisert 18.04.2014 kl.17:36. Ligger i kategorien: Blogg

Da har vi kommet frem til Husnes og hele gjengen var kledd for tur. Så da var det bare å hive inn kofferter og dyner inn i båten også skifte klær.

Vi gikk opp på en fjelltopp, kjempe koselig! Ihvertfall nå som solen skinner !

Ha en fin dag fine dere <3

Påske med familien <3

 • Publisert 17.04.2014 kl.23:04. Ligger i kategorien: Blogg

I dag ble vi invitert på middag til mine fantastiske besteforeldre. Ingenting er mer kjekt enn å komme dit på besøk. Det er alltid spill og morro når vi er der ute.

Nå ser jeg bare frem til pinnekjøtt hos mamma på søndag så er påsken perfekt! Jeg er heldig som har så gode mennesker rundt meg <3

Ønsker dere alle en god påske <3

Ta med venner og familie på trening, gratis!!

 • Publisert 17.04.2014 kl.22:52. Ligger i kategorien: Blogg

Nåå er det endelig påskeuke og man kan ta med venner og familie gratis. Det gjorde jeg, tok med meg lillebroren og kjæresten min med. Alltid koselig med trening og spesielt når man kan ta med noen.
Jeg trente rygg og rumpe, selv om magen vokser så er det greit at de vokser også, hehe!

 


Nå er det full pakking før vi reiser innover til Husnes i morgentidlig. Vi skal besøke svigerforeldrene mine i båten, koselig. 

Ha en fin kveld videre <3 

Inspirasjon og glede!

 • Publisert 12.04.2014 kl.23:37. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine søte <3

I dag har jeg sittet foran pcen og sett på mitt flotte team og alle de andre nydelige menneskene, store og små! Man blir jo så inspirert og lysten på å stille selv blir bare større og større. Jeg klør virkelig i hele kroppen til det blir min tur!

Teamet mitt gjorde en fantatisk jobb, 1 plass på to av bodyfitness jentene våre og en 3 plass og en 6 plass på bikinijentene våre. De så fantatisk ut alle sammen.


Her er flotte Lisa :-)


 Flotte Lisa med en superstolt coatch i midten, Ida Markussen og fine Lisbet!Her er de to fine bikinifitness jentene, Christina og Lea med fine coatchen i midten, Ida.

Jeg er så stolt av dere! dere er nydelige <3 Go Team Bodytech!!

Nå sitter jeg med bestejenten, min kjære og kjæresten hennes og ser på film, no pain no gain! Hehehe.. Det hører med. Det har vært en slapp dag men er deilig med sånne dager også.

Har dere lyst å lese om en treningsglad jente så anbefaler jeg denne bloggen HER.


Jeg ønsker dere en fin lørdag videre! <3
Det å være gravid er ingen unnskyldning !

 • Publisert 09.04.2014 kl.19:55. Ligger i kategorien: Blogg

Det er virkelig ingen unnskyldning i å slutte trene bare fordi man blir gravid. Jeg har trent så hardt det siste året til konkurransen til å tenke tanken på å sitte meg ned på rumpen nå og spise drit er ikke et tema engang !

Alle blir vi slitne og det er virkelig tungt men man har de få timene om dagen vi har litt ekstra så hvorfor ikke bruke det på trening? Det gjør ihvertfall jeg.

Jeg har vært ganske dårlig men nå begynner ting endelig og snu til det bedre. Jeg sliter fortsatt med matlysten så håper virkelig den kommer snart. Det er viktig nå som jeg skal spise for to. Det går mye i frukt men alt for lite til et daglig behov.

Jeg er sykemeldt til søndag og jeg ser virkelig frem til å komme meg tilbake på jobb på mandag. Det har vært deilig og bare få slappet av og jeg har merket at kroppen virkelig trengte det så vi får håpe at formen blir bedre og bedre. Jeg skal til legen på fredag så blir spennende og høre hva hun har å si, spesielt med tanke på matinntaket mitt.

I dag gikk jeg å hentet pakken i posten fra min fantastiske sponsor også gikk jeg meg en tur i det nydelige været. Jeg gikk 1,2 mil. Litt kjedelig og gjøre det alene men med musikk i ørene så blir det ikke bedre, hehe! Jeg ble faktisk ganske positivt overrasket over meg selv.

Turen begynte ganske tungt og jeg kjente at det gjorde vondt her og der men jeg fortsatte å gå. Etter ca 10 min med gåing så bestemte jeg meg for å jogge resten og det gikk kjempe fint ! Smertene gikk vekk og musikken på ørene tok meg til en annen verden. Det var helt fantastisk. Er første løpeturen min etter jeg ble gravid.

Etter det avsluttet jeg med beintrening. De trenger å vokse !! Så de fikk kjørt seg i dag, hehe!

Ser frem til en fantatisk dag!

 • Publisert 08.04.2014 kl.13:54. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen fine mennesker !

I dag har jeg endelig fått sove litt lenger enn 08.00 om morningen. Det var noe jeg virkelig trengte. I dag får jeg besøk av min søte venninne og gullklumpen hennes, gleder meg! Skal legge ut bilder senere.

Senere i dag blir det beinøkt, ser virkelig frem til å kjøre de lårene og rumpen.

Inspirasjon til tusen !!

 • Publisert 06.04.2014 kl.17:53. Ligger i kategorien: Blogg

Det har vært en fantastisk helg. Det å sitte i salen og se på alle de vakre jentene stråle på scenen var helt utrolig, kjente virkelig lysten selv. Masse inspirasjon og gleden med trening er enda større og jeg skjønner mer og mer om hvorfor jeg er så glad i dette her. Man blir jo bare flottere og flottere jo mer man trener og mer dietter man går igjennom.

Jeg ser virkelig frem til å stille selv neste år, er ihvertfall det som er målet mitt!

Jeg må også fortelle dere om hvor stolt jeg er av teamet mitt. To finaleplasser, Lisa i bodyfitness som tok 2 plass og Malin i bikini Fitness som tok 5. Alle strålte på scenen og gjorde sitt beste. Dere så fantatisk ut alle sammen. Er en stor seier i seg selv og klare å stille.

Masse lykke til i Oslo neste helg! Kick ass! Team Bodytech <3

Pakket og klar!

 • Publisert 03.04.2014 kl.21:06. Ligger i kategorien: Blogg

Da har jeg pakket og er klar for å reise til Sandefjord i morgen sammen med min kjære. Jeg gleder meg ufattelig mye til å heie på de fine jentene fra teamet mitt og heie de masse frem! De har jobbet hardt og fortjener det beste.

Det er også mange andre flotte jenter som skal på scenen så masse lykke til, til dere alle! Selv om jeg ikke stiller selv syntes jeg det er viktig og heie på de andre. Blir lærerikt og for meg uansett, all inspirasjon man får så gleder jeg meg bare enda mer til det blir min tur og stå på scenen.

Flyet går tidlig i morgen så vi har masse tid når vi kommer frem. Vi har basseng og treningsrom på hotellet så blir bading og trening og bare kose oss. Vi er også flere fra teamet som reiser ned som skal heie så blir nok å finne på noe kjekt med de også ! Gleder meg. Dette blir en fantastisk helg.

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits