Anna

Myklebust

ENDELIG FRI!

  • Publisert 22.06.2013 kl.21:10. Ligger i kategorien: Blogg

Det å kunne sove så lenge jeg ønsket i dag, var døds deilig. Jeg var jo oppe til halv 4 i natt, klarer ikke å sovne før håvard er kommet seg trygt hjem.
Han hadde vært ute med jobben og jeg var hjemme hos mamma. Jeg hadde ikke hørt noe fra han, tenkte ikke helt over det heller helt til jeg fikk en melding av en kompis av han at han hadde mistet telefonen. Han altså, han e flink der, hehee. Uheldigvis så lå alle kortene oppi mappen med telefonen, så det var maks uflaks. 

Ellers har jeg vært en tur ute jeg meldte meg frivillig til å sjekke det nye systemet til Brun og Blid. Jeg fikk et gavekort av de på 250, som takk for hjelpen.
Systemet funket dårlig, men var gøyt å prøve likevel, hehe.

Nå skal meg og Håvard ha filmkveld med Rami og Victoria, koselig.

Da var endelig 14 år med skole unnagjort!

  • Publisert 21.06.2013 kl.23:51. Ligger i kategorien: Blogg

Heeii dere <3

Det har vært utrolig lite blogging i det siste. Grunnen til det er at jeg kom opp i matte, mitt svakeste fag og det ble bare alt for mye tall og bokstaver for meg.
Jeg satt hele helgen og bare jobbet og jobbet, lærte faktisk mer matte denne helgen enn jeg har gjort hele skoleåret. Eksamen var på tirsdag og jeg følte at det var mye jeg kunne øvd mer på.
Men sånn er det alltid, nervene tar på og man begynner og tenke på alt man ikke kan. Men eksamen gikk den rette veien og karakteren ble den jeg håpte på.

Senere på kvelden hadde jeg kjøretime og veiledningstime. Onsdagen hadde jeg landeveikjøring, det var kjempe kjekt. Vi var to i bilen + kjørelæreren og torsdagen var jeg på kartkjøring, da satt jeg med ned på kvelden på onsdagen og skrev ned rutene vi hadde fått. Men uff, det var sykt vanskelig, jeg har jo aldri sittet meg ned og tenkt på hvilke veier man skal følge, vei nr og slike ting, hehee.. Jeg bruker alltid gps jeg, der folk snakker, hahaaa. Så det gikk ikke like bra, men men.. det var gøy å prøve det også. Så det har vært en del kjøring og tidlige morninger. Gleder meg til at jeg endelig kan sove lenge, hehe.

Men nå har jeg vært på trening og trent bein. Jeg følger også 30 day squat challenge. Det er utrolig tungt, du våkner med ondt i rumpen og kjenner det skikkelig i kroppen, hehe.. men virkelig verdt det. Jeg merker forskjell allerede og det har bare gått 7 dager. Så dette er noe jeg virkelig anbefaler dere! 

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits