Anna

Myklebust

Se alle de nydelige babyklærne !

 • Publisert 31.05.2014 kl.19:24. Ligger i kategorien: Blogg

Da har meg og Håvard vært å kjøpt klær. Guu så masse fint, gleder meg bare enda mer nå til å se hun i alle klærne. Hun blir et høstbarn så det ble ikke sommerklær i første omgang.

Her er klærne vi kjøpte i dag:)!

Ser frem til babyklær shopping !!

 • Publisert 31.05.2014 kl.08:47. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen skjønninger ! Nåå mens alle andre sover skal jeg på jobb, øynene mine får jeg ikke skikkelig opp og kroppen min verker. Det blir litt av en dag på jobb men vi smiler uansett. Solen er kommet opp og jeg ser veldig frem til en fin dag.

Jeg skal kjøpe babyklær og gjøre det litt koselig til hun kommer. Det er en noen måneder igjen men det går så fort så er greit å begynne litt nå.

Kos dere og sov litt ut for meg ! :D

Sliten å trøtt!

 • Publisert 30.05.2014 kl.22:07. Ligger i kategorien: Blogg

For en lang dag! Opp tidlig å fikse butikken før åpning også var det å stå i butikken i flere timer til jeg skulle hjem på middag hos mamma. Jeg hadde tenkt å stikke på trening etter jobb men var så sykt sliten. Verker sånn i lysken, helt forferdelig vondt men sånn er det.

Det er jo så morsomt hun spreller bare mer og mer for hver dag som går. Hun er helt vill, er så mye liv der nede.

I morgen skal jeg kjøpe jenteklær til den lille skatten min, gleder meg til å få vise det til dere.

Smile, its friday !

 • Publisert 30.05.2014 kl.18:04. Ligger i kategorien: Blogg

I dag kommer gutten min hjem. Det har vært to lange dager og jeg merker godt at han har vært vekke. Det er virkelig ikke det samme uten han men nå kommer han hjem.

Vi skal en tur til pappa i kveld og være der til i morgen. Det blir kjempe koselig, har ikke sett han på lenge heller. Såå jeg kan ikke gjøre noe annet enn å smile.

Jeg ønsker dere alle en kjempe fin fredagskveld og nyt den!

Herlig sommerdag!

 • Publisert 29.05.2014 kl.21:39. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld kjære lesere :) da har jeg nettopp vært å grillet med mine gode venninner, masse god mat og koselige samtaler. Sitter ute å nyter solen med et deilig pledd. Blir ikke bedre sommerkveld enn det.

Nå er det rett i seng og sove ut før tidligvakten i morgen. Håper dere har hatt en kjempe fin dag! :)

Mine tanker om å bli mamma!

 • Publisert 29.05.2014 kl.18:18. Ligger i kategorien: Blogg

Først var det en veldig skummel tanke, mye tårer, følte at jeg måtte gi opp så mye, mye ansvar, at jeg var ganske ung osv. Men etter noen uker ble tanken mer og mer spennende og jeg klarte å se ting på en annen måte.

Jeg må ikke gi opp noen ting bare utsette det litt. Tanken på å bli mamma nå, er den beste følelsen, jeg kunne ikke gledet meg mer. Men i går gikk det veldig opp for meg at det faktisk skjer snart. Når hun lå der inne og sprelte, alle bevegelsene hun gjorde. Vi lo når vi så alt hun gjorde, det var helt spesielt. Man kan aldri tenke seg til denne følelsen, den kan bare oppleves.

Det å være livredd til å glede seg er også en veldig spesiell følelse. Det skjer noe under graviditeten så får deg til å innse at alt kommer til å ordne seg. Man lærer seg selv å kjenne på en helt annen måte enn før. Jeg er også veldig heldig som er sammen med barnefaren og at vi har det så bra sammen. Det hjelper veldig på. Vi deler alt fra tanker, til tårer, til bekymringer til gleden med å bli foreldre.

Dette er en utrolig spennende reise og vi får oppleve mye, alt fra graviditeten til tiden babyen kommer. Nå nyter vi bare de siste 4 månedene babyen er i magen til å glede oss til den kommer ut.

I'm feeling awesome!

 • Publisert 29.05.2014 kl.15:51. Ligger i kategorien: Blogg

Da er treningsøkten unnagjort ! Kjempe deilig! Strålende sol og blå himmel, blir ikke bedre enn dette her. Hun lille ligger bare å spreller å spreller inni der. Men er godt å kjenne at hun er der. Litt tungt men herlig på samme tid.

Nå er det på med rosa bikini og nyte dette været !

Lykkerus!!

 • Publisert 28.05.2014 kl.22:37. Ligger i kategorien: Blogg

Beklager for et så seint innlegg, men jeg har vært på jobb. Det har aldri vært så gøy på jobb som i dag! Det å vite at lille skatten min har det fint og at alt er sånn som det skal får meg virkelig til å slappe av. Jeg er helt i lykkerus, vi venter en liten perfekt jente og kunne ikke gledet oss mer til den tiden vi har i vente.

Vi måtte jo selvfølgelig feire dette her så det ble Peppes på meg og Håvard. Han reiser i dag så vi måtte ta noe lite.

Nå har jeg reist hjem til mamma på pizzaboller. Ha en fin onsdag videre :D !

Sykehuset neste !

 • Publisert 28.05.2014 kl.08:10. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen søte ! :) Nå er dagen her og vi gjør oss klar for å reise opp på sykehuset. Åå! Som jeg gleder meg, dette blir helt uvirkelig. Endelig får vi vite hva kjønnet er, håper babyen ligger rett vei sånn at vi kan se hva det er. Jeg er så spent, men mitt største ønske er å få høre hjerteslagene og se at du har det bra.

Jeg gleder meg til å fortelle mer om dette senere :) ha en fin dag mine fine ! :)

Jeg håper du har det bra lillevenn !

 • Publisert 27.05.2014 kl.19:55. Ligger i kategorien: Blogg


Mamma tenker sånn på deg. I dag har tankene løpt maraton, er så spent og høre om hvordan det går med deg, høre hjerteslagene å få se deg. Mamma og pappa gleder seg til å bli dine foreldre. Jeg vet at du kommer til å bli verdens nydeligeste uansett.

Håvard har vært på jobb og trening noe som sier at han er veldig trøtt og kommer til å sovne med en gang. Og da ligger jeg der, redd og engstelig. Dette er virkelig ikke lett. Jeg kunne heller ønske at jeg var plaget med kvalme og svimmelhet enn dette her.

Sengen som en gang var min bestevenn har nå blitt min fiende.

Nå er jeg snart ferdig på jobb noe som jeg grugleder meg til, gleder meg til siste kvelden med min kjære og gruer meg til leggetid. Når jeg våkner i morgen så er dagen kommet, da er det rett på kvinneklinikken. Det blir en spennende dag med mye glede og tårer.

Be the best version of yourself!

 • Publisert 27.05.2014 kl.10:30. Ligger i kategorien: Blogg

Sol og kjempe fint vær, det er herlig! Jeg tenker meg en tur på trening i dag og økten blir skuldre. Har sykt gangsperr i hele kroppen men vi får bare prøve.
Nå har jeg nådd 19 uker og tiden bare flyyr. Større blir jeg men treningen fortsetter, skal klare å trene helt til kroppen sier stopp. Min motivasjon quote i dag er: Be the best version of yourself. 
Jeg er gravid og må bare innse at uansett hvor mye jeg trener og hvor flink jeg er med kostholdet vil jeg vokse, det er en del av å bli mamma. Det tar bare tid å innse det, hehee!
Så da velger jeg å være en gravid mamma som trener og som har et mål om å se bra ut etter fødselen. Blir mye lettere å komme tilbake til formen da om man har trent en stund før og under svangerskapet. 

 

Er såå utrolig takknemlig!

 • Publisert 27.05.2014 kl.00:34. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg vil bare si tusen takk til alle leserene mine for alle de flotte tilbakemeldingene dere gir meg! Det betyr utrolig mye. Uten dere hadde jeg ikke fått lysten til å blogge så mye som jeg gjør.
Jeg setter veldig stor pris på at dere ønsker og følge meg videre på min vei. Enten det gjelder trening eller det å bli mamma. Dette blir et spennende år med masse å fortelle.
Gleder meg ufattelig mye til jeg skal dele hvilke kjønn vi venter, har allerede vært innom noen butikker og sett på babyklær - kunne virkelig ikke gledet meg mer.
Bare litt over 4 måneder så er den lille der, det blir en spennede reise. Takk for at dere er så gode ! Stor suss til dere alle! drøm søtt så blogges vi i morgen 
 

Endelig tilbake !!

 • Publisert 26.05.2014 kl.22:03. Ligger i kategorien: Blogg

For en dag, den har vært lang, mye spenninger i kroppen og mye glede. Det var kjempe kjekt å endelig være tilbake. Jeg ble tatt godt i mot både ifra sjefen, kunder og andre son jobber på senteret. Kjempe koselig og ha blitt savnet.

Jeg ser frem til en fin uke med mye som skjer. Håper dere har hatt en fin dag :)!

Ny dag, nye muligheter !

 • Publisert 26.05.2014 kl.13:30. Ligger i kategorien: Blogg

Ny dag og nye muligheter, bruk denne dagen på å planlegg resten av uken, da blir det lettere å komme seg gjennom dagene.

Da har jeg vært hos legen og alt gikk fint, blodtrykket var litt lavt men normalt og det er bra. Hun anbefalte at jeg begynte i 50 % stilling også heller jobbe meg oppover men jeg sa at jeg ville prøve meg i 100 % også heller gå ned. Det blir jo bare tyngre og tyngre så bedre og bare hoppe i det. Det blir spennende og gøy å være tilbake.

Jeg rakk ikke å trene i dag men får ta en treningsfri dag. Har så gangsperr etter gårsdagens økt uansett, deilig å kjenne at man har trent og truffe de rette punktene !

Nå er det avgårde på jobb så får vi blogges senere ! Ha en fin mandag videre :)

Jeg tenker tusen tanker!

 • Publisert 25.05.2014 kl.22:57. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld skjønninger! Det har vært en lang dag og mye tanker. Jeg har brukt dagen i dag på en god treningsøkt og kino med Håvard og bestekompisen Rami. Det var kjempe koselig, er så lenge siden vi har vært ute sammen så det var på tide. Vi så filmen The other woman. Anbefales, den var kjempe gøy. Nå skal meg og min kjære lage oss en god kvelds før vi legger oss. Det blir en lang dag i morgen så jeg vil helst være uthvilt.

I morgen er jeg tilbake i jobb noe jeg gleder meg til, det blir spennende. Jeg skal også til legen og skjekke blodtrykket og skjekke om alt er sånn som det skal.
Den lille krabaten har det ihvertfall godt, det kjennes ihvertfall slik. Så jeg håper alt går sånn som det skal. Jeg håper dere har hatt en fin søndag og er klar for en ny uke i morgen! En flott kveld med et flott team!

 • Publisert 25.05.2014 kl.02:27. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet så mange flotte mennesker. Det var super koselig i dag, masse nye i teamet som jeg måtte hilse på. Det var virkelig kjekt å gå ut sammen med de.
Det var masse alkohol og vann til meg. Glade mennesker som danset og ja, et stort bevis på at vi fitnessjenter også kan kose oss og ikke bare gå på dietter og trene.
Det er noen som skal stille til høsten og noen som skal vente litt, kjempe spennende og følge med på alle. Jeg må ha noe å gjøre når jeg ikke kan stille selv.
Det ble en fantastisk fin kveld og jeg gleder meg masse til neste!Jeg tok en del bilder fra kvelden så de kommer innpå i morgen! Håper dere har hatt en fin kveld! Vi blogges i morgen :-)


 

Da er jeg klar for en fin kveld med Team Bodytech!

 • Publisert 24.05.2014 kl.20:16. Ligger i kategorien: Blogg

Da er jeg og kjæresten klar for en fantatisk kveld med Team Bodytech! Det blir så kjekt å se alle de andre igjen.

Sol og knall blå himmel, det kan ikke bli bedre ! Kos dere masse videre og ha en fantastisk lørdag !

Endelig går ting fremover !

 • Publisert 24.05.2014 kl.19:14. Ligger i kategorien: Blogg

Da har jeg vært på møte med den nye sjefen min og alt gikk kjempe fint! Jeg skal begynne allerede på mandag, det ble deilig og komme meg ut i jobb igjen.

Gleder meg til å være i gang og ser frem til å være tilbake. Etter møte gikk meg og Håvard på trening. Planen var å trene biceps,mage og rygg men det var alt for varmt så ble bare biceps og mage.

Nå sitter vi på Peppes å koser oss før vi skal hjem og fikse oss før vi skal på teamfest med fitnessjentene mine! Gleder meg.

Nyt lørdagen og ha en fantastisk fin dag videre!

DET FØRSTE SPARKET!

 • Publisert 24.05.2014 kl.12:18. Ligger i kategorien: Blogg

wæææ, så sykt! Det er en herlig følelse å kjenne at det er liv inni deg. Høres helt rart ut men det er noe av det mest fantastiske jeg har opplevd.
Tenk at et så lite vesen kan gjøre så mye ut av seg? Det er jo litt morsomt. Det er rart og herlig på samme tid. Noen ganger kjennes det som jeg har bobler inni meg som sprekker.
Først trodde jeg at det bare var noe jeg innbilte meg, men når det skjedde flere ganger på rad da gikk det opp for meg. Vår lille baby sparker.  Jeg kvepper litt hver gang det skjer, det kjennes ut som et lite støt.
Det er ikke de største bevegelsene men jeg kjenner at det er små dunk.

Jeg har opplevd mye rart på de siste to ukene men jeg har ikke tenkt over det. Man begynner jo å tenke på alt mulig og da er det lett å innbille seg ting. Men nå har dette skjedd så mye og om og om igjen og da blir man sikker til slutt.  Jeg gleder meg så uendelig mye til og bli mamma, det går mer og mer inn for hver dag som går. Det skjer faktisk, nå er det min tur. Det føltes helt uvirkelig i begynnelsen men nå som jeg kjenner at det er liv og at den lille spreller inni der, da blir det virkelighet. 

 

He treats me like a princess ♥

 • Publisert 24.05.2014 kl.10:36. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen dere 

I dag vekket Håvard meg med en nydelig frokost på sengen klokken 09.00 om morningen. Det er helt herlig og ha en så fantastisk kjæreste.
Nå skal vi sette på en film og kose oss med den før vi stikker videre på trening. Planen er å trene biceps og rygg før jeg skal på møte.Stort smiiil!
 Ha en fantastisk fin lørdag! 

FYRVERKERI!

 • Publisert 24.05.2014 kl.00:35. Ligger i kategorien: Blogg

Helt herlig, når jeg lå i sengen så hørte jeg plutselig masse lyder. Jeg reiste meg opp fra sengen og løp bort til vinduet og der var det de fineste fyrverkeriene. Åå, det er så fint.
Gleder meg til nyttårsaften allerede. Det har vært en herlig dag selv om jeg ikke har funnet på så veldig mye forskjellig. Vi fikk besøk av en jeg har gått i klasse med og som Håvard har blitt en veldig god venn med. Jeg har brukt dagen på senteret med lillesøsteren til Håvard, ryddet og vasket huset og slappet av. Jeg kjenner i hele kroppen at jeg er utslitt.

I morgen skal jeg på møte med den nye sjefen min, det blir spennende. Jeg har skikkelig lengsel på å komme meg tilbake i arbeidslivet.
Vi skal snakke litt om planene fremover så får vi se hva som blir tatt opp. Vi har også fått en ny ansatt i butikken som jeg enda ikke har fått hilst på, så det er noe jeg ser frem til.Da vil jeg bare ønske dere en god natt og håper dere har kost dere masse i dag!  

Er det jente eller er det en gutt?

 • Publisert 23.05.2014 kl.22:33. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg måtte jo selvfølgelig ta en av testene om jeg har en jente eller gutt i magen. En mine søte lesere sa at søsteren hadde prøvd og ta et langt smykke og holdt det rett ned foran magen.
Om smykket snurret rundt var det en jente og om det var gutt så gynget smykke frem og tilbake. Jeg måtte jo selvfølgelig prøve dette her så jeg prøvde først på meg selv også testet jeg det på Håvard.
På meg så snurret smykket rundt noe som sier at det er en jente og på Håvard så sto smykket helt stille. Så da får vi bare vente til onsdag og se hva de sier.

Dette er jo så gøy og tippe litt, jeg vet at det er mange myter om hvordan man kan vite om det er jente eller gutt. Men på alle testene jeg har gjort så har det vist seg å være en jente.
Magen min er ikke rund men avlang og pulsen er høyere enn 150. Om det hadde vært en gutt så hadde magen vært rund og pulsen hadde ligget under 150. 
Men dette kan jo være helt feil så vi får bare vente i spenning og se hva som skjer.

Det kribler sånn i magen, dagene flyr og jeg håper bare dagen kan komme så fort som bare mulig.


 Vi er alle perfekt på hver vår måte!

 • Publisert 23.05.2014 kl.21:51. Ligger i kategorien: Blogg
Det er så gøy når jeg endelig kan se litt fremgang! magen vokser og vokser. Jeg har kanskje ikke den største babymagen men så lenge den vokser er jeg fornøyd.
Vi er alle forskjellig men det varmer virkelig hjerte mitt når jeg kan se fremgang. Da vet jeg at babyen har det bra. Jeg har fått en del kommentarer om at man ikke kan se at jeg er gravid, men så lenge jeg merker og ser forskjell så er jeg fornøyd. Det morsomste med alt er at jeg kan se litt av markeringer på siden enda. Så det å kombinere trening med graviditeten er bare positivt.
 

En fantastisk fredag !

 • Publisert 23.05.2014 kl.18:14. Ligger i kategorien: Blogg

Da er det endelig helg og jeg gleder meg til å tilbringe den med venner og kjæreste. Solen stråler og det er varmt i luften. Det er så deilig med dette været!

Planen i dag er vell egentlig å bare slappe av og kose meg hjemme. Jeg får besøk av en venninne så ser frem til det.

Dere må ha en kjempe fin fredag og kose dere !

Du kan nå shoppe gratis å få betalt for det!

 • Publisert 23.05.2014 kl.16:00. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, er du glad i å shoppe så har du muligheten nå til og få betalt for det. Det er jo bare drømmejobben, jeg hadde blitt rik om jeg kunne shoppet gratis og fått betalt for hver gang jeg gjorde det.
Sånne reklamer som det irriterer meg, jeg trykker alltid innpå og lærer ALDRI! Det er jo for godt til å være sant. Det er så mye linker på facebook, jeg får mail om det og det er overalt. Blir gal, har jo så lyst at det skal være sant. Men man lever i en normal verden der dette aldri kom til og skje. De kaller jobben for Mystery Shopper, shop gratis og vi betaler deg. Det høres jo helt fantastisk ut.

Når jeg studerte så fikk jeg i oppgave å være mystery shopper, da går man inn i forskjellige butikker og ser hvor mye service du får. Jeg kunne gå inn i en butikk der de overså deg helt, fikk ikke et hei eller noe og jeg kunne ende opp med og komme inn i en butikk der de var kjempe hyggelig og gjorde alt for et salg. Det var en av de gøyeste oppgavene jeg hadde på skolen, lønner seg å gå yrkesfaglig.
Det var to lærerike år der jeg fikk mye kunnskap om salg, markedsføring, sikkerhet, administrasjon og det og ha egen bedrift. Salg, service og sikkerhet var det jeg studerte. Anbefales virkelig.

Så når jeg får en mail eller ser en link der oppskriven Mystery Shopper kommer opp så er jeg veldig flink til å trykke innpå.

Hva er din drømmejobb? 


Vårt flotte hus !

 • Publisert 23.05.2014 kl.14:45. Ligger i kategorien: Blogg

Halloen mine søte 

I dag ble det sein blogging, våknet klokken 11 og da var det rett på senteret for å handle noen småting. Nå har jeg fått tatt noen bilder av huset og av noen av rommene.
Vi er midt under oppussing så er litt rotete her og der og ikke særlig fint. Men det er sånn det ser ut hos oss i dag. Jeg får heller ta nye bilder når vi har fått fikset alt.
Håper dere blir fornøyde med det.

Huset vårt!

Hagen vår !

Baksiden av huset!

Terrassen.

Stuen.

Soverommet.

Det er full oppussing av gangen, kjøkkenet, treningsrommet og badene så har ikke tatt bilde av det nå.

Den beste dagen er den du tilbringer med dine nærmeste ♥

 • Publisert 22.05.2014 kl.23:36. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine søte lesere! 

Jeg rakk dessverre ikke og ta bilder av huset og rommene i dag, det ble plutselig så mye jeg måtte ordne. Men skal fikse det i morgen.
Utenfor huset, hagen og rommene, så håper jeg det faller i smak hos dere.

Et lite bilde av et konsentrert tryne! hehehe.


Jeg rakk en rask treningsøkt før leggetid i dag, det ble biceps og mage. En liten økt er bedre enn ingenting, ble ihvertfall sliten i armene og da funker det.
Nå er planen og sette på en film og ha en rolig kveld videre sammen med Håvard. Jeg håper dere har hatt en fin dag i dag, nyt kvelden så blogges vi i morgen.

God natt  

SYDENTUREN ER BETALT!

 • Publisert 22.05.2014 kl.19:25. Ligger i kategorien: BloggWOHOO!! Denne skulle egentlig betales 16 mai, men så tok det litt tid og overføre pengene fra sparekontoen til vår konto så da kom de ikke inn før i går. 
Kjempe deilig, litt trist med hvor mye vi faktisk hadde spart og alt bare fløy vekk rett til sydenturen. Men sånn er det når vi skal på sånne turer.
Nå ser jeg bare frem til sparing av lommepenger som vi skal ha der nede. Hotellet er helt fantastisk, gleder meg mer og mer for hver dag som går.

Vi bor på et 5 stjernes hotell, hotellrom rett ved bassenget, vi har egen strand, alt inklusivt og det beste til slutt så har vi et treningsstudio! Livet mitt er reddet, hehee. Vi har ute basseng og innebasseng og strand så det blir ihvertfall masse bading. Her er noen bilder av selve hotellet.

Spisesalen.Ute bassenget.Vi reiser den 20 juli og er vekke til den 4 august. Jeg kunne ikke gledet meg mer!
Dere kan også gå innpå siden her og se flere bilder om dere ønsker det! 

Sommerfristelser!

 • Publisert 22.05.2014 kl.16:08. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er det snart sommer og jeg har allerede funnet noen av mine sommerfavoritter. Siden jeg ikke klarer og gå inn på kjøpesentrer for tiden så blir det shopping på nettet.
Disse er fra Nelly.

 
Du kan kjøpe den hvite kjolen HER  , den toppen HER og den rosa kjolen HER

De er kjempe fine, sommerlige og lyse farger. 


 

I won´t give up !

 • Publisert 22.05.2014 kl.15:13. Ligger i kategorien: Blogg

Du har dager som er gode og du har dager der alt er helt forferdelig. Når jeg er på mitt værste så hører jeg allitd på musikk, da får jeg klarnet tankene.
En av sangene jeg hører mye på er: I won´t give up - Jason Mraz. Det er en utrolig fin sang og får meg alltid til å tenke glade tanker.
Musikk for meg er en slags medisin akkurat som trening, det er to viktige deler jeg må ha i livet for og kunne fungere.

Det hjelper også og synge littegranne og legge følelsene inn i sangen istedenfor og bli frustrert og holde alt inne. Det gjorde jeg denne dagen.
Jeg har dessverre ikke et videokamera så det endte opp med at jeg spilte inn et lite klipp fra mobilen og la det inn på instagram.


Planen er å kjøpe meg et speilrefleks kamera med video funksjon, så om dere har et og anbefale så skrik ut!
Da blir kvaliteten mye bedre og jeg kan få plass til å spille inn en hel versjon.
 

Nytt innkjøp!!

 • Publisert 22.05.2014 kl.11:20. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen ♥

I dag våknet jeg til en overskyet himmel og pøsende regnvær, livet i Bergen. Det var egentlig meldt strålende sol og knallvarmt, men så fort kan det snu.
Men jeg må jo innrømme at det er bedre og slappe av inne og se film når det er sånt vær enn om det hadde vært sol. Så det passer fint til formen min i dag. 


Jeg har lyst å vise dere noen av innkjøpene jeg hadde i går.
Som gravid så har jeg blitt veldig glad i koseklær, joggebukser og hettegensre. Det sitter så behagelig og det er greit når jeg vokser her og der. Så jeg kjøpte en hettegenser og en joggebukse, alltid greit og ha. Nå som rumpen og magen har vokst, er det virkelig trangt i de tightsene jeg har hjemme, så da var det på tide med påfyll.
Jeg kjøpte også en søt morgenkåpe som jeg kan bruke mye når sommeren kommer. Håvard kjøpte seg litt koseklær han også men de bildene får komme ut senere.

Morgenkåpen.


Hettegenseren.Hettegenser og joggebukse.
Nå er planen for i dag og bare slappe i sengen og se en god film, rydde litt i huset og vente på at min kjære skal komme hjem.
Ha en fin torsdag videre! 
 

Jeg tenker på deg hver dag! ♥

 • Publisert 22.05.2014 kl.01:18. Ligger i kategorien: Blogg
Du er i mine tanker hver dag, 24 timer i døgnet. Tankene på deg surrer rundt i hodet mitt konstant. Du er som et virus som aldri går vekk, mitt kjærlighetsvirus som jeg ikke ønsker og ha noen andre steder enn her hos meg. Du får meg til å gråte, le, smile, du får meg sint og sur, du styrer min hverdag.  Jeg er en ubeskrivelig heldig jente, en jente som får oppleve og ha en gutt som deg.
Alle deler sin kjærlighet på ulike måter men den vi har er helt spesiell. Du er min sjelevenn, bestevenn, kjæreste, forlovede, og min beste halvdel. Ingen ord kan beskrive deg, du er en person som må oppleves. Vi har alle våre nedturer og oppturer, heldivis er du med på mine turer. Du kan gjøre dagen min til den værste eller du kan gjøre den til det beste. 

Ingen av oss er langvarig sur noe som er en fordel for oss begge. Vi kan diskutere og ha en samtale der vi er helt uenig også kan det gå 5 minutter der vi begynner og le av hele greien.
Vi skjønner begge to at det og diskutere med hverandre ikke funker, grunnen til det er fordi vi er alt for god til å være glade og det å være sur er vi dårlige på. Men misforstå meg rett vi kan begge klikke og si ting vi ikke mener og ha en skikkelig dårlig dag men vi klarer fint og le av hele greien etterpå. Det med diskusjoner er det sunneste for et forhold, vi får snakket om alt vi reagerer på og ingenting er bedre enn det.
Vi er ingen perfekte, vi har alle mange feil. Men for hverandre er vi perfekte. Hadde det ikke vært for han og alt jeg lært gjennom årene i et forhold med han hadde jeg ikke vært den personen jeg er i dag.

Du har gjort meg sterk, du har lært meg ting jeg aldri hadde kommet på av meg selv, du har gjort meg trygg, du har lært meg og kunne stole på andre enn meg selv, du har lært meg at det er lov og gråte når man har det tøft, du har alltid vært der for meg, du har sett mine svake sider og du har sett mine sterke, du har inspirert og motivert meg til og bli den personen jeg er i dag. Det at meg og deg har 5 år i år er helt uvirkelig, føler at du har vært en del av meg hele livet. Alt vi har opplevd sammen og alle minnene vi har skapt, det er helt uvirkelig.

Det og få tilbringe tid med deg er noe av det gøyeste jeg vet, det og få reise på turer og utforske ting sammen med deg. Det er helt fantastisk, vi har det så kjekt. 
Men det beste av alt er at vi ikke trenger og reise noen steder for og ha det gøy vi kan gjøre ting hjemme. Grille, spille spill, trene, kjøreturer, shopping, lage mat osv. Dette er ting som interesserer oss begge.
Vi koser oss i hverandres nærvær og det er det viktigste. Jeg unner alle et forhold som det vi har.
Jeg vil bare avslutte med at jeg ikke skriver dette innlegget for å skryte av at jeg har et "perfekt" forhold men for og fremheve at man kan gjøre det beste i det man har og være takknemlig.
Det er bare du som kan gjøre ditt forhold til noe perfekt for deg og din kjære, ingen andre. Du vet hva dere liker og gjøre og hva dere elsker med hverandre, bruk det og gjør det om til noe fantastisk.
Ingenting er perfekt i begynnelsen, det er noe man jobber med underveis, man lærer nye ting om den andre personen hele tiden. Vi har lært av våre feil og brukt feilene til å skape noe positivt.
Jeg vil bare ønske dere lykke til og jeg unner dere alt godt 
 

Ser frem til en spennende periode !

 • Publisert 21.05.2014 kl.22:18. Ligger i kategorien: Blogg

Da er jeg kommet hjem fra studio og trening ! Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av selve studioet. Det ble ikke noe synging bare prating om planene fremover.

Vi har bestemt oss for og lage sangen fra bunnen av og lage vår egen cover. Det blir mer unikt. Jeg skal dit neste uke og da er vi i gang. Jeg ser frem til en spennende periode, det blir lærerikt og en mulighet for å utvikle meg.

Begynnelse på en sangkarriere.

 • Publisert 21.05.2014 kl.14:42. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er endelig formen der jeg vil den skal være og jeg ser frem til å dra i studio. Vi skal lage en plan om hvordan vi skal gjøre dette her og hva mine ønsker er. Det kommer også til og komme en musikkvideo med så det må planlegges og.  Det blir så spennende, endelig begynner ting og komme på plass. Neste mål er og få spilt inn en av sangene jeg har laget selv, det hadde vært kjempe gøy og meget spesielt.
Jeg har alltid hatt en drømt om og kunne gjøre det,  så det er noe jeg ser veldig frem til. Kanskje dette er en begynnelse på en sangkarriere? hehee, det er lov å drømme. Men synging er noe jeg er veldig glad i og noe som betyr mye for meg så det og få lov og drive med det,  er stort i seg selv.

Alle begynner en plass og jeg gleder meg til og starte min reise nå.
Etter jeg har vært i studio er planen og trene rumpe og bein, Håvard tar seg av kjøringen så det skal gå fint. jeg legger ut bilder av dagen senere og gleder meg masse til og fortelle om vi har bestemt oss for og  planene fremover. Ha en fortsatt fin dag! 

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

 • Publisert 21.05.2014 kl.11:24. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine herlige lesere ♥ 

I dag våknet jeg til en telefon fra sjefen min. Hun spurte om hvordan det gikk og hva planen var fremover. Jeg er kjempe lei av og være sykemeldt så jeg sa at jeg ville tilbake på mandag.
Da begynner jeg i 100% stilling igjen og ser frem til det. Det er ikke mange måneder til jeg skal i mammapermisjon så er greit og få tjent opp pengene før det.
Det er ca 4,5 måned i arbeidslivet igjen også skal jeg nyte perioden på å være mamma, gleder meg sånn. Det blir en spennende og en lærerik periode.
Formen er mye bedre i dag så i dag er dagen jeg skal i studio. Lillebroren min har jobbuke hos Håvard så det blir og dra med de begge med meg.
Det blir en spennende prosess og jeg gleder meg til og komme i gang. Men nå er det tid for frokost, magen rumler og det skal bli godt med mat.
Jeg har heldigvis noen timer på meg før jeg skal avgårde så har lyst å lese noen blogger. Hvis du mener at DIN blogg er interessant og verdt å lese så kommenter gjerne bloggen din i kommentarfeltet. Jeg kommer til og ha masse tid til lesing av blogger fremover, spesielt når jeg skal i mammapermisjon. 

 

Gutter har behov de også!

 • Publisert 20.05.2014 kl.22:59. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg syntes at vi jenter er for flink til å syntes litt for synd i oss selv når vi er gravid. Du legger på deg her og der, selvtilliten synker, du er sliten, du har mye vondt, orker lite og sover mye.

Men tenk å være gutt i dette forholdet, de slipper og ha babyen i magen og gjennomgå alt det vi må men de må l
jo lide på sin måte. De må høre på oss klage på hvor misfornøyd vi er med oss selv, de må holde seg hjemme i helgene, for om de går på byn så blir vi sure, om de sovner før oss så klager vi men om vi sovner så er de helt greit, siden vi er gravid.


Jeg tenkt over dette en stund men når han kom opp på rommet 16 mai og sa at han måtte spørre meg om en ting så tenkte jeg enda mer over det. Vi skulle på IKEA først men så lurte han på om han kunne ha et vors og stikke på byn med venner etterpå. Jeg ble selvfølgelig glad for at han spurte men selv om jeg er gravid og er sliten og trøtt så må han få låv og kose seg. Det har jeg sagt til han mange ganger, det er super koselig og ha han hjemme hos meg og bare slappe av. Men han er et menneske som har sine tradisjoner og behov og jeg vil ikke være den som ødelegger det.

Om han skal være hjemme med meg så vil jeg at han skal velge det selv og ikke fordi jeg ber han om det. Så derfor har jeg sagt til han at han får gjøre det han vil og ønsker og at jeg støtter han i det.
Når jeg er skikkelig dårlig så gir jeg han beskjed, jeg syntes det er skikkelig skummelt og være alene når jeg er på mitt værste og da holder han seg selvfølgelig hjemme. Han er faktisk hjemme mer enn han trenger og det syntes jeg bare er kjempe kjekt fordi da vet jeg at han er der fordi han selv vil og ikke fordi jeg ber han om det.
Vi har ganske frie tøyler, er mye koseligere og være sammen når vi begge ønsker det og ikke fordi vi må.

Selvfølgelig må guttene også ofre noe men de er også mennesker med behov og de skal overleve i 9 måneder. Det og vente barn og bli foreldre skal jo være en koselig ting.
Det er ihvertfall min mening og jeg kunne ikke gledet meg mer til og bli mamma. 

Kos dere med graviditeten men husk og ikke forvent for mye!! Det er da de virkelig overrasker. Ha en fin kveld mine søte lesere 

Skjelvinger i kroppen!

 • Publisert 20.05.2014 kl.15:41. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg tok meg en tur på trening men kjente fort at jeg ble svimmel, kvalm og fikk skjelvinger i hele kroppen. Det er virkelig ikke lett å være gravid men man må høre på kroppen.
Jeg fikk tatt noen øvelser men så måtte jeg dessverre gi meg, nå har jeg kommet hjem og ligget meg ned i sengen og tenker og sove litt. Sykt kjedelig, jeg som hadde planlagt hele dagen og sett sånn frem til at jeg skulle i studio og endelig komme i gang. Men babyen var ikke helt enig der og da må jeg prioritere det i dag. 

I dag blir det bare meg og babyen hjemme, Håvard har planer så jeg ser ikke han før seint i kveld. Men sånn er det, fint vær og masse man vil finne på.
Det er viktig og nyte det når man kan. Så planen min er bare og få hvilt ut også lage meg noe lett og spise og om formen strekker til så vil jeg prøve meg en tur til på trening.
Men det er noe jeg ser ann, det er viktig og høre på signalene kroppen gir deg.
Hiver på et lite smil og håper på at formen kommer seg. 

Kos dere videre 
 

STUDIO I DAG!

 • Publisert 20.05.2014 kl.14:11. Ligger i kategorien: Blogg
Nå har jeg ligget og solt meg litt og her kunne jeg ligget hele dagen, er så deilig med dette fine været. Men nå skal jeg en tur på trening før jeg skal i studio, det blir så spennende. Jeg var i studio for noen uker siden og spilte inn en cover sang og den var egentlig ferdig men så fikk jeg melding om at det var ting som manglet og at det tok litt lengre tid. Jeg var heller ikke fornøyd med måten sangen var redigert på så jeg har valgt og spille inn sangen helt på nytt hos en annen. Han skal hjelpe meg med å lage musikkvideo til sangen så da håper vi på at det blir bedre denne gangen. 

Jeg gleder meg, det er så gøy å være i studio og spille inn og ihvertfall når sluttresultater er bedre enn man hadde tenkt seg. Musikkvideoen er ferdig i løpet av juni - juli.
Håper på juni men jeg skal tilbake i arbeidslivet snart så da må vi finne tid det passer for oss begge. Dette tar jo tid så vi får bare se hvor mye vi får gjort. Målet er og få gjort mest mulig på kortest mulig tid.

Ha en fortsatt fin dag 

 

Sommeren er her! ♥

 • Publisert 20.05.2014 kl.09:57. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen herlige mennesker 

I dag våknet jeg klokken 09.00, helt våken men vondt i øynene. Solen stråler og det er knall blå himmel, vindstille og varmt i luften. DEILIG, sommeren er her.
Det finnes ingenting som jeg liker mer enn sommeren, det er min favoritt. I dag så er planen og gå ut og nyte solen også ta meg en treningsøkt.  Økten i dag blir bein og rumpe.

Livet er fint, ingen jobb og jeg koser meg hjemme.  Jeg skal tilbake i arbeidslivet snart og jeg gleder meg. Savner og ha noe og gjøre på utenom rydding i huset og trening.
Det blir deilig og komme tilbake selv om det har vært deilig og vært hjemme. Nå skal jeg lage meg en god frokost og se litt på serier før jeg tar turen ut på terassen.

Ha en fin dag 
 

Studio i morgen!!

 • Publisert 19.05.2014 kl.23:13. Ligger i kategorien: Blogg

Da var kvelden kommet og jeg er såå klar for sengen. Trøtt og sliten og jeg gleder meg til og få lukke øynene, Håvard har vært på trening og siden han trener på et annet treningsstudio enn meg så fikk ikke jeg være med. Jeg tok meg en treningsfri dag, merket på hele kroppen at den ikke var i stand til noe trening i dag uansett.  Alle ledd verket og jeg trengte denne dagen til og bare slappe av. Men ellers i dag så har jeg ryddet huset etter en lang helg med vors og 17 mai feiring så det var deilig og få det unnagjort.

Men i morgen er det en helt ny dag så da er det bein og rumpe som står på treningsplanen også skal jeg i studio. Jeg har snakket med en kompis av en god venninne av meg og han skal være kjempe flink og dyktig.  Så det er noe jeg ser veldig frem til og da trenger jeg godt med søvn. Da vil jeg bare ønske dere en god natt så blogges vi i morgen 

 

Ønsker du sommerkroppen? Les dette!

 • Publisert 19.05.2014 kl.18:41. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere ! Jeg har fått spørsmål om jeg kunne laget et innlegg om gode treningstips for magen og hvordan man forbrenner mest fett.

Jeg har egentlig aldri trent så mye typiske mage øvelser men mer basisøvelser som går på hele kroppen som f.eks markløft og knebøy. Så om man ønsker en fin mage er det en anbefaling og prøve det. Men om du vil ha en god øvelse som går på kjernemusklaturen så anbefaler jeg vanlig planken og side planken med litt variasjoner. Prøv i både strikk der du tar knærne mot deg og vanlig på matte med litt bevegelser i beina. Husk og stram magen og skvis rumpen. De funker utrolig bra. Jeg kan gjerne lage en treningsvideo der jeg viser øvelsene om dere ønsker det.

Når det kommer til forbrenning så anbefaler jeg morgenkardio før frokost sånn at du går turen på tom mage, ta gjerne noen spurtintervaller innimellom og husk at du går fort.

Når det kommer til styrketrening så ville jeg prøvd supersett, der du ikke har pause mellom settene. Gerilja trening, at du spurter i 30 sekunder og pause i 15 og det gjør du f. eks 10 ganger.
Husk høyere fart og intensitet jo mer øker forbrenningen. Og til slutt så ville jeg gått i 40 min i fort hastighet.

Det er mange som velger og ha kardioen før styrkeøkt men jeg anbefaler og ta den rett etter.

Men for og få fin mage og forbrenne mer har dette mye med maten du spiser i løpet av dagen. Jeg anbefaler og spise hver 3 time, lite men mange ganger og istedenfor og bare ha fokus på magen så fokuser på hele kroppen. Magen former seg med resten.

Er det noe mer dere lurer på så bare spør ! :)

Smil og vær glad !

 • Publisert 19.05.2014 kl.13:24. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine søte lesere !

Jeg våknet først halv 8 i morres og fikk ikke sove så jeg tok på en film men da sovnet jeg fort igjen så fikk ikke med meg så mye. Jeg våknet igjen halv 1, har skikkelig vondt i hodet i dag i stemmen min har forsvunnet. Det har vært en lang helg med masse som har skjedd og veldig lite søvn.

Så i dag skal jeg bare slappe av. Om formen blir bedre i løpet av dagen så tar jeg meg en skulderøkt. Håvard skal male resten av huset og siden jeg ikke får være med på det så får jeg heller holde han litt med selskap.

Er så fint vær og da er det bare kjekt å være ute.

Dette har jeg aldri vært med på før!

 • Publisert 18.05.2014 kl.23:23. Ligger i kategorien: Blogg

I dag var vi i konfirmasjon til fetteren min Theodor. Den var fin men også veldig spesiell. Jeg har aldri vært med på noe slikt før så det var en spennende opplevelse.

Det var bare en konfirmant, en pastor som holdt tale, lovsanger ble spilt og sunget, han fikk noen spørsmål om kristendommen, han fikk også fortelle litt om hvordan han selv hadde hatt det og til slutt så ba de for han.

Denne type gudstjeneste varte i 1,5 time. De hadde leid et kristen leirsted så når vi var ferdig så gikk alle opp i spisesalen. Theodor hadde valgt og servere favorittmaten sin lasagne, så det ble middagen til alle 75 gjestene. Til dessert hadde de laget sjokolademousse.

Det var masse flotte innslag, taler, sanger og en video fra da han var liten. Helt herlig.

Her er noen bilder fra dagen.

Meg og konfirmanten !

Det var helt nydelig utsikt !

Min flotte fetter Haakon!

Meg og min flotte kusine Eline!

Håper dere har hatt en fin søndag !

Da var en fantastisk feiring overstått !♥

 • Publisert 18.05.2014 kl.00:57. Ligger i kategorien: Blogg

Da var 17-mai feiringen ferdig for denne gang. Frokosten var like god som alltid, lunsj i båten til svigerforeldrene, byturen med Håvard og kvelden med gode venner. Det ble en fantastisk dag med mange gode minner, kjempe kjekt. Kvelden endte med god mat og masse latter og nå er det og komme seg i seng for og så stå opp i morgen klokken 07.00 og gjøre seg klar til konfirmasjon.
Det blir litt av en dag, kjøretur i 2,5 time, kirke, mat, enda mer mat og kjøreturen hjem igjen. Jaa, blir en minnerik helg. 

Her er noen bilder fra dagen i dag. 


Meg og den nydelige Martine. Hun har blitt så stor og er like fornøyd med selfiene våre.

Mor og datter!

Håvard og Martine

Den flotte grillmaten vår som Håvard har stelt i stand, er virkelig stolt over og ha en så herlig forlovede.

Bilder av de flotte guttene.

Et lite 17 mai kyss.

Meg og mine flotte sko!
Jeg håper dere alle har hatt en fin dag med mange nye minner og ta med seg. God natt mine flotte lesere ♥ 

Gratulerer så masse med dagen !

 • Publisert 17.05.2014 kl.13:16. Ligger i kategorien: Blogg

I dag startet dagen med 17 mai frokost hos mamma og mine tre brødre! Hun hadde laget rundstykker, pølser, rømmegrøt og masse godt! Verdens beste frokost.

Nå går turen til byn ! Vi blogges senere. Ha en fantatisk dag og kos dere masse i dag. Nyt dagen med familie og venner, det skal jeg.

Mine to kjekke brødre og min nydelige kjæreste.

Kosekveld ♥

 • Publisert 16.05.2014 kl.21:36. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld ! ♥ Håper alle koser seg og har funnet noe og gjøre på. Jeg har selv hevet meg på sofaen og tilbringer kvelden hjemme alene foran tv med popcorn, cider(alkoholfri såklart)  og norske talenter.

Håvard skal ut med kompiser så ser ikke han før i morgen. Jeg unner dere alle en fin 16 mai enten det er å drikke og en bytur, fotballkamp eller slappe av hjemme.
Jeg kjenner at det kribler i magen til i morgen, gleder meg kjempe masse! Vi skal på frokost til mamma klokken 10 så er greit og være litt uthvilt da. 

Sender med et smil og ønsker dere alle en kjempe fin 16 mai! 

Fint og billig!

 • Publisert 16.05.2014 kl.19:52. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere :)
Planen var jo og gå på IKEA og ha en storhandel for pynteting og bare ha kosetid med Håvard. Men plutselig så klarte jeg ikke å følge med på det Håvard sa og viste meg også kjente jeg på hele meg at nå måtte jeg sitte meg ned. Jeg ble helt svimmel og begynte å kaldsvette, uff, det var litt skummelt.

Så da ble handelen kortet ned og vi må ta oss en tur til. Jeg fikk ikke kjøpt alt jeg ville men noe.

Her er innkjøpet for i dag! Orket ikke å sette de så fint men jeg skal ta nye bilder når jeg fått alt på plass.

Vi måtte jo ha litt mat så det ble kjøttboller og kake.

Siden jeg ikke kan drikke alkohol så ble alkoholfri cider på meg! Må jo kose meg litt jeg også :)

GET READY!

 • Publisert 16.05.2014 kl.15:03. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine søte <3 

I dag skal meg og Håvard på Ikea og kjøpe ting til huset, elsker det! er så gøøy. Jeg har skrevet en handleliste med ting jeg ønsker, det blir jo alltid mer enn det jeg hadde tenkt men sånn er det.
Ikea er utrolig billig også har de så mye fint og ikke akkurat klage på det. Håvard har jobbet hele uken så det blir deilig og slappe av og ha litt kjærestetid. Vi er begge veldig glad i og handle der så det ser vi frem til.  Det er også 17 mai i morgen så må pynte litt ekstra da. 

Men det er jo 16 mai i dag og alle har planer. Den kjedelig personen som jeg er så har jeg ikke kommet så langt, de fleste skal drikke og ut på byn og jeg har ikke helt lyst til det.
Håvard har kjøpt seg en vin som han skal kose seg med og jeg har sagt at han bare kan gå ut med kompisene om han ønsker det. Jeg skal være med på vorset men så går jeg heller hjem og lager meg en god kveldsmat og ser film. Graviditetslivet tar virkelig på.

Hva skal dere i dag? :D 

SYDENTUR!!

 • Publisert 16.05.2014 kl.14:50. Ligger i kategorien: Blogg
Ja, i år går denne turen hit. Den koster litt men det blir den siste turen til meg og Håvard før den lille kommer til verden og da har vi valgt og benytte det fullt ut.
Vi reiser sammen med et vennepar så det blir koselig. Turen skal betales i dag og jeg gleder meg til og få det overstått. Jeg gleder meg utrolig mye til denne turen.
Det er 5 stjernes hotell med alt inklusivt, jeg syntes det var tryggest med tanke på at jeg er 7 måneder da. 
Vi skal bo helt nede med bassenget, det er utrolig fint og jeg kunne ikke gledet meg mer.

Det beste med alt er at det er treningsstudio her, wii! Soling, slappe av, spise og trene. Det blir en skikkelig deilig ferie, vi skal være her i 14 dager.
Jeg gleder meg masse. 
Vi er ingen perfekte!

 • Publisert 16.05.2014 kl.07:37. Ligger i kategorien: Blogg

Det er alltid noen som kommenterer at ingen er perfekte, det er alltid noe og være misfornøyd med. Men jeg syntes det blir helt feil og tenke slikt. 
Jeg syntes at vi alle er perfekte bare på forskjellige måter, det er alltid noe med de andre som vi kunne ønsket oss selv. Enten det er langt hår, store lepper, lav, høy, enebarn, mange søsken, stor rumpe, osv.
Vi er alle forskjellige og alle har ulike egenskaper. ALLE er flink til noe enten det er å synge, trene, skolen, være en god venn, det er alltid noe man vil bli husket for.

Jeg har ikke alltid hatt den beste selvtilliten men den er kommet med årene, hvis ikke du kan se det postive i deg selv så kan man ikke forvente at de rundt deg skal klare det.
Det er et sted man alltid må begynne og det er med deg selv. Vi har alle våre forbilder og mennesker som inspirerer oss på ulike måter men vi må huske at vi aldri kan bli helt lik.
Vi kan jobbe med oss selv til og klare målet vi har satt oss, men vi kan aldri bli helt som den andre personen. Jeg har forbilder innenfor trening og musikk og jeg har lært at ved å trene så kan jeg forme kroppen på mange ulike måter og gjøre den til en kropp jeg er fornøyd med. Innenfor musikk så kan jeg aldri kopiere personen men jeg kan lage min egen versjon og bruke hun eller han som inspirasjon. 

Smile and be happy! :-)

 • Publisert 15.05.2014 kl.21:01. Ligger i kategorien: Blogg
God kveld <3 Min kjære har endelig kommet hjem fra trening og står nå og lager seg middag, mens jeg har vært oppe å trent på styrkerommet vårt.
Orket ikke å forlate huset så er veldig glad for at vi har laget det. Jeg kjenner at jeg er skikkelig sliten og gleder meg til å legge meg.

I dag har jeg brukt dagen på å rydde, hatt besøk av bestevenninnen min Susanne, vi laget mat, så paradise for i kveld og snakket. Det var kjempe koselig, også har jeg fått trent. En dag der jeg har fått gjort mye.


Gammelt men et minnerikt bilde <3


Nå sitter jeg å skriver handleliste for i morgen, meg og Håvard skal på Ikea før vi skal være med venner på kvelden. Det er jo så kjekt og dra å handle, spesielt pynteting som puter, lys, tepper osv. Det er så koselig også har vi litt kjærestetid samtidig, det er viktig det. 

 

Gleder meg som en liten unge!

 • Publisert 15.05.2014 kl.19:23. Ligger i kategorien: Blogg

God torsdag fine mennesker <3 
Nå er det virkelig ikke lenge til 17 mai og gjett om jeg gleder meg! Det er en av mine favorittferinger og det har vært siden jeg var liten.
Det var den dagen jeg fikk spise så mye is jeg bare orket, gå i boder, kjøpe en gassbalong noen ganger flere om jeg var så uheldig og miste den første i luften - var ganske flink til det.
Dra på tivoli med venner og se fyrverkeriet klokken 00.00. Men nå har jeg blitt så stor og tiden har flydd men likevel så gleder jeg meg som en liten unge. 

Det jeg ser mest frem til er 17-mai frokosten til mammaen, den er alltid og vil alltid være en beste, rundstykker av alle slag, hjemmebakte horn, rømmegrøt med fenalår og masse godt.
Vi har alltid pleid og feire den med besteforeldrene mine men i år så har de andre prioriteringer, veldig trist men sånn er det. Heldigvis for meg så har jeg en fantastisk mamma, tre flotte brødre og kjæreste som jeg kan feire med. Gassbalonger blir nok ikke en prioritering i år - eller kanskje? vi får se, hehe! Er jo tradisjon så vi får se hva jeg finner på. Tivoli med venner går dessverre ikke i år noe som er veldig trist, er så glad i karuseller men får heller gjøre det dobbelt neste år med den lille så har jeg noe ekstra og glede meg til. Hva skal dere på 17 mai? :-) 

TOPPLISTEN!

 • Publisert 15.05.2014 kl.12:15. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg ble veldig overrasket når jeg våknet i dag og så at jeg lå på topplisten.
Når jeg begynte å blogge så var det egentlig for min egen del og ha et sted der jeg kunne legge ut bildene mine og skrive om hverdagen min, en liten dagbok bare ikke så personlig.
Men jeg merker at blogging har blitt en stor del av hverdagen min og når jeg får så mange fine tilbakemeldinger fra lesere og av normale folk som bare har tatt seg en tur innom av og til så motiverer det meg til og fortsette. 

Kan virkelig skjønne nå hvorfor folk har dette som en fast jobb, det tar tid men man møter så mange flotte mennesker, enten de bare legger igjen en kommentar eller skriver en melding på facebook.
Det er sånne "småting" som gjør meg så glad. Jeg har ikke funnet av hva jeg virkelig vil gjøre med livet mitt, angående jobb, videre utdanning og sånne ting.  Så vi får se hva tiden vil vise, har heldigvis hele mammapermisjonen til å finne ut av det. Nå skal jeg jobbe i 4 - 4,5 måned til før den tid kommer. Tiden flyr og det er virkelig rart å tenke på. 

Jeg syntes det å blogge har blitt kjempe gøy, jo mer tid jeg bruker på å skrive et innlegg jo mer vil folk og trykke innpå og lese. Det tar mye tid å drive en blogg men det er verdt det.
Det hadde vært ganske gøy og klart og kommet meg ned til topp 50 innen dette året, så det er et mål jeg har lyst til å prøve meg på. 

Jeg vil bare si tusen takk for alle flotte tilbakemeldinger og for at dere vil være mine lesere, kjempe koselig! Det er dere som motiverer og inspirerer meg. <3 

Personer som inspirerer meg!

 • Publisert 14.05.2014 kl.19:23. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive mine favoritter av de jeg følger på instagram, innenfor trening. Og ja, selvfølgelig kan jeg det! 
Det er jo så mange flotte jenter så jeg liker ikke å velge ut noen, men er noen som jeg følger mer med på en andre og jeg kan gjerne dele disse.

Michelle Lewin(michelle_lewin)


 Nathalia Melo(nathaliamelofit) 


 Verdens mesteren vår Christina Strøm Fjaere(christinasj_ifbbpro)Margret Gnarr(margretgnarr)Min søte Ingrid Avelsgaard(ingridha) 


Ashley Kaltwasser (ashleykfit)Den flotte tobarns mammaen Camilla(snuppa32)


Den herlige jenten Suzanne Svanevik(Suzannesvanevik)Følg de gjerne for inspirasjon og motivasjon! :-) 

Et sundt og godt måltid!

 • Publisert 14.05.2014 kl.16:37. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere <3

Jeg har litt vanskeligheter med å spise store måltider så jeg lager meg mat som er enkelt, næringsrikt og godt!

Jeg stekte en karbonadedeig og tilbredet den med salat, agurk, fetaost og oliven. Det er sundt og godt!

Til mellommåltid ble det sukkererter og en Olden med eplesmak.

Det er viktig at jeg får i meg mat så jeg prøver å spise så sundt og godt som mulig.

Cover - All of me!

 • Publisert 13.05.2014 kl.21:20. Ligger i kategorien: Blogg

Mens Håvard er på fotballtrening så bruker jeg tiden på å synge, gøyeste jeg vet utenom trening såklart! hehee..
Jeg har en drøm om og klare og synge foran folk en dag, må bare få selvtilliten min opp der! Men her er en liten smakebit ihvertfall, håper den faller i smak.

 

 

Jeg bærer på en stor hemmelighet!

 • Publisert 13.05.2014 kl.18:37. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har egentlig ikke tenkt på den måten før men jeg fikk et veldig godt spørsmål, hvorfor er trening så viktig for deg?

Grunnen for at jeg fikk det spørsmålet er at hele instagram brukeren min handler om trening, fremgang og resultater. Og hvis jeg ikke får trent den ene dagen så går det veldig inn på meg. Så når jeg ble spurt om hvorfor det var såå viktig så begynte jeg å tenke.

Min store hemmelighet er at uten trening hadde jeg ikke kommet meg gjennom dagene. Det og få gå å trene, ha musikk i ørene er en ubeskrivelig følelse.

Jeg har mange tanker som flyr gjennom hodet mitt, dette er en stor overgang for meg og det og få fortsette med det jeg elsker er noe jeg er ufattelig glad for. En dag uten trening er en dag uten mening! Overdrivelse ? Kanskje for noen men ikke for meg. Det er mitt andre hjem, jeg bruker så masse tid der.

Har du jobb, skole eller noe annet som tar masse tid og får hodet til å sprenge så anbefaler jeg virkelig og ta en tur på trening. Det er den beste medisinen, du glemmer alt av prøver, eksamener, jobbrelaterte ting, alt som tar stor plass i hodet ditt. Trening er mitt sted og kan bli ditt! Vi har alle våre utfluktsteder der vi går når vi er lei oss eller trenger og tenke på noe annet og SATS er det stedet for meg.

Enten jeg trener alene eller får med meg noen så er trening det beste jeg vet.

En travel men en koselig dag!

 • Publisert 13.05.2014 kl.11:30. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vært en travel dag. Måtte på et møte, rydde huset og hente lillebroren min. Han skulle hjelpe Håvard med å male huset, stolt av og ha en så hjelpsom lillebror.

Jeg fikk besøk av en god venninne og den søte god gutten Linus, helt herlig! Vi koste oss hjemme i sofaen og avsluttet med en tur rundt et vann, koselig.

Jeg gleder meg veldig til jeg får min egen, bare 4,5 måned igjen. Vi får vite kjønnet neste uke og jeg kunne ikke gledet meg mer!

Nydeligheten <3

Ha en fin dag videre søte mennesker <3!

Jeg føler meg helt fantastisk!

 • Publisert 11.05.2014 kl.14:44. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vært en fantastisk dag. Jeg våknet opp til en deilig frokost på sengen klokken 09.00. Når vi var ferdig og spise så gikk vi ut i hagen, Håvard holder på å male huset og det blir finere og finere for hver dag. Flinke gutten min som står på. Jeg satt ute og holdt han med selskap sånn at det ikke ble så kjedelig for han, viktig og vise at man er der selv om man ikke kan bidra med noe selv.

Når han var ferdig med å male så gikk vi på trening, dagens økt ble rygg og biceps. Er så deilig og å få trent og spesielt når han er med meg, det er mye gøyere og ha en som kan pushe meg litt. Nå skal vi lage en god søndagsmiddag.

Ha en fin søndag <3

Det er farlig å trene når man er gravid!

 • Publisert 10.05.2014 kl.22:48. Ligger i kategorien: Blogg

I dagens samfunn så har folk fått for seg at trening er farlig om man er gravid. Trener du med litt vett i hodet, hører på kroppen og med mindre vekter enn vanlig så skader det ingenting, for verken deg eller fosteret i magen.

Når folk går bak ryggen min og tror at jeg trener fordi at jeg MÅ se bra ut og at jeg ikke tenker på fosteret i det hele tatt, så har de tatt grundig feil.

For det første så blir ikke formen bedre eller mer markert fordi jeg har en baby i magen og den vokser, har fått mye mer vann i kroppen så markeringene de forsvinner litt etter litt. Eneste grunnen for at jeg trener og holder meg i form er fordi det hjelper meg for både psyken og fysisk. Det er tungt og være gravid og det å få holde meg i form minsker smertene og tankene på alt annet.

Trening er og har alltid vært en stor del av livet mitt enten det har vært fotball eller styrketrening. Jeg tenker på babyen og hører på kroppen hele tiden og trening for meg gjør bare dagen min bedre, er mye mer uthvilt og klarer og gjøre mye mer.

Det er fordeler med å trene mens man er gravid. Som for eksempel så hjelper på en mindre smertefull og en raskere fødsel. Så vær så grei og ikke døm personer før dere vet hva som stemmer og ikke.

Fin dag i fint vær !

 • Publisert 10.05.2014 kl.21:37. Ligger i kategorien: Blogg

I dag våknet jeg 08.00, skikkelig morgenfugl! Aner ikke om det er fordi jeg er gravid og at døgnrytmen forandrer seg eller om jeg bare har snudd helt om, hehee!

Jeg lå å så på min kjære sove, er så deilig og ha han liggende ved min side <3

Jeg vekket han halv 12 sånn at fikk tid til å ordne seg før kamp. Det var en gøy kamp selvom det ikke ble noen mål, 0-0 endte det.

Nå ser jeg frem til en lang og koselig kveld med Håvard. Er ingenting som er bedre enn det.

Ha en fin kveld dere <3

Sangen kommer snart!

 • Publisert 08.05.2014 kl.18:38. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har fått spørsmål om jeg kan legge ut et lite klipp fra når jeg synger. Jeg har 2-3 små klipp på instagram(annamyklebust) men jeg kan legge et ut ett her.
Som dere vet har jeg vært i studio og spilt inn en coverlåt men jeg har ikke fått den enda så jeg venter i spenning. Jeg har også snakket med en kompis av en venninne av meg som skal hjelpe meg med fortsettelsen med flere cover sanger og musikkvideoer. Jeg elsker å synge og jeg ser frem til å gjøre mer av det i litt høyere nivå enn videokamera på mobilen, hehe. 

Jeg skriver også sanger selv, eller blir mer tekster, har ikke vært så flink og få melodier på de.  Så det er noe jeg skal jobbe med, har eget el-piano og gitar så blir mye øving når Håvard er på jobb. 
Må ha noe og gjøre på utenom trening til jeg kommer meg tilbake i arbiedslivet.

I won´t give up <3 

En herlig dag !

 • Publisert 06.05.2014 kl.22:02. Ligger i kategorien: Blogg

Litt seint innlegg men nå kommer det ihvertfall. I dag har jeg vært på middagsbesøk hos mormoren til Håvard og hjulpet henne med forskjellig ting, kjempe kjekt !

Når vi kom hjem stakk Håvard på fotball trening og jeg gikk og trente skuldre. Jeg har også begynt på nytt med 30 days challenge så i dag tok jeg 100 uten pause (stolt), det er tyngre enn noen gang og det blir tyngre for hver dag som går men likevel så gjør jeg det!

Ønsker dere alle en fin kveld :)

Forelsket ?

 • Publisert 05.05.2014 kl.16:40. Ligger i kategorien: BloggForelsket ? Ja, kan vell si det. Vi har vært sammen i 4 år og 7 måneder og tiden flyr! Alt vi har opplevd sammen, all den gleden vi har når vi er sammen, ja, det er helt ubeskrivelig. Man skulle tro at når man har vært sammen med en person år etter år så kommer du til et punkt der man bare er vandt med å ha en der. En og gjøre alle tingene sammen med og en man legger seg med om kvelden. Men nei! Sånn er det virkelig ikke hos oss. Når Håvard står opp om morningen så er det første han gjør før han går på jobb er å gi meg en suss og si at han elsker meg. Det har han gjort vært dag siden vi ble sammen. Når jeg er hjemme, jobb eller trening så ser jeg alltid på klokken. Tankene på at jeg snart får se med min kjære igjen suser rundt i hodet mitt. Jeg gleder meg hver gang, selv om jeg er sur, eller har en dårlig dag så er det alltid en opptur å komme hjem. Uansett om det er han jeg er sur på så er det ingenting som gjør meg mer glad å se han igjen.

Jeg er klarer ikke å være sur lenge så det ordner seg alltid. Og det samme med han. Vi har et enkelt og et perfekt forhold. Vi er ingen perfekte men for hverandre er vi det. Han gjør meg hel og gjør hver enkel dag spesiell.

Han gjør mye som overrasker meg, imponerer meg, inspirerer meg og gjør får meg til å tenke på hvor heldig jeg er som har en så flott person i livet mitt.

Om 5 måneder blir vi foreldre til en fantatisk baby og jeg kunne ikke gledet meg mer til å dele det med han <3

Nå den siste tiden, spesielt når det har vært så fint vær ute så har han og jeg gjort masse sammen. Vi har alltid vært flink til det men de små tingene som nå er de som vil bli husket.

Vi dekket på bordet ute for to og grillte pølser, vi gikk ned i hagen og spilte fotball, gris, sto på hender, slo hjul, ja! Vi oppførte oss rett og slett som barn. Bare meg og han! Det å ha en hage og leke i er fantatisk. Vi gjør alt sammen, alt fra å reise vekk til småting hjemme hos oss selv. Det er sånn vi frisker opp forholdet vårt. Med å bare være oss selv og ha det gøy sammen i hverandres nærvær, det finnes ikke noe som er bedre enn det!

Konfirmasjon !

 • Publisert 05.05.2014 kl.11:51. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen herlige mennesker. I går feiret jeg konfirmasjonen til lillebroren min. Minstemann er blitt så stooor, tiden flyr! Det var masse fine taler både fra mamma, pappa, storebroren, besteforeldre, faddrene fra Ålesund og meg selv, hehehe! Alltid koselig. Det var masse god mat og vi har massevis igjen! Så i dag skal meg og Håvard på middagsbesøk og kake før vi stikker på trening.

Dagens økt blir bein og rumpe, gleder meg til å få kjørt de.

Våre flotte besteforeldre <3! Unge og spreke.

Meg og min kjære <3

Har det virkelig noe å si om man er liten eller stor ?

 • Publisert 01.05.2014 kl.21:33. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har fått en del spørsmål om jeg virkelig er gravid og at man ikke kan se det i hele tatt. Folk er veldig skeptisk ihvertfall når de ser at jeg trener i tillegg.

Det er kanskje en fordel for meg at jeg har trent mye før graviditeten og jobbet virkelig med å kunne stille i konkurranse. Treningen var hard, flere økter om dagen og diettplanen min var streng der maten gikk igjen hvert måltid. Det var ikke mye jeg kunne velge mellom men det gikk kjempe fint.

Når jeg først har bestemt meg for en ting så jobber jeg virkelig hardt for det og gjør det som må til. Men så ble det til at jeg ble gravid og måtte gi meg med dietten og treningen kunne ikke være like hard som før.

Selv om jeg er gravid så har jeg valgt at jeg vil fortsette med treningen og gjøre så mye som jeg klarer. Kroppen er flink å gi beskjed når den blir sliten så det går veldig fint. For min del er det viktig at jeg får holde meg i aktivitet, det hjelper både for smertene og for psyken min.

Men jeg er ganske liten fra før av så magen min er ikke den største og jeg får nok ikke den største babymagen heller. Det er noen som bare er en måned lenger enn meg og er myyye større og noen er kommet mindre enn meg og er myye større men har det virkelig noe å si?

Jeg syntes det er kjempe fint med babymage men jeg kan dessverre ikke trylle så jeg må bare ha tålmodighet.

Jeg har hørt at folk har reagert på de siste bikinibildene jeg har legget ut på instagram men hvorfor det? Skal jeg slutte og legge ut bilder bare fordi jeg er gravid? Jeg er jo like stolt av å være gravid som de gangene jeg la ut bildene av fremgangen innenfor trening. Det er fortsatt en fremgang bare at det handler om babymagen nå og om ukene fremover mot fødsel.

Jeg er stolt av den kroppen jeg har og JA jeg kan se forskjell fra før jeg ble gravid og etter. Det jeg ser det på er markeringene og magemusklene er mindre synlige. De forsvinner litt eller litt og sånn er det. Det er faktisk en baby inni der.

Jeg syntes man bør være stolt av kroppen sin selv om den er stor eller liten og ikke dømme personen på grunn av det.

Det første bilde er fra nå 15 uker og 1 dag på vei.

Og det andre er for noen mnd siden.

Gøy i studio !

 • Publisert 01.05.2014 kl.20:28. Ligger i kategorien: Blogg

Det var knall stemning i studio i dag! Blir ikke bedre når du har flotte mennesker rundt deg og flinke folk som skal hjelpe til. Jeg gleder meg masse til å få høre resultatet.

Nå skal jeg bare slappe av med mine to søte brødre !

Ha en fin kveld dere :)!

Studio !

 • Publisert 01.05.2014 kl.10:44. Ligger i kategorien: Blogg

Nå skal jeg i studio og spille inn cover sangen. Jeg skal også lage musikkvideo til sangen, er litt gøyere å høre på en sang når man har noe å se på.

Jeg har aldri laget musikkvideo før så det blir veldig spennende.
Målet til neste innspilling er og få spilt inn en av sangene jeg har skrevet selv. Er ingenting som er gøyere enn det!

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits