Anna

Myklebust

Dress hunting

 • Publisert 30.04.2015 kl.11:39. Ligger i kategorien: Blogg

Good morning! For a stressful day I had yesterday, I had to find a dress for my cousin's confirmation on Saturday and a tailor who could put up the dress and get it done for today. I am all too late, I, went from 12 o'clock to  5 o'clock. Luckily I found a dress + I got help in the store to add it up, so everything work out. I'll get the dress today so I can get it with me tomorrow. Next time I have to make a plan few weeks in advance, Adriana was so tired, so layin in the stroller was incredibly boring at the end. But everything works out for nice girls. I  will post a pictures of the dress after I retrieved it!

// God morgen ! For en stressende dag jeg hadde i går, jeg måtte finne et kjole til konfirmasjonen til kunsinen min på lørdag og en skredder som kunne legge opp kjolen og få den ferdig til i dag. Jeg er alt for seint ute, gikk fra klokken 12 til klokken var 5. Heldigvis fant jeg en kjole + jeg fikk hjelp i butikken til å legge den opp, så alt ordnet seg til slutt. Jeg skal hente kjolen i dag sånn at jeg får den med meg i morgen. Neste gang skal jeg planlegge i noen uker i forveien. Adriana var trøtt å sliten så det å ligge i vognen ble kjempe kjedelig på slutten. Men alt ordner seg for snille jenter. Jeg legger ut bilder av kjolen etter jeg har hentet den!

 

Finally !

 • Publisert 28.04.2015 kl.20:39. Ligger i kategorien: Blogg

Finally Adriana's bed is arrived, we have waited a few weeks and now it's here. It will be delicious for her to sleep in his own bed, she slept in the cradle in the beginning but then she grew out of it and has been in bed with us while we waited on the bed. It is so nice and not least ingenious, it belongs to 5 parts so you can adjust with age. First night in the new bed so it will be exciting.

// Endelig er sengen til Adriana kommet, vi har ventet noen uker  og nå er den her. Det skal bli deilig for henne å sove i egen seng, hun sov i voggen i begynnelsen men så vokste hun ut av den og har ligget i sengen med oss mens vi har ventet på sengen. Den er kjempe fin og ikke minst genial, det tilhører 5 deler så man kan justere på med alderen. Første natten i ny seng så det blir spennende.

Dress to accsess

 • Publisert 28.04.2015 kl.14:30. Ligger i kategorien: Blogg

Hello cuties!I sit to think about what dress I'm going to wear in my grandparents gold wedding.. There is so much nice but I have no idea what size I am and it is difficult to purchase on the internet but with good help it will be fine. I've made ​​myself a top 6, as you see so it will be interesting to see which dress I end up with. I'm so tired of simple dresses so now I'm looking for an elegant long dress - it's only once in a lifetime I celebrated my grandparents. Which dress did you like?

// Hei skjønninger! Jeg sitter å tenker på hvilke kjole jeg skal gå i gullbryllupet til mormor og morfar. Det er så mye fint men jeg aner ikke hvilke størrelse jeg er og da er det vanskelig å kjøpe på internett men med god hjelp så går det fint. Jeg har laget meg en topp 6, som dere ser så det blir spennende å se hvilke kjole jeg ender opp med. Jeg er så lei enkle kjoler så nå ser jeg for meg en elegant, lang kjole - det er bare en gang i livet man får feiret sine besteforeldre.

Hvilke kjole likte du?

 .


Spring outfits

 • Publisert 26.04.2015 kl.15:48. Ligger i kategorien: Blogg

Spring is here and denim jacket is arrived, it is one of my favorites. What I love about spring is that summer is near! Now we  are waiting for my family  -  I get visits of my dad, my cousin from Israel and Christopher, my little brother. Now we are going to watch ARSENAL - Chelsea on the tv, homemade pizza and pepsi max, cozy.

Jacket - Zara // scarf - Scabal // earrings - Glitter // 


// Våren her og dongeri jakken er kommet frem, den er en av mine favoritter. Det jeg elsker med våren er at er sommeren er nær! Nå venter vi familiebesøk av pappa, fetteren min fra Israel og Christopher. Arsenal - Chelsea på tven og hjemmelaget pizza og pepsi max, koselig.
 
Jakke - Zara // skjerf - Scabal // øredobber - Glitter //

Nå kan du lese bloggen min på norsk og engelsk!

 • Publisert 25.04.2015 kl.20:44. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine søte! jeg håper dere har en fin lørdagskveld enten med venner, kjæreste, familie eller i ditt eget selskap. For to dager fikk jeg en kjempe stor overraskelse og det var at familien fra Israel kom til Norge på besøk, jeg møtte to av fettrene til pappa for første gang i dag, i 21 år har jeg visst at jeg har hatt en stor familie der nede, alt i fra tante, onkler, kusiner og fettere men ikke hatt noen anelse på hvem de er eller hva de driver med men nå får jeg møte en etter en og det er såå koselig. Tenk at jeg har en så stor familie der nede og endelig skal jeg få møte de, en drøm som har gått i oppfyllese! Jeg har aldri turt å tenke tanken men nå skjer det.
Det er kjempe gøy men samtidig kjenner jeg at jeg blir litt nervøs - alle snakker jo engelsk og det går jo helt fint, bare jeg som blir nervøs når jeg ikke kjenner de men vet at man er familie og da går det litt spenninger gjennom kroppen.

Jeg nevnte til de to fettrene at jeg drev å blogget, forklarte hva det var og da hadde de et stort ønske om at jeg kunne skrive innleggene på engelsk sånn at de kunne lese bloggen min der nede og det var jo kjempe kjekt å høre. Det er en tanke jeg egentlig aldri har tenkt på før men syntes det hørtes spennende ut såå hvorfor ikke?  
Så nå har jeg lyst å begynne å prøve meg litt frem å se om det er noe som kan falle i smak  - hva syntes dere? :-) 

I love days like this

 • Publisert 23.04.2015 kl.22:21. Ligger i kategorien: Blogg

For en deilig og stille dag, meg og Adriana kjørte en tur på senteret og byttet en kjole også dro vi opp til mamma på lunsj. Alltid mye koseligere å spise med noen andre, Adriana fikk grøt også spiste vi andre kyllingkjøttdeig i grov lefse med avacado, salat og tomat - mm, saftig og godt. Livet på diett er faktisk ikke så gale når man klarer å snu om maten til noe positivt, det er tusen måter å lage en rett på så gjør det beste ut av det og lag den slik du ønsker selv!

Ellers i dag har jeg bestilt hotell til meg, Adriana og Håvard - viktig med litt familietid så det overrasket jeg Håvard med, så det skal vi neste helg. Vi skal også i konfirmasjon på lørdagen så det passer perfekt med tanke på at da er vi bare 20 minutter vekke fra hvor det skal feires. Jeg gleder meg kjempe masse.

Det ble en treningsfri dag i dag men tar det igjen i morgen, pt time med Stian - gleeeeder meg, alltid så motiverende å trene sammen med han. Nå vil jeg ønske dere en koselig torsdagskveld så blogges vi i morgen.

Endelig er det overstått

 • Publisert 23.04.2015 kl.12:37. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen ! Vi var oppe halv 8 i men merker på både meg og A at i dag er en rolig dag, sliten etter en lang kjøretur, jeg har hatt mye nerver i det siste angående begravelsen så det kjennes godt og få slappet av og at det er overstått.

Planen for i dag er og ha en liten treningsøkt, lage meg noe god mat og bare slappe av i sofaen med en god film.

En fin begravelse

 • Publisert 22.04.2015 kl.17:57. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger! I går reiste vi i begravelsen til morfaren til Håvard. Vi reiste fra oss klokken 08.00, skulle jo helt til Stavanger så vi hadde en lang tur foran oss - heldigvis så var vi så lur å bestilte hotell så slapp vi å kjøre hjem samme dag, det merket jeg på oss alle tre at det var en lettelse.

Når stemningen er så trist så er det viktig med litt latter og glede så meg og Håvard fikk opp stemningen i bilen med god musikk og vitser.

Vi var fremme med hotellet i 13 tiden og da var planen og få gidd Adriana litt mat, skifte på hun - både bleie og klær også fikse hårfrisyren min men neida, når vi kom frem så hadde de glemt å føre oss inn i systemet så de måtte jo finne hun vi hadde snakket med - selvfølgelig brukte de en evighet så jeg rakk bare å skifte på A men ikke gi henne all mat hun trengte før vi måtte kjøre til kirken, typisk. Hun var rolig de første 15 minuttene også merket du på hele hun at nå var det tid for mat, så da gikk jeg ut med henne og fant meg et toalett. Etter hun hadde fått mat så var hun så glad og blid, masse latter å glede og jeg som bare har vært i begravelse en gang før ble kjempe usikker så jeg satt meg i gangen resten av sermonien.

Etter kirken kjørte vi bort til hotellet fordi det var der vi skulle ha minnestunden, bordene var dekket så fint til med snitter og brus. Det var en fin dag med masse gode minner av han.

Summer baby

 • Publisert 20.04.2015 kl.14:41. Ligger i kategorien: Blogg

Sol, skyfri himmel og 20 grader - sommer for meg. Jeg har ligget ute på terrassen i bikini i hele dag mens Adriana har vært så trøtt så hun har sovet i sengen, man blir sliten av varmen. Åå, jeg kjenner at jeg er klar for sommeren nå, lite klær, barbente tær og masse bær, mmm - noen sier vår mens jeg sier sommer!! Jeg vil bare ønske alle en fantastisk mandag så blogges vi senere. Vi skal på grillings hos et vennepar så et stort smil og tommel opp for det.

En perfekt søndag med familien!

 • Publisert 19.04.2015 kl.23:10. Ligger i kategorien: Blogg

Hele søndagen startet med en lang og fin tur med min lille familie. Solen stekte og vi gikk innover skog og mark - en skikkelig fin tur, vi gikk ca en mil, en grei søndagstur det. Adriana lå i bæreselen hele veien, først hos Håvard og så hos meg. Vi fant oss en ganske fin brygge på veien og der satt vi en liten stund - hadde vi hatt med badetøy så hadde vi badet, været var helt fantastisk!

Senere på dagen bakte Håvard hjemmelaget pizza mens meg og Adriana kjørte og hentet mamma og lillebroren min, de skulle på middag hos oss i dag også ringte svigerforeldrene mine og sa at de var på vei hjem fra Voss så de ville komme opp en tur de også - kjempe koselig, så der satt vi alle å spise pizza, hehee - en perfekt søndag!

På besøk til en barndomsvenninne!

 • Publisert 18.04.2015 kl.21:28. Ligger i kategorien: Blogg

God lørdag vakre dere! Det har vært mye mobil blogging i det siste men sånn blir det når man ikke har internett men nå har vi fått fikset det - endelig! En helt ny jente, hihii, merker hvor avhengi jeg er!

Men i dag var vi på besøk til en av mine barndomsvenninner, hun har nettopp kjøpt leilighet med kjæresten og da måtte vi selvfølgelig komme å se, det var så koselig og jeg merker at jeg gleder meg masse til meg, Håvard og jenten vår får noe eget - sparingen er i hvert fall på plass. Vi lagde nachos å bare satt å mimret, koselige med sånne dager.

6 fun facts

 • Publisert 18.04.2015 kl.00:01. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg syntes det er så gøy å lese andres fun facts så nå tenkte jeg å lage min egen, siden det er så seint på kvelden så kom jeg ikke på så mange men om dette er noe dere syntes er gøy så kan jeg lage flere, hehee! Håper dere har hatt en fin kveld.

1. Har alltid døren åpen når jeg går på do.

2. Må alltid ha på en serie eller en film for at jeg skal klare å sovne ellers blir jeg liggende å tenke.

3. Jeg ler av mine egne vitser.

4. Jeg HATER å gå med sokker.

5. Jeg elsker å ta mine kalde føtter under dynen til Håvard.

6. Jeg sover alltid med høyre fot over dynen.

Gladfredag!

 • Publisert 17.04.2015 kl.18:49. Ligger i kategorien: Blogg

God fredag mine søte! For en fantastisk fin dag - Håvard hadde fri, knall fint vær, solen strålte, skyfri himmel og temperaturen var deilig, fikk en skikkelig sommerfølelse. Håvard har vært med å bygget opp restauranten Egon noe som resulterte at vi fikk gratis lunsj, mmm - elsker ting som er gratis, hehehe.

Senere på dagen reiste vi inn til byn og satt på bryggen å nøt solen mens Adriana lå i vognen å sov, kunne ikke fått det finere. Nå er vi hjemme og lager handleliste for kvelden, masse god mat og snacks i vente, ha en superfin fredag så snakkes vi.

Barseltreff med jentene og bebisene

 • Publisert 16.04.2015 kl.16:48. Ligger i kategorien: Blogg

Ååå, det er så koselig å ha besøk av bebiser, et helt nytt kapittel for meg å begynne med det. I dag var det jeg som sto for mat og sted - laget en god salat også litt frukt å nøtter etterpå, er alltid greit med noe å knaske på. Bebisene trives veldig godt i hverandres selskap noe som gleder et moders hjerte. Det var kjempe kjekt med besøk og dagen går litt fortere, høydepunktet med uken, hehee.

Homemade pastry!

 • Publisert 16.04.2015 kl.08:41. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger - livet uten internett suger virkelig så nå har jeg faktisk brukt hele datamengden min + kjøpt mer, uff! Nei, i går var vi hos mamma og lillebroren min og de hadde stelt så fint i stand. Mamma hadde laget høne og Christopher hadde laget kringle, mmm - den var helt fantastisk! Jeg har egentlig en rutine for hva jeg skal spise til hvert måltid men er lov å kose seg litt, en sjelden gang. Jeg venter på kostholdet mitt også, så det blir litt lettere for meg når det kommer. Nyt bildene av denne fantastiske kringlen så blogges vi senere, får besøk av barseljentene mine i dag så nå er det full matlaging på gang.

Sommerkroppen 2015

 • Publisert 15.04.2015 kl.14:56. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, nå går det hardt for seg, aldri før har jeg vært så klar som det jeg er nå. Jeg hadde en knalløkt med Stian i går, vi begynte med thruster og burpees som oppvarming også trente vi markløft, knebøy, roing med stang og egen kroppsvekt, skråbenk med manualer, hangups også avsluttet vi med mage.

Det er så deilig og ha en som pusher deg om ikke jeg tror på meg selv så gjør han det og da slipper jeg å tenke på at jeg ikke klarer det, jeg bare stoler på han og gjør det han sier. Man er svett, gele i kroppen, konsentrer deg om og ikke snubble i dine egne bein og blodsmak i munnen - da sier jeg meg rimelig fornøyd. Skal man oppnå ønsket sitt så må det jobbes for og da snakker vi knallhard trening og et varieret og sundt kosthold, tommel opp!!

Sommeren 2014 hadde jeg prinsessen i magen men i år så har jeg henne ved min side noe som gjør motivasjonen min enda sterkere.

Lynet slo ned i huset!

 • Publisert 14.04.2015 kl.12:58. Ligger i kategorien: Blogg

Det er faktisk noe av det sykeste jeg har opplevd, vi var på besøk hos besteforeldrene til Håvard - satt i stuen og bare slappet av og plutselig så kom det er stort smell, hele huset ristet også var det helt rødt ute - skulle dro vi var inni en djevelsboble et lite sekund også ble det helt normalt igjen. Dessverre så røk vaskemaskinen, dekoderen til nett og tven men det gikk fint med oss - det er jo det viktigste men litt kjipt for oss siden vi har samme ledning til internettet som de så da har jo ikke vi heller nett - blir jo helt gal og er grunnen for at jeg ikke har blogget men nå gjør jeg det via mobilen så da blir det oppdateringer.

Planen for i dag er å slappe helt av hjemme med god mat og film, meg og A sov hos mamma i natt siden Håvard var ute med jobben og sov over hos en kollega. Jeg har også gangsperr her ifra til månen fra gårsdagens økt med Stian. Jeg tenkte jeg skulle blogge om det senere så får dere vite litt om øvelser og om hvordan det er og ha en som virkelig pusher deg til det ytterste.

Ha en kjempe fin tirsdag så snakkes vi.

Få hvitere tenner med Swiss Clinic Whitening!

 • Publisert 12.04.2015 kl.19:54. Ligger i kategorien: Blogg

/ innlegg i samarbeid med Swiss Clinic.

Hei skjønninger! Nå er snart sommeren her og hva er ikke finere enn hvite tenner? Jeg har vært så heldig og få låv til å teste ut en ny tannbleking fra Swiss Clinic som heter Swiss Whitnening Gel. Dette er en tannbleking for oss som ønsker å gjøre dette hjemme, den er veldig enkel å ta i bruk, noe som passer meg perfekt - er ikke så god på sånne avanserte ting, hehee. Du kan allerede etter 5 - 7 dager merke forskjell på tennene, jeg har valgt å begynne med de øverste tennene sånn at det blir lettere for meg å faktisk kunne se om det er noe forskjell. Det følger også med resultatgaranti om man ikke skulle bli fornøyd. I denne pakken så følger det med 3 formbare munnskuffer, 10 ml Swiss whitnening tannblekingsgel og en oppbevaringsboks til munnskuffene. Dette er til 36 behandlinger, 18 på de øvre tennene og 18 på de nedre tennene.

Om du ønsker, kan du få lese om produktet her.

 

Her vil jeg vise dere hvordan jeg har gjort dette :
 


♥ Steg 1:
Du begynner med og dyppe munnskuffen i varmt vann ca 60 / 70 grader i 5-7 sekunder. Deretter påfører du munnskuffen på tennene du vil starte med (oppe eller nede) med et jevnt press på munnskuffen slik at den former seg etter tennene dine. 

♥ Steg:2
Dypp så munnskuffen i iskaldt vann slik at formen stivner.Jeg vil vise dere steg for steg hvordan denne tannblekningen foregår :

♥ Det viktigste du begynner med er å pusse tennene skikkelig før du påfører tannblekingen, da vil blekningstoffet være mest effektivt. Påfør blekestoffet helt foran i munnskuffen, det er viktig og ikke overbleke tennene sine så ikke ta for mye blekestoff på!

♥ 
Ha skuffen i munnen i 30 - 50 minutter.


♥ Så her sitter jeg å ser på film mens jeg venter, mye gøyere når du har noe annet å gjøre på enn å sitte å se på klokken. 

Resultatet!

Før:

         


Etter:
Jeg kan si meg rimelig fornøyd med resultatet. Hva syntes dere? 

Da har vi bestilt ny barneseng til prinsessen!

 • Publisert 11.04.2015 kl.13:58. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger og god helg! Gårsdagen i rett og slett i ett, vi bestilte ny barsenseng til Adriana også reiste vi til mamma og hadde fredagskveld sammen med henne, koselig. Håvard har vakten denne helgen så da blir det mye meg og Adrianatid men bare koselig det, da blir det trening, filmseeing og masse masse kosing.

Her er sengen vi har bestilt, gleder meg utrolig mye til den kommer. De sa det ville ta 2-4 uker så håper bare den kommer fortest mulig, heheh. Nå blir det fitness på skjermen og blir sittende her i noen timer, gir meg bare ekstra motivasjon til å oppnå mine egne mål. Ser frem til en inspirerende lørdag! Kos dere så blogges vi senere.

Sunn mat er kjedelig.

 • Publisert 09.04.2015 kl.22:37. Ligger i kategorien: Blogg

Man sier alltid at for og få den kroppen man ønsker så må man trene det og det, ha så og så mye kardio men da sier jeg for og nå målene du ønsker deg så er det på kjøkkenet man må begynne, tenk på hva du spiser, hvor mange måltider du har om dagen, spiser du nok eller spiser du alt for mye? Det er da kombinasjonen kommer inn, med riktig mengde og riktig mat så klarer man og nå målene sine.

Når det kommer til treningen så er dette bare et stort pluss, den hjelper på energinivået ditt, du yter mer om dagene og det er alltid positivt. Nå sier ikke jeg at det ikke hjelper med trening når det kommer til den perfekte kroppen , det forhindrer jo skader og hjelper på å stramme inn og forme kroppen din men det største hovedfokuset deres bør være maten.

Sunn mat er kjedelig? Det syntes virkelig ikke jeg, se noe på denne freshe lunsjen jeg har laget i dag, masse fine farger og smaker friskt og godt - dette er ikke et måltid man blir sånn stapp mett av men sånn deilig mett, er derfor jeg kan spise igjen etter 2-3 timer. For meg er dette ingen diett men en livsstil, om man klarer å se på den måten så oppnår man mye mer enn man skulle tro.

Men dette er helt opp til hver og enkelt og hva man ønsker, man kan lage så masse godt bare med å velge sunnere alternativ og det kan man gjøre med det meste. Men for og oppnå dette må du først innstille hodet at dette er noe du virkelig vil. Jeg har tenkt å begynne med og ha litt oppskrifter på forskjellige retter som jeg lager til forskjellige måltider, alt ifra frokost, mellommåltider til middag og gode desserter som man kan kose seg med i helgene.

Jeg setter mye mer pris på dagene nå enn før!

 • Publisert 09.04.2015 kl.17:51. Ligger i kategorien: Blogg

Legesjekk og helsesøster med A i dag, hun er jo blitt 6 måneder så nå blir det mindre kontroller fremover. Vi var først hos helsesøster, veiet, målte lengden hennes og omkretsen rundt hodet. Hun legger fint på seg og strekker seg og alt var perfekt. Tenk at den lille jenten min er blitt så stor - det går så alt for fort men man setter mer pris på dagene nå enn før, der fordi det skjer noe nytt hver dag. Hun har blitt så flink å snu seg rundt både fra mage til rygg og tilbake fra rygg til mage, neste blir vell at hun kryper.

Som dere ser er hun veldig glad i å ligge på magen og få ha lekene foran seg, storkoser seg, så der lå hun mens vi ventet på legen. Han skulle sjekke øynene, ørene, hører på pusten, sjekke refleks og alt var på topp!

Jeg er så stolt, hun var så flink, smilte og var blid hele tiden. Nå skal vi ikke på kontroll før hun er 8 måneder så det er sikkert mye nytt som har skjedd innen den tid.

Det er en første gang for alt!

 • Publisert 08.04.2015 kl.13:24. Ligger i kategorien: Blogg

God onsdag skjønniser! I dag var vi oppe tidlig, lå i sengen å så på film også lagde jeg grøt til prinsessen - det er første gang med grøt så det var gøy, hun er jo så nysgjerrig av seg så nå var det på tide at hun fikk smake litt andre ting enn bare melk. Det falt i smak virket det som, gikk i hvert fall ned men hun ville avslutte med litt melk og mammakos før hun lukket øynene. Nå er hun sovnet så da kan jeg få laget noe mat til meg selv, mm - karbonadedeig med noe salat og tomat er supert, viktig med mat før jeg skal på trening med Stian, bein på planen i dag! Ha en superdag så blogges vi senere.

Trenger du litt inspirasjon? da kan jeg dele mine ideer med deg !

 • Publisert 06.04.2015 kl.19:24. Ligger i kategorien: Blogg


Nå er endelig våren her og jeg har laget en liten ønskeliste til meg selv om vårens plagg. Jeg håper dette kanskje kan være en idé for deg som trenger litt inspirasjon.
Våren hører fargene til, ut med svarte og inn med det lyse. Her er en lett og stilren klesstil, håper den faller i smak.

Her kan du trykke innpå linkene på det antrekket du liker!

Steve Madden GALLERYY Klassiske pumps black
/ s.Oliver Smykke metallic silver / Zalando Essentials Miniskjørt dark blue / OXXO Smykke black / MICHAEL Michael Kors JULIETA Høye hæler taupe / Teddy Smith Slim fit jeans old/encre / Gant Bluser light pink / Strenesse TAIMA Bluser nude

#kollasjkonkurranse #bloggklubben.


Hjemmestrikket Mariusgenser hører hjemme på fjellet!

 • Publisert 05.04.2015 kl.15:55. Ligger i kategorien: Blogg

For en fin påskehelg, er ikke bare bare å være i en båt så dårlig nett hører med så fikk ikke publisert innlegget i går kveld.

Fantastisk vær og tilbringe på fjellet, solen sto midt på himmelen - kunne ikke fått det finere. Noen sto på ski og andre satt å spiste pølse og nøt solen, jeg var selvfølgelig en av de som spiste, hehee. Adriana lå å sov hele tiden, vi var en hel gjeng her oppe så var gøy uansett hva vi fant på. Snø hører påsken til og var enda gøyere når vi fikk så fint vær, ungene koste seg, lagde hopp og hadde konkurranser. Jeg gleder meg virkelig til A blir større og vi kan begynne med sånne ting - neste år kan vi i hvert fall ha henne i pulk, vi har masse å glede oss til!

Marius genser på hele familien, våre flinke bestemødre som har strikket - all hyllest til de. Det var en kjempefin påsketur med godgjengen!

Påsketur på fjellet

 • Publisert 03.04.2015 kl.22:48. Ligger i kategorien: Blogg

Etter en lang dag i bil så er vi kommet frem, alle restaurantene her oppe var fulle når vi kom så vi måtte innom en kebabkjappe å kjøpe mat, det ble pizza på hele gjengen og naam - den var overraskende god!

Nå er vi i båten til svigers med hele familien, venner og bekjente, kjempe koselig - er gøy og få treffe litt andre i påsken men siden det har vært en så lang dag så blir det tidlig kveld. Vi må lade opp til i morgen da blir det opp på fjellet med grillings og godis, håper på sol og skyfri himmel - det hører påsken til, hehee! Ønsker dere en kjempefin kveld så snakkes vi!

Jeg er utrolig takknemlig!

 • Publisert 02.04.2015 kl.22:06. Ligger i kategorien: BloggFor en fantastisk start på dagen - solen lyste opp hele rommet og vi var oppe klokken 08.00, seint for å være meg. Jeg er vandt med å stå opp i 6-7 jeg også legger vi oss alltid litt i halv 11 tiden igjen, men i dag ble det bare Adriana som sovnet da mens meg og Håvard ryddet og stelte i stand til besøk. Først skulle vi besøk av mine besteforeldre på lunsj også kom Håvard sine besteforeldre på middag, hehee. Kjempe koselig men blir mye på en dag men det er jo det påske handler om, familie. Jeg er så takknemlig for at jeg har noen å feire påsken sammen med, tenk på alle de som sitter hjemme å alene og ikke har noen, uff.. stikker i hjerte mitt av tanken.

Selv om vi hadde masse å gjøre fikk vi tid til en liten påsketur med vognen, måtte jo nyte solen når den først var oppe så da tok vi på oss treningsklærne og gikk.
Lille prinsessen sov så søtt og meg og Håvard fikk litt kjærestetid, en fin start på påsken - da kan jeg spise litt ekstra digg med god samvittighet, hehee! Nå er begge besøkene unnagjort og jeg sitter å skriver pakkeliste for morgendagen, A ligger å sover og Håvard ligger i sofakroken med et godt teppe rundt seg, han har så vondt i kroppen etter gårsdagens trening, uff, er ikke bare bare men som man sier, så  må man jo faktisk lide litt for skjønnheten. Jeg vil ønske dere en kjempefin påske hvor enn dere befinner dere så blogges vi i morgen!
Fotballsanger i ny drakt - sponset video.

 • Publisert 02.04.2015 kl.11:41. Ligger i kategorien: Blogg
/sponset video.

Aprilmåned er alltid måneden for fotballsesongen, 6 April sparkes Obosligaen og Tippeligaen igang igjen. Det bringer tilbake minner da jeg spilte fotball selv og syntes det var kjekt å gå på Brannstadion å se kampene deres. Jeg husker tilbake til 6 klasse da vi hadde en konkurranse om å gå med refleks hver dag til skolen i en måned den klassen som gjorde det best skulle få en kjempefin belønning. Heldigvis vant klassen vår så vi ble belønnet med lunsj på Brannstadion med spillerene.
Vi fikk en egen buss som hentet oss på skolen å kjørte oss til stadioen der alle spillerne satt å ventet. Vi fikk servert hver vår baguett og en juice også fikk vi lov til å gå rundt på bordene å spørre om autograf og ta bilder - de bildene har jeg dessverre ikke lenger men jeg har minnet i hodet og det er det viktigste. Det og få oppleve det var som en drøm som gikk i oppfyllelse - det var stort for et lite barnehjerte. Jeg fikk også branndrakten signert  med alle autografene og et skjerf som jeg alltid hadde på meg når jeg skulle på stadion. Men nå er det mange år siden jeg har vært der, sist gang jeg var på stadion var faktisk når Brann tok gullet hjem til Bergen, fyrverkeri, hyling og tårer - det er virkelig et minne for livet jeg fikk feire sammen medmin bestevenninne. Etter det året så forandret alt seg, jeg fikk meg kjæreste, begynte på videregående og andre prioriteringer kom inn så det å gå på stadioen falt litt vekk men jeg fortsatte å følge med på tv, trist men sånn ble det.

Slenger med et lite stemningsbildet fra fotball livet.Denne uken lanseres videokampanjen av kjente klubbsanger i forbindelse med sesongstart av Tippeligaen 2015, C more har spilt inn nedtonede versjoner av de kjente sangene som for eksempel den 12 mann. I denne kampanjen har C more spilt inn 30 sek cover versjoner av 17 sanger, en for hver klubb i Tippeligaen og Obosligaen. De har valgt å fokusere på folkets kjærlighet for klubbene fremfor helheten i Tippeligaen, sangene er jo et av sterkeste inntrykkene vi supprotere får, så vi håper at disse versjonene vil vekke følelse og engasjement hos dere. Nå ser vi frem til å sparke sesongen i gang! 

/sponset innlegg.


Påskeferie!

 • Publisert 02.04.2015 kl.09:48. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine flotte lesere! For en nydelig morning, solen er stikket innom og påskeferien er begynt hos oss, påskedigg er handlet inn og nå er det bare å skrive en pakkeliste for turen vi skal på i helgen.

I dag blir en dag vi holder oss hjemme, trener og gå på turer - alt er jo stengt og da er det ikke så mye annet å finne på. Internettet har heldigvis kommet tilbake så da kan jeg endelig blogge igjen, har vært så mye tull denne uken så nå håper jeg at nettet er kommet for og bli.

Jeg ønsker dere en finfin torsdag, nyt fridagen og finn på noe dere ikke ellers ville gjort, det er sånne dager som dette som er perfekt å gjøre sånne ting. Ha en god påske!

Yes, we did it!

 • Publisert 01.04.2015 kl.11:28. Ligger i kategorien: Blogg

Endelig fikk vi kommet oss ut i bæreselen, opp på fjellet og rundt et vann , min morgenkardio rutine. Der gikk jeg 5 ganger i uken i fjor og året før så det var deilig og få ta med datteren min på samme runde. Jeg gikk der når jeg skulle stille og når jeg var gravid - viktig å holde på formen selv om magen vokste. For meg er trening terapi, jeg lever i min egen verden, musikk i ørene så kan jeg få til alt jeg vil bare jeg jobber hardt nok for det. Så i går gikk vi 1 mil i regnvær, snødde litt, også ble det litt opplett så alt i alt var turen kjempefin.

Som dere ser ble det en litt sølete tur men det hører med, hehee! Ønsker dere alle en flott påske!

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits