Anna

Myklebust

Sunne og saftige rundtstykker i hverdagen!

 • Publisert 31.05.2015 kl.14:33. Ligger i kategorien: Blogg

Ønsker du noe sunt i hverdagen så anbefaler jeg disse! De er knallgode og ikke minst saftige, mmm. Jeg er så glad i brødmat men nå de siste to månedene så har jeg fått et kostholdsporgram som jeg skal følge og da kan jeg spise et rundtstykke til frokost med kalkunfilèt og paprika. De er kjempe lett å lage noe som gjør det ekstra gøy å lage de, hehee. Her er oppskriften:

400 g havregryn

4 egg

1 stort beger mager cottage

2 ts bakepulver

Miks eggene, bakepulveret og cottagen godt i mikser. Bland så inn litt og litt havregryn og fres det godt inn med en stavmikser.

Så deler du opp i 10 rundstykker og legger dem på en plate på et bakepapir også legger du de i ovnen på midterste rille, 180 grader i 20-25minutter.

Superenkelt! Masse lykke til :)

A perfect day with my family!

 • Publisert 30.05.2015 kl.21:46. Ligger i kategorien: Blogg

For en herlig lørdag, vi har tilbringt hele dagen med onklene hennes - såå koselig. Det som gjør det så kjekt å flytte hjemmen ifra da savner jeg de ekstra mye og det blir så mye mer koselig når jeg ser de og sånn gjelder det for mamma og. Det er deilig og få låv å savne litt, så er glad for at vi bor vekke men bare 15 minutter kjøretur om vi vil komme på besøk.

Jeg har også sett en del på hus på Finn i dag, drømmen er jo sjøutsikt og en dag så skal vi bo i et hus som har det. Gleden med og få eie noe eget - den må være stor. Jeg har så masse å glede meg til! En fantastisk forlover, En nydelig datter og hvem vet? Kanskje vi har en bebis til, hihii.

Nå må dere nyte lørdagskvelden så blogges vi senere.

Kos med onkel

 • Publisert 30.05.2015 kl.16:07. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen flotte folk! I natt sov vi hos mamma og mine to brødre, er gøy og dra på overnatting av og til, litt stueforandring er deilig. I dag er planen å slappe av med mine brødre og prinsessen, lage noe god mat å spille spill. Lørdagskosen hjemme hos mamma det, heheh! Dere må ha en fin lørdag og kose dere masse.

Senere skal jeg legge ut en oppskrift på knallgode rundstykker, det beste med alt er at de er sunne - da smaker det ekstra godt.

Feeeerie!

 • Publisert 29.05.2015 kl.21:41. Ligger i kategorien: Blogg

Da var prinsessen fått på finstasen på for vi skulle opp for å hente Håvard(pappa) på jobben for nå skulle han levere inn firmabilen fordi nå har han to ukers ferie også begynner han på pappapermisjonen sin. Det blir så deilig og vi gleder og sånn til og få tid med han!

Beklager lite blogging for tiden har vært masse i tankene da jeg har prioritert datteren min fremfor alt annet - sånn er det av og til. Men nå er jeg tilbake for fullt! Ha en superfin helg skjønniser!

Denne dagen er ulik de andre

 • Publisert 28.05.2015 kl.22:00. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har det vært tankefull dag, regnet på vinduet og vært en av de dagene jeg godt kunne vært foruten. Jeg har hatt mye å tenke på de siste dagene og derfor brukt dagen på å kose å klemme på datteren min. Hun er lyspunktet i hverdagen min, Håvard er også selvfølgelig det men han kommer ikke hjem fra jobb før i 5 tiden så jeg merker at det blir deilig og ha han hjemme nå. Han skal ha 2 ukers ferie også begynner han på pappapermisjonen - det blir spennende og kjempe kjekt for han.

Nå reiser han i morgen så det blir en skikkelig mor- datter helg, er deilig med det av og til.

Du gjør dagene mine perfekt!

 • Publisert 27.05.2015 kl.14:26. Ligger i kategorien: Blogg

Hei flotte dere. Gu så heldig jeg er som får våkne opp til et frisk og smilende barn hver dag, hun gir meg en perfekt start på dagen. I dag har Adriana sovet mye noe som gir meg tid til husarbeid og blogging - helt suupert. Jeg har også begynt å pakke vekk alle babyklærne som er for liten, trist men likevel en glede. Hun har vokst så masse på så kort tid og større blir hun, det er rart å tenke på men samtidig er det helt fantastisk. Snart begynner hun vell å krype, snakke, gå og løpe - jeg har så utrolig masse å se frem til, jeg gleder meg til tiden fremover med henne.

Åå, som jeg savner det!

 • Publisert 26.05.2015 kl.20:50. Ligger i kategorien: Blogg

Åå, som jeg savner det å spille fotball, dra på kamper å nyte fotball livet så det er så kjekt å se kampene til lillebroren min, han er så flink. Kanskje jeg får en liten fotballjente også om hun går i foreldrene sine fotspor, hehee. Det er så masse kos med fotball og ikke minst sosialt.

Det pøs regner ute så vi har parkert sånn at vi kan se kampen fra bilen, genialt ikke sant?

Jeg håper dere har hatt en fin start på uken etter en lang helg!

Lag et navnesmykke til en du bryr deg om!

 • Publisert 26.05.2015 kl.14:11. Ligger i kategorien: Blogg

//Annonse.

Hei min skjønne lesere. For en nydelig dag å våkne opp til, solen stråler på himmelen og knallblå himmel men på værmeldingen er det meldt stygt vær så jeg får vell nyte det så lenge som jeg kan. Jeg har tenkt masse på å kjøpe et smykke og et armbånd som er inngravert med navnet hennes - det er så masse fint også fant jeg denne nettsiden her som gjør det for en billig penge. Det er så masse fint og jeg har laget en liten liste om ting jeg ønsker Adriana skal få. Dette er jo ting du kan gi til din kjære, din mamma eller til deg selv eller noen helt andre i familien som du bryr deg om - en perfekt og personlig gave.

Jeg har lånt noen bilder fra Google sånn at dere kan få se litt forskjellig hva de har å tilby.

 
Livet uten internett

 • Publisert 26.05.2015 kl.12:26. Ligger i kategorien: Blogg

Det å være uten internett en hel helg er skikkelig uvandt, merket at det verket litt i kroppen - ingen snapchat, bloggoppdateringer, instagram eller facebook? I går tok jeg meg en liten tur og fikk publisert et innlegg som egentlig ble skrevet på fredag, hehee. Sånn er båtlivet da kan man ikke regne med gode internettforbindelser. Vi har hatt en koselig pinse med god mat og en fin trilletur, i går pøste det ned så da ble det mest inne i båten vi ble. Har dere hatt en fin pinse? Deilig med langhelg.

Nå er det endelig en ny uke og flere oppdateringer blir det og den sminkevideoen må jeg bare beklage at den ikke ble men jeg skal prøve og få laget den - er ikke så flink med redigering av videoer men vi prøver. Dere må nyte siste dagen så blogges vi i morgen.

Båtkos!

 • Publisert 23.05.2015 kl.18:07. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger! Nå har vi reist til Rosendal til svigers og skal tilbringe pinsen her inne sammen med de. Grillings og båtkos står på planen, er kjekt å komme seg litt vekk - man får en liten feriefølelse, hihii! Bare en uke igjen så har Håvard sommerferie, det er noe vi virkelig ser frem til. Jeg vil ønske dere en superfin pinse, nyyt den.

Ønsker du langt hår på kort tid?

 • Publisert 22.05.2015 kl.22:28. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, det er faktisk sant! Ølgjær er det som funker, en venninne av meg har gått på dette i 2 måneder og på den tiden så har håret hennes vokst 11 cm - litt for godt til å være sant men jeg er villig til å prøve. Jeg bruker dette to ganger daglig og det smaker helt forferdelig men hva gjør man ikke for skjønnheten? Jeg blander det med juice så det går ned, hehee. Nå kommer jeg til å legge ut bilde hver uke - kanskje jeg er like heldig som venninnen min at håret vokser kjempe fort eller så bruker mitt hår mye lengre tid men sånn er det, vi er alle forskjellig så dette blir spennende. Har dere brukt ølgjær og merket dere noe forskjell?

Sånn ser håret mitt ut nå!

Jobbdag med pappaen sin!

 • Publisert 22.05.2015 kl.20:01. Ligger i kategorien: Blogg

God fredag! I dag har vi vært å besøk Håvard på jobb, Adriana syntes det var kjempe koselig. Vi satt på kontoret å spiste lunsj og snakket med kollegaene hannes, de er så hyggelige - vi snakket faktisk om den dagen jeg kom ned der etter jeg ble sendt hjem fra sykehuset og det var bare noen timer før Adriana kom til verden, hehee. Det var veldig kjekt, Håvard gikk rundt med Adriana i armene å smilte fra øret til øret, smelter helt når jeg ser de to. Et lite pluss var at Håvard fikk lov å dra hjem litt før fra jobben så da kjørte vi å handlet til kvelden. Vi skal i båt med svigers i helgen så der blir vi i pinsen, koselig.

Jeg ønsker dere en superfin fredag og en fin pinse!

Sunt, godt og enkelt!

 • Publisert 21.05.2015 kl.23:31. Ligger i kategorien: Blogg

I dag ble middagen ovnsbakt torsk innsurret i bacon, ovnsbakte poteter med masse gode grønnsaker. Maten ble helt fantastisk så det anbefales virkelig, det er kjempe lett å lage og ikke minst så går det fort å lage.

Her er fremgangsmåten:

1: Kutt opp grønnsakene i terninger.

2: Legg grønnsakene i en ildfast form.

3: Tilfør olje,salt og pepper.

4: Så steker du det i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter.

5: Ta bacon rundt torsken og legg det oppå de stekte grønnsakene og ha det inni ovnen i ca 10 minutter.

Jeg håper det smaker !

Sommerklær til prinsessen

 • Publisert 21.05.2015 kl.21:03. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! Beklager lite oppdateringer men pcen er sendt inn så det har vært mye med overføringer av bilder og dokumenter på minnepenn, ellers har jeg vært på radioservice å fikset ny stereo til bilen, ingenting er som å kjøre rundt med egen musikk i bilen. Jeg har også vært å kjøpte inn litt sommerklær, bodyer og strømpebukser til Adriana - var så masse fiiint! Det er jo såå mye gøyere å handle til henne enn til meg selv #livetsommamma - alt er kjøpt på Kappahl, merke Newbie.

Sweet dreams

 • Publisert 19.05.2015 kl.23:55. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vært en kjempefin dag, hver dag med prinsessen min gjør dagene perfekte, er så mye glede og latter i hverdagen - det og bli mamma er det beste som har skjedd i livet mitt, det kan virkelig ikke beskrives det må oppleves.

Jeg har ikke vært helt i form i dag så Håvard lagde middag til meg, han lagde kyllingfilèt med Asparges rullet inn i bacon og en potet på siden - mm, det var fantastisk godt, han er så flink. Jeg er kjempe heldig som har en så fantastisk forlovede som han.

Adriana er lagt, Håvard har nettopp sovnet så nå er det bare meg igjen, tenker at jeg ser noen episoder med Vampire Diaries før jeg tar kvelden - sånn er det og ikke være helt i topp form da blir det soving på dagen i stedet. Ha en fin natt så blogges vi i morgen.

Summer feeling - new in!

 • Publisert 19.05.2015 kl.18:11. Ligger i kategorien: Blogg

Striper ja, det er faktisk ganske fint og jeg er blitt ganske glad i det! Denne toppen er fra Bik Bok - skikkelig sommerlig og passer til det meste.

Disse skoene er også ganske sommerlig, knallfine når man blir brun og passer til alt, det beste av alt er at de er kjempe god å gå i, selv om det er høye hæler så tenker du ikke over det så det passer meg perfekt - er jo så glad i å gå i sånne sko.

 

 

 

 

Outfit for today

 • Publisert 18.05.2015 kl.21:35. Ligger i kategorien: Blogg

God mandag skjønninger! I dag har vi ryddet hele huset, vasket og støvsuget og fått orden på alt - klessvasken er tatt, regninger er betalt, åå! Det er så deilig. Adriana er sovnet så nå blir det en deilig middag, seint men måtte bli sånn i dag også tar vi kvelden. Jeg slenger med et outfit bilde for i dag, håper dere har hatt en fin dag og er uthvilt etter gårsdagen! Jeg låvet dere et innlegg om alt jeg kjøpte så det kommer i morgen - jeg har også fått spørsmål om sminkevideo og ja, har faktisk vurdert å gjøre det så blir en spennende uke.

// Topp - Lene Orvik // øredobber - Glitter // Tights - Bik Bok // Solbriller - Burberry

En perfekt første 17 mai!

 • Publisert 17.05.2015 kl.21:53. Ligger i kategorien: Blogg

For en fantastisk dag med familien min, en helt perfekt 17 mai, så masse god mat og fine mennesker, jeg er heldig som har så mange å feire med. Det å feire min første 17 mai med datteren min var kjempefint, når man blir så store så blir det lett kjedelig men nå som jeg har fått meg en datter så er det helt spesielt - gleder meg masse til feiringene vi har i vente. Jeg håper dere koser dere og har hatt en fantastisk feiring ! Her er et bildedryss fra dagen.

Gratulerer så masse med dagen!

 • Publisert 17.05.2015 kl.12:42. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen og god 17 mai! Nå er dagen kommet, første 17 mai feiring med min nydelige datter - planen for i dag er frokost, lunsj med svigerforeldrene mine også er det en tur innom mamma å ønske henne en god 17 mai også skal vi til Victoria, Rami og Sophie på kvelden. Jeg gleder meg til å vise dere bildene fra dagen senere på bloggen! Ha en fantastisk fin 17 mai med venner og familie!

Fremgang er det gøyeste jeg vet!

 • Publisert 16.05.2015 kl.22:22. Ligger i kategorien: Blogg

Det er så gøy med resultater, får bare enda mer motivasjonen til å trene, det er ikke det beste og jeg har langt igjen å gå men bare det å kunne se fremgang er kjekt i seg selv. Sommeren er like rundt hjørnet og jeg venter på en ny diettplan - er så spent! Nå blir det 2 harde måneder før jeg reiser til Syden i begynnelsen av Juli, resten av denne måneden, juni og halve juli så da håper jeg på at kroppen er nærmere målet mitt - tenker å legge ut fremgang annenhver uke frem til jeg reiser så det blir spennede å se hvor fort det går og hvilke resultat jeg ender opp med.

Blir ikke bedre 16 mai enn dette!

 • Publisert 16.05.2015 kl.18:31. Ligger i kategorien: Blogg

Tenk at det 17 mai er i morgen, antrekket til Adriana er kjøpt så hun er klar for sin første feiring - jeg gleder meg sånn. Lage nye tradisjoner med min lille familie, dette blir en nydelig dag. Nå skal vi feire vår første 16 mai med datteren vår, god mat og gode venner - kan ikke be om en finere 16 mai enn dette her. Dere må ha en kjempefin dag.

En lang men kjempefin fredag!

 • Publisert 16.05.2015 kl.10:42. Ligger i kategorien: Blogg

Good morning lovelies! Hadde dere en fin fredag? Meg og Adriana hadde en lang fredag med trening, shopping og var i to besøk. Først hos Victoria og Sophià også reiste vi til Martine og Therese - kjempe koselig. Det er så kjekt å finne på ting med venninner man har alltid mye å snakke om og i hvert fall nå som vi er blitt mamma.

Tacofredag og mannfolkene er på byn og jobb da er det kjekt og ha en rolig kveld med god mat. Det ble en fantastisk koselig fredag!

Trening, venninnetreff og shopping - fredagskos!

 • Publisert 15.05.2015 kl.19:08. Ligger i kategorien: Blogg

God fredag! I dag fikk jeg en skikkelig treningsøkt med Stian - det var deilig er en stund siden sist jeg trente, blir sånn når man har ligget syk. Etter treningen møtte jeg Sophià og Victoria også gikk vi å spiste lunsj - så koselig. Etterpå gikk vi og hentet skoene jeg hadde lagt av også en tur på Bik Bok, fant meg en topp som jeg likte veldig godt - den er fra Lene Orvik kolleksjonen. Jeg gleder meg masse til å vise dere alt jeg har kjøpt men nå skal jeg en tur til en venninne å spise taco å se The Voice.

Resultatet av en lang dag på senteret.

Beautiful friday

 • Publisert 15.05.2015 kl.09:54. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine søtee! For en nydelig dag å våkne til, solen skinner og himmelen er blå og skyfri - elsker dager som dette. Planen for i dag er å trene med Stian, pt min også skal

Meg og Adriana på en liten shoppingtur med Victoria og Sophià - må til i dette været her. Jeg må ønske dere en superfin fredag så kommer det et innlegg om alt det nye som er handlet inn senere i dag.

10 tegn på at klærne dine er for små!

 • Publisert 14.05.2015 kl.23:35. Ligger i kategorien: Blogg

1. Knappene spretter opp når du puster lettet ut.

2. Når du sliter med og få av klærne igjen.

3. Du går rundt å holder pusten.

4. Når kroppen mister blodtilførselen

5. Du har et stort problem om du mister noe på bakken og må bøye deg ned for å ta det opp.

6. Du sitter i samme stilling hele kvelden.

7. Du sliter med og ta på deg skoene.

8. Når magen skjuler beltet.

9. Du ser ut som en pingvin når du går.

10. Du ser ut som en kondom.

Hver stolt av hvordan du ser ut og ikke prøv og gjør deg tynnere enn det du egentlig er - du er fin uansett størrelse.

Girlsnight

 • Publisert 14.05.2015 kl.19:56. Ligger i kategorien: Blogg

Når guttene er ute så må vi finne på noe så i dag ble det jentekveld med pizza og snop, mmm - en skikkelig jentekveld med masse gossip, godis og latter - nyter disse kveldene her! Det er så viktig og ta vare på venninnene sine, Sophià og Adriana sover noe som gjør kvelden til det bedre. Kos dere og nyt resten av fridagen! Suss.

Instagram - @annamyklebust

 • Publisert 14.05.2015 kl.14:36. Ligger i kategorien: Blogg

Hei og hå ! Nå har jeg tenkt å begynne med instagram oppdateringer, jeg bruker mye tid der inne så hvorfor ikke ha det med på bloggen - er jo så gøy, så mye inspirasjon og motovasjon på samme tid. Jeg er veldig glad i treningsbilder, mote, interiør, sunne matretter og ting til bebisene. Jeg håper dere vil følge meg der ogsåå - @annamyklebust

Sleepover

 • Publisert 14.05.2015 kl.10:41. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen skjønninger! I natt sov vi over hos Victoria og Rami - meg, Victoria og bebisene sov på soverommet og guttene sov på sofaen, koselig! Er gøy å gjøre slike ting av og til.

Planen for i dag er å være med Victoria og Sophià mens guttene er på fjelltur også skal jeg til en annen venninne og datteren i kveld. En dag med mye besøk - men det må til. Nyt fridagen skjønninger så snakkes vi senere.

Svidde bankkortet - uff!

 • Publisert 13.05.2015 kl.23:19. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld mine skjønne! Har dere hatt en fin uke så langt? I morgen er det fri noe som betyr familietid - er så kjekt og ha Håvard hjemme. I dag har vi vært med Victoria, Rami og lille Sophià, laget taco også tok meg og Victoria og bebisene en liten bytur på shopping - ble noen nye topper, hihii og litt tid, kan si at bankkortet fikk seg noen trekk - legger ut innlegg av kjøpet til helgen.

Nå er det fast 7 på skjermen, meg og Håvard har enda ikke fått sett den så vi blogges på - ha en fin kveld!

Meldinger jenter foretrekker av deg som gutt!

 • Publisert 13.05.2015 kl.17:08. Ligger i kategorien: Blogg


I dagens samfunn har det blitt helt normalt med nakenbilder, spesielt om de er interessert i deg - hvorfor det? For meg som jente foretrekker jeg søte meldinger fra en jeg er glad i enn sånne sexmeldinger - men vi alle er forskjellig. Hvis du ønsker at en jente du liker skal bli interessert i deg, så ville jeg sendt henne meldinger som dette. 

Husk at tekstmeldinger er like viktig som om du skulle sagt noe til henne i virkeligheten.

1. Send en god morgen melding. 

Det å våkne til en fin tekstmelding om morningen er helt fantastisk. Dagen blir noe helt annet, du går rundt å smiler og tenker at i dag er en fin dag. Vær litt kreativ når du sender meldingen, det får oss til å føle oss spesiell. 

 

2) Jeg har hatt det koselig

Om du har vært ute med en jente kan du sende henne en melding om at du har hatt det koselig. Enten det har vært en date, kino eller om dere bare har slappet av. Om du ikke sender en melding vil hun bare tenke "får håpe han hadde det kjekt" så send henne en melding for å fortelle at du har hatt en fin dag.

3) Jeg tenker på deg

Ikke overdriv slike meldinger, da vil hun bare tro du er desperat og gal. Men innimellom kan du sende henne en melding om at du tenker på henne. La henne se at du faktisk har henne i tankene og at du bryr deg om henne.

4) Derfor er du spesiell for meg

De fleste jenter liker når du gir de komplimenter. Send henne en melding om hvorfor du ser på henne som spesiell, vi jenter er flinke på å nekte på det men innerst inne blir vi veldig glad.

5) Jeg savner deg

Om du nettopp har begynt å date en jente bør du ikke sende slike meldinger med en gang. Da vil hun tenke at det går litt for fort men etterhvert som tiden går og jo mer dere er sammen så blir meldingen - jeg savner deg veldig betydningsfull. Vis henne at når hun ikke er nær deg så går tankene dine til henne og at du gleder deg til å se henne igjen.

6) Jeg elsker deg

Slike meldinger kan du sende når som helst egentlig, om dere er sammen - vi jenter elsker og få høre det. Det å føle seg elsket er fantastisk og enda deiligere og få det bekreftet enten på telefon eller på melding men det er det lille ekstra  og få lese det på en melding.

7) Hvordan har din dag vært?

Det er alltid kjekt og få en melding om hvordan dagen har vært, enten det er skole, jobb eller bare vært hjemme - det viser at du bryr deg. 

8) Jeg beklager

Om dere er i et forhold og har kranglet, skriv en melding om at du beklager for at dere kranglet. En slik melding løser kanskje ikke problemet men det hjelper på. Selv om det ikke var din skyld eller at det var du som startet krangelen, skriv en unnskyld melding - vi er kanskje dårlig på å innrømme feil så det er pluss om du som gutt unnskylder først.

Let's talk about beauty

 • Publisert 13.05.2015 kl.12:10. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er det kommet en ny nettside som heter http://www.talkaboutbeauty.no/  der har du muligheten til å si din egen mening om produktene og få poeng for hver anmeldelse du gir -de  poengene vil til slutt bli goder for deg som er glad i skjønnhetsprodukter. Målet med denne nettsiden er at den skal ha størst mulig utvalgt av uavhengige produktanmeldelser. Her er det du som bruker som er skjønnhetsekspert og det er deres mening som teller. Du kan fortelle om produkter du allerede har prøvd og hvilke du ønsker å prøve ut og hvorfor - gi din mening og tjen igjen på det. Hver måned så kårer de "månedens skjønnhetsekspert" det vil si at den som har anmeldt flest produkter den måneden får fine premier, heder og ære - hvor gøy er ikke det? Jeg syntes i hvert fall at det er ekstra motivasjon.

Jeg gleder meg masse til å prøve dette ut  - for det første så har de så mye fint, alt i fra sminke til hudprodukter, til kroppspleie, hår og negler. Jeg gleder meg til å fortelle dere om resultatet innenfor hvert produkt, prisen er rimelig i tillegg noe som er ekstra pluss. Unn deg selv litt skjønnhet i hverdagen og nå som jeg er mamma er det enda viktigere for meg å se våken og opplagt og det får du med gode produkter.

#talkaboutbeauty

Svar på spørsmålsrunden!

 • Publisert 13.05.2015 kl.00:05. Ligger i kategorien: Blogg

1. Når er permisjonen din over og hva skal du gjøre når den er over?

Jeg begynner på jobb igjen den 15 juni og da begynner jeg i 50 % og da skal jeg satse fullt og helt på bloggen de andre dagene.

2. Tjener du noe på bloggen?

Ja, men ikke noe jeg kan leve av enda.

3. Hva gjorde at dere valgte akkurat det navnet dere har valgt på datteren deres?

Jeg har hatt det ønske siden jeg var liten bare at det var min lillesøster som skulle hete det men søster ble det aldri - fikk 3 flotte brødre men derfor når vi fikk vite kjønnet så sa jeg til Håvard at jeg hadde et ønske men at han måtte være ærlig om han likte det eller ikke og da nevnte jeg navnet Adriana - og jaa, det likte han kjempe godt så da var valget enkelt.

 

4. Kan du vise mer bilder av huset? Ser så fint ut

Det kan jeg selvfølgelig gjøre ! Tusen takk for det - kjempe koselig.

5. Har du lyst på flere barn?

Det har jeg men bare et til, jeg syntes to er helt perfekt og det er Håvard helt enig i.

 

6. Hva er den største utfordringen med å være mor?

Hmm, det må vell være den følelsen at man er redd for at noe skal skje.

 

7. Kan du lage litt mer varierte innlegg? Ikke bare å fortelle hva dere har gjort den dagen. Kanskje noen interiør tips

Det kan jeg gjøre, noen andre ting du vil jeg skal blogge om? så rooop ut!

 

8. Ønsker du å leve av bloggingen?

Ja, det er drømmen.

 

9. Hvor er du fra?(din far), å snakker du morsmålet hans?

Palestina og nei, gjør dessverre ikke det.

 

10. Hvordan har forholdet til deg og forloveden din forandret seg etter dere fikk barn?

Den har blitt til det enda bedre, man lærer så masse om hverandre når man går igjennom et svangerskap at det har bare vært et stort pluss for oss. Men det skal sies at Adriana er første prioriteringen så like mye alene tid ble det ikke men etter vi begynte med rutiner og legging i 6-7 tiden så har vi fått mye av den alenetiden vi mistet i begynnelsen tilbake og det kjenner vi begge at det var deilig - det er veldig viktig og huske på hverandre, det er trossalt den du skal leve med livet ut.

 

11. Skal du studere i framtiden?

Nei, har ingen planer om det.

 

12. Skal dere gifte dere i nærmeste framtid?

Ja, vi har planer om det men vi har vurdert å gjøre det på papir først med tanke på at det er kjempe dyrt også holder vi på med sparing av hus så vi får se hva vi gjør.

 

13. Hvem er dine nærmeste venner?

Om jeg skal nevne navn så er det - Kristine, Therese, Victoria, Marie og Susanne.

 

14. Tar du imot konstruktiv kritikk bra?

Både og - om jeg klarer å snu det til noe positivt så ja men om jeg får masse negativt så har jeg lett for og bli lei meg men når vi driver med blogging så må vi tåle det så bloggen har gjort meg mye sterkere enn det jeg var i begynnelsen

.

15. Kan du lage videoblogg?

Det kan jeg, noen ønsker om hva jeg videoblogge om?

 

16. Har du noen hobbyer utenom trening?

Synge, danse og spille piano.

 

17. Hva er drømmejobben din?

Akkurat nå er drømmen av å kunne leve av denne bloggen samtidig som jeg får masse tid med Adriana.

 

18. Hva jobber forloveden din som?

Han er kjølemontør.

 

19. Tjener du noe på bloggen? (Trenger ikke si hvor mye)

Ja, det gjør jeg men ikke nok til å leve for.

 

20. Har datteren deres begge etternavnene?

Ja, det har hun.

 

21. Ønsker dere flere barn? Evt når?

Ja, 1 år kanskje!

 

22. Hvilke ungdomsskole gikk du på?

Kjøkkelvik skole

 

23. Hva gikk du på VGs?

Jeg gikk på Salg, service og skkerhet også tok jeg påbygg istedenfor å gå ut i lære.

 

24. Har du noen utdanning fra VGs?

Nei men masse erfaring, hehee!

 

25. Krangler aldri du og forloveden din?

Det er veldig sjeldent men vi har diskusjoner selvfølgelig men vi er flinke å snakke sammen om ting som vi misliker og da ordner det seg.

26. Hvilke øvelser tar du når du trener? (Kan du legge ut video av trening ?)

Det kan jeg prøve på! Jeg trener masse forskjellig spørs veldig hva jeg skal trene men alt i fra markløft, knebøy, utfall, hip thrust, burpees, benkpress osv.

 

27. Hvilke sminke produkter bruker du? (Legge ut sminke video?

Jeg bruker mineral pudder, solpudder, mascara, øyenskygge, leppestift og eyelayner og ja det kan jeg!

28. Hvor mange barn vil du ha?

2 er perfekt.

 

29. Kan du legge ut bilder av hvordan du har det hjemme? :-) (liker å se hvordan andre har gjort det med interiør). :-)

Det kan jeg!

Gjør alt dag - den dagen var det i dag!

 • Publisert 12.05.2015 kl.20:52. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine flotte! For en dag, masse kjøreturer, byttet toppen jeg kjøpte i går, tatt jobbtelefoner, barseltreff med jentene, kjøpt tripp trapp stol til Adriana og fått handlet - jaa, vært en lang dag men det må til!

Nå er vi på besøk hos mormor og morfar og har spist deilig kvelds - deilig slutt på en sånn dag som dette. Spørsmålsrunden blir besvart når jeg kommer hjem - håper dere har hatt en fin tirsdag. Kleeem.

Spørsmålsrunde!

 • Publisert 11.05.2015 kl.22:30. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger! Jeg tenkte å kjøre en spørsmålsrunde siden det er så lenge siden, så spør i vei om hva dere måtte ønske så skal jeg prøve å svare så godt som jeg kan - alle spørsmålene blir besvart i morgen.

Du og jeg - for alltid oss

 • Publisert 11.05.2015 kl.20:10. Ligger i kategorien: Blogg

Det finnes ikke bedre kvelder enn når jeg er med henne, hun sprer så mye latter og glede rundt seg - mammas stolthet. Hun har sovet masse i dag noe som gjør at leggetiden blir litt senere enn vanlig. Hun har ligget syk og har store plager med tenner på vei så tilstanden er ikke helt på topp for tiden, stakkars vennen men sånn er livet. Det hjelper heldigvis med masse kos fra mamma og pappa. Nyyt mandagskveld med din/ dine kjære.

Jakten på 17 mai antrekk!

 • Publisert 11.05.2015 kl.18:18. Ligger i kategorien: Blogg

Hei! I dag har vært en gårundtpåsenter dag, hehee. Jeg skulle finne meg noen topper men endte bare opp med to, var ikke så mye som falt i smak - kresen jente kan man si. Planen var å finne et antrekk til 17 mai og i år så har jeg ikke tenkt meg til byn, med en liten jente så er det mye koseligere og finne på noe med venner hjemme og heller lage god mat og feire på den måten - så tviler på at det blir kjole i år og derfor måtte jeg finne noen fine topper men jeg endte dessverre bare med en slappe av topp og en helt classy topp - så må lete videre men da tar jeg heller meg en bytur.

Ellers i dag har vi ryddet og hatt 17 mai vasken + vi måtte prøvesmake rømmegrøten så det ble middagen hos oss i dag. Jeg ønsker dere en kjempefin kveld!

Now you have the opportunities to translate yourself

 • Publisert 10.05.2015 kl.18:56. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine flotte lesere! Dere er så snille og gode så må bare takke dere for alle de fine kommentarene dere kommer med, det er dere som gjør motivasjonen med å blogge enda større. Nå har jeg gjort det mulig å oversette bloggen til det språket du måtte ønske. Svenskebloggeren Kenza gjør som jeg har gjort til nå med å skrive innlegget på både engelsk og norsk så jeg valgte å slutte med det. Jeg ønsker ikke å være en kopi av henne, hun har en superfin blogg men det er hennes måte å blogge på så da valgte jeg heller at dere kan oversette selv så blir det ikke likt. Jeg håper det faller i smak hos dere.

Todays outfit

 • Publisert 09.05.2015 kl.13:47. Ligger i kategorien: Blogg

// Top - Mango // necklace - Gina Tricot // Bracelet - Gullfunn // Tights - HM // Shoes - Migato // Sunglasses - Burberry

30 things about me you didnt know!

 • Publisert 07.05.2015 kl.18:43. Ligger i kategorien: Blogg

Today I have made a plan for my blog, what to write about, music tips for the week, options for healthy meals, tips for everyday makeup / party makeup, etc - just wait, I have much exciting going on, but today I have written 30 Things about myself. It is always fun to get to know the girl behind the blog so I hope you like it!

 

1. I'm 21, get 22 this year.

 

2. I was born in Oslo but moved to Bergen when I was 3 years old.

 

3. I stood on the stagefor the first time when I was 3 years old and sing the song - my boat is so small.

 

4. I met Håvard when I was 15 years old.

 

5. I have three brothers on 20,18 and 16 years old - they are my everything.

 

6. I am very afraid of the dark so I must always have a light on when I go to sleep, either in the hallway or from my computer.

 

7. I went to ballet in 2 class but stopped quickly when the teacher called me a little brat.

 

8. I played theater from 5-7 class.

 

9. I played football with my dad since I was a little girl but did not start on any team before the 6 class.

 

10. I love to sing and dance.

 

11. I didn't start with makeup before I went in 8th grade.

 

12. I I moved out at the age of 20.

 

13. I am a smiling person, smiles to me so I smile to you but sometimes I smile anyway.

 

14. I am a very family loving girl, so happy to be at home with my mom and brothers.

 

15. I ove to shop! But who does not.

 

16. I love to stand in the bathroom and fix my hair and makeup for several hours with nice music in the background.

 

17. I love to be outside

 

18. When I get together with Håvard at the age of 16 so I chose him in front of friends - not make the same mistake, friends are the most important thing you have! Fortunately, I still have my  friends and boyfriend but not everyone is as lucky. I can blame it on that I was young and ignorant.

 

19. I love food

 

20. Strength training has been pretty big in my life, before it was just football but after knee surgery so I went over to strength.

 

21. Favorite soda is my pear cider but drinking it just to nice dining or shrimp summer! Otherwise it goes in pepsi max, Mozelle and solo.

 

22. Favorite season is summer, happy in little clothing, beach strawberry on the pier and of course sunning myself.

 

23. Dream home? Hmm. Building my own home with huge garden and a beautiful view 
 

24. Dress up or workout clothes? I love both - If I have a good day I like to dress up but in the days I'm not feel well then I choose workout clothes.

24. My favorite series is pretty little liars, revenge, vampire diaries and gossip girl.

 

25. Favorite food - steak !! But homemade pizza comes a close 2nd place.

 

26. I love to go without makeup so when I'm not going to do anything ,I go fine without. In the summer, I almost use makeup ine the evenings.

 

27. The most amazing in life that has happened to me is Håvard and Adriana clearly - they are my better half.

 

28. My dream of this blog is to work at home while I got time with my daughter.

 

29. To be a young mother is Incredible, fun and not least instructive. You get so much more grown up right away and prioritize others before yourself - absolutely fantastic.

 

30. I love to play games - call me childish, hahaa!

// I dag har jeg laget meg en plan for bloggen min fremover, hva jeg skal skrive om, musikk tips for uken, alternativer til sunne retter, tips til hverdags sminke / festsminke osv - bare vent, har mye spennende på gang. men i dag har jeg tenkt og la dere bli litt kjent med meg og hvem denne jenten bak bloggen er så her har jeg skrevet ned 30 ting om meg selv - håper det faller i smak!

 

1. Jeg er 21, blir 22 år.

 

2. Jeg er født i Oslo men flyttet til Bergen da jeg var 3 år.

 

3. Jeg sto på scenen å sang for første gang når jeg var 3 år gammel - min båt er så liten.

 

4. Jeg møtte Håvard når jeg var 15 år gammel.

 

5. Jeg har tre brødre på 20,18 og 16 - kunne ikke vært de foruten.

 

6. Jeg er veldig mørkeredd så må alltid ha et lys på når jeg skal sove, enten i gangen eller fra pcen.

 

7. Jeg gikk på balett i 2 klasse men sluttet fort når vikaren kalte meg en liten drittunge.

 

8. Jeg spilte teater fra 5-7 klasse.

 

9. Jeg har spilt fotball med pappa siden jeg var en liten jente men begynte ikke på noe lag før i 6 klasse.

 

10. Jeg er kjempe glad i å synge og danse.

 

11. Jeg begynte ikke med sminke før jeg gikk i 8 klasse.

 

12. Jeg flyttet i en alder av 20.

 

13. Jeg er en smilende person, smiler du til meg så smiler jeg til deg men noen ganger smiler jeg uansett.

 

14. Jeg er en veldig familiekjær jente, kjempe glad i å være hjemme hos mamma sammen med brødrene mine.

 

15. Elsker å shoppe! Men hvem gjør ikke det.

 

16. Jeg liker å lett stå på badet å fikse håret å sminke meg i flere timer med fin musikk i bakgrunnen.

 

17. Jeg er et veldig ute menneske, syntes det er kjedelig å sitte inne hele dagen + jeg blir kjempe trøtt og sur for ingenting.

 

18. Når jeg ble sammen med Håvard som 16 åring så valgte jeg han foran venner - ikke gjør samme feilen, venner er det viktigste du har! Heldigvis har jeg beholdt både venner og kjæreste men ikke alle som er like heldig. Jeg får skylde på at jeg var ung og uviten.

 

19. Jeg elsker mat..

 

20. Styrketrening har blitt ganske stort i livet mitt, før var det bare fotball men etter en kneoperasjon så gikk jeg over til styrke.

 

21. Favorittbrusen min er pærecider men drikker den bare til fine middager eller reker om sommeren! Ellers går det i pepsi max, mozell og solo.

 

22. Favoritt årstid er sommeren, glad i lite klær, stranden, jordbær på bryggen og selvfølgelig å sole meg.

 

23. Drømmebolig? Hmm. Det er vell og få bygge selv med en stor fin hage og en nydelig havutsikt.

 

24. Pynte meg eller treningsklær? Begge deler om jeg har en fin dag så er jeg glad i å pynte meg men på en dårlig dag så er valget treningsklær.

24. Mine favoritt serier er vell, pretty little liars, revenge, vampire diaries og gossip girl.

 

25. Favorittmat - biff!! Men hjemmelaget pizza kommer på en god 2 plass.

 

26. Jeg elsker å gå uten sminke så når jeg ikke skal noe spesielt så går jeg fint uten. Om sommeren går jeg nesten bare med sminke på kveldene.

 

27. Det mest fantastisket i livet som har skjedd meg er Håvard og Adriana uten tvil - de er min bedre halvdel.

 

28. Drømmen med denne bloggen er og kunne leve av den til slutt, jobbe hjemme samtidig som jeg kan ha tid med datteren min.

 

29. Det og bli mamma som ung er kjempekjekt og ikke minst lærerikt. Man blir så mye mer voksen med en gang og prioritere andre før deg selv - helt fantastisk.

 

30. Jeg er veldig glad i spill og gøye leker - kall meg gjerne barnslig, hahaa!

 

 

Sick and tired

 • Publisert 06.05.2015 kl.15:42. Ligger i kategorien: Blogg

Poor little thing, she is layin with fever and nose runs and the only thing that helps is the coziness from her mom and dad. I have been sick in two days and now her, I only hope that Havard avoids it. Its giant boring but it is also good and get it over with before May 17. Otherwise, today we have just relaxed in bed and watch Vampire Diaries on my computer, the plan for the rest of the day is just relax and get healthy. 

// Stakkars liten, ligger med feber og nesen renner og det eneste som hjelper er kosen fra mamma og pappa. Først meg så henne, håper bare Håvard unngår det, kjempe kjedelig men samtidig er det godt og få det overstått før 17 mai. Ellers i dag har vi bare slappet av i sengen å sett på Vampire Diaries på pcen, nå er planen og bli frisk og  bruke resten av dagen på å slappe av.

7 months

 • Publisert 05.05.2015 kl.20:18. Ligger i kategorien: Blogg

7 months have passed and my princess getting bigger and bigger. She is absolutely perfect and I am indescribably lucky to be mom to a wonderful girl. She means everything to me and I could not be her besides. Being a mom is the best thing that has happened to me. I see a difference from week to week, both the appearance and the things that she does, laughter, coziness, tears - everything has a meaning. She is a cuddly girl and that I get to have the snuggle time before she is going to bed at night is indescribable. I look forward to endless months with her,  all that we are going to experiencing together, this is just the beginning.

// 7 måneder har gått og prinsessen min blir bare større og større. Hun er helt perfekt og jeg er ubeskrivelig heldig som får være mamma til en fantastisk jente. Hun betyr alt for meg og jeg kunne ikke vært henne foruten. Det og bli mamma er det beste som har skjedd meg. Jeg ser forskjell fra uke til uke, både utseende og ting som hun gjør, latteren, kosen, tårene - alt har en betydning. Hun er en kosejente så det og få ha den kosetiden før hun skal legge seg om kvelden er ubeskrivelig. Jeg ser frem til uendelig med måneder sammen med henne, bli bedre kjent og alt vi kommer til og oppleve sammen, dette er bare begynnelsen.

What a beautiful weekend

 • Publisert 04.05.2015 kl.17:26. Ligger i kategorien: Blogg

On Friday we traveled to Haugesund and checked into Radisson Blue - where we should spend the weekend. Saturday was my cousin's confirmation. It was lovely to escape the long drive on the same day. The confirmation was beautiful, lots of good food, fine speeches, singing and music and great people. Adriana was awake much but she also slept alot so that was good.. She has some difficulty about sleeping when there are so many around her but it went really well. - Here are some photos from the day

// På fredag reiste vi til Haugesund og sjekket inn på Radisson Blue - der skulle vi tilbringe helgen. Lørdagen var konfirmasjonen til kusinen min  det var deilig å slippe den lange kjøreturen samme dag. Konfirmasjonen var kjempe fin, masse god mat, fine taler, sang og musikk og flotte mennesker. Adriana var mye våken men hun sov også en del så det var godt. Hun har litt vanskeligheter om og få sove når det så mange rundt henne men det gikk kjempefint. - Her er noen bilder fra dagen.

Celebrating my little brother

 • Publisert 01.05.2015 kl.21:09. Ligger i kategorien: Blogg

Life in Bergen consists of rain and umbrellas, so when I was in 18th birthday, the umbrella has to come with me. My little brother has been empowering an it had to be celebrated with delicious cakes with candles which of course had to be blown out of the birthday boy, buns, pastry and family - cozy. Imagine that 18 years have passed so quickly, would think it was yesterday we was playing football in the garden, hahaa. But that's life, my little brother has taken the big step from childhood to adulthood. 

// Livet i Bergen består av regnvær og paraplyer, så når jeg skulle i 18 årsdag så måtte paraplyen være med. Lillebroren min har blitt myndig og det måtte feires med gode kaker med lys som selvfølgelig måtte blåses ut av bursdagsgutten, boller, kringle og familien - kjempekjekt. Tenk at 18 år har gått så fort, skulle tro det var i går vi drev å spilte fotball i hagen, hahaa. Men sånn er livet, lillebroren min har tatt det store steget fra barn til voksen. 

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits