Anna

Myklebust

Eksamen neste år?

 • Publisert 28.05.2013 kl.15:30. Ligger i kategorien: Blogg

Hahaa, uff! Jeg fikk en melding av læreren min i går om at eksamen begynte klokken 9 og senest oppmøte 09.20.
Men så trøtt i trynet jeg var i går så la jeg ikke merke til at det sto 08.20!! Så når jeg var på vei til skolen i dag, glad og smilende, litt nervøs såklart så får jeg en melding fra Thale
der hun spør om hvor jeg er. Jeg svarte fint tilbake at jeg var på vei og at vi snakkes der. Men så begynner hun å snakke om at om jeg kom senere enn 9 så lukket de døren og da var det ingen som kom inn.
Da måtte jeg jo såklart ringe til kontoret og forklare at jeg hadde missforstått  meldingen og at jeg var på vei. De sa at jeg hadde til 09.10 og da var det ikke mer de kunne gjøre.

Uheldigivis var jo jeg på den stygge øyen, Askøy og det var syykt lang kø, årh.
Men jeg rakk det, jeg kom der 2 over 9 og da var det sprinting opp trappene og klar for eksamen, hehe! Jeg fikk utdelt oppgavene og uff, de var vanskelig.
Jeg skjønner virkelig ikke vitsen med norsk, men det er no greit. Eksamen gikk helt greit, målet var og bestå så det fikser jeg.

 

Eksamen i morgen!!

 • Publisert 27.05.2013 kl.18:58. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har jeg hatt fri fra skolen for å lese til eksamen i morgen. Jeg har lastet ned forskjellige tekster.
Norsk er ikke akkurat det sterkeste fage mitt men får bare gjøre mitt beste! Når jeg våknet lagde jeg meg en smoothie og en skål med kyllingsalat. Mm, digg. Senere skal jeg ut å øvelsekjøre og trene bein og rumpe. Har slete sånn med nyrebekkene så har hatt så vondt i kroppen. Men formen er bedre og da er det trening såklart! 

Friday's nedsig!

 • Publisert 26.05.2013 kl.21:49. Ligger i kategorien: Blogg

I går var meg og Håvard på Friday's og spiste. Vi bestilte biff og potetmos og jeg har aldri vært så skuffet av maten som jeg var i går.
Biffen var tørr, potemosen var bare en potet som de hadde most og potetskallene var inni, ÆSJ! Nei, det var skikkelig nedsig.
Håvard blir jo aldri mett så etter vi var ferdig og spiste gikk han rett bort på 7 eleven og kjøpte seg et pizza stykke, matmonser! hehe <3

Senere på kvelden gikk vi på Exodus med to venninner av meg, og det var dååårlig, lite folk og Ditlef var ikke åpen.
Det er jo den beste, eneste grunnen for at jeg gidder å gå der. Men neida, det var ikke nok folk så da åpnet ikke de den, blææ.  Antrekket på byn! 

Senere på natten ble vi hentet av pappa og sov der i natt, kosii <3 

5 kilo mindre!!

 • Publisert 26.05.2013 kl.21:13. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg veide meg i dag og da så jeg at jeg hadde gått ned med 5 kilo. Helt sykt egentlig, kan ikke huske sist jeg veide så lite som jeg gjør nå.
Men magen er blitt mye mer markert, musklene kommer mer frem og jeg er fornøyd. Diett livet fungerer.
 

Mine 10 favorittfilmer!

 • Publisert 23.05.2013 kl.18:11. Ligger i kategorien: Blogg

1. Never back down


 

2. Fast and Furius

  

 


 

 
3. Lange flate ballær


4. Rush hour5. Crossroads
6. Into the blue
7. Little man

8. Get rich or die tryin9. 8 mile 

10. American pie  

Endelig over!

 • Publisert 23.05.2013 kl.16:21. Ligger i kategorien: Blogg

Da var norsk fremføringen endelig over, den følelsen! Døds deilig. Nå er det bare eksamen igjen også er det sommerferie.
Kunne ikke gledet meg mer til sommerferien, er alt for skole lei. Jeg våkner opp om morningen og lysten til å gå på skolen er på minus.
Motivasjonen min har helt forsvunnet, nå har jeg heldigvis fri på mandag så har en langhelg, wiwi,, deeilig! Skal bruke den til å jobbe litt og til å bli frisk igjen.

Har 1,5 uke igjen med medisiner som jeg må proppe i meg og da kan jeg endelig trene hardt igjen! Jeg har ikke fått trent rygg på en stund nå siden det verker sånn i nyrebekkene.
Uff, suuuger! men helsen nr 1. Jeg er bare alt for glad i å trene så litt juksing er der her og der men har mye hvile også.Savner russetiden :'(
 

Netcom- 2 for 1

 • Publisert 22.05.2013 kl.18:36. Ligger i kategorien: Blogg

Ja, jeg har netcom så jeg tok meg meg en venninne. Vi så Pitch Perfect, det er en film jeg virkelig anbefaler alle. Det var en skikkelig fin film.
Vi reiste inn til byn for vi tenket at det er greit og ha litt god tid. Men uff, vi hadde alt for god tid, vi gikk bare rundt og sullet, hehe!
Filmen varte i 1 time og 52 minutter, men egentlig kunne jeg ønske at den varte lengre. Den handlet om sang og musikk, highschool og sånne ting vi liker, hehe. 

17 mai!

 • Publisert 21.05.2013 kl.16:25. Ligger i kategorien: Blogg

Den 16 mai var planen og stikke til en venninne i byn og henge med de når de hadde vors også gå på byn etterpå.
Edru eller ikke så klarer jeg og ha det gøy selvom. Men når jeg satt meg på bussen på vei til henne hadde jeg plutselig kjempe vondt i magen, skikkelig uvel, satt å vridde meg hele turen.
Når jeg var kommet til byn ringte jeg venninen min og bedde henne om å møte meg.  Jeg fikk vært med henne og de andre i 40 minutter før jeg satt meg på bussen og reiste hjem.

Det  er 3 år siden jeg har vært så dårlig som jeg var nå og da tenkte jeg, dette må jo være nyrebekkebetennelse, fordi denne følelsen kjente jeg igjen.
Natten til 17 mai var helt forferdelig, det var vondt, alt verket, jeg bodde på do hele natten, drakk  te med honning, spiste masse sitron fordi det er viktig og drikke masse og spise ting med masse syre når man har blærebetennelse. Uff, det var helt forferdelig. Om mornigen på 17 mai var det rett på legevakten og der tilbragte jeg 2 timer. Kjeeeldelig, men jeg måtte ha medisiner.

Når jeg var ferdig på legevakten var det rett på apoteket for å hente medisinen også hjem og spise 17 mai frokosten mamma hadde stelt i stand. Blir jo ikke bedre frokost enn den. Hadde gledet meg til rømmegrøt hele morningen. Jeg orket bare en liten skål, men det smakte fantastisk. På ettermiddagen reiste jeg, Håvard og mine brødre til pappa og var der og feiret. På kvelden reiste vi inn til byn, dret litt i smertene, det var 17 mai og jeg skulle ut, gå i jalla bodene, tivoli og vinne bamse, hehee. Men det er tradisjon for meg. Jeg skulle jo egentlig se fyrverkeriene med venninner men den planen gikk ikke etter planen så jeg reiste heller hjem og så film med familien, lange flate ballær var på tven og det er jo favoritt filmen min! love iit. Lå med teppe, te og sitron.Meg og mine <3Bamsene mine og en 17 mai smokk <3
Det ble en fantastisk dag selv om den ikke begynte helt perfekt.  

For noen uker!!

 • Publisert 16.05.2013 kl.21:16. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har hvert skikkelig dårlig med bloggingen de siste ukene.  Men jeg har vært skikkelig dårlig og ikke klart å sitte på pcen, fokusere på skolen, bare ligget i sengen og sovet.
Grunnen for at jeg har hvert så mye syk i år tror jeg er fordi jeg har hatt et skikkelig stressende år. Jeg har hatt skikkelig mye å tenke på, alt fra skolen, trening til teorien og lappen.
Jeg har så lyst å klare alt men går ikke alltid den veien. Men jeg fikk lest litt på teorien i helgen og tenkte at jeg kunne prøve meg på tirsdag også bare håpe på det beste. 

Kjørelæreren min hadde ikke tro på meg i det hele tatt så han ville egentlig kjøre meg tilbake på skolen. Hehee! Men neida, måtte være litt klyse og si at jeg faktisk hadde penger til å stryke..
Jeg var 99 % på at dette ikke skulle gå min vei. Jeg hadde en jente som satt rett foran meg og jeg måtte jo se om hun fikk tommel opp eller tommel ned, nysjerrig vettu.
Hun fikk tommel opp og da tenkte jeg bare "åh" jajaa, heldig hun. Jeg satt der en halvtime og så opp i luften, hadde så lyst og få den overstått jeg også.
Jeg trykket avslutt og vet dere hva? jeg og fikk tommel opp!! det er det syykeste, aldri vært så overrasket i hele mitt liv, jeg satt der sikkert i 30 sekunder og bare glodde på skjermen, visste ikke om jeg skulle le eller grine. Døøøds deilig, nå er oppkjøring bestilt og jeg er så klar for lappen nå! Hehee :-D

 Også fikk jeg vite i går at jeg skulle ha prøveeksamen i matte i dag, og jeg hadde jo ingen bok eller noe! Jeg snakket med læreren i telefonen, så vi får no bare se hvordan det gikk.. Hehee

Men nå skal jeg nyte 16 mai med fine folk! så blogges vi senere <3

 

Virusinfeksjon!

 • Publisert 08.05.2013 kl.15:50. Ligger i kategorien: Blogg

Legeskrekk det er noe jeg virkelig har! Jeg klarer ikke å forbinne lege med noe positivt. 
Mamma reiste til Madeira i dag så det å måtte gå til legen helt alene var skummelt :-( Har helt legeskrekk.
Jeg fikk vite at jeg hadde virusinfeksjon og må gå på en sinnsyk ekkel hostemikstur, blææ!

 Jeg blir utrolig trøtt av den så blir mye soving på meg fremover, håper virkelig formen kommer seg i løpet av helgen. 

Hvordan det er å være edru russ?

 • Publisert 02.05.2013 kl.18:30. Ligger i kategorien: Blogg

Det går faktisk utrolig bra. Det eneste jeg syntes er litt kjipt er alle de koselige vorspielene eller så klarer jeg fint å kose meg på byen.
Danser og koser meg med alle vennene mine, ingen rundt meg som vet at jeg er edru så gjør ikke meg noe å riste litt ekstra løs. Hehehe
Den gøyeste dagen jeg har hatt til nå var den på lørdag, da hele klassen var samlet, kjæresten min og noen fra gamle klassen min. Det var dritt gøy! Alle var full bortsett fra meg, men kunne ikke kost meg mer enn det jeg gjorde.

Trening om dagen og ut om kvelden, jo det funker utrolig bra! Hehee. 

 

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits