Anna

Myklebust

Livet som mamma..

  • Publisert 06.04.2016 kl.20:13. Ligger i kategorien: Blogg

"Making the decision to have a child - it is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
- Elisabeth Stone

Ja, det er den beste følelsen i hele universet - den kan ikke beskrives den må oppleves.

Det å være mamma er helt fantastisk, jeg elsker det. Det å våkne opp til "mamma, mamma" hver morgen er høydepunktet med dagen. Det å få høre ordet mamma smelter hjertet mitt. Jeg er så glad for at jeg har fått verdens nydeligste prinsesse og snart en prins, de er virkelig mitt alt. Det er et liv full i bekymring men det er enda mer glede, latter og ubeskrivelig mye kjærlighet.

Det er ikke før man blir mamma selv man forstår hvordan ting er, hvor forskjellig vi kan mene ting og hvordan vi plutselig blir så voksne - men det er sånn det er å bli mamma. Man skal være et forbilde å vise at man er der for barna sine uansett hva. Jeg har selv blitt mye mer følsom på ting jeg ikke tenkte på før, jeg blir fortere irritert om andre kommenterer ting som de egentlig ikke har peiling på og hvor lett det er for andre og faktisk ha en mening før de har fått kjent på det å være mamma selv. Det er mye som er rett her i verden men det er bare du og din kjære som vet hva som er rett for dere og deres barn, alle barn er forskjellig og har forskjellige behov - så det som kanskje er rett for dine barn trenger ikke å være rett for mine.

Alle mammaer fortjener å få litt ros i blant, få høre at vi er flink og kan få den følelsen av at noen ser alt vi faktisk gjør, det er du og din kjære som former barna dine - ingen andre. Vi vet at dere som oldeforeldre, besteforeldre har gjort dette før men la oss unge få lov å prøve, selv om det dere gjorde med oss eller med foreldrene våre funket så har vi kanskje andre metoder å gjøre ting på og det syntes jeg burde respekteres. Vi tar gjerne mot råd fra dere men la oss komme å spørre om det - alt blir så mye koseligere da eller så får vi følelsen at alt vi gjør er feil. Det å bli mamma er en lærdom, man lærer noe nytt hver dag og jeg vet av egen erfaring at det som mamma gjorde - mye av det har jeg tatt med meg videre men samtidig så er det mye jeg har endret på. Ikke fordi hun gjorde noe galt men fordi jeg følte at ting passet bedre på min måte og den følelsen tror jeg at mange foreldre har. Stol på dere selv og ikke vær redd for å prøve nye ting! Dere vet best hva som funker for deres barn, stå på og husk at dere er verdens beste mammaer for deres barn, husk det. Det å være en god mamma har ingenting med å ha mye penger, fine biler, stort hus og har muligheten til å kjøpe de dyreste tingene til de - det å være en god mamma er å vise at du er der for de å gir de all kjærlighet du kan, det er alt som betyr noe!

Uken som har gått..

  • Publisert 04.04.2016 kl.20:35. Ligger i kategorien: Blogg

Litt av en uke, Håvard har hatt vinterferie og vi har virkelig kost oss masse - er så kjekt å ha han hjemme sammen med oss.

New week, new opportunites!

Ukens sang: Fragile - Kygo

Ukens giveaway: I et samarbeid med barnogbaby har jeg fått muligheten til å dele ut et gavekort på 500 kroner - i kveld skal vinneren endelig kåres!

Ukens tur: Hyttetur med gode venner, det var kjempekoselig og godt og få komme seg litt vekk å finne på noe annet.

Ukens måltid: Da scorer denne salaten høyt, røkt ørret med deilig grønnfor og hjemmelaget brød på siden- mm, det smakte fantastisk.

Ukens festligheter: Det å være på lekeplassen med Adriana er alltid fest i seg selv, hun har en favoritt og det er å ta sklier om igjen om igjen - Ååe, de smelter hjertet mitt.

Vi har hatt en kjempeflott uke å fått mye tid sammen, for oss er det virkelig det ferien handler om, kos og ha mye tid sammen med hverandre! Nå er det en ny uke med nye muligheter så ønsker dere alle en fin uke.

10 ting jeg vil gjøre i April!

  • Publisert 03.04.2016 kl.20:11. Ligger i kategorien: Blogg

Dette er en nydelig måned, vårstemning og temperaturen går mot varmere - deilig! Dette blir en spennende måned med 3D ultralyd, masse trening, 50 årsdag, masse gøy.

Jeg har laget meg en liten topp 10 liste som jeg ønsker å gjøre denne måneden her

.1. Ut på masse turer og oppleve mye gøy med prinsessen min siden jeg et student så får jeg mye tid med henne på dagtid.

2. Kjøpe nytt treningsutstyr og øretelefoner sånn at motivasjonen til trening blir enda bedre, nå er jeg endelig i gang igjen og det kjennes helt fantastisk!

3. Vi skal på 3D - ultralyd å møte lillebror igjen, blir nok siste gang før vi får møte han i virkeligheten, ååå - som vi gleder oss til det!

4. Lese å øve mye til praktisk eksamen, blir mye skole i mai så da er det greit å ha lest på forhånd.

5. Ordne designet på bloggen til noe helt nytt, er så sinnsykt lei av det jeg har nå så det kommer til å bli bra og det blir enda gøyere å lese bloggen når utseende ser fint og ryddig ut.

6. Sitte meg ned å lage en skikkelig bloggplan for denne måneden, sånn at jeg får orden på hvilke innlegg som skal ut til hvilke dag og klokkeslett - da blir det gøyere og bedre for dere som skal lese dette her, høres det bra ut? :) jeg tenker at jeg skal klare 2 innlegg for dagen, et om formiddagen og et på ettermiddagen.

7. Ta spraytan, ingenting er bedre enn å føle seg fin om våren så litt brunfarge må til.

8. Kjøpe inn klær til prinsen, det er så mye fiiint at jeg kunne ikke gledet meg mer! Det er så kjekt med en av hvert kjønn, jeg er virkelig heldig som får oppleve det.9. Få opp tv-en på soverommet opp på veggen, er så lei av å ha den stående på tv- benken, så litt nytt må gjøres der inne også

.10. Prøve nye oppskrifter på forskjellig mat, det er så mye godt og jeg er så glad i å eksperimentere på kjøkkenet.

Har dere noen planer for denne måneden? :)

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits