Anna

Myklebust

Summer outfit

 • Publisert 30.06.2015 kl.22:11. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er sommeren her og selv om vi ikke har hatt noe særlig fint vær så kan jeg ikke gjøre annet enn å skape sommerfølelse selv. Når jeg skulle på jobb i dag så bestemte jeg meg for å kle meg litt sommerlig, en farget topp, skjørt og sandaler. Dette ble resultatet!

Jeg må ærlig innrømme at det å begynne igjen på jobb er tøft, ikke fordi at jeg må stå opp tidlig eller på grunn av menneskene rundt meg men rett og slett fordi jeg savner jenten min, tenker på henne hvert sekund, minutt, time - tankene om henne surrer rundt i hodet mitt og ja, selvfølgelig, alle mødre tenker på sine unger men for meg så er det å være vekke fra henne i mange timer uvandt. Det og få høre "er ikke det litt deilig og få komme seg litt vekk da" nei, det er det virkelig ikke. Jeg koser meg så uendelig mye i hennes nærvær at høydepunktet med dagen er og få komme hjem til henne, se øynene lyse opp, smilet og bare vil opp til meg - helt ubeskrivelig. Men sånn er livet, det består av jobb, barnehager osv men målet mitt er å kunne drive denne bloggen, gjøre den til min hverdag sånn at jeg får mer tid hjemme med datteren min, gå i åpen barnehager og møte andre foreldre - det er drømmen min og den skal jeg virkelig jobbe hardt for!

Ønsker du og bli kvitt cellulittene dine?

 • Publisert 29.06.2015 kl.21:18. Ligger i kategorien: Blogg

Sponset //


Hei flottinger :-) Nå er svaret her - oppfølgeren til Swiss Skin Renewal fra Swiss Clinic er kommet på markedet, Swiss Anti Cellulite. Om du leser andre blogger, er på facebook eller er generelt mye på nettet så har du helt sikkert hørt om hudbehandlinger fra  Swiss Clinic. Dette er en dermaroller med 540 nåler i kirurgisk stål som du ruller på huden, den fjerner cellulitter, arr og gjør strekkmerkene mindre synlig, jeg har hørt å lest så masse om dette produktet at jeg gleder meg virkelig til å prøve det selv. Swiss Skin Renewal ble til og med kåret til årets innovasjon i Swedish beauty og Cometics awards - hvor kult er ikke det? Det sier bare litt om hvor bra produktet faktisk er. Swiss Anti Cellulite er oppfølgeren som behandler og motvirker cellulitter.

Jeg prøvde selv behandlingen innenfor bleking av tennene noe jeg ble kjempe fornøyd med så jeg har erfaring fra produktet fra de, så når jeg leste om dette her så kunne ikke jeg gjøre annet enn å smile å skrive den opp på ønskelisten min, denne SKAL prøves. Etter graviditeten har jeg vært plaget med cellulitter så målet er at de skal forsvinne helt. Jeg gleder meg til å vise dere resultatene etter jeg har kjøpt produktet selv.


Nå har du muligheten til å gjennomføre denne behandlingen hjemme til en brøkdel av hva det ville kostet i en salong, hvor deilig er ikke det?
Er ikke alle som har tid eller økonomi til å gå ut å gjennomføre en slik behandling.

Swiss Anti Cellulite består av tre produkter som fungerer slik:

 Swiss Body Roller er en bred hudroller for store overflater, som åpner opp huden og setter fart på kollagenproduksjonen.
  Det følger også med 2 stk "Swiss Eraser" : et serum til bruk på kvelden og en krem til bruk på dagen. 
Serumet og kremen inneholder hele 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter i kliniske studier. Man kan forvente seg resultat etter bare 6-8 uker.

Jeg har fått lov til å gi dere en rabatt på produktet så nå er du så heldig at ved å bruke koden BLOGG betaler du 1275 kroner i stedet for 1890 kroner. Dere skriver bare inn koden når dere skal betale, så blir den aktivert og rabatten trukket fra . Dette fortjener du så unn deg denne behandlingen - du finner produktet HER. Masse lykke til!

Har dere prøvd noen av produktene fra Swiss Clinic før?


En perfekt sydenvogn!

 • Publisert 28.06.2015 kl.21:59. Ligger i kategorien: Blogg

Dette er en perfekt sommervogn, den er kjempe lett å ta med seg, luftig og lett. Nå skal vi til syden og da tenkte vi at denne var helt toppers. Den er lett å slå ned når hun skal sove og lett når hun skal sitte - helt suuupert!

Denne får du kjøpt på barnevognservice og nå er den på tilbud fra 1499 til 1199, wiii!

En fantastisk søndag med mine barselvenninner!

 • Publisert 28.06.2015 kl.21:09. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger! I dag ble vi invitert til en barselvenninne på pizzaboller og skillings, mm - kjempedeilig! Det er en stund siden vi har vært der og det er like koselig å se de igjen. En annen venninne var også der, så vi var neste alle barselvenninnene. Guttene deres vokser så fort, har jo vært med de siden de var noen uker gammel. Vi har hatt en fantastisk mammapermisjon med masse treff og treffene vil fortsette selv om vi er tilbake på jobb. Det er viktig å holde kontakten.

Uheldigvis så var ungene sovnet når jeg tok kameraet frem så da ble det bare bilder av nesten oppspist mat og Adriana, hehee. Det for funke for denne gang.

Snapchat bby

 • Publisert 27.06.2015 kl.22:33. Ligger i kategorien: Blogg

Nå har jeg åpnet snapchaten min så nå kan alle som vil følge med på våre hverdagslige ting. Jeg heter amyklebust93, følg meg gjerne!

Hva heter dere? :)

Elskbar årstid!

 • Publisert 25.06.2015 kl.20:13. Ligger i kategorien: Blogg

Ååå, for en herlig årstid sommer her, en soleklar favoritt fra min side. Jeg blir så glad av sol og varme, kunne gjerne hatt det året rundt. Her har jeg sittet sammen noen inspirasjonsbilder til dere så kan dere være med å drømme dere litt vekk et lite øyeblikk - det er deilig å kunne koble av virkeligheten av og til.

Dere må ha en superfin sommer!

Min første dag på jobb etter permisjon!

 • Publisert 24.06.2015 kl.20:59. Ligger i kategorien: Blogg

Åå, i går var min første dag på jobb kommet, ble møtt med roser og et koselig kort på kassen - jeg har virkelig verdens beste og søteste kollegaer. Nå skal jeg jobbe to ganger i uken i 3 uker også reiser vi til syyyden, wii. Å, jeg gleder meg som en liten unge, det er lenge siden jeg har gledet meg så masse til å reise vekk, det blir spennede å reise til syden som mamma - er nok derfor jeg gleder meg så masse.

Det var rart å komme tilbake på jobb, litt skummelt med tanke på at jeg begynte helt alene og var usikker på meg selv om jeg husket alt, kassesystemet ikke minst. Men det gikk kjempe fint, alltid så koselige mennesker innom butikken så første dagen kunne ikke blitt mer perfekt!

Summerlove!

 • Publisert 22.06.2015 kl.22:00. Ligger i kategorien: Blogg

Ååå, for en lang uke, har brukt tiden min på to tannlegebesøk og et tannlegevakt besøk, herlighet! Jeg har tannlegeskrekk i tillegg så det har rett og slett vært en forferdelig uke med masse smerter.

I dag var jeg på min siste besøk hos tannlegen - endelig, det var så deilig og få ut betennelsen. Matlysen er tilbake og humøret er på topp. Så i dag har vi vært å bowlet og nå er vi på hytten, skikkelig familiedag på oss, hehee.

Sunny day!

 • Publisert 20.06.2015 kl.14:46. Ligger i kategorien: Blogg

Åå, elsker dager som dette. Solen steker og jeg kan hive på meg en shorts, digg! Kunne faktisk ligget på terrassen å solt meg i dag men jeg har valgt å bruke dagen på å være med Håvard mens han fikser båten sin. Den skal legges ut for salg så om dere ønsker en liten speedbåt så må dere ikke være redd for å gi beskjed!

Munnen min er helt hovven så merker at formen ikke er på topp i dag, heve i meg to antibiotika kapsler i håp om at formen blir bedre til kvelden. Jeg er invitert til en venninne på et Hawaii party - noe jeg har kjempe lyst til men ikke noe kjekt om jeg har så vondt som jeg har nå. Jeg krysser fingrer å tær.

Nå nyter jeg solen utenfor huset i håp om at ting ordner seg og at jeg blir litt brun, heheh - hører sommeren til! Dete må ha en superfin lørdag så snakkes vi senere.

Familiedag på akvariet!

 • Publisert 19.06.2015 kl.22:34. Ligger i kategorien: Blogg

For en fantastisk fredag, dette er en dag jeg aldri kommer til å glemme - første dagen på Akvariet sammen med forloveren og datteren min, tenk det! Sist gang jeg var der var vell på barneskolen. Jeg husker bare små glimt og det var masse nytt noe som gjorde hele opplevelsen til det bedre. Haitunnelen, krokkodillene, apene og alle de store fiskene, tror egentlig vi alle tre likte det like godt - så masse latter å glede.

Vi var på akvariet i 3,5 time og det var helt perfekt, lunsj og fotografering av alle dyrene. Vi har bestemt oss for å kjøpe årskort når Adriana har fylt året, da blir det så mye gøyere, hun hadde stor glede av dette, elsker dyr og pingvinene var favoritten. Både meg og Håvard elsket å være der - vi gleder oss masse allerede til neste gang. Her er et bildedryss av dagen

Blod, svette og latter!

 • Publisert 18.06.2015 kl.18:08. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet så gøøyt det er med pt, uansett hvor hardt han kjører meg og blodsmaken i munnen sitter så får han alltid meg til å le, det å trene skal jo faktisk være gøy også. Vi hadde en skikkelig hard økt i dag, strakmark, thruster, frontbøy og roing, en time effektivt og jaa - det var knallhardt, mascaraen rant og jeg var bare svett og god hele meg.

Det og bli pushet til det siste er en herlig følelse, uansett hvor flink man er å trene så er det mye gøyere å være to - ikke for å stå å ta selfie i speilet eller snakke om helgen men for og faktisk klare den siste repitisjonen, ha en person som står der å skryter av deg, for meg er en stor motovasjon i seg selv! man vil jo aldri vise at man er dårlig og da klarer man alltid det uansett hvor sliten man er. Det er litt morsomt å tenke på hvor mye man klarer hvis man gjør det uten å tenke, det er da man klarer det!

Tannlegevakt!

 • Publisert 17.06.2015 kl.21:23. Ligger i kategorien: Blogg

Uff, så forferdelig vondt, tannkjøttet hovnet skikkelig opp etter behandlingen hos tannlegen min i dag og da var det rett på tannlegevakten. Han var kjempeflink så anbefaler årstad tannlegevakt! Han kunne ikke gjøre noe siden det var så betent så han skrev ut resept på antibiotika og den skal jeg gå på i 1 uke. Uff, så uheldig det går ann å være.

Nå skal jeg endelig nyte mitt første måltid og laks står på planen med fullkornsris, nammi. Endelig kan jeg kjenne at jeg er sulten nå som smerten har roet seg, all takk til ibux og antibiotika.

Sommerstemning på terrassen!

 • Publisert 16.06.2015 kl.21:59. Ligger i kategorien: Blogg

For en fantastisk dag selv om den begynte med stress. Solen strålte og da kan vi ikke gjøre noe annet enn å smile med - elsker dette været! Vi slo til med grillings på terrassen med et vennepar av oss, pølser, koteletter, hamburger av alle slag, mmm - dette hører sommeren til. Jeg laget også en fargerik salat, må det i dette været her, får så mye mer sommerstemningen og maten ser ekstra god ut, hihii.

Remember to smile!

 • Publisert 15.06.2015 kl.00:32. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld mine søte! Internettet datt ut igjen så blir mobilblogging med bilder tatt med mobilen, så beklager dårlig kvalitet, hehee. For en smilende søndag vi har hatt i hus i dag, Adriana er en solstråle, smiler konstant noe som bringer så masse glede, vi kan ikke gjøre annet enn å smile med.

Uansett hvor dårlig dag jeg har eller Håvard har så funker det å smile uansett, jeg kan være lei meg, frustrert og egentlig ganske sint men så ser jeg bort på prinsessen vår og da blir det lille jeg var sur for glemt og gir henne et smil tilbake. Det blir noe helt annet når du har fått et barn, nytter ikke å skrike å diskutere når ungen din ligger eller leker ved siden av - da blir de selvfølgelig urolig. Så både meg og Håvard har lært at om vi er sure eller lei oss for noe så snakk om det på en rolig måte, Adriana kan fortsette å leke og ligger ikke merke til diskusjonen på samme måte.

Jeg ønsker det beste for henne så det siste jeg vil er at hun skal se sin egen mamma sur på pappaen sin så det er noe vi er veldig flinke til. Tenk på ungene før deg selv, alle unger elsker å se foreldrene sine glade så vær obs og heller gå inn i et annet rom å snakk om det. Et smil hjelper allitd, i hvert fall hos oss!

Det er lov å være annerledes!

 • Publisert 14.06.2015 kl.18:25. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger, endelig er internettet tilbake og jeg får blogget mitt første innlegg i dag. Jeg har hatt en treningsfri uke fordi jeg har vært så sliten i kroppen, vondt i hodet og da ser jeg ikke vitsen i å gå på et treningsstudio, så i morgen er jeg klar for en ny uke med nye muligheter. Planen er å gå på fjellet med Adriana i bæresele , det er så koselig og hun trives veldig å sitte i den. Det har gått 8 måneder siden fødselen og prioriteringene mine har rett og slett vært henne fremfor en fin og strøken kropp. Sommeren er her og sixpacken er på vent, i år blir det sånn - jeg har fått verdens nydeligste jente som jeg er utrolig stolt av. Jeg syntes man bør være fornøyd med seg selv uansett, man trenger ikke å trene 10 dager i uken å gå på en knallhard diett for og få respekt og en bekreftelse på at man er god nok. Adriana begynner og bli stor og tiden for å ta henne med meg i minisats begynner å nærme seg. At folk har gjort det før og allerede er i full trening er helt lov, tommel opp til de men for min del var ikke det en prioritering fra min side.

Det å gå på treningsstudio flere ganger i uken er noe jeg gleder meg til og det gøyeste er at Adriana kan leke å kose seg på minisats mens jeg trener, jeg tenker at etter sommeren begynner den tiden, da er hun blitt 10 måneder så hvorfor ikke. Det og kunne kombinere trening med henne er det beste - er terapi for meg og få trene, det og få ha fokuset på noe helt annet og bare leve i min egen boble. Nå har det bare vært trilleturer og fjellturer og det har det vært siden hun ble født, har trent på Sats men det er lite. Det er jo trening i seg selv men tenkte når det kom til styrkeøkter. Jeg har trent i naturen eller så har jeg vekter hjemme så jeg bruker - er så mye gøyere siden da har jeg henne med meg.

Dette høres kanskje kjempe rart ut men det er første gang jeg har blitt mamma og det eneste jeg vil er og få mest mulig tid med henne og det gjelder trening også. For mange er det og få en liten time vekke fra ungene helt fantastisk og det er fullt lov men for meg så klarer ikke jeg det, koser meg sånn i hennes selskap at jeg vil ha henne i nærheten hele tiden. Det kan være fordi hun er min første eller kanskje jeg bare er annerledes på det området.

Ølgjær - funker, funker ikke?

 • Publisert 13.06.2015 kl.23:27. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld! Jeg låvet og oppdatere dere etter jeg hadde prøvd ølgjær og nå har jeg gått på det i 3 uker og ja, det funker - håret mitt er blitt tykkere men har ikke merket noe på lengden enda men nå er det så slitt i tuppene så det kan være derfor. Jeg skal klippe det snart så da får vi se om det funker for lengden også. Det er verdt forsøket i hvert fall.

Har dere hatt en fin lørdagskveld ellers?

Vi har hatt besøk av søsteren til Håvard og kjæresten, veldig koselig og nåå skal jeg sove med wrappen - tar før og etter bilde sånn at dere får se forskjellen etter 8 timer.

Instagram - annamyklebust

 • Publisert 13.06.2015 kl.20:47. Ligger i kategorien: Blogg

En liten oppdatering av nye bilder på instagram. Nå er det sommer og da er det så koselig med inspirasjon, få litt sommerfølelse av både is, frukt, strand, bading, ny oppfrisking av håret, sommerklær osv. Jeg vil gjerne ha noen nye kontoer å følge for inspirasjon så kommenter hva du heter i kommentarfeltet så får du en ny følger.

Bildedryss fra gårsdagen!

 • Publisert 13.06.2015 kl.14:36. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine herlige lesere! For en nydelig dag, varmt og deilig ute og solen skinner på en skyfri himmel. Meg og Adriana har vært på sleepover hos Marie og det var kjempe kjekt. Vi lagde taco, leide film og satt oppe til klokken var 2 - ikke rart vi var trøtte når vi våknet i dag. Lille prinsessen sovnet på sovesofaen så hun hadde det fint.

Håvard var på sommerfest og innflyttningsfest i går så han ble værende på Os så der hentet jeg han i dag. Det er så gøy og kunne gjøre slike ting, han får gå ut å drikke med venner og kollegaer og jeg får være med venninner og bare snakke sladder - kooos! Nå er planen for i dag og bare slappe av på sofaen, blogge litt, kose med jenten vår og ha en helt nydelig lørdagskveld og det samme må dere ha!

Ukens mest hørte låter!

 • Publisert 10.06.2015 kl.21:16. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger! Jeg vil dele mine mest hørte låter denne uken, disse hører jeg i bilen, på trening, på badet når jeg steller meg eller når vi bare slapper av hjemme, hos oss er det musikk på 24/7, hehee.


!. Jason Derulo, JLo - Try me (Matoma remix)

C3Z8tsI8RrM

2. Sandra Lyng - Play my drum

3.Enrique Iglesias - Bailando ( Matoma remix)

4. Tiesto - Change your world

5. Jason Derulo - Want to want me


6. Jessie J - Flashlight


7. Bobby Puma - Someone somewhere - Tieste edit.


8, Armin van Buuren feat. Mr. Probz - Another You (Mark Sixma Remix)  


Topp 8 mest hørte låter denne uken - håper dette er noe som kan falle i smak hos dere. Ha en fin kveld!

Flett deg fin til sommeren på 1-2-3!

 • Publisert 10.06.2015 kl.16:19. Ligger i kategorien: Blogg

Her er noen enkle fletter å ta i bruk til sommeren, de er fine og tar noen få minutter å lage de. Har du en dårlig hårdag eller en dag du rett og slett ikke orker og bruke flere timer på håret så er disse frisyrene perfekt. Jeg har slengt med videoer som viser hvordan man skal gjøre det, to kjempeflotte fletter på 1-2-3. Jeg håper dette faller i smak. Man trenger alltid litt inspirasjon på hva man kan gjøre og hvordan man kan bruke nye frisyrer - det er jo så kjedelig å se lik ut hver eneste dag, det syntes i hvert fall jeg. Lykke til snuppiser.   I2Dm687c-VEHer er den andre videoen, håper dere tar de i bruk og at flettene falt i smak.

 
      zZOi37a1U60
Dere motiverer og inspirerer meg!

 • Publisert 10.06.2015 kl.10:41. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønne lesere. Det er dere som gir meg motivasjonen til å blogge, inspirerer til innleggene jeg skriver, er så takknemlig på fine tilbakemeldinger på innleggene, det viktigste for meg er at dere er fornøyd og at dere føler at jeg gir dere den oppmerksomheten dere fortjener - det er jo trossalt dere som er innom bloggen min hver dag.

Så derfor vil jeg gjerne spørre dere om noen spørsmål og hadde blir kjempeglad hvis dere legger igjen en kommentar!

Er det noe dere savner og ønsker at jeg skal skrive mer om?

Er det noe dere synes er spesielt spennede som jeg burde skrive mer om?

Er det noe som er kjedelig som jeg kan ha mindre av?

Om dere har noen helt konkrete innlegg dere kunne tenke dere så rooop ut, jeg blir veldig glad for tips. Dere som leser bloggen min er utrolig viktige for meg og jeg blir så glad når dere legger igjen en kommentar.

Jobb planlegging

 • Publisert 09.06.2015 kl.23:57. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønne! I dag har jeg vært på jobben å planlagt hva vi skal gjøre fremover, begynner om 2 uker - det blir litt rart men det kommer til å gå fint. Jeg skal bare tilbake 50 % så blir ikke den største overgangen. Adriana vokser litt og jeg merker at ukene flyyyr avgårde, plutselig er det gått 8 måneder. Jeg kom også på i dag at vi må ta oss en tur på politistasjonen og ordne pass til prinsessen, vi reiser om litt under 5 uker, herlighet. Skulle tro det var i går vi bestilte denne reisen. Jeg håper dere har hatt en fin start på denne uken så blogges vi i morgen.

Olaplex kur!

 • Publisert 09.06.2015 kl.18:54. Ligger i kategorien: Blogg

// sponset.

Når du utfører en kjemisk behandling på et hår eller bruker mye varmeverktøy, så brytes disulfidbindingen i håret ned og kvaliteten blir svekket. Ved å bruke Olaplex ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og man kan gå gjennom større fargendringer på håret uten at håret blir ødelagt.

Man får også med en behandling man bruker hjemme og den skal brukes en gang i uken etter behandling for å opprettholde effekten og beskytte mot skadet fra varmeverktøy og børsting.

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet etter denne behandlingen - den anbefales virkelig! Jeg gikk til Bjuti Hårstudio, der er de så flinke så den frisørsalongen kan jeg virkelig anbefale dere.

Walking in the sunset

 • Publisert 08.06.2015 kl.22:42. Ligger i kategorien: Blogg

For en perfekt mandagskveld, knallblå himmel, solen stråler og temperaturen er deilig - det er nå man merker at sommeren nærmer seg men plutselig snur det så vi må nyte det mens vi kan. Meg og Håvard bestemte oss for å gå en kveldstur med Adriana i vogn og det falt veldig i smak hos alle tre. Det er godt å komme seg ut av huset og bare gå en fin tur, planlegge fremtiden og bare nyte tiden nå og den vi har i vente.

En strålende fornøyd jentunge, hun er nydelig og vi er så utrolig takknemlig for at vi får være foreldrene hennes. Hun er helt perfekt!

På sånne turer er det alltid gøy med litt trening ute så da måtte vi ta noen treningsbilder også!

En perfekt avslutning på en mandagskveld, håper dere har hatt en fin kveld så blogges vi i morgen.

My new summerlook!

 • Publisert 08.06.2015 kl.18:55. Ligger i kategorien: Blogg

Her er bilder av den nye sommerlooken - er såå utrolig fornøyd, jeg er heldig som har sånne flinke personer rundt meg som kan jobben sin. Jeg kom der klokken 11 og reiste hjem igjen klokken 3, de bruker god tid og er nøye med jobben de skal gjøre - er du en av de som ønsker å freshe deg opp til sommeren så anbefaler jeg Bjuti Hårstudio, du kan booke time HER!

Det første jeg begynte med når jeg kom var og ta en avfarging, for å fjerne rødpigmentene. Etter det så brukte Stine, frisøren min en kald minicolor for å få en fin underlagsbase for stripene også avsluttet hun med frihåndsstriper i lengdene for å få en myk balayage effekt. Jeg brukte olaplex i både stripene og minicoloren men jeg tenkte å skrive litt om kuren i neste innlegg, både for salongen og hjemme bruk. Hun er så flink, jeg har aldri vært med på å stripe håret på denne måten men det anbefales, det var effektivt og resultatet ble kjempefint.

Etterpå gikk vi igjennom to typer fletting på håret som er grådig fine og lett å gjøre - spesielt på en dårlig hårdag, da er det deilig og bare sette håret opp i en flette men jeg har valgt å lage et eget innlegg om det også legger jeg ut video av hvordan det gjøres.
 Her er resultatet av håret, hva syntes dere?

                                

 

 

Tusen takk til dere alle!

 • Publisert 07.06.2015 kl.17:06. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen herlige lesere! Dere er bare helt fantastisk - må takke for alle fin ord og for at dere er den dere er, setter stor pris på det. Selv om jeg kan være dårlig å svare på alle kommentarene dere gir meg så skal dere vite at jeg ser de og smiler hver gang. Dere motiverer og inspirerer meg - pusher meg og kommer med gode tilbakemeldinger om ting og tang, dere er gode.

Søndager er alltid en dag man har lov til å være inne en hel dag, ligge i sengen å se serier og bare glemme alt annet men vi har andre planer - vi skal til mamma på lunsj også får vi se hvor vi ender etter det. Det at Håvard har ferie er bare superdeilig da kan vi gjøre akkurat det vi vil, når vi vil. Sommeren har dessverre ikke kommet til Bergen enda men jeg får håpe den dukker opp snart, uansett så reiser vi til Gran Canaria om 5 uker så da blir det i hvert fall sol på oss, men det skal sies at sommeren er best hjemme når solen kommer frem. Grilling med venner og familie, trening og bading, båtturer, reker og jordbær på bryggen - ingenting slår det. Dere må i hvert fall nyte søndagen og ha en fin ferie om det er noe som står for tur! Hihii. Blogges senere !

Treningsøkt og litt innkjøp.

 • Publisert 02.06.2015 kl.21:28. Ligger i kategorien: Blogg

Hei og god tirsdag skjønninger! I dag har vært en lang dag ute så blir lite blogging da. Både meg og Håvard fikk trent i dag, først hadde han Adriana også overtok jeg etterpå, er jo så koselig - blir litt sånn når minisats har rare åpningstider, hehee. Jeg fikk trent hele kroppen i dag, deilig også har jeg kommet så godt inn i det nye kostholdsprogrammet noe som gir meg en ekstra motivasjon.

Ellers ble det noe innkjøp- men det blir jo det alltid, det er jo såå kjekt å kjøpe inn ting til prinsessen. Pute til tripp trapp stolen, vi gikk for den med striper siden alle de andre var så kjedelige i fargene, stelleveske (bedre sent enn aldri), spisesett til Adriana og et nytt badekar til hun( bilde kommer senere).

En kjempefornøyd jente!

8 måneders kontroll med prinsessen!

 • Publisert 01.06.2015 kl.17:49. Ligger i kategorien: Blogg

I dag fikk pappaen være med på 8 månederskontroll, såå kjekt! Er gøy med ferie og snart pappapermisjon da får man være med på slike ting. Adriana har blitt 66,5 lang og 7000 g - lillejenten har blitt så stor. Hun ligger helt normal i sin egen kurve så alt er perfekt, to stolte foreldre satt der i dag. Hun åler seg fremover å sitter hel selv!

 

Vi fikk også se en video om førstehjelp, alt i fra brannskader, feberkramper, Hjerte og lunge redning og om de sitter ting fast i halsen, veldig lærerikt for oss foreldre å se sånne ting sånn at vi er obs på hva som kan skje og hva man skal gjøre hvis det skjer.

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits