Anna

Myklebust

Min lille danseløve!

 • Publisert 30.06.2014 kl.23:06. Ligger i kategorien: Blogg

Helt herlig! Hver gang jeg synger til hun eller har på høy musikk så danser hun inni magen, spreller og er helt med.

Meg og Håvard satte på en film som inneholdte mye musikk og hun lå inni magen og sprelte, man kunne faktisk se at magen bevegde seg, måtte bare le. Så gøøy! Hun gir oss et stort smil og tanken på at hun snart er her med oss er helt fantastisk !

Smile and be happy!

 • Publisert 30.06.2014 kl.11:47. Ligger i kategorien: Blogg

I dag startet dagen med havregryn, melk og kanel, tilbake til det gamle. Smakte helt greit men det gjør underverk og da hiver jeg det i meg.

Nå er det klart for ukens første beintrening! Kjør hardt, kjør stil, kjører bein og rumpe med et stooort smil!

Ha en fin mandag :D

Mine 4 mål for denne uken!

 • Publisert 30.06.2014 kl.11:16. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine flotte leserer!

Er dere klar for en ny uke, nye utfordringer? Det er jeg!

Jeg har laget en plan for ting jeg ønsker å kunne klare denne uken. Første mål er å kunne klare å gå 3 morgenkardioer. Det har blitt litt tyngre med månedene men velger å begynne forsiktig også heller trappe opp.

Jeg har også en plan om å klare å kunne spise litt mer enn det jeg har gjort frem til nå. Jeg spiser lite men ofte, det er det eneste som fungerer for meg.

Jeg begynner med 30 days challenge i dag, så da får vi rumpen til å vokse litt før jeg skal reise.

Og det siste målet er ingen kjøp av snop i ukedagene. Vi var vært ganske flinke med å ikke spise men jeg har vært flink å kjøpe og så blir det bare liggende i skapet, heh!

Trening unnagjort!

 • Publisert 29.06.2014 kl.18:02. Ligger i kategorien: Blogg

Det er så deilig å få treningen unnagjort. Skuldre ble økten i dag og det er så gøy med fremgang. Selv om magen vokser er det gøy å fokusere litt på andre kroppsdeler.

Nå er vi i familiebesøk og tenker oss en tur på kino i kveld. En bedre søndag enn dette blir det ikke! Koselig :)

Nyt dagen og kos dere masse!

Lo til tårene trilte!!

 • Publisert 29.06.2014 kl.11:51. Ligger i kategorien: Blogg

Det ble en sein kveld i går. Vi var begge kjempe sliten og orket ikke å lage noe stort til middag så vi bestemte oss for å gå ut å spise. Det ble kinamat, ris, grønnsaker, biff og saus. Når vi var ferdig å spise så bestemte vi oss for å gå på kino, vi tok en 23 film.

Vi så 22 jump street, herlighet så braa! Vi lo til tårene trilte, i magen var det allerede mye bevegelser så hun lå å sprelte mens vi lo til pusten nesten forsvant. Jeg er så glad i komedier at jeg kunne sett det hele natten, en film jeg virkelig anbefaler ALLE å se.

Nå er planen å komme seg opp av sengen, spise frokost og ta meg en tur på Sats før jeg skal i familiebesøk.

Ha en fin søndag :)!

Trøtt og sliten!

 • Publisert 28.06.2014 kl.16:48. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere ! Kjempe deilig å endelig være ferdig på jobb. Jeg har vært så sliten i dag og det merkes på hele kroppen.

Nå er planen å få hvilt litt også skal vi ta oss en tur ut til et vennepar av oss, koselig :)

Ha en fin lørdag!

Hva er en god familiebil?

 • Publisert 27.06.2014 kl.23:06. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg er på utkikk etter en familiebil men trenger noen gode råd om hvilke type. Jeg ser etter en bil med automat og stort bagasjerom.

Har dere noen å anbefale ? :)

Da er babyen min kommet i hus!

 • Publisert 27.06.2014 kl.22:36. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg fikk den av kjæresten min. Han skjemmer meg bort, hehe! Kan ikke akkurat klage då! Den er så sykt fin, ble helt forelsket på nytt. Ser frem til å få brukt den mye og tiden vi har i vente.

Det har vært en sykt lang dag. Først var jeg på jobb til 4, mange søte og herlige kunder, tur til byn for å kjøpe vesken, grillings hos mamma med brødrene mine også hjem. Nå sitter vi å ser Fast & Furious og spiser nammenam, Håvard har spise dag så han koser seg med snop og jeg spiser jordbær og moreller, en perfekt fredag.

Jeg ønsker dere alle en kjempe fin fredagskveld :)!

Rise and shine !

 • Publisert 27.06.2014 kl.08:04. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen solstråler!

Det å våkne tidlig er virkelig ikke verdt det i dag, har ingen krefter og øynene bare renner. Jeg er helt utslitt og har bare lyst å sove videre. Men det går jo selvfølgelig ikke så opp kommer jeg meg, inn i dusjen og får ordnet meg til jeg skal på jobb.

Senere i dag skal jeg en tur til byn og kjøpe en ting jeg har hatt lyst på en stund! Gleder meg til å vise dere, kos dere i dag og nyt siste dagen før helgen så blogges vi senere :)!

Trening i graviditeten !

 • Publisert 26.06.2014 kl.13:22. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har fått en del spørsmål om jeg fortsatt trener like mye som jeg gjorde før jeg ble gravid. Og ja, det gjør jeg men ikke like flink i å trene i treningsstudio som før, nå trener jeg masse i treningsrommet hjemmet.
Det å kjøre bil er ikke noe jeg liker å gjøre mye av nå, så om ikke Håvard ikke blir med meg på trening så blir det trening hjemme.

Jeg er like motivert nå som før til å kunne stille en gang etter fødsel men hovedgrunnen for at jeg trener så mye, er fordi jeg blir mye mer uthvilt, mer krefter på jobb og klarer å gjøre mer hjemme. Det er ting som er viktig for meg å klare.

Nå er planen å trene skuldre før jeg skal på jobb :) ha en fin dag!

Slenger med et bilde av hvordan formen ser ut nå :) 23 uker og 1 dag.

Opp å hopp!

 • Publisert 26.06.2014 kl.06:46. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen syvsovere! :)

Klokken er halv 7 og jeg er lys våken. Håvard skulle på reisejobb og han måtte kjøre tidlig og når han gidde meg et hadekyss så våknet jeg. Nå sitter jeg å ser på Disney Channel og håper på å få sove litt til. Kjenner på kroppen at den er sliten og trenger mer hvile.

Det ble seint i går, vi leste på gravidappen min at det var viktig og snakke med magen mens man klapper forsiktig på og siden hun er mest aktiv på kvelden så ble det at vi prøvde det ut i går kveld. Det mest fantastiske var at det hjalp. Jeg kjente at det ble mer bevegelser i magen når Håvard snakket med henne, en helt herlig følelse. Vi gleder oss sånn til prinsessen vår kommer.

Jeg har seinvakt så planen nå er å få sove litt, trene også komme meg på jobb. Vi får blogges senere :) ha en fin torsdag!

Dårlig av karbonadedeigen!

 • Publisert 25.06.2014 kl.22:18. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere :)

Til lunsj i dag lagde jeg taco, brukte karbonadedeig fra meny og forskjellige grønnsaker med skjell. Det smakte kjempe godt og tenkte ikke mer på det. Men så kom jeg meg på jobb og plutselig så ble jeg skikkelig dårlig, kvalm og svimmel, uff! Det var ikke noe kjekt. Så heldig som jeg er så har jeg en fantastisk sjef. Hun gikk å kjøpte druer og en pose med salteskruer til meg.

Jeg fikk i meg noen skruer og druer og drakk vann og jeg merket at formen ble bedre. Rart det der, men jeg ringte Håvard med en gang og bedde han om å hive resten av kjøttdeigen. Vi hadde kjøpt en 700 g så masse mat som ble hevet men når jeg ble så dårlig så lar jeg ikke han spise det, så da får vi finne på noe annet til middag.

Jeg er snart ferdig på jobb og det eneste jeg klarer å tenke på er jordbær i vaniljesaus, så det blir det første jeg legger i handlekurven.

Håper dere har hatt en fin dag! :)

Resultatet !

 • Publisert 25.06.2014 kl.13:10. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen !! Det ble så seint i går, var ikke ferdig med håret før klokken ble 1, så var super trøtt når jeg kom meg hjem.

Her er resultatet!

Lyse striper?

 • Publisert 24.06.2014 kl.21:39. Ligger i kategorien: Blogg

Hei og hoppsann! Nåå ble det alt for seint med god morgen innlegget mitt! Så velger å ikke dele det likevel, trodde jeg hadde fått postet det men neida. Så trøtt kan man være.

I dag har det vært ganske stille på jobb, rydding og litt endring på stativene ble gjort. Men ellers i dag har jeg tenkt på å stripe håret mitt, har ganske mye ettervekst og siden det er sommer så blir det lyse striper. Jeg skal ned til svigermor å fikse det straks, wohoo!

Jeg fant noen bilder som inspirerte fargen så kanskje det blir noe sånt. Alle hår er ulik og jeg er ganske mørk i huden så alt kler meg ikke like godt men vi får se, skal dele bilde med dere etterpå! :)

10 ting dere ikke visste om meg!

 • Publisert 23.06.2014 kl.23:36. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har lyst å dele 10 morsomme ting om meg selv.

1. Jeg sovner ALLTID med tven på

2. Jeg begynner alltid å le når Håvard blir sur

3. Om ikke Håvard kommer hjem på kvelden så sover jeg med ALLE lysene på

4. Jeg syntes det er kjempe gøy å lese vitser med Håvard før vi skal legge oss

5. Jeg er veldig glad i rosa

6. Jeg sovner alltid med vinduet åpent og klager på at det er kaldt i rommet

7. Jeg begynner alltid å le når jeg vet at jeg har feil i noe

8. Syntes Disney Channel er kjempe gøy!

9. Jeg er veldig glad i å leke/ spille spill

10. Når jeg må på do hjemme, har jeg alltid døren åpen.

Rolig dag :)!

 • Publisert 23.06.2014 kl.23:04. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg sov lenge i dag, sykt deilig. Det var noe jeg trengte, har ikke sovet nok i helgen. Når jeg våknet ble det en liten treningsøkt også lagde jeg frokost. Jeg begynte før på jobb i dag enn jeg har pleid så frokosten ble pakket med i vesken.

Det var en rolig dag på jobb i dag, nesten ingen kunder så timene ble brukt på å fylle på varer å pakke opp det nye.

Nå er det taco til middag/kvelds til kjærlighetsredet også blir det leggetid, skal åpne butikken i morgen så trenger den søvnen jeg kan få! Håper dere har hatt en fin dag :))

Ny jobbuke!

 • Publisert 23.06.2014 kl.13:17. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg skal på jobb klokken 3 og der blir jeg til 9 i kveld. Håvard er på jobb langt vekke så er like greit å bruke dagen på jobb, hehe. Jeg ser frem til en ny jobb uke, er bare 3 uker igjen også reiser vi avgårde til Rhodos. Jeg kunne ikke gledet meg mer!

Jeg skal ha en treningsøkt før jeg drar avgårde på jobb så vi får blogges i kveld :)

Ha en din dag og nyt mandagen :)!

Maks uflaks !

 • Publisert 23.06.2014 kl.12:20. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen søte dere! Det ble en kjempe lang dag i går. Guttene vant kampen 2-1, var en spennende å gøy kamp. Men uheldigvis skjedde det noe med bilen, den gikk tom for strøm og vi fikk ikke start på den. Heldigvis hadde treneren hans startkabler i bilen noe som reddet kvelden vår.

Vi var begge sulten så vi bestemte oss for å dra på Esso å kjøpe en burger. Jeg har ikke spist det på flere år så var gøy å prøve. Det endte dessverre med at jeg fikk vondt i magen og Håvard måtte spise den, hehe!

Vi var hjemme igjen i halv 12 tiden og da var det rett i seng, sovnet med en gang.

En flott søndag!

 • Publisert 22.06.2014 kl.19:41. Ligger i kategorien: Blogg

God søndag! Jeg la meg i 5 tiden i morres og våknet av at mamma ringte meg i 11 tiden. Så rimelig trøtt kan man si, etter jeg hadde lagt på så jeg at jeg hadde fått en melding fra tante om vi hadde lyst å være med på en søndagstur. Kroppen min var egentlig ganske sliten men viljestyrken min hadde kjempe lyst så tur ble det.

Vi lagde oss en rask frokost, på med treningsklærne og hoppet i bilen. Fin start på dagen! Turen var opp til fløyen og ned til Sandviken, har aldri gått der før men var en kjempe fin tur. Mormor og tante hadde laget niste så vi hadde en pause å spiste litt.

Vi avsluttet med en god middag hos mormor og morfar, de hadde laget kjøttsuppe. Den smakte helt fantastisk, er så glad i den. Til dessert fikk jeg jordbær med vaniljesaus.

Nå er det avgårde å se på min kjære spille kamp, siste kampen før sommeren. Vi blogges senere :)

Ha en fin søndag videre!

Sweet dreams!

 • Publisert 22.06.2014 kl.03:49. Ligger i kategorien: Blogg

Da er det leggetid, er lenge siden jeg har vært våken så lenge men kjekt det. Jeg får ihvertfall utnyttet dagen, hehe.

Nå ser jeg på Criminal Minds til jeg sovner, må ha tven på ellers blir jeg helt tullete i hodet. Ønsker dere en fin natt så blogges vi i morgen :)!

Lagt bikinifitness på hyllen!

 • Publisert 21.06.2014 kl.22:30. Ligger i kategorien: BloggJeg har fått en del spørsmål om jeg har lagt tanken på å stille i bikinifitness på hyllen og da er svaret, nei, selvfølgelig ikke. Men akkurat nå er det prinsessen min som er min største prioritering. Jeg har kjempe lyst å stille og treningen er noe jeg virkelig ser frem til å begynne med igjen.
Når det kommer til diett så begynner jeg ikke med det før jeg ferdig med ammingen, selv om det kan ta opp til 1 år. Jeg gleder meg masse til å begynne igjen og tanken på at Håvard og Adriana kommer til å sitte i salen og heie på meg er en stor motivasjon i seg selv.  Men nå ønsker jeg bare å nyte tiden sammen med henne også får det andre komme senere. 

 

 

Noen drikker og andre trener!

 • Publisert 21.06.2014 kl.20:49. Ligger i kategorien: Blogg

Hvem av de er du? Jeg har hatt en kjempe god økt i dag, skuldre og bein. Jeg må ha noe å gjøre på mens kjæresten er på jobb, hehe. Jeg blir så lei av å se på tv hele kvelden så da er det greit å ha andre ting å gjøre.

Nå har jeg laget meg en godt glass med iskaldt vann, sitron og isbiter, mmm! Ingenting som smaker bedre enn det etter trening! Sykt lyst på taco så er i tenkeboksen om jeg gidder å dra på butikken å kjøpe kjøttdeig, har alt annet men mangler det.

Håvard har jo bilen noe som betyr at jeg må ta en gå tur, vi får se hva jeg finner på. Kos dere i kveld! :D

Et deilig måltid!

 • Publisert 21.06.2014 kl.17:54. Ligger i kategorien: Blogg

Vi bestemte oss for å gå ut å spise så det ble kinamat. Alltid koselig å spise ute når det er så fint vær.

Håvard stakk av med bilen og gikk på jobb og skal jobbe noen timer i kveld så Planen min for i kveld er å bare slappe av med en god film. Deilig med sånne kvelder også.

Breakfast in bed!

 • Publisert 21.06.2014 kl.11:52. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen ! :) klar for en fin dag? Det er jeg!! Dagen startet med frokost på sengen av bestegutten. Han hadde varmet rundstykker og laget te, deilig.

Jeg er heldig som får våkne til noe så fantastisk. Planen i dag er å få trent skuldre, ta en tur på kino og kanskje en tur ut å spise. Håvard skal på jobb senere så vi har lyst å finne på noe før.

Ha en fantastisk lørdag ! :)

Paaaartyy!

 • Publisert 20.06.2014 kl.19:21. Ligger i kategorien: Blogg

Da er jobben unnagjort og er klar for en skikkelig fest med masse god mat og gode venner. En venninne av meg blir 21 så det må feires. Jeg ser frem til en kjempe fin kveld.

Ha en fin fredag flotte dere!

Pakke i posten!!

 • Publisert 20.06.2014 kl.12:25. Ligger i kategorien: Blogg

Pakke, elsker å gå i posten å hente pakker. Men denne gangen hentet svigermoren min det, det sto i gangen når jeg kom hjem fra jobb. Wiii, jeg åpnet og da var bilsete kommet!

Gleder meg så inderlig mye til å få se hun ligge i dette her. Stoffet var kjempe deilig så er utrolig fornøyd med kjøpet.

Avreise om 1 måned!!

 • Publisert 20.06.2014 kl.11:43. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine herlige lesere :)
For en morgen, planen var å aktivere mobilbanken min og betale litt regninger og sette resten av på sparing, men selvfølgelig med min flaks så fungerte ikke kodebrikken banken hadde sendt meg så måtte bestille enda en.

Vi reiser om en måned og jeg gleder meg ubeskrivelig mye. Eneste som går rundt i tankene mine er spare, spare, spare også må jeg fikse passet mitt, det gikk ut i mars i år, såå da e det på tide med nytt.

Det herlige med denne turen er at vi skal være vekke i 14 dager også er det hjem igjen til Norge. Jeg pleier faktisk å grue meg til jeg skal hjem fordi det er så deilig i varme strøk, bade hver dag, sole meg og bare nyte det luksuriøse livet. Men sånn er det ikke denne gangen, tanken på å reise og å få dra hjem igjen er en stor glede. Jeg vet at når jeg kommer hjem igjen fra Rhodos så er det bare 2 måneder igjen til prinsessen vår kommer og det er masse å gjøre i stand.

Dette blir en perfekt sommer med masse tanker og planlegging. Skal dere på tur i sommer? :)

Du gjør meg så glad!

 • Publisert 19.06.2014 kl.20:39. Ligger i kategorien: Blogg


God kveld mine søte :) i dag har vært litt av en dag, vi fikk besøk av region og landssjefen i Carlings. Det var full ryddings og gjøre butikken helt strøken. Vi gikk gode tilbakemeldinger, ingenting som er bedre enn det.

Jeg hadde også så mange fine kunder, noen av de hadde ungen sin med. De var så rolige, lå i vognen og sov og noen satt i vognen å smilte, helt herlig. Jeg blir så glad inni meg når jeg ser de nydelige ungene. Gleder meg bare mer og mer, skjønner at nå er det virkelig ikke lenge til vår lille prinsesse kommer.

En glad onsdag!

 • Publisert 19.06.2014 kl.00:02. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vært en glad dag, gledet meg til å gå på jobb og treffe nye mennesker.
Tiden gikk fort og det er alltid gøy!

Nå er det leggetid, ser frem til en ny dag i morgen. Jeg har tidligvakt så får gjort mye mer i løpet av dagen. Gleder meg til å fortelle dere om dagen :) ha en god natt.

22 weeks pregnant shape!

 • Publisert 18.06.2014 kl.12:14. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, tiden flyr. Jeg har valgt å dele et bilde av hvordan "formen" er nå. Det er viktig for meg å fokusere på at den har forandret seg og at magen vokser. Jeg må se det positive i det og tenke på at jeg kan bygge det opp igjen etter fødsel. Det viktigste for meg nå er at prinsessen min har det bra.

Hun er nå 19 cm langt og veier ca 370 g nå i begynnelsen av uken. Hun vokser til og det er en deilig følelse.

Søte drømmer gjør dagen lettere !

 • Publisert 18.06.2014 kl.11:54. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen! Har dere sovet godt? :) det har ihvertfall jeg. Sov som en prinsesse og drømte om min lille. I dag er jeg 5,5 måned på vei og det går så fort. Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til hun kommer.

I dag er planen å ta meg en tur på trening også på jobb. Rygg og biceps står på planen i dag.

Ha en fin onsdag! :)

Du gjør meg redd!

 • Publisert 17.06.2014 kl.23:02. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vært en lang dag, først klarte jeg å forsove meg, fikk ikke ordnet håret, sminken eller noe. Hev på meg det første jeg fant i skapet og løp it døren, glemte faktisk å låse den også, fyy meg! Men den søvnen er noe jeg har lengtet lenge etter. Jeg har slete sånn med mareritter for tiden, gruet meg til kvelden kommer fordi jeg virkelig ikke ville sovne. Det gjør jeg virkelig redd å ha de marerittene, får virkelig gjennomgå, håper det gir seg. Har hørt at det ikke gjør det men er lov å håpe. I natt så var det ingen drømmer men jeg våknet med noen skrik likevel, hadde en sinnsyk krampe i leggen. Det var helt forferdelig, først blir jeg kvitt det ene så kommer det andre. Uff, hardt liv dette her.

Håvard får gjennomgå, enten det er skriking eller tårer. Vondt er det uansett på hver sin måte å det å våkne til hjelpen hannes er noe som virkelig roer meg ned. Jeg er heldig som har en så god gutt som tar så godt vare på meg. Alle jenter fortjener en slik person i livet sitt.

Dagen på jobb gikk kjempe fort, vi fikk en del varer så det å pakke opp fikk tiden til å gå. Det er alltid gøy når man ser på klokken og vooops så kan du gå hjem, beste følelsen. Meg og Håvard skulle på IKEA etter jobb, se på babyseng og stellebord men det var noe de ikke hadde der. Uff, ble skikkelig skuffet men maten var toppers !

Nå er det taco til kvelds før vi setter på en film før vi skal legge oss. Jeg håper dere alle har hatt en fin dag! :) beklager lite blogging i dag men har vært en del å gjøre.

Hvor kan man kjøpe babysenger?

 • Publisert 17.06.2014 kl.19:56. Ligger i kategorien: Blogg

Da har vi funnet drømmesengen til vår lille diamant. Det eneste som er litt skummelt er at jeg ikke kjenner helt til nettsiden deres. Har dere kjøpt babysenger på nett?

Ny uke, nye muligheter!

 • Publisert 16.06.2014 kl.12:25. Ligger i kategorien: Blogg

Mandag er en dag de fleste hater, inkludert med. Men det siste året har jeg begynt å like denne dagen, grunnen for det er at det er en perfekt dag for å sette seg nye mål å lage en plan for uken.

Bruk dagen godt å gjør den til en dag du liker. Jeg hadde planer om å trene bein i dag men jeg må bruke dagen hos legen og jobb. Skal ta blodprøver på noen vaksiner jeg kanskje må ta med tanke på at jeg skal til syden. Jeg som hater sprøyter gruer meg til dette her men alt for at jeg og den lille skal ha det fint.

Kos dere i dag og ha en fin mandag :)!

Helt nydelige barneklær!

 • Publisert 16.06.2014 kl.11:13. Ligger i kategorien: Blogg

Tina kom hjem fra Afrika med masse babyklær, vi ble begge veldig overrasket. Det var så sinnsykt masse fint. Jeg gleder meg bare mer og mer til jenten vår kommer og til å få se hun i alt dette her. Hun kommer til å bli så nydelig.

For en spennende kamp!!

 • Publisert 15.06.2014 kl.22:55. Ligger i kategorien: Blogg

Da er kampen ferdig og stillingen endte 2-1. Håvard var kjempe flink, banens beste spiller. Nå er vi hos Rami og Victoria og skal være her i kveld, koselig.

De flyttet inn i går så kjempe kjekt å se hvordan de har fått det. Kjempe fin leilighet så blir mange koselige filmkvelder her.

Nå er det pizza til kvelds. Blir ikke bedre kveld enn fotballkamp, pizza og koselige mennesker. 3-0 til Frankrike, skikkelig spennende kamp, er så gøy!

Jeg håper at dere har hatt en fin søndag :)!

Fotballkamp next!

 • Publisert 15.06.2014 kl.16:42. Ligger i kategorien: Blogg

Da har vi vært i familiebesøk. Raspeballer, is og jordbær, deilig. Solen stråler og det var herlig å sitte ute.

Nå skal jeg avgårde å heie på min kjære. Her er det ikke bare fotballkamp på tven, gleder meg til å se han spille. Flinke gutten står i mål.

Ha en fin søndag videre :D

It's sunday !

 • Publisert 15.06.2014 kl.11:26. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen søte ! I dag er min slappe av dag. Den dagen jeg ikke gjør noe, skal bare slappe av med Håvard, ta et fotbad, lage god mat å se en god film.

Vi er blitt invitert på raspeballer til besteforeldrene til Håvard så vi skal dit senere. Deilig å få maten servert av og til.

Ha en fin søndag flotte dere :)!

Kosedag :)

 • Publisert 15.06.2014 kl.01:12. Ligger i kategorien: Blogg

For en fin kveld, masse gøye historier fra Afrika, god mat og herlige mennesker. Det er så koselig når familien er samlet. Kjempe kjekt å ha henne hjemme igjen.

Nå ser jeg frem til å legge meg i en god seng, deilig med fri i morgen. Ha en fin natt :)

Home sweet home!

 • Publisert 14.06.2014 kl.19:16. Ligger i kategorien: Blogg

Nåå har endelig Tina kommet hjem, wiwi! Jeg har gledet meg sånn. Hun kjøpte masse babyklær til oss, gleder meg til å vise dere det. Jeg skal lage et innlegg om det siden det var så mye. Men det var helt nydelig. Jeg gleder meg enda mere nå til å få se prinsessen vår i alt det fine. Nydeligste presangen av den nydeligste jenten. Nå skal vi ha tacokveld med familien og bare kose oss resten av kvelden. Kanskje det blir en tur i jacuzzien også, vi får se ! Heheh..

Dere må ha en fantastisk lørdag videre og kos dere masse !

Progress !

 • Publisert 14.06.2014 kl.17:59. Ligger i kategorien: Blogg

1 måned forskjell ! Er så gøy med fremgang, deilig å se at det ikke er bare magen som vokser men andre muskelgrupper også.

Sommer, sommer, sommer !

 • Publisert 14.06.2014 kl.10:58. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen ! I dag stråler solen gjennom vinduet, grådig varmt. Svetter meg ihjel så ble en rask dusj og rett i bikini. Nå er planen å lage en god frokost å legge meg ut på terrassen og sole meg! Deilig :)

Jeg har egentlig ingen planer for dagen så blir spennende å se hva vi finner på, kos dere masse :)!

Litt av en dag!

 • Publisert 14.06.2014 kl.00:50. Ligger i kategorien: Blogg

For en dag, det har vært en kjempe fin fredag men også mye spenning. Det var deilig og ha litt tid med Håvard, er en stund siden vi har hatt en shopping dag.

Det var også deilig å få høre at prinsessen vår har det godt, det gjorde noe med oss begge og vi klarte og smile og nyte resten av dagen. Vi er begge veldig bekymret og vi gleder oss kjempe mye, det er også mye spenning og tanker.

Nå ser vi en koselig film og bruker resten av kvelden på det. Jeg har fri i morgen så skal bruke kvelden og morgendagen på å slappe av.

God natt alle dere! Så blogges vi i morgen :)

Shopaholic !

 • Publisert 13.06.2014 kl.22:53. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, kan vell egentlig kalle meg det. Men vi har alle våre behov og det å få kjøpe litt ting i ny og ne er noe jeg trenger. I dag ble det en ny jakke, genser, sko, solbriller og en bukse.

Meg og Håvard gikk litt rundt og det er så koselig å shoppe med han, han er min homovenn og verdens beste kjæreste. Han må se alle plaggene og dømme ja eller nei, ganske koselig og hjelpelig. Men sånn er vi to, gjør alt sammen.

Her er innkjøpene mine ! :)

Nåå skal meg og Håvard kose oss med taco og fotballkamp, Spania - Nederland! Ha en fantastisk fredag flotte dere! :)

Prinsessen vår har det kjempefint !

 • Publisert 13.06.2014 kl.17:40. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen sweeties :)!

For et fint vær å våkne til, helt herlig! I dag begynte jeg med å ringe til legen min men var så lang kø at jeg faktisk sovnet. Jeg våknet igjen 10.59 og da kom jeg akkurat ikke gjennom, telefonen stengte de 11.00. Årh, typisk ! Og da åpnet de ikke igjen 13.00 og da kom jeg endelig gjennom, deilig! Hadde store smerter i går kveld så var veldig bekymret. Enten så er det urininveisinfeksjon, noe helt annet eller så er dette vanlig under en graviditet. Klarte såvidt å gå, hadde så vondt i magen.

Med mine tanker klarer jeg ikke å gå å tenke at alt er bra uten å vite. Men det gikk kjempe fint! Dette var helt normalt. Hun sa at det var livmoren som var på vei opp fra bekkenet og det var veldig vondt, det legger også press på blæren lysken så var derfor jeg gikk mye på do.

Jeg nevnte at jeg var så redd for at hun ikke hadde det fint og at det kunne være et tegn på abort men det var det langt ifra. Hun sa at hun kunne ta en test og se om hun hørte fosterlydene men var ikke vanlig og høre de før man er i uke 24, men hun ville gjøre et forsøk.

Og jaa, det var masse liv der inne, hjerterytmen var helt fint! Hun sa at det lå en aktiv og sterk jente der inne. En helt fantastisk følelse. Jeg bekymrer meg alt for mye men vi er så nærme nå og jeg gleder meg alt for mye !!

Smile and be happy! :-)

 • Publisert 12.06.2014 kl.23:26. Ligger i kategorien: Blogg

Har du noen gang tenkt på at dagen blir mye lysere og finere om man klarer å smile litt. Det smitter over på andre mennesker, et smil viser mye glede.
Er du lei deg så prøv åg gjør det om til noe positivt og sett et lite smil på det. Det er veldig vanskelig og smile hele tiden, og det er ingen av oss som klarer det. 
Men det å smile mer enn man er sur og lei går helt fint ann. Uansett om hvor dårlig dagen min er så klarer jeg alltid og ha et smil på jobben. Man møter så mange koselige mennesker og de fleste smiler, ler eller sier noe som virkelig letter på humøret. 

Det beste tipset fra meg til dere er at om du har mye å tenke på, dårlig humør eller er lei deg for noe, så kom deg ut! Gjør noe og treff andre mennesker. Det får tankene på noe annet og du klarer å få lettet hodet ditt med positive tanker. Vær deg selv og gjør det beste ut av det, ingen personer er finere enn når de smiler. Det er så sjarmerende og herlig med mennesker med et stort smil, så gjør det så ofte som du kan!
 

NÅ ER VM I GANG!

 • Publisert 12.06.2014 kl.22:45. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! For en dag, laang, regnfull, trøtt og sliten. Humøret var helt nede og hele meg var utslitt, klokken ble 4 og jeg var ferdig på jobb. Selv om trøttheten var der så gikk jeg på trening, økten ble biceps og mage. Jeg fikk med meg Håvard og da blir alt mye kjekkere. Økten ble hard og kort.
Etter trening så tok vi turen på Elkjøp, jeg har mast lenge om å ha tv på rommet og vi har egentlig ikke trengt det. Men jeg fikk viljen min og tv ble det. Woooho!
Det er alltid greit og ha en tv oppe og nede. Endelig kan jeg legge meg i sengen og se på tv, herligste følelsen. Det ble en smart tv og jeg er superfornøyd.
Per-fekt til fotballkamper og filmer, så nå skal jeg nyte VM. Greit med ny tv til Brasil - Kroatia. Kos dere og ha en kjempe fin kveld videre. 

Nyter et godt måltid!

 • Publisert 11.06.2014 kl.23:33. Ligger i kategorien: Blogg

Det ble deilig kveldsmat når jeg kom hjem fra jobb. Han hadde stekt rundstykker og tatt nugatti på, det har jeg ikke spist på årevis. Mmm! Det er så godt. Jeg klarte bare å spise et men var så verdt det, heheh! Koste meg med det til kjærlighetsredet, kjempe koselig. Ler meg ihjel av alle folkene og hele situasjonen men er et veldig underholdene program.

Nå er det noen episoder av Orange is the new black før jeg skal legge meg. Er helt avhengi men må man så må man! Jeg har tidligvakt i morgen, blir kjekt det! Gleder meg til å møte nye mennesker.

Dere må ha en kjempe fin kveld så blogges vi i morgen :))!

Hva er en god selger?

 • Publisert 11.06.2014 kl.22:33. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, hva er egentlig det? Er det de som selger mest eller er det de som får kundene til å føle seg velkommen og som takker deg for god hjelp?
En god selger kan være mye, men det kan også skade butikken man jobber i. Jeg selv merker forskjell på hver enkelt kunde, noen er lette å selge til og kan godt slå av en prat. Men andre ønsker å bare se litt rundt mens de venter på noen. Jeg har fått masse gode tilbakemeldinger fra kunder i det siste, noe jeg tenkt ganske mye på. Sist i dag var det en kunde som kom bort til meg og sa, tusen takk for at jeg fikk lov og se litt i butikken din. Han kjøpte ingenting men han gikk med et stort smil ut døren. Det er jo de menneskene bransjen tjener penger på. Det hjelper ikke å være "på" og mase i ett sett på alle og en hver.

Jeg merker fort hvem jeg kan selge til og hvem som jeg ikke bør mase på. Alle har hvert sitt behov og det er din jobb som selger å gjøre et godt inntrykk.
For meg er en god selger noen setter stor pris på, man vil kjøpe mer når man får god hjelp. Men det har ikke nødvendigvis noe og si om hvor mye man maser men hvordan man legger frem produktene og hvordan kundene oppfatter oss. Jeg vil heller ha en kunde som kjøper et plagg og som kommer tilbake enn en kunde som kjøpte 3 plagg og er sur og bitter på grunn av all maset.

Alle vil selge masse og få masse skryt av jobben de har gjort. Med med tanke på kundene så blir jeg mer glad av alle de fine tilbakemeldingene. Det føles alltid godt å vite at kundene er fornøyde med kjøpet og at de ønsker å komme tilbake.
Hva er en god selger for deg? :-)
 

Orange is the new black !

 • Publisert 11.06.2014 kl.11:40. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine herlige lesere :)! I dag var det et bråk uten like, veggene ristet og lyn og torden. Jeg hater slikt vær som det er i dag.

Nå ligger jeg i sengen og ser på serien orange is the new black, love it! Endelig har sesong 2 kommet ut. Jeg ligger med hodepine og tett nese, hardt liv, men nå skal jeg bare slappe helt av og nyte tiden før jobb.

Ha en kjempe fin dag søte dere !

JEG GRUER MEG!

 • Publisert 11.06.2014 kl.00:04. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har jeg vært hos jordmor og var mye lærerikt hun hadde å si. Hun spurte meg om en del spørsmål angående meg og Håvard, svangerskapet, jobben og familien.
Hun nevnte også at det var viktig at jeg tok to sprøyter før jeg skulle reise ned til Rhodos. Jeg som hater sprøyter, blææ! jajaa, alt for min lille prinsesse og min egen helse.
Det skumleste hun nevnte var vell at det ikke var sikkert at Håvard kunne sove oppe hos meg etter fødselen. Om det var familierom ledig så gikk det helt fint men om ikke så måtte han reise hjem eller bo på hotellet ved siden av. Jeg som hater sykehus, tror ikke jeg kommer til å klare å sove når hun ligger ved min side. Da må jeg passe på heeele tiden, sett litt for mye på skrekkfilmer kan man si.

Jeg har tenkt litt på hvordan fødselen skal være men ifølge jordmoren er det ingenting man kan planlegge. De ligger deg inn på rommene som er ledig, skumle greier. Har jo lyst å ha litt kontroll og kunne glede meg litt. Men er viktig og tenke positivt å håpe på det beste, er mange før meg som har gjort dette her og har ikke hørt noen klager. Ukene går og det nærmer seg mer og mer til hun kommer, vi reiser om 1,5 måned og når vi kommer tilbake er det 2 måneder igjen. Tiden flyyr jo, går så fort men jeg kunne ikke gledet meg mer enn det jeg gjør nå.


 

Båtlivet!

 • Publisert 10.06.2014 kl.01:04. Ligger i kategorien: Blogg

Det har vært en fantastisk tur med fantastiske mennesker. Masse god mat, fine turer og masse latter. En ferie som virkelig ble vellykket.
Vi brukte dagen i går på å spille fotball golf, det var 9 baner og man skulle spenne ballen gjennom forskjellige hindrer, utrolig kjekt. Senere på dagen så ble det reker til lunsj, vi dekket på bordene utenfor båten og der satt vi og koste oss. Noen med vin, andre med champange og jeg med pepsi max, åe. Elsker livet som gravid, hehe! Jeg vet at man skal holde seg unna skalldyr men jeg har fått beskjed at hvis jeg spiser med måte så går det helt fint.


På kvelden ble det festing på båten med masse hyggelige mennesker, møtte til å med på Herman Friele, vittig kar han! hehee. Det ble litt kjefting på grunn av musikken så vi bestemte oss for å dra inn til "byn" på en liten bar der. Ikke akkurat en by men et lite sted der de har alt av butikker, kafer osv. Jeg var veldig sliten så jeg valgte å gå inn igjen i båten, lage meg litt mat og se på en koselig film på tv.
Litt kjedelig men det var akkurat det jeg trengte, resten av folkene gikk en tur innover. Jeg gleder meg masse til neste båttur, alltid så kjekt å være med svigerforeldrene. Neste gang blir prinsessen med, superkoselig. 

Her er noen bilder fra helgen! En glad gutt som fikk fisk, stor og fin makrell.
Vi reiste hjem litt tidlig i dag, men Synne, søsteren til Håvard skulle på jobb så da kjørte vi henne. Vi kom tidlig hjem og Håvard tok seg en malings runde på terrassen og gjorde den ferdig.
Jeg gikk meg en tur på 1,2 mil, kjempe deilig. Været var strålende og musikken var på full guffe. Det å jogge gjennom skog og mark er bare helt fantastisk.
Når jeg kom hjem var det rett på grillings til svigers og være der resten av kvelden, En perfekt slutt på en perfekt helg. Jeg håper at dere har kost dere masse!


Nå er det leggetid og opp tidlig i morgen for å dra til jordmord. Det kan bli spennende og lærerikt. Jeg har en del spørsmål jeg ønsker svaret på såå det blir gøy det.
Jeg skal på jobb klokken 3 så reiser direkte dit etter timen.  

Blod, svette og tårer!!

 • Publisert 10.06.2014 kl.00:30. Ligger i kategorien: BloggJaa, dette dreier seg virkelig om dette. Herlighet for en tuur! Hadde bare noen gidd beskjed om dette litt før så tror jeg faktisk ikke at jeg hadde blitt med, hehee!

Meg, Håvard, familien og masse venner av de var på Sunnhordalands bratteste fjelltopp. Det er en svart løype og er virkelig ikke anbefalt for utrente personer. Mens jeg på 5 måneder og 4 dager gikk opp, ante ingen fare, hehehe! Jeg visste ikke noe om fjellet jeg, hørte bare at vi skulle på en fjelltur. Det begynte sinnsykt bratt og det ble virkelig ikke bedre. Det gikk faktisk rett opp hele veien, det var skikkelig tungt og Håvard bedde meg om å snu. Skjønne gutten var så redd for kjæresten sin men så sta som jeg er så bet jeg i det sure eplet, på toppen skulle jeg. Litt smerter her og der har alle godt av.

ALLE gidde på og motivasjonen var der, tyngste jeg har gjort i hele mitt liv. Det var kjempe skummelt i tillegg, om du sklei litt så rullet det store steiner nedover fjellet og du kunne risikere og dette ned selv. Det siste stykket var det bare snø og jeg datt og datt, hahah! De foran og bak meg datt og det så bare kjempe komisk ut.  Men det var ikke mye smil rundt munnen før jeg kom opp på toppen, endelig ferdig og gledet meg bare til jeg skulle ned igjen. Det er som oftest gøyest nedover, men virkelig ikke denne gangen. Jeg brukte lenger tid ned enn det jeg gjorde opp. Det gikk rett ned og jeg rullet nedover steinene. Fikk flygende stein på foten, rumpen min ble skrapt og jadda. Det var virkelig en tur jeg fikk kjenne på blod, svette og tårer.

 

Men kjempe gøy å ha gjort det. Fjellet heter Melderskin, ligger i Rosendal og er 1426 moh. Hele turen tok 6 timer med pauser og sånn.

 

For en fin begynnelse på ferien!

 • Publisert 09.06.2014 kl.17:37. Ligger i kategorien: Blogg

Endelig har jeg internett å jeg kan dele alt det gøye og flotte jeg har gjort denne helgen. Jeg har så masse å fortelle dere, alt i fra reisen inn til Rosendal og fjelltur på 1426 moh til idyll livet på båt.
Men jeg har tenkt å dele opp helgen i forskjellige innlegg sånn at det ikke blir alt for mye for dere å lese. Først vil jeg fortelle om selve reisen inn, litt av en katastrofre.

Vi brukte seriøst 6 timer på en tur som egentlig tar 2-2,5. Det spørs veldig om vi rekker fergen.  Men denne gangen så var milevis med kø, alle skulle på ferie og det var ikke snakk om å kjøre i fartsgrensen.
Vi tenkte at det var skjedd en forferdelig ulykke eller at det var kontroll på veien oppover men neida, helt vanlig dag med drøssevis av biler som skulle samme vei. 
Når vi endelig var kommet frem til fergen så ser vi at det er en del biler der  så da rakk vi den fergen, tenkte vi. Men neida. De som skulle ha kontroll på rekkene og i hvilke rekkefølge bilene skulle ha var det null kontroll. Alle bilene kjørte samtidig og det spilte virkelig ingen rolle om du hadde kommet sist eller først. Så selvfølgelig så var det mange av bilene som kom laaaangt etter oss som kom på den fergen.

Folk klikket og tutet og var fult styr og nesten ingen av de som hadde stått der  når vi kom + oss selvfølgelig måtte vente på neste ferge. Heelt sykt. Vi gikk ut av bilen og frem til de andre bilene og spurte om hva som skjedde. Andre fedre måtte ut og ta kontroll og lage en liten oversikt over rekkene, sette opp kjegler og jaddaa, full kaos. Vi måtte vente 1 time før neste ferge kom og klokken ble 12. 
Både meg og Håvard var så sulten, ingen butikker i nærheten og ingen kios. Foreldrene hadde kjøpt kinamat til oss som sto klart i båten til vi kom frem så var bare å glede seg til det.
Når neste ferge kom så skjedde det samme om igjen, alle bare kjørte. Men da klarte vi og komme med, vi var bil nr 3 sist. Helt latterlig. Håvard ble så sur at han gikk frem til en av vaktene og spurte om hvem som hadde kontroll på dette her fordi dette var helt katastrofe. Eneste svaret han fikk var" åå, var det, det? håpløse mennesker.  

Jeg var så sulten at jeg løp ut av bilen og inn på fergen for å kjøpe meg en pølse i mellomtiden, men neida, den var ute av drift. Flott! da var det å gå å betale fergen å sette seg inn igjen i bilen.
Heldivis var det bare 15 minutter fra kaien og til der vi skulle. Var helt dø når jeg kom, hev i meg mat og lå meg til å sove. For en fin begynnelse på ferien. 

Klar for båttur!

 • Publisert 06.06.2014 kl.16:47. Ligger i kategorien: Blogg

Guu, så overtrøtte og skjønne som meg og sjefen var i dag så ble det en ganske koselig dag på jobb. Mye å gjøre og kunder som trengte hjelp og da er det bra vi smiler. Jeg var ferdig 3 på jobb og da var det å sette seg i bilen og kjøre hjem og hente kofferten. Var jo kø her ifra og til månen, blir gal. Men smilet er der og vi er klar for å reise på båttur med familien.

Det regner og er drit stygt vær så håper virkelig det kommer seg til i morgen, er meldt 20 grader og knall sol men jeg tror ikke på det før jeg ser det. Så det er litt av hvert i den kofferten, alt fra koseklær til sommerkjoler, bedre å ta med enn ikke. Heheh!

Nå må dere ha en kjempe fin fredag videre ! :D

Bilsete til vår lille diamant!

 • Publisert 06.06.2014 kl.02:09. Ligger i kategorien: Blogg

Vi har valgt et bilsete som skiller seg litt ut. Det er ikke det typiske "fine" men det fineste for vår lille jente. Både meg og Håvard bestemte oss fort når vi så den.
Vår lille prinsesse må jo ha et rosa bilsete og da ble det Hello Kitty, gleder meg virkelig til å bære henne ut i den etter sykehuset. Åe. "vi liker ting som er rosa"
Det gøyeste med å få en jente er jo selvfølgelig og kunne overdrive litt så det har vi virkelig gjort, hehe!

Hva syntes dere? :-) 

Tidenes finale!!

 • Publisert 06.06.2014 kl.01:58. Ligger i kategorien: BloggÅåååe! Jeg får virkelig ikke sove, er så lykkelig! Både Aurora og Ann Marielle vant pengesummen, mine to favorittjenter, hehee!!
Det å se de bitre fjesene på de andre fikk meg bare til å le enda mer. Triana må jo også nevnes, tidenes kvinne. Elsket kommentaren labi fikk, bare fordi han ikke fikk crosseren sin. buuhu!
Det er jo et ganske dumt program, men et program jeg virkelig elsker. Underholdene og man ser så mange dumme mennesker men er virkelig verdt det. Nå er sesongen over for denne gang og jeg gleder meg til det danske. Og selvfølgelig når det norske begynner igjen til neste år.
Jeg skal prøve å klare å lukke øynene nå uten å le og fokusere på å sove, skal jo kjempe tidlig opp i morgen. Jeg skal åpne butikken og alt men likevel så er søvn noe som ikke faller seg inn i natt.
Jeg ønsker dere alle en kjempe fin natt så blogges vi i morgen! :-D 


 

Jeg er så redd!!

 • Publisert 05.06.2014 kl.19:13. Ligger i kategorien: Blogg

Det er de små tingene som teller. Det å få kjenne min lille skatt sprelle, bevege seg, se de små tegnene på magen at hun har det bra. Det gjør meg så lykkelig men også veldig bekymret.
Jeg gleder meg sånn og jeg tenker på alle de positive tingene som kommer til å skje i livet mitt nå men bakerst i hodet ligger tanken på om, hva om dette ikke går den rette veien?
Det er feil av å meg å tenke slik men jeg er så redd for at noe skal skje, dette er det største som har hendt i livet mitt. Det at jeg skal få en liten jente, en liten junior av meg selv. Jeg har alltid hatt en stor drøm om å få en liten søster, men det ble 3 flotte brødre.

Jeg brukte minstebroren min på å kle han ut, ligge han i dukkevognen , fikse håret, og sminke han. Alle de jentetingene jeg ønsket fikk jeg gjort med han. Når jeg møtte Håvard så fikk jeg to nydelig søstre, en stor og en liten så jeg fikk drømmen oppfylt til slutt. Men nå har min tid kommet, nå skal jeg få den lille jenten jeg alltid har drømt om. En jente jeg kan trille på, fikse håret på, sminke, følge opp og gi veiledning angående rett og galt. 

Det er min første fødte og sikkert derfor jeg bekymrer meg sånn, men ønsker sånn at alt skal gå fint. Alt kommer til å gå fint men litt vanskelig og ikke tenke tanken.
Man skal tenke positivt og det prøver jeg virkelig på. Jeg bare gleder meg så uendelig mye til hun ligger i armene mine og jeg kan få susse og klemme på hun.
Bare 4 måneder igjen så er hun her hos oss. Lille diamanten min, gleder meg ubeskrivelig mye.

Dette er virkelig ikke lett!

 • Publisert 05.06.2014 kl.13:23. Ligger i kategorien: Blogg

 
Uff, nesten ferdig pakket men formen min er helt på bunn. Jeg er så sliten og hodet mitt verker og stemmen min er forsvunnet. Suupert! Akkurat det jeg trengte nå, det er virkelig vanskelig dette her.
Jeg som hadde planer med å ta en tur på babyshop siden de har åpnet i dag også på jobb men den planen gikk dårlig.  Håper bare på at den blir bedre til i morgen, butikken skal åpnes så det fikser jeg uansett form men reisen blir værre. Enten blir jeg den kjedelige som sitter i båten hele helgen eller så klarer jeg å få trent litt og være litt mer med. Men vi får se, graviditetslivet er opp og ned, man vet aldri.

 Den lille jenten min har det i hvert fall bra, hver gang jeg var dårlig så sa legen at det var et godt tegn. Det betyr at hun har det fint, det eneste positive med å være dårlig.
Jeg hadde gledet meg til å gå på jobb i dag med tanke på at det regner og ingeting å finne på uansett, penger kommer alltid godt med. Men formen først, om kroppen sier nei så er det viktig å høre på signalene. Jeg må innrømme at jeg ikke er så flink til det. Hater å virke som den som alltid er sliten og må utsette treningsøktene osv. Men det er lov å være sliten i hvert fall når man er gravid så jeg må skjerpe meg der.

Nå ønsker jeg dere alle en kjempe fin dag! :-D  

En varm natt!

 • Publisert 05.06.2014 kl.10:30. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine herlige lesere ! :) har dere sovet godt ? Det har ihvertfall jeg! Det har vært en sykt varm natt, måtte hive ned dynen fra sengen å ligge uten. Nå er virkelig sommeren her, helt herlig.

I dag har jeg seinvakt så må bruke dagen i dag på å pakke. Meg og Håvard skal på båttur med foreldrene hans og være der i helgen, kanskje mandagen også. Det må vi se litt ann. Jeg hater å pakke sånn egentlig, vet aldri hva jeg skal ta med, enten blir det for mye eller så blir det for mye! Hehehee.. Klarer det virkelig ikke.

Får ta med meg litt sommerklær og litt koseklær så tror jeg at det holder.

Sommerfølelse!!

 • Publisert 04.06.2014 kl.22:33. Ligger i kategorien: Blogg

Det er jo så gøy med farger så jeg kjøpte meg en knall rosa sommerkjole. Jeg er kjempe fornøyd også er den veldig behagelig på.

Hvordan ble meg og Håvard kjent?

 • Publisert 04.06.2014 kl.20:35. Ligger i kategorien: Blogg

Hehee, det er en sinnsykt lang historie men jeg skal prøve å korte den ned så mye som jeg klarer.

Alt begynte med at jeg skulle få besøk av en venninne fra Karmøy, hun hadde snakket en del med en gutt fra Bergen og spurte om ikke vi kunne møte han sammen når hun kom på besøk til meg.
Jeg syntes det var helt greit så jeg ble med jeg, er jo alltid kjekt å møte nye mennesker. Når vi kom frem så sto det to gutter utenfor huset å ventet, han ene var han hun hadde snakket med i telefon og han andre var kompisen. Vi gikk opp på rommet å satt bare å snakket, ble kjent og brukte dagen der. På kvelden når vi skulle dra så spurte de om ikke vi kunne møtes dagen etterpå, vi ble med på det.

Dagen etter ringer han kompisen å sier at han skal en tur ut i båt men at de kan hente oss. Jeg bor likeved en kai så det gikk helt fint. Når vi kom ned så sto de der, da var det kompisen og Håvard som satt ned i båten. Hun veninnen min hadde snakket med var hjemme og vi skulle ut til han senere men så ble det til at han aldri kom og der satt meg og hun med Håvard og han kompisen. Vi så film i stuen og der brukte vi dagen. Jeg var jo grådig sjenert så jeg sa nesten ingenting men det hjalp på at venninnen min snakket. Vi måtte en tur ned på butikken å kjøpe noe drikke så det gjorde vi. Gikk ned hele gjengen, kompisen spanderte brus på meg og hun også skulle vi opp igjen men da fikk Håvard en telefon fra faren om at tauet på båten vi hadde kjørt hadde falt av og at han måtte ut å hjelpe til.

Håvard gikk og vi hang litt med kompisen før vi dro hjem igjen til meg. Det endte egentlig slik men etter noen uker så tok jeg bussen med mamma og mine brødre. Der satt han å smilte, kjente han egentlig ikke helt igjen men visste at jeg hadde sett han før, hehee.. Kom bare ikke på hvor. Så jeg smilte bare litt sånn usikkert tilbake før jeg gikk av for å skifte buss til der vi skulle. Han vinket og smilte og var kjempe hyggelig. Jeg husket at han het Håvard og at han hadde en båt så jeg gikk innpå facebook for å søke han opp. Heldigvis for meg så var det båten han hadde som profilbilde så gikk ganske fort.

Vi begynte å snakke litt og bestemte oss for å treffes igjen, vi møttes på fotballbanen og der spilte vi fotball hele kvelden og ble bedre kjent. Han virket som en kjempe grei gutt og det var gøy å være med han. Vi holdt kontakten og en dag så skulle jeg spille kamp der ute han bodde og da spurte jeg han om han hadde lyst å se på. Dagen etterpå spurte han om jeg ville komme ut til han på besøk, jeg hadde jo vært der en gang men husket ikke hvilke buss og hvordan jeg kom dit. Det endte med at jeg selvfølgelig sa ja og hoppet på en buss. Uheldigvis for meg var dette feil buss så jeg måtte ringe til han å gi beskjed, det ordnet seg å bussjåføren kjørte meg halvveis tilbake der jeg kunne bytte til den riktige bussen. Kjempe pinlig og hele familien hans fikk seg en god latter.

Når jeg kom den kvelden så var det bare meg og han, vi satte på Fritt Vilt og satt på rommet til storesøsteren. Det var da jeg fikk mitt første kyss, så beskjeden som jeg var så satt jeg meg litt vekk fra han men han kom bort. Det var jo det jeg egentlig ville men var så nervøs at jeg ikke helt visste hvor jeg skulle gjøre av meg meg. Mens vi satt å så filmen så sa han navnet mitt, som han skulle spørre meg et spørsmål. Jeg snudde hodet og der kom kysset. Jeg kvapp litt først men så smilte jeg. Han ble litt flau men det gikk fort over. Når jeg skulle hjem så bestemte han seg for å ta bussen med meg halve veien, der møtte han en venninne. Hun spurte om hvem jeg var og da svarte han kort og greit " En jente jeg holder på med" - jeg ble veldig overrasket men selvfølgelig veldig glad. Jeg hadde jo fått følelser for han men når jeg kom hjem måtte jeg forsikre meg om at det stemte så jeg sendte han en melding. " Mente du det du sa på bussen? at vi holder på? Så fikk jeg et svar tilbake " ja, om du vil så" Hehee.. Kjempe barnslig, to 15 åringer som ikke har peiling på noe. Men her er vi i dag etter 4 år og 8 måneder, kjempe forelsket og venter en liten jente, det kunne ikke gått bedre enn det gjorde.

Han kompisen til hun venninnen min så vi aldri igjen og så ikke så mye til han andre kompisen heller, hehee!
Lang og komplisert forklaring. 

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLENE!! :-D

 • Publisert 04.06.2014 kl.20:03. Ligger i kategorien: Blogg

Da har jeg våknet og er klar for å svare på spørsmålene deres! 

1. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?

Omtenksom, lojal, romantisk, treningsfreak og positiv. 

2. Hvor lenge har du trent?
Jeg har spilt fotball siden jeg var en liten jente, begynte på lag i 6 klasse og sluttet 1 vgs. Jeg har drevet med styrketrening siden jeg meldte meg inn på Sats, da var jeg 16 men det var ikke så seriøst som dette siste året. Det var da det virkelig begynte når jeg kombinerte harde styrkeøkter med kardiotrening.  

3. Dømmer du andre etter hvordan de ser ut?

Nei, selvfølgelig ikke. Jeg gir alle en sjanse, men er et pluss med god hygiene og et våkent fjes, hehe! :-)

4.Hva tenker du om å bli mamma som 20 åring?

Det har vært mye tanker rundt det. Jeg er ganske ung, hadde lyst å reise litt og få oppleve litt forskjellig før jeg fikk barn men det har masse fordeler med å være så ung også.
Du henger med i tiden, det er ikke stor aldersforskjell på deg og barnet, lettere å forstå de da, man kan oppleve forskjellinge ting sammen med de. Jeg kunne ikke gledet meg mer til å bli mamma enn det jeg gjør nå. Det er det beste som kunne ha skjedd uansett hvilke tanker jeg hadde i begynnelsen. Det var bare uvandt og rart og da har alle en mening.

5. Hva gjør du utenom å trene?

Jeg jobber, er med kjæresten, venner og familien.

6. Har du noen gode tips til å gå ned i vekt med trening og hva man kan trene for å klare det?

Aller først må man tenke over hvordan maten ser ut, det har 70 % å si om din vektnedgang. Nå tenker jeg ikke superdiett men et normalt kosthold der man prioriterer, biff, fisk, kylling osv. foran fiskegrateng, kjøttboller, pizza. Velg reine matprodukter det hjelper veldig på hvordan formen din ser ut. Når det kommer til trening så anbefaler jeg supersett, høy intensitet og intervalltrening. 

7. Jeg har fått spørsmål om hvordan meg og Håvard møttes og har valgt å skrive et innlegg om det.

Håper dette svarte på spørsmålene deres på en grei måte! :-) 

Endelig !!

 • Publisert 04.06.2014 kl.17:13. Ligger i kategorien: Blogg

Da var jeg endelig ferdig på jobb, kjempe deilig! Planen var egentlig å ta turen inn til byn etter jobb men Håvard måtte male huset så det ble dessverre ikke.

Jeg er så sliten i tillegg så nå er planen å sove en liten time før jeg skal lage mat. Jeg skal også lage et innlegg om alle svarene på spørsmålene deres :D

Morgenfugl !

 • Publisert 04.06.2014 kl.07:20. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine solstråler ! :)
Klokken er 07.00 og jeg er lys våken, har så lyst å sove litt til men alt for mye tanker så det kan jeg glemme.

Heldigvis så har jeg tidligvakt i dag så jeg kjører om to timer uansett. Vi skal ha utplassering i butikken i dag så det kan bli spennende og gøy, to jenter så ser frem til det.

Nå tenker jeg å ta meg en liten treningsøkt, skuldre også bare bruke tiden til jeg må kjøre. Ha en fin onsdag ! :D

God natt mine flotte lesere ♥

 • Publisert 03.06.2014 kl.23:49. Ligger i kategorien: Blogg

En veldig glad gutt kom hjem, smilende og sulten. Ingenting som er bedre enn en god varm pizza og favorittbrusen hans, iskald Solo. 
I morgen har jeg tidligvakt så det betyr at jeg må tidlig i seng, er egentlig ikke trøtt men får sette på en film da sovner jeg fortere.
Nå vil jeg bare ønske dere alle en god natt og masse søte drømmer så blogges vi i morgen   

Lang men en helt herlig dag!

 • Publisert 03.06.2014 kl.22:35. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld :) jeg skal bruke dagen i morgen på å svare på alle spørsmålene deres. Nå vil jeg fortelle litt om dagen i dag, begynte på jobb klokken 4 og herlighet så mange herlige mennesker. De bringer med seg latter og glede, det er virkelig verdt å stå der i 5 timer når man møter mennesker som de jeg møtte i dag.

Det er en grunn for at jeg liker den jobben og det er all takk til kundene. De får deg til å smile å tenke på helt andre ting enn selve jobben. Når jeg kjørte hjem i dag så var planen å kjøpe med en dolly pizza til min kjære men det var dessverre stengt. Men pizza ble det, jeg kjøpte sånn kebab pizza og den var sinnsykt god så får håpe han blir fornøyd.

Han er på trening nå så venter i spenning, koser meg med kjærlighetsredet i mens, hehee!

Jeg håper dere har hatt en fin dag og gjort masse gøy !! :)

Spørsmålsrunde !! :)

 • Publisert 03.06.2014 kl.12:58. Ligger i kategorien: Blogg

Bloggen varierer fra dag til dag. En dag har man flere lesere og andre dager mindre. Det blir selvfølgelig mer lesere om du har noe spennende å fortelle men dessverre så er jeg en vanlig jente med opp og ned dager. Alle dager er forskjellig. Men jeg har tenkt å ha en spørsmålsrunde der dere kan spørre om det dere lurer på.

Om det er noe dere ønsker jeg skal skrive om så kommenter det ! Jeg er for dere og syntes det er kjempe kjekt med tilbakemeldinger så håper dette kan være en grei måte å gjøre det på.

Every love story is beautiful, but ours is my favorite ♥

 • Publisert 03.06.2014 kl.11:05. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har dagen våres kommet, uheldigvis så har jeg seinvakt så vi får ikke feiret den slik vi pleier. Vi har vært sammen i 4 år og 8 måneder, tiden flyr. Alt vi har gått igjennom meg og deg, mye glede, tårer,og latter, vi har så mange gode minner og enda flere skal det bli. Nå venter vi en liten jente vi ikke kunne gledet oss mer over og hun kommer i Oktober. Dette er en av de største opplevelsene jeg får dele med deg. Det kribler i magen av tanken, ikke bare fordi hun spreller men fordi jeg gleder meg sånn. Du er min aller bestevenn, kjæreste og forlover, blir virkelig ikke bedre enn dette.

Vi har det så bra sammen å det og se deg planlegge alt med hun lille gleder jeg meg bare enda mer. Det er så nydelig å se på. Det pleier som oftest å være vi jenter som liker å gå rundt å shoppe klær, ting og tang men det at du har så lyst å være med og bidra gjør ting enda gøyere. Det er så mye enklere når vi er to om ting. Du er den mest fantastiske personen jeg noensinne har møtt å det å få være en del av deg gjør meg til verdens lykkeligste jente. Du er alt jeg har drømt om bare en mye bedre versjon, ingenting bekymrer meg når det kommer til deg, vi har alltid en plan og finner alltid ut av det.

Nå kan jeg bare glede meg til i morgen fordi da blir det vår dag, kino og restaurant. Vi får feire litt på etterskudd, litt lov det også! 


 

Jeg trenger hjelp fra dere ! :)

 • Publisert 02.06.2014 kl.23:06. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har bestilt litt pakker rundt omkring. Prøver å komme inn i dette på en fin måte. Jeg har fått litt veiledning om hvordan jeg kan få gratis babypakker og det konmer alltid godt med. Om dere har noen erfaringer eller noen tips så del gjerne !

Det jeg lurer litt på er om tips om fine barnevogner og stellebord å litt sånne ting. Jeg har lyst å begynne å gjøre litt i stand før jeg reiser. Jeg har denne måneden også har jeg to måneder igjen når jeg kommer tilbake om alt går etter planen da. Tiden flyr så er greit å begynne.

Sommerfølelse !!

 • Publisert 02.06.2014 kl.17:45. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine herlige lesere :)!
I dag var det helt forferdelig å våkne. Jeg sov så godt å hadde mine søte drømmer og sengen har aldri før vært så deilig som den var i dag. Jeg så ut av vinduet og der stråler solen og himmelen er skyfri. Deilig, er så fint med sånt vær. Bergen på sitt beste, kan virkelig føle at sommeren er kommet nå.

Nå er jeg endelig ferdig på jobb, herlig følelse. Så nå er planen videre å ta meg treningsøkt, lage meg en god middag og finne på noe med Håvard. Jeg kjøpte meg en ny 2xu shorts, elsker de så i dag gleder jeg meg til å få trene.

En fantastisk søndag !

 • Publisert 01.06.2014 kl.22:51. Ligger i kategorien: Blogg

Da var grillings unnagjort. Det var masse god mat. Etter vi hadde spist spilte vi et spill, kjempe koselig.

Nå sitter vi å ser på film og slapper av før vi skal opp tidlig på jobb i morgen . Litt av dag men har vært en super koselig dag. Håper dere har hatt en fin dag :)!

Savner virkelig dette her !

 • Publisert 01.06.2014 kl.21:17. Ligger i kategorien: Blogg

Da er treningen unnagjort og dagens økt ble skuldre. Etter trening bestemte vi oss for å gå ut å spise. Vi dro på kina restaurant, bestilte indrefilet i chillisaus med grønnsaker og ris. NAM, sier jeg bare ! Det smakte himmelsk.

Vi har vært på kamp å heiet på min kjære. Solen strålte så kan ikke klage på været. De vant 4-0 så ble en vellykket dag. Jeg dro med meg mine to søte brødre så ble litt fotballspilling i pausen.

Det var kjempe koselig å spille fotball igjen. Jeg har virkelig savnet det, må være forsiktig men litt skader ikke.

Bare jeg ikke får en ball i magen er det ufarlig.

Nå skal vi grille med svigerforeldrene mine og nyte resten av kvelden min der. Kos dere og ha en fin søndag videre :D

Jeg gleder meg sånn min skatt !

 • Publisert 01.06.2014 kl.11:35. Ligger i kategorien: Blogg

Tankene på deg flyr rundt i hodet mitt. Jeg gleder meg sånn, det å få kjenne alle bevegelsene i magen får meg til å glede meg enda mer. Du er i drømmene mine å jeg får se små snutt av ansiktet ditt, du er det nydeligeste jeg noensinne har sett. Du er min og pappa sin lille jente.

Vi har kjøpt en del klær til deg men det er bare begynnelsen, enda mer skal det bli og vi skal ordne rommet ditt til du kommer. Vi har funnet navn til deg men vi har valgt å holde det hemmelig til hun er født. Jeg gleder meg til å få dele det med dere.

Tiden flyr og snart er du her med oss, ligger i armene mine og jeg får susse og holde deg inn til meg. Jeg får tårer av tankene, har aldri gledet meg så mye som jeg gjør nå.

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits