hits

Anna

Myklebust

Rose gold and black

  • Publisert 16.06.2017 kl.21:55. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønne <3 Dette innlegget laget jeg for 2 måneder siden og skulle egentlig publiseres uken etter jeg la ut forrige klokke. Men med tanke på alt som har skjedd så har jeg ikke fått gjort det. Men her kommer nydeligheten - helt forelsket og en klokke jeg bruker til ALT. Elsker den, den er så klassisk og fin. Informasjonen er mye det samme som i forrige innlegg.

Jeg er så heldig og har fått to klokker av den nye kolleksjonen til Daniel Wellington. Jeg hadde bestemt meg for å lage to innlegg der dere kan få se begge, men nå kom det andre myye senere enn jeg hadde sett for meg - men bedre seint enn aldri. De finnes også i sølv som dere kan se på siden men de var alle så fine  - men siden jeg er en beundrer av rosègull måtte førstevalget bli det. De har både med sølv og svart ur - helt nydelig! De passer perfekt til hverdags - og festligheter.

Dette er også den aller første varianten Daniel Wellington har på 32mm. Størrelsen er litt mindre enn de andre DW - klokkene. Jeg unner alle en slik og med det vil jeg gjerne gi dere 15 % avslag på alt dere måtte ønske på nettsiden. Eneste dere trenger å gjøre er å skrive inn rabattkoden: "annamyklebust" på nettsiden og det kan dere gjøre HER! Dere får også selvfølgelig fri frakt i hele verden, så kos dere med rabattene.

Prøvekjøring av bil!

  • Publisert 06.06.2017 kl.22:15. Ligger i kategorien: Blogg

Det er tre år siden vi kjøpte oss ny bil og nå tenker vi at det er på tide med en ny en - men aner ikke hva vi skal gå for. Vi ønsker oss en fin bil men samtidig barnevennlig, rop gjerne ut om dere har noen anbefalinger! I dag prøvekjørte vi en Audi q3, en kjempefin bil men dessverre litt for lite bagasjerom - kanskje vi skal gå for en større? eller et annet merke. Det er ikke lett og vi er kommet på det stadiet at vi ønsker oss en litt finere familiebil. Dette er selvfølgelig noe vi skal ta etterhvert men det var gøy å få prøve litt andre bilder enn den vi har nå. Ellers er hodet mitt i flytting - går rundt å smiler for meg selv og kan ikke tenke på noe annet. Jeg har også kommet skikkelig i gang med jobben etter alt som har skjedd i det siste - så det er veldig godt. Livet har endelig begynt å gå videre og det trengte vi, vi har selvfølgelig tunge stunder men da er vi flink å snakke om det - det er viktig å bruke tiden til hjelp, ta litt etter litt.Nå er Håvard på fjelltur og jeg har sendt avgårde de siste mailene før jeg skal legge meg. Det har vært en lang og fin dag med mye tanker, prøvekjøring av bil og masse jobb - akkurat sånn det skal være. 

Nå er det ikke lenge til vi flytter!

  • Publisert 05.06.2017 kl.22:26. Ligger i kategorien: Blogg

Åå, det kribler i hele kroppen - kan faktisk ikke fått sagt det nok. Jeg gleder meg uendelig mye til vi flytter inn, litt over en måned igjen så er vi i hus. Jeg har så mange tanker om hvordan dette kommer til å bli. Endelig skal vi få noe helt eget, skape vår lille perfekte plass. Sommeren i år blir å tilbringe masse tid hjemme og gjøre det så koselig som mulig. Meg og Håvard drømmer oss litt vekk - men med gode løsninger er det mulighet for det meste. Jeg ser mye på inspirasjon til rommene, spesielt stue og barnerom. Kanskje jeg i tillegg skal lage meg et lite kontorhjørne - med tanke på at jeg har mulighet for det i jobben min? Er litt koselig med en liten plass for meg selv. 
Det er mye vi ønsker å gjøre, men vi tar det litt etter litt. Nå skal vi fokusere på å få oss i hus først også kan vi gjøre litt endringer underveis. Livet begynner med blanke ark noe vi virkelig trenger nå.  

Det siste halvåret!

  • Publisert 04.06.2017 kl.20:54. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønne <3 Jeg tenker at det er på tide at jeg forteller hvordan det siste halvåret mitt har vært. Det er grunnen til få innlegg, dårlig oppdatering både her og Instagram og ikke minst lite trening. Jeg hadde satt meg noen fine mål for 2017 - men hvem visste da at året mitt skulle begynne på denne måten. Vi har hatt noen forferdelig måneder med inn og ut av sykehus men endelig har vi fått en ny start. Vi har funnet ut av hvorfor A ble så dårlig og nå er hun frisk som en fisk. Nå skal vi flytte inn i huset i midten av sommer - noe som gir oss en ny start. Jeg håper og vet med meg selv at resten av året kommer til å bli et fint år. Jeg får nå målene mine nå, det er aldri forseint. Jeg gleder meg til å komme i gang med rutiner angående kosthold og trening, har virkelig savnet det. Jeg elsker utfordringer og nå skal jeg sette meg noen nye. Jeg har alltid sagt at familien kommer først, men nå som alt går fint med de, kan jeg endelig begynne å fokusere litt på meg selv igjen - det blir godt. 
 

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign