Anna

Myklebust

Hus - planer

  • Publisert 27.05.2017 kl.11:13. Ligger i kategorien: Blogg

God helg <3 Nå har jeg gått så lenge med tannverk at det var på tide å få den ut, jeg har så sinnsykt tannlegeskrekk at jeg har virkelig gruet meg til denne dagen. Overraskende nok så gikk det kjempefint, ikke vondt i det hele tatt - så til alle der ute som gruer seg til å trekke, ikke nødvendig å bruke energi på det, går kjempefint og man kjenner ingenting. Det er deilig å endelig ha klart å gjennomføre det. Nå gleder jeg meg til fredagskveld med min kjære, har lagt meg tidlig hele uken fordi jeg har hatt så vondt så nå blir det filmkveld også får jeg prøve å spise litt pizza - men er litt spent på hvordan det går.

Ellers er det å planlegge litt hvordan det skal se ut i det nye huset, vi har mange ønsker å gleder oss kjempemye til vi skal flytte inn. I midten av sommer skal vi ønske det nye livet velkommen - det blir rart men samtidig helt fantastisk.

Jeg griner av glede!

  • Publisert 24.05.2017 kl.20:51. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet, endelig har jeg en stor grunn til å smile. Livet har snudd og vi er virkelig klar for en ny start. Vi har hatt det kjempetøft, vi har opplevd noe som jeg håper at andre aldri får oppleve. Men i dag kom den dagen vi har ventet lenge på, å få en god nyhet - i dag ble vi huseiere - tenk det! Endelig har vi et sted vi kan kalle et hjem, det er helt ubeskrivelig! Følelsene tar over og jeg er helt overveldet av glede. Endelig kan ungene slå seg til ro og vite hvor hjemmet deres er. Vi har vært så mye frem og tilbake og kan ikke glede oss nok til å flytte inn i det nye. Jeg gleder meg til å komme tilbake til rutinene våre, treningen, få skikkelig orden og kan begynne å leve igjen. Jeg gleder meg til å ta dere med inn i huset vårt og vise dere hvor fint det er og hvor fint det kommer til å bli - vi har så mange planer fremover, både inni og utenfor huset at dette blir bare gøy. Dette er vårt hus og nå kan vi gjøre akkurat som vi vil og ha den stilen som representerer oss.
 ♥♥♥♥


Et nytt kapittel i livet og vi ønsker det hjertelig velkommen, vi gleder oss til tiden vi har i møte. Vi flytter inn i sommer så da håper vi på mye sol, ferien blir hjemme i år og da er det godt å ha noe å gjøre på, men hva er vell gøyere enn å flytte? Hehee. Det å flytte generelt er sikkert noe skikkelig drit men nå har vi levd så lenge i pose og sekk at det blir deilig og endelig ha et sted å ha tingene våre og ikke minst vite hvor det er. Nå smiler livet og jeg har aldri vært så klar for å starte på nytt som nå. 

Pause fra bloggen!

  • Publisert 03.05.2017 kl.11:30. Ligger i kategorien: Blogg

Hei! Dere som kjenner meg vet nok hva som har skjedd og til dere andre så har jeg mistet en av mine nærmeste, han døde brått fra oss. Jeg ønsker derfor å ta en liten pause fra bloggen og fokusere på meg selv og familien min. Takker for forståelsen så snakkes vi så snart jeg er klar for det <3

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits