Anna

Myklebust

Da er dagen kommet !!

 • Publisert 19.07.2014 kl.22:23. Ligger i kategorien: Blogg

Nåå er jeg ferdig pakket og er så klar for å reise! Nå er det bare noen timer igjen, gleder meg sånn.

Jeg gleder meg til å ta masse bilder og vise dere og fortelle dere om denne fantastisk turen, dette blir en tur med masse minner og en opplevelse for livet.

1 års dag!

 • Publisert 18.07.2014 kl.20:59. Ligger i kategorien: Blogg

I dag feiret vi prinsesse Martine 1 års dag. Hun er blitt så stor så alt for fort. Man merker virkelig at tiden flyr!

Jeg reiste rett fra jobb, kjøpte gave, kjørte hjem og hentet Håvard og skiftet også var vi på vei i besøk. Når vi kom frem satt alle med hatter på og Martine stor der i en rosa kjole, helt nydelig!

De hadde gjort det så fint! Bakt kake og cupcakes, smakte kjempe godt. Veldig flinke foreldre, de er så søte og god.

Herlige prinsessen er blitt så stor. Jeg gleder meg sånn til min jente kommer! Er heldig å få låne Martine i mellomtiden, hehe!

Nå er det grillings med gjengen :)

Cravings!!!

 • Publisert 17.07.2014 kl.20:21. Ligger i kategorien: Blogg

Som gravid så får mange forskjellige og morsomme cravings, mens jeg må jo være den eneste som bare har fått cravings på en ting og som er ganske kjedelig.
Iskaldt vann(nesten frossen) Jeg har fryseren full med vannflasker, det er det eneste jeg drikker om dagen. Eneste negative med det er at om jeg er ute og er tørst og skal kjøpe meg en vann så er den varm i forhold til de flaskene jeg er vandt med å drikke hjemme, hehe! Men det er ihvertfall kjempe sundt og gjør sånn at jeg må på do så og si heele tiden.Jeg har drukket mye vann det siste året men faktisk ikke så mye som jeg gjør nå! drikker flere flasker om dagen, elsker det! hehee.
Om du er gravid, hva er eller var dine cravings? :-D 

Da har vi bestilt barnevogn!!

 • Publisert 16.07.2014 kl.22:14. Ligger i kategorien: Blogg


Jeg satt lenge i telefonen i går med mamma og vi snakket i over en time, alltid koselig å snakke med henne. Vi snakket om alt fra fødsel til dåp, egentlig om alt som har med å bli mamma. Vi var innom barnevogn temaet og alle har sine meninger om nye og brukte vogner. For min del så var det å få en helt ny vogn et stort ønske, det er alltid spesielt med første ungen og da vil jeg gjøre det litt ekstra.

Jeg sliter også litt med tanken om at andre fremmede har brukt vognen på sine unger, der de har ligget dag etter dag. Det er litt spesielt å kunne få gi barnet ditt noe helt nytt når den skal bruke så mye tid i den. Jaa, det er kjempe dyrt men sånn vil det alltid være når man får sin første. Det er da alt må kjøpes så igjen kan brukes til neste mann. Da er det jo snakk om at store søsteren har brukt den og da blir det litt annerledes enn å kjøpe den av noen man ikke kjenner. Men det er min mening og folk har lov å være uenig men nå er det meg og Håvard som skal bli foreldre og vi ønsker å gjøre det på denne måten.

Mamma kjøpte helt ny når hun fikk meg, så den tanken støttet hun meg fult ut i! Det var deilig å få høre hun si det. Men så sa hun noe som gledet meg veldig og det var at hun ønsket å betale halve vognen som en gave til prinsessen. Åå, så glad jeg ble da! Så nå har vi bestilt og skal hente den når vi kommer hjem igjen. Nå er vi to lykkelig foreldre som er kjempe fornøyd og som virkelig ser frem til å bruke den myyyyye fremover! Tusen takk til verdens beste og herligste mamma og svigermor!

24 dager!!

 • Publisert 16.07.2014 kl.16:35. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine flotte lesere! I går rakk jeg ikke å skrive et eneste innlegg, var kjempe sliten og hadde en del å gjøre. Dagen begynte med at jeg skulle åpne butikken og det var tungt i seg selv. Det pøs regnet utenfor vinduet og jeg som lå under den varme og gode dynen var tanken på å stå opp ganske usmakelig. Men opp kom jeg og butikken ble åpnet og jeg var klar for nye utfordringer.

Med min flaks så startet dagen med en utfordring ingen av oss ansatte visste svaret på og fult styr men med min tålmodighet så gikk det fint til slutt. Når jeg var ferdig på jobb var det rett å ligge meg i en liten time før jeg skulle møte Håvard. Vi skulle se på et kamera fordi det er noe vi virkelig trenger nå som vi skal reise og selvfølgelig når prinsessen våres kommer.

Vi ville ikke ha speilreflekskamera men noe man kan kunne sammenligne det med, bare lett og kunne ta med seg her og der. Det fant vi og vi er super fornøyd. Jeg gleder meg til å vise dere det, bildene som blir brukt fremover blir tatt med det kameraet. Senere på kvelden var det hjem å spise middag før vi skulle til Flesland og hente lillebroren min. Han har vært vekke i 24 dager og var deilig å få han hjem, han var blitt så brun og fin men vi får se hvem som er brunest når jeg kommer hjem fra Rhodos, hehe!

Det skjønneste av alt var at han hadde kjøpt gave til alle, snop og en ting utenom. Jeg fikk noen kjenne fine øredobber og en Victoria Secret parfyme, mamma fikk det samme og brødrene og Håvard fikk klær. Jeg gleder meg til å legge ut bilde av det også senere :) nåå vil jeg bare ønske dere en kjempe fin dag så gleder jeg meg til å vise dere alt senere.

Superkoselig dag!

 • Publisert 14.07.2014 kl.21:38. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! I dag har jeg gjort mye forskjellig. Jeg har vært å trent skuldre, fikset neglene og sett på barnevogn sammen med Håvard. En super koselig i dag. I morgen er det tilbake på jobb noe jeg gleder meg til, er ganske rolig om dagene men sånn er det når de fleste er vekkreist. Jeg har tidligvakt hele uken så er bare koselig det.

Nå ser jeg frem til litt mat, se en koselig film også er det lalletid! God natt til dere og beklager for lite innlegg i dag!

1 uke til avreise!

 • Publisert 13.07.2014 kl.11:12. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er det bare 1 uke igjen, tiden har gått så sinnsykt fort og nå er vi snart i mål. Jeg gleder meg utrolig mye til reisen, opplevelsen og det å få nyte livet.
Vi har egen strand, alt inklusivt og treningsrom så pengebruken kan heldigvis gå til klær, wooho! hehee. Det blir en del shopping der nede med tanke på at jeg ikke har så mye sommerklær igjen.
Jeg har hevet så sinnsykt mye, men heller det enn at det blir liggende i skapet og aldri blir brukt.

Nå er det også 3 måneder til hun kommer og da er det greit med nye klær, har et mål om å klare å komme tilbake til samme størrelse innen jul. Nå er det ikke snakk om markeringene og alt det der men ha en normal kroppsform. Dette er en ferie vi virkelig trenger, det blir mange maaaange år til vi kan gjøre dette alene igjen. Tanken på å reise ifra henne for å reise til syden er ikke der en gang, da blir hun heller med.
Det er alltid besteforeldre, tanter og onkler som stiller opp men 14 dager uten hun blir for mye, så vi skal nyte denne turen som den var vår siste, hehee.  Vi reiser sammen med et annet kjærestepar av oss og det er noe vi virkelig ser frem til. Vi kommer til å ha kvelder hver for oss men også prøve å finne på ting mest mulig sammen.
Jeg ser virkelig frem til en avslappende tur uten noen bekymringer, det er noe jeg virkelig trenger.Jeg slenger med noen bilder fra hotellet.Rommet!Stranden vår! Treningsrommet!Skal dere på noen ferie? :-)

 

Latter, sang og glede!

 • Publisert 13.07.2014 kl.10:33. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen herlige mennesker! Endelig er jeg våken etter en sein natt. Det ble feiring på Egon til slutt men fikk dessverre ingen lys eller bursdagssang hos de.
Men da vet vi hvor vi ikke skal gå når vi ønsker en slik feiring men maten var midt på tre. Vi bestilte en stor pizza og kantene var svidd, biffen var tørr og ja, ikke akkurat det beste vi har smakt.
Etter vi hadde spist reiste vi ut til bestevenninnen min og kjæresten på sotra, der hadde de laget til grillmat og kos. Det ble en lang natt med masse latter, sang og glede.Nå må vi bare klare å våkne skikkelig før vi skal stelle i stand familiebesøket. Jeg ser frem til en koselig dag med masse god mat.
Kos dere og ha en fin søndag! :-D 

Ser frem til en fin feiring!

 • Publisert 12.07.2014 kl.16:04. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! vi har enda ikke kommet oss til byn fordi Håvard måtte på en hastejobb. Kjempe kjedelig og måtte jobbe på bursdagen sin men det er bare to på jobb og resten er på ferie.
Sånn er det å drive et kjølemontør firma der du har ansvar for alle frys og kjøl i hele hordaland. Jeg har bestilt bord til klokken 17 så håper på å rekke det men om ikke så får vi bare ta det igjen.
Er ingen krise, magen min er ihvertfall klar for mat så hadde ikke gjort meg noe om vi rakk det, hehe!

Jeg ringte inn og bestilte bord på Egon og da spurte jeg samtidig om de kunne synge bursdagssangen til han, det er jo ikke alle som gjør det men på peppes så er de ganske flinke.
Men dessverre så sa de nei men at han kunne få lys på desserten. Litt dårlig og jeg ble litt småsur fordi det hadde vært så kjekt om de bare kunne gjøre den lille tjeneste + håvard hadde blitt så flau samtidig som han hadde syntes det var kjempe kjekt med tanke på at han har bare bursdag en gang i året og det å få følelsen av at dagen er hannes og at de rundt gjør det lille ekstra.
Det var sånn at jeg nesten bare avbestilte bestillingen men han hadde så lyst å spise der så får det holde med lys.
Jeg skriver dette på bloggen nå fordi han er på jobb og rekker ikke å lese innlegget før senere i kveld, hehe!  Men tanken var ihvertfall god da (a)
Men jeg har dessverre ingen telefon så alle bildene som kommer ut på bloggen i dag blir lagt ut fra hannes og har ikke særlig god bildekvalitet. Gleder meg til å fortelle dere om feiringen senere!

Ha en fin dag og nyt lørdagen! :-D 

Bursdagsgutten min er blitt 21!!

 • Publisert 12.07.2014 kl.13:14. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen solstråler! I dag våknet jeg klokken halv 8, gikk bort til svigerforeldrene mine og hentet en kake som jeg hadde bestilt til min kjære.
Planen var egentlig å bake den selv men siden komfyren vår plutselig sluttet å fungere så ble det vanskelig. Jeg skrev på bursdagskortet og gikk opp med kaken til sengen, der lå han å sov så søtt, fyllasyk og dårlig og ikke særlig kakesulten. Hehee, tyyyypisk! Jeg gikk ned igjen med kaken og la den i kjøleskapet da han selv hentet den noen timer etterpå. Den smakte himmelsk sa han, fyldig og god.Ostekake(favoritten hannes) - beklager dårlig bildefil.


Nå er planen å reise en tur til byn og spise på restaurant også skal vi ut til et vennepar og feire videre der. Jeg ser frem til en kjempe fin dag sammen med han og vil gjøre at bursdagen hannes blir best mulig.
Ha en superfin lørdag! :-) 

Kos med de beste !

 • Publisert 11.07.2014 kl.21:29. Ligger i kategorien: Blogg

Telefonen gikk av så fikk ikke tatt bilde av de to andre søte jentene som var med oss. Vi begynte på Jacob Aal, god stemning, kjempe god mat og masse latter.

Det er helt herlig å være med jentene mine, ingenting som er bedre enn å mimre tilbake på alt det gode og lage nye planer fremover. Vi er barndomsvenninner og like gode venner er vi enda.

Etter noen timer på Jacob så gikk vi ned på Egon og spiste kake, hehe! Ble en del timer i byn men det er sånn det skal være.

Nå er det feiring av bestegutten så vi får blogges i morgen :)! Han har ikke bursdag før i morgen men vi feirer på forskudd. Ha en kjempe fin kveld!

Blogganbefaling!

 • Publisert 11.07.2014 kl.11:52. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! :-) Jeg har lyst å komme med en blogganbefaling til dere. Nå har jeg brukt de siste ukene på å lese en blogg skrevet av Anette Michelle, hun og forloveren venter en liten gutt i Oktober.
Hun skriver også om hverdagen som gravid og hva det fører med seg, både ulemper og fordeler. Det å få lese hvordan hun takler de forskjellige tingene under graviditeten og hvilke synspunkt hun har på ting som skjer underveis er spennende. Det er ikke lett å være gravid og det fører med seg mye forskjellig. Så dette er en blogg jeg anbefaler at dere tar turen innom.  Hun er en kjempe søt jente og jeg gleder meg masse til å følge henne videre frem til fødselen og etter sønnen deres har kommet.Nyter virkelig dette livet!

 • Publisert 10.07.2014 kl.14:44. Ligger i kategorien: Blogg

Helt herlig vær og tanken på å reise til siden nå er ikke særlig stor. Ingenting er bedre enn å være hjemme når det er så fint vær. Det er faktisk varmere her enn det er der nede, morsomt.

Jeg blir så sliten av all varmen så nå har jeg lagt meg inn i sengen. Nå slapper jeg av med en flaske vann og serier, nyt dagen og kos dere så blogges vi senere :)!

Jobbmøte med min supersøte sjef!

 • Publisert 09.07.2014 kl.22:50. Ligger i kategorien: Blogg

30 grader og jeg svetter meg ihjel !! Det å ha feber i tillegg, gjør det bare enda værre. Nå har jeg vært å spist med sjefen, det var kjempe koselig. Vi hadde så mye å snakke om, helt herlig jente! Jeg er virkelig heldig som får ha henne som sjef. Vi skulle egentlig være tre men endte opp å bare være oss to, hehe! Vi bestilte en stor pizza og kyllingsandwich, pomefrittes og salat.

Men ble morsomt, masse mat på oss to. Vi klarte faktisk nesten å spise opp men vi satt der i noen timer også. Nå reiser hun på ferie så reiser jeg på ferie så vi hadde en del å snakke om der. Ser frem til en ny uke med nye utfordringer, kjempe kjekt!

Helt umulig å finne klær, har jo faktisk bare varme klær, hehe! Så er glad for at jeg reiser snart fordi da er det full shopping! Hev på meg en sommerkjole så får håpe den faller i smak.

Kos dere og nyt resten av kvelden ! :)

Verker i hele kroppen!

 • Publisert 09.07.2014 kl.11:26. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen :)! Kroppen verker og jeg er sliten i alle ledd, kjempe kjedelig å være syk nå. Jeg vil trene, jobbe og få alt klart til vi skal reise men nå må jeg bare slappe av og bli frisk.

Det er kjempe deilig vær ute, overskyet men varmt, svetter meg ihjel, graviditet og influensa, litt av en kombinasjon kan man si.

For en dag!

 • Publisert 08.07.2014 kl.21:38. Ligger i kategorien: Blogg

Litt av en dag ! Jeg er virkelig helt utslitt, øynene renner og jeg gleder meg til å få sove. Det et egentlig det jeg har brukt dagen på, hvile, vaske klær og lage mat. Håvard har allerede lagt seg så da er det bare meg igjen. Det er ikke akkurat så mye å gjøre på når jeg ligger her med influensa og ikke kan trene, det tar på. Lille jenten har det ihvertfall bra, ligger å spreller og koser seg inni mammas mage.

Nå kryper jeg under dynen og legger meg. Jeg håper dere har hatt en fin dag og ønsker dere en fin kveld videre :) god natt!

Da er fødselen i gang!

 • Publisert 08.07.2014 kl.13:05. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! :-) Nå har jeg hatt min første drøm om at fødselen virkelig var i gang, aldri følt det mer ekte enn i denne drømmen. Vannet gikk, Håvard holdt meg i hånden og jeg gjentok til meg selv " Dette går fint, pust " Det eneste jeg klarte å tenke på var om alt gikk fint med prinsessen vår, all smerte og tanker på selve fødselen var vekke. Jeg la ikke merke til noen smerter i det hele tatt, ikke for det at det ikke gjorde vondt men fordi at fokuset bare var på henne. Det å få holde hånden til Håvard, se han inn i øynene og virkelig tenke at nå skjer det, nå skal vi endelig bli foreldre, var en opplevelse i seg selv. Tårene trillet og gleden av å endelig få holde henne i armene mine var ubeskrivelig. 

Men alt dette var bare en drøm, men en drøm jeg håper blir til virkelighet, at alt skal gå fint. Fødselen er noe ingen kan beskrive, de smertene og alt rundt er sikkert helt utenkelig. Men det å klare å ha fokuset på deg selv, ungen og din kjære som står ved din side kan gjøre fødselen til noe fantastisk. Jeg har ingen tanker på hvordan en fødsel er og har heller ikke tenkt å finne det ut. Det er så mange skrekkhistorier og så mye jeg ikke orker å tenke på at jeg velger å tenke gode tanker og ta det som det kommer den dagen det skjer.  Jeg kan være heldig og jeg kan være uheldig, ingen som kan planlegge sånne ting.  Det å våkne etter en slik drøm var litt merkelig. Alt virket så ekte og tanken på at hun lå ved min side fikk meg til å smile.
Jeg gleder meg sånn og jeg tenker på hvordan dette kommer til å bli hele tiden. Meg og Håvard snakker om alt, tiden flyr og snart er hun her hos oss.
Nå skal vi reise om litt over en uke også får vi oppleve syden for siste gang på mange år, der det bare er meg og han også når vi kommer hjem igjen så har vi så mye å planlegge og glede oss til.
Vi skal gjøre barnerommet klart, kjøpe vogn, stellebord, leker, jaaa! vi har en fantastisk tid i vente og vi kunne ikke gledet oss til og snart bli foreldre. 

Influensa!

 • Publisert 07.07.2014 kl.18:05. Ligger i kategorien: Blogg

I dag våknet jeg klokken 7, var helt våken. Jeg hadde ikke våknet når Håvard gidde meg hade kyss og da våkner jeg automatisk tidlig, så jeg ringte han og spurte hvor han var og da var han på trening, flinke gutten. Han hadde tatt bilen vår så firmabilen sto igjen utenfor. Men han sa at han hadde gidd meg mange susser før han hadde gått men at jeg sov så tungt men fikk ny når han kom hjem med bilen.

Jeg skulle til jordmor tidlig så jeg trengte nøkkelen til bilen, fint for meg så kan jeg ikke lete, så rev ned hele huset(nesten). Kroppen min verket, hode veide et tonn, svimmel og kvalm. Fant nøkkelen til slutt og til jordmor kom jeg.

Vi hadde mye å snakke om i dag, sydenturen, mat, høre på hjerterytmen hennes og finne ut hvordan hun lå. Nå ligger hun på ryggen og har kommet seg ganske langt opp på magen, hjerterytmem var kjempe fint. Det er så deilig å høre de lydene, vite at hun har det fint der inne.

Hun reagerte på at jeg så veldig sliten ut så hun tok en blodprøve på meg men den så fin ut. Men jeg tok meg en tur til legen likevel, er alltid greit å være sikker og da viste det seg at jeg har fått influensa. Han anbefalte ingen fysisk aktivitet, slappe av og sove mye. Om jeg ikke hadde matlyst så anbefalte han at jeg drakk juice eller brus for å få energinivået opp.

Jeg ser fem til noen rolige dager fremover og håper på å bli fort frisk. Ønsker dere en kjempe fin mandag :)

Hvor langt på vei kan man være før det sier stopp?

 • Publisert 07.07.2014 kl.00:53. Ligger i kategorien: BloggJeg har fått en del spørsmål om hvorfor jeg ikke har planer om å gå på de største utestedene når jeg skal reise.
Jeg har ingenting i mot i å gå ut med gode venner, være rundt andre som drikker eller noe sånt men når det kommer til de utestedene det bare er "dunk,dunk" musikk og masse røyk.
Det er sikkert mange andre gravide som går ut helt til de skal føde men jeg føler et lite ansvar der, jeg har selv valgt å bli mamma og det å sette et eksempel for meg som mor med å gå på byn når jeg er så langt på vei er ikke noe jeg ønsker. Det er sikkert kjempe teit for noen og sikkert vanskelig og forstå men det er bare noe jeg føler på selv.

Nå snakker jeg ikke om de utestedene man kan synge karaoke, spise og være blandt folk. Det er noe som er kjempe koselig og noe som jeg ser frem til å gjøre. Men å gå rundt fra bar til bar 7 måneder på vei er ikke noe jeg føler meg helt komfortabel med. Men dette er selvfølgelig smak og behag, jeg dømmer ingen, folk gjør som de vil. Men for min del så har jeg valgt og holde meg unna.  

Hva syntes dere om dette? :-) 

En avslappende dag!

 • Publisert 06.07.2014 kl.23:35. Ligger i kategorien: Blogg

For en herlig søndag. Først så ble vi invitert på kjøttkaker, jordbær og is så gikk meg og Håvard å trente også nå skal jeg lage meg en god kvelds før jeg skal ligge meg. Jeg skal til jordmor tidlig i morgen så er greit å være litt uthvilt da.

Jeg har noen spørsmål jeg lurer på så er greit å få svar fra noen som virkelig vet. Dette er en kjempe spennende periode med masse forandringer og tiden bare flyr.

Nå sitter jeg å ser film med bestegutten min. Ha en fin kveld videre :)!

Sunday baby!

 • Publisert 06.07.2014 kl.13:13. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen :)! Jeg våknet to ganger i natt så merker at jeg ikke er helt uthvilt, men sånn er det vell. Nå er det bare opp å ordne seg så skal vi i familiebesøk til besteforeldrene til Håvard.

Planen i dag er biceps og rygg også skal vi på kino i kveld, en koselig og gøy søndag. Kos dere !

En bedre pappa finnes det ikke!

 • Publisert 05.07.2014 kl.18:38. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg tok en telefon til pappa i dag, er noen uker siden jeg har vært på besøk siden det har vært så mye jobbing i ukedagene og i helgene. Men nåå hadde jeg endelig fri og da måtte jeg ta meg en tur. Han er jo verdens flinkeste til å lage mat så jeg spurte om han orket å lage noen franske brød til meg. Med et stort smil og latter så svarte han jaa, jeg tenkte jo at han skulle lage en posjon sånn at jeg hadde litt. Men neida, han lager jo 70-80 stykker, hahah! Må jo bare le.

Han sa at grunnen til at han lagde så mange var fordi han ikke orket slike telefoner, da kunne han like godt lage alt på en gang, han er herlig.

Her er resultatet!

Jeg har ihvertfall brød noen uker frem i tid, hehe! Ha en kjempe fin lørdag :)

Diett og gravid?

 • Publisert 05.07.2014 kl.18:18. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere :) jeg har fått spørsmål om jeg fortsatt er på diett nå som jeg er gravid og da er svaret selvfølgelig nei. ??Jeg spiser sunt, lite men ofte men er mer mat enn at man kan kalle det når man er på diett. Jeg syntes det er viktig og ha et sunt liv selv om jeg ligger på meg her og der. Men i helgen varierer det fra sunne måltider til litt mindre sunne, er viktig og kose seg også. Men i ukedagene er vi strenge begge to.??Når det gjelder treningen så er jeg like aktiv der, den hjelper meg mot psyken og fysisk. Den gir meg mer energi og andre ting å tenke på.

Fredagskos!

 • Publisert 04.07.2014 kl.22:31. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er treningsøkten unnagjort og jeg ser frem til å kose meg med godisene vannmelon og moreller mens Håvard koser seg med en kebab.

Tanken på å spise usunn mat er ikke helt der, selv om jeg er gravid og legger på meg uansett så frister det ikke.

Nå skal sitter jeg å ser på film å ser frem til en rolig fredag, kos dere masse :)!

Spenning i luften !

 • Publisert 04.07.2014 kl.18:16. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen til alle mine fantastiske lesere :)! I dag har fredagen kommet og det har vært litt av en uke. Mye glede, tårer og spenning i kroppen, det er så mye som skjer fremover og tankene går i surr.

Vi reiser om 16 dager og jeg gleder meg utrolig mye, det skal bli deilig å komme seg vekk fra alt og bare ha fokuset på meg og Håvard. Dette er en ferie vi begge virkelig trenger før vi skal starte et nytt kapittel i livet.

14 dager med sol, varme, god mat og ingen bekymringer. Det blir helt fantastisk, denne turen skal jeg nyte fult ut. Vi har egen privatstrand så der skal jeg bo, hehee.

Nå skal det bli deilig med helg, bare slappe av og lade opp til en ny uke. Ha en fin dag :)

Sweet dreams :)!

 • Publisert 04.07.2014 kl.00:24. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg var kjempe trøtt men fikk ikke sove så jeg tok meg en liten skulderøkt og ser frem til å prøve igjen. Deilig å få trent litt, ta en dusj også sove.

God natt søte mennesker :)!

Hun er en liten fighter!

 • Publisert 04.07.2014 kl.00:05. Ligger i kategorien: Blogg

For en dag, lite folk og mye liv i magen. Hun sparker hardere og hardere for hver dag, sov lite i natt fordi jeg kvapp hver gang hun spente. Var helt øm når jeg våknet, hun er en liten fighter! Hehe.

Hun er nydelig og jeg gleder meg så mye til å se henne og holde henne i armene mine, tankene på å bli mamma blir bare herligere og herligere. Jeg kunne faktisk ikke gledet meg mer, nå er det sydentur som står for tur også er all fokus på hun når vi kommer hjem. Vi skal gjøre rommet klart, kjøpe barneseng, stellebord, barnevogn osv.

I dag kjøpte jeg meg en *gravid* kjole som jeg skal ha med meg til syden, den er fantastisk å ha nå som magen vokser og kjempe fin når jeg har født. Har ikke orket å ta bilde av den i dag men skal legge ut i morgen.Nå er det leggetid har faktisk hatt så mye å gjøre i dag så har ikke fått fortalt alt som har skjedd i dag. Har gått for det meste i jobb og soving, jeg var hjemme i 7 tiden og da sovnet jeg med en gang. Var så sykt sliten, har vært så mye aktivitet i magen om natten at det har gått utover nattesøvnen så tar det igjen etter jobb.

Jeg håper dere har hatt en fin dag så blogges vi i morgen :)

Herlig og rart på samme tid!

 • Publisert 02.07.2014 kl.23:42. Ligger i kategorien: Blogg

Nå ligger jeg å venter på min kjære. Han har drevet å hjulpet faren med båten, de reiser på ferie om noen dager så da må alt være på stell.

Meg og prinsessen ligger i sengen og ser på Two and a half man, det er noe vi gjør hver kveld. Hun ligger å spreller og beveger på seg mens jeg nyter det, helt herlig men sykt rart å tenke på at det er et lite menneske inni meg.

Jeg ser frem til å ligge meg og åpne butikken i morgen. Håper på like smilende og positive mennesker som i dag! Ha en fin kveld :)!

3for2!

 • Publisert 02.07.2014 kl.22:11. Ligger i kategorien: Blogg

For en herlig dag på jobb, så mange smilende og morsomme kunder. Er virkelig kjekt å stå på jobb når man møter sånne mennesker. Nå har vi 3for2 på ALLE overdeler og det var noe som virkelig falt i smak hos oss, uansett om det var prosenter eller ikke. Er det en salgsvare så tar vi utgangspunkt i salgsprisen eller om du finner 3for2 på salget så går det også fint! Billigere blir det uansett.

Kom gjerne innom! :)

6 måneder !

 • Publisert 02.07.2014 kl.13:28. Ligger i kategorien: Blogg

Uff, er så trøtt og sliten ! Lite motivert til å gå på jobb i dag men heldigvis er det noen timer igjen til jeg skal begynne. Hadde planlagt beindag i dag, men har så sinnsykt gangsperr fra mandagen at jeg valgte å ha hviledag i dag.

Nå er jeg 6 måneder på vei og jeg merker store forskjeller fra dag til dag, tiden går så fort og prinsessen i magen spreller mer og mer. Hun elsker musikk og gjør alltid mye ut av seg når jeg synger eller tar på, helt herlig. Bare 3 måneder igjen til du ligger i armene mine, gleder meg ubeskrivelig masse.

Trening gjør meg så lykkelig !!

 • Publisert 01.07.2014 kl.20:53. Ligger i kategorien: Blogg

Etter en lang dag på jobb så trengte jeg å sove litt. Men jeg kom meg opp igjen og trening ble det, dagens økt ble skuldre. Føler meg som en helt ny person, det å få trene er en fantastisk følelse.

Nå skal jeg lage meg en skål med jordbær å nyte kvelden! Kos dere :))

Pakke i posten!!

 • Publisert 01.07.2014 kl.19:41. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! Jeg fikk pakke i posten i dag og det er alltid like koselig. Denne gangen var det treningsprodukter fra sponsoren min, jeg fikk en pakke med Pure BCAA + L- Glutamine og en boks med Fatburn Stack. Det blir spennende å prøve ut, det er Kost1 sine produkter og de pleier å være grådig bra så ser virkelig frem til dette.

Fordelene med å gå på Pure  BCAA + L-Glutamine er: Forbedret restutisjon, de er kanon gode på smak, Aktiverer anabol effekt(muskeloppbyggende), Gode presentasjoner på trening, Reperasjon av muskelceller og er en hjelpemiddel mot å motivrke nedbryting av immunforsvaret og muskulatur. Denne er perfekt å drikke før og under treningen. 

Fordelene med å gå på Fatburn Stack er:  Du reduserer kroppsvekten kraftig, øker vekttapet, øker energinivået og styrken på trening, reduserer søtsug og sult og denne boksen her inneholder de mest effektive stoffene innenfor fettforbrenning som er tillatt å selge. 
Jeg gleder meg masse til å få testet dette ut og gi en tilbakemelding av resultatet. Produktene til Kost1 pleier å være grådig bra så dette blir spennende.  
HER er nettsiden dere kan få kjøpt Fatburn Stack og HER er til BCAA om dere ønsker å prøve det ut.  

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits