Anna

Myklebust

Snart oppkjøring!

  • Publisert 28.06.2013 kl.12:23. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, nå nærmer det seg skikkelig. Tankene surrer rundt i hodet og ja, er skikkelig nervøs.
Jeg får jo ikke sove om nettene en gang, eneste jeg drømmer om er oppkjøring, hvilken rute jeg kan få, om det blir lang kø, liten kø og hvordan sensoren kan være.
Uff, masse tenking, hehee!

Det er masse øvelsekjøring hjemme nå frem til selve dagen.

Jeg tok meg en kveldstur på dronning med Håvard og Rami og fikk luftet tankene, akkurat det jeg trengte.ENDELIG FRI!

  • Publisert 22.06.2013 kl.21:10. Ligger i kategorien: Blogg

Det å kunne sove så lenge jeg ønsket i dag, var døds deilig. Jeg var jo oppe til halv 4 i natt, klarer ikke å sovne før håvard er kommet seg trygt hjem.
Han hadde vært ute med jobben og jeg var hjemme hos mamma. Jeg hadde ikke hørt noe fra han, tenkte ikke helt over det heller helt til jeg fikk en melding av en kompis av han at han hadde mistet telefonen. Han altså, han e flink der, hehee. Uheldigvis så lå alle kortene oppi mappen med telefonen, så det var maks uflaks. 

Ellers har jeg vært en tur ute jeg meldte meg frivillig til å sjekke det nye systemet til Brun og Blid. Jeg fikk et gavekort av de på 250, som takk for hjelpen.
Systemet funket dårlig, men var gøyt å prøve likevel, hehe.

Nå skal meg og Håvard ha filmkveld med Rami og Victoria, koselig.

Da var endelig 14 år med skole unnagjort!

  • Publisert 21.06.2013 kl.23:51. Ligger i kategorien: Blogg

Heeii dere <3

Det har vært utrolig lite blogging i det siste. Grunnen til det er at jeg kom opp i matte, mitt svakeste fag og det ble bare alt for mye tall og bokstaver for meg.
Jeg satt hele helgen og bare jobbet og jobbet, lærte faktisk mer matte denne helgen enn jeg har gjort hele skoleåret. Eksamen var på tirsdag og jeg følte at det var mye jeg kunne øvd mer på.
Men sånn er det alltid, nervene tar på og man begynner og tenke på alt man ikke kan. Men eksamen gikk den rette veien og karakteren ble den jeg håpte på.

Senere på kvelden hadde jeg kjøretime og veiledningstime. Onsdagen hadde jeg landeveikjøring, det var kjempe kjekt. Vi var to i bilen + kjørelæreren og torsdagen var jeg på kartkjøring, da satt jeg med ned på kvelden på onsdagen og skrev ned rutene vi hadde fått. Men uff, det var sykt vanskelig, jeg har jo aldri sittet meg ned og tenkt på hvilke veier man skal følge, vei nr og slike ting, hehee.. Jeg bruker alltid gps jeg, der folk snakker, hahaaa. Så det gikk ikke like bra, men men.. det var gøy å prøve det også. Så det har vært en del kjøring og tidlige morninger. Gleder meg til at jeg endelig kan sove lenge, hehe.

Men nå har jeg vært på trening og trent bein. Jeg følger også 30 day squat challenge. Det er utrolig tungt, du våkner med ondt i rumpen og kjenner det skikkelig i kroppen, hehe.. men virkelig verdt det. Jeg merker forskjell allerede og det har bare gått 7 dager. Så dette er noe jeg virkelig anbefaler dere! 

Trenetrenee!

  • Publisert 13.06.2013 kl.14:58. Ligger i kategorien: Blogg

I natt sov jeg hos pappa. Vi satt og så filmer til langt på natt. Koooselig! :-D 
Når jeg våknet gikk jeg å trente. I dag har jeg trent på en helt annerledes måte enn det jeg er vant til. Det er morsomt og prøve noe nytt. 
Pappa bruker den hver dag så jeg hadde jo lyst og prøve jeg også. HeheeNå skal jeg ta en tur til mormor og morfar på middagsbesøk med min kjære også skal jeg ut og kjøre litt med morfar etterpå.
Gleder meg! 


 

Veien til fitness!

  • Publisert 08.06.2013 kl.21:03. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har valgt å bruke bloggen for skikkelig nå og fortelle dere om veien til fitness. 3 måneder igjen nå og jeg kjenner at nervene kommer. Vi har ikke debutantklasse i år så jeg skal stille mot dem som har stilt flere ganger og har holdt på med dette i flere år, hvor sykt er ikke det da? Jeg har ingen mål om å vinne, bare det å få være med å stå på den scenen betyr mye for meg.

Alt handler om personlig utvikling, motivasjon og virkelig ha troen på seg selv. Om jeg tenker på hvordan jeg så ut før og hvordan jeg ser ut nå, er det stor forskjell.
Jeg har alltid vært  tynn men nå blir det mer trent tynn noe som jeg personlig syntes er finere.  Hun som inspirerte meg til å begynne er en god venninne av meg, Greta Eide.
Hun ser helt fantastisk ut og har vært den som har motivert meg til å drive med dette og faktisk melde meg på. Jeg er utrolig glad for det nå og for all hjelpen jeg har fått.

Nå har jeg en fantastisk coatch, Ida Markussen som er her og veileder meg, støtter meg og motiverer meg. Hun er en fantastisk dame og ikke minst ser utrolig flott ut. Hun er virkelig et forbilde for meg.  Det betyr mye og få all den hjelpen fra henne og de gode ordene. Jeg snakker med henne daglig og spør henne om forskjellige ting.
Jeg er også glad for det teamet jeg har i ryggen, Team Bodytech, er så glad for at jeg skal stille for de. En helt nydelig gjeng som er der og støtter hverandre når det trengs.
Møtt mange nye folk med samme interresse som meg og det er kjempe kjekt. Vi har de samme målene og vi vet hva hverandre går igjennom noe som gjør det enklere og drive med dette.
Det er ikke bare bare og være på diett. Men når resultatene kommer frem så er det ikke mer som motiverer meg enn å fortsette.

7 måneder siden5 måneder
I morgen skal vi posere sammen med guttene, det kan jo bli spennende. Jeg er ikke helt fornøyd med formen enda, men den kommer seg.
Skal bli kjekt å få hilse på de også.

Fjær i pølsen!?

  • Publisert 08.06.2013 kl.17:43. Ligger i kategorien: Blogg

Æsj, gu så ekkelt. Lillebroren min viste meg en artikkel fra tv 2 om en som het Mustafa som hadde kjøpt en pakke med kalkun pølser fra rema også hadde han funnet en fjær inni pølsen. Hvor ekkelt er ikke det da? Kjenner jeg blir kvalm av tanken, jeg som er så glad i de pølsene, uff.. 
http://mobil.tv2.no/nyheter/innenriks/mustafa-fant-fjaer-i-kyllingpoelsa-fra-rema-1000-4059749.html 

Mer klar nå enn aldri før!

  • Publisert 07.06.2013 kl.02:52. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, er virkelig klar for det. Siste innspurt nå også aldri mer skole, ikke på en stund ihvertfall. Hehe, skal aldri si aldri, men akkurat nå har jeg ingenting jeg vil studere.
Jeg har jo søkt lærlingplass i statoil, det kom egentlig mer som en spontan ting, vet ikke helt om jeg ønsker det. Men det får jeg tenke på til den dagen kommer, jeg får ihvertfall svar i sommer.

Sommerferien min har jeg egentlig tenkt å bruke all min tid på musikk, trening, venner og jobb. Dette er den første sommerferien på lenge jeg faktisk ikke skal reise noen sted.
Jeg skal heller spare opp til en reise som jeg kan bruke i en senere anledning. Det blir nok litt småturer, må en tur til Sarpsborg og skreddersy en bikini også en tur til Sverige for å kjøpe litt treningsklær.
Så det er ihvertfall noe å glede seg til, hehee. Jeg skal ha en edru sommer da, det kan bli spennende og utfordrende. Men jeg er glad i utfordringer så det skal nok jeg klare helt fint.
 Jeg vet ihvertfall en ting og det er at jeg skal spille mye fotball, savner det !! Det er noe jeg elsker å gjøre så det skal jeg ihvertfall bruke tiden min på.  

3 måneder igjen!

  • Publisert 07.06.2013 kl.02:43. Ligger i kategorien: Blogg

Uff, så skummelt! Nå er det bare 3 måneder igjen til jeg skal stå på en scene i bare bikini og formen skal være perfekt.
Kjenner at jeg blir nervøs av tanken. Men kjenner på kroppen at dietten funker, kan se resultater og kan da jeg slappe litt av. Hovedfokuset på kroppen nå går veldig på lår og rumpe nå.
Det  vurderes veldig sterkt i konkurransen så det er bare og kjøre på. Jeg har trent hver dag de siste to ukene, tre økter. Det er skikkelig mye og jeg merker at jeg ersliten. Jeg har hatt så ekstremt med energi så jeg måtte ha noe å gjøre på og da ble det trening da.

Siste økten jeg hadde var armer, da hadde jeg først jogget opp på skolen(var litt sen) hentet eksamensoppgaven min og gått hjem igjen. Jeg lå å solte meg litt, lagde meg en smoothie og en liten skål med havregrynsgrøt. Etter en liten time jogget jeg ned på vestkanten og planen var da og trene armer. Men så merker jeg noe jeg ikke har merket før og det var at hele høyre beinet mitt begynner og riste, det var ikke litt risting heller. Jeg ble helt ukonsentrert og økten ble mye dårligere enn forventet. Ingenting farlig, bare en liten varsel på at det å slappe av er viktig. Etter økten gikk jeg hjem igjen. Senere på kvelden dro jeg håvard med meg på en tur, klarer ikke å sitte stille jeg. Hehee, men var koselig det. 


Trening, skole, jobb, diett? ja, det tar virkelig på. Blir mye tenking  på diett og litt for mye trening og litt for lite fokus på de to andre tingene.
uff, uff, jeg er virkelig klar for sommerferie! <3
 

Go hard or go home!

  • Publisert 01.06.2013 kl.19:43. Ligger i kategorien: Blogg

I dag våknet jeg klokken 9 og begynte å jobbe litt. Skaffet litt kunder og nye distrubutører.
Klokken 10 gikk jeg og trente. Første økten min ble bein, rumpe og biceps. Også spiste jeg litt også gikk jeg og trente rygg. Helt dau i hele kroppen.
Jeg har kjedet meg sånn i dag og siden det var triceps og bryst i går så trente jeg det andre i dag. Hehee, Jeg får jo ikke lov og trene kardio nå, bare byggebyggebygge!
Pleier og fordele muskelgruppene ut i uken, men i dag var jeg i skikkelig treningsmodus, så trente litt ekstra! Jeg har trent 6 ganger denne uken, 2 økter, så fornøyd med uken.
Biceps - 25 kg Ryggen kommer seg! :)

Jeg skal på poseringstrening i morgen, gleder meg til å møte alle nye og se de gamle igjen, blir kjekt! :-)


 

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits