Anna

Myklebust

Wedding inspiration!

 • Publisert 31.07.2015 kl.18:49. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet - for en drøm! Nå har jeg kontaktet Sjømannskirken i Miami og jeg ble videresendt til en bryllypsplanlegger fra Sverige så nå sitter jeg her i spenning å venter på svar. Jeg har spurt om alt i fra strender, oppsatser til vielsen og lokaler eventuelt partytelt - åå, det er så masse jeg ønsker å ser for meg, for en fantastisk tid jeg har i vente sammen med min fremtidige mann. Bryllup må være noe av det gøyeste å planlegge, wiii! Slenger med litt inspirasjon til dere.

Gullbryllup!

 • Publisert 30.07.2015 kl.00:01. Ligger i kategorien: Blogg

Vi har enda ikke pakket - typisk oss og vi reiser i 10-11 tiden i morgen, det blir en laaaaang kjøretur noe jeg grugleder meg til. Vi kjører med full bil og har en 6 timers kjøretur foran oss. Vi stopper for en overnatting på hytten min før vi fortsetter reisen videre på fredag, det blir kjekt å vise Håvard og få ta med datteren min til hytten jeg lekte som barn.

Mormor og morfar har vært gift i 50 år så på lørdagen skal det feires med flotte folk og god mat - gleder meg masse til det! Nå er det rett i seng for å sove for og så pakke tidlig i morgen, natta!

Home sweet home!

 • Publisert 28.07.2015 kl.01:04. Ligger i kategorien: Blogg

To fantastiske uker og jeg hadde veldig lyst å være en uke til men hotellet var fullt og flyet var fullt så eneste muligheten var om jeg bestilte en helt ny tur og ble flyttet til et annet hotell og det ville kostet meg rundt 30 000 - det var ikke verdt det, kunne heller reist hjem og vært hjemme i noen uker for og så fly tilbake men vi har bestemt oss for at neste gang vi skal til utlandet så blir det 1 måned, tiden har gått så sinnsykt fort, i hvert fall bår du koser deg noe vi virkelig har gjort - vi har badet i bassenget med Adriana, vært på stranden, styrketrening tidlig om morningen, shopping, tennins å spille kort før vi legger oss - en standard sydentur for oss.

Det har vært så koselig at det var kjempe trist å reise hjem men selvfølgelig deilig å komme tilbake i hverdagen, få rutinene tilbake men kunne trengt en litt lenger ferie men det blir det neste gang. Flyturen gikk kjempefint både frem og tilbake, vi er utrolig heldig som har en så snill og tålmodig jente, hjem igjen fikk ikke også to seter hver - kan ikke klage på det så det anbefales om dere reiser med en liten en, bestill et ekstra sete til deg og den/ de.

Jeg har vært alt for lite på telefonen både når det kommer til facebook og instagram og ikke minst det å blogge men denne turen så kjente jeg ekstra på hvor viktig det var å prioritere familien og få mest mulig tid med de, men en så lang pause blir det ikke igjen - var litt spesielt med denne gangen. I morgen har jeg tenkt å dele et bildedryss fra turen også har jeg noe jeg ønsker å fortelle dere - håper dere ville følge med!

Legebesøk

 • Publisert 24.07.2015 kl.01:35. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har vært en laang og varm dag - kan ikke klage med tanke på at det regner og regner i bergen, blir helt deprimert av å tenke på at vi snart skal hjem, uff! Men med tanke på all varmen og fuktige bleier var det lurt og ta oss en tur til legen og få skrevet ut en salve til Adriana, hun har fått så masse varmeutslett så greit og få behandlet det. Ellers i dag har vi vært på stranden å badet, hatt en god treningsøkt, skuldre og mage ble økten i dag - helt fantastisk!

Ååå, har så lyst å flytte hit, stranden, trening å jobbe med bloggen samtidig som jeg kan kose meg med min lille familie i varmere strøk - det hadde virkelig vært drømmen! Men tiden for vise hvor vi ender opp, hehee. Nå nyter vi de siste dagene vi har igjen. I morgen blir det Crosstraining klokken 09.00 så blir tidlig kveld på meg i dag, Adriana har sovnet for flere timer siden så nå var det bare å oppdatere dere før jeg sa helt god natt! Stor klem fra meg så blogges vi i morgen.

Reisefeber - hjelp!!

 • Publisert 11.07.2015 kl.22:04. Ligger i kategorien: Blogg

Ååå, pakke pakke, eneste som står i hodet mitt i dag. Jeg har skrevet pakkeliste og krysset av og skrevet på og det har jeg sikkert gjort 30 ganger. - hehee, sånne folk som meg så gjør aalt dagen før! Jeg merker virkelig at nervene kommer, første flyturen med min lille skatt, det tar 5,5 time så det blir en lang flytur. - syntes jeg i hvert fall.

Men i morgen formiddag er vi på plass, da er det rett i bassenget med prinsessen å plaske, spise god mat og bare nyte sol og varme - en ubeskrivelig glede! Dere må ha en kjempefin kveld også skal jeg prøve så godt som jeg kan og oppdatere der nede i fra med masse bilder og kos! God sommer skjønninger.

Familiekos i heimen!

 • Publisert 06.07.2015 kl.18:58. Ligger i kategorien: Blogg

Når man tror man skal på jobb men ser på listen at man har fri - en ubeskrivelig deilig følelse! Men da blir det jobb i morgen, onsdag og torsdag også er det sommerferie, passer bra med tanke på at været ikke er fint uansett.

Ellers i dag har vi handlet mat til resten av uken og sett på film med Adriana, tanken var babykino i dag men var så dårlig film at da lagde vi litt kinokos hjemme.

Få en sminket look på 1-2-3!

 • Publisert 05.07.2015 kl.23:14. Ligger i kategorien: Blogg

Sponset//

Jeg er så heldig og får være den som tester nyhetene fra Urban Decay, for noen gode produkter. Jeg pleier å måtte fylle på sminken på ettermiddagen men disse holder seg like fin utover dagen - så et stort pluss fra meg. Mascaraen gir skikkelig lange og fyldige vipper noe som er ganske viktig for meg, hvem ønsker ikke lengre vipper?

♥ Foundatition tilfører mye fuktighet så du merker ikke at du har den på samtidig som den gir deg en fin sminket look. Den er perfekt for en som ønsker litt mer glød i hverdagen. Jeg er en av de så en klar favoritt, svampen du får med er så myk og deilig at jeg kunne stått å sminket meg med den hele dagen.

 

♥ Øyenskyggen er rosa noe som representerer sommeren - farger såklart. En utrolig fin farge og den lyser mer opp enn alle de andre tunge og mørke fargene.

 

♥ Eyeliren holder seg like fin hele dagen, god holdbarhet og den er behagelig og ha på + den er kjempefin i fargen.

 

♥ Leppestiften har en fin farge og holder seg på i flere timer etter du har tatt den på. Hvor deilig er ikke det? Så slipper du og ta et nytt lag etter bare en time, stress!

Fremgangsmåten!

♥ 
Når jeg skal sminke meg så bruker jeg alltid en rens til fjeset først også tar jeg en lett fuktighetskrem.

Så smører jeg foundatition fint inn.

Etter det så tilfører jeg concealeren der det måtte trengs, for eksempel om jeg hadde hatt en kvise eller mørke ringer under øynene.

Så tar jeg på meg øyenskyggen og eyelineren også tar jeg mascaraen til slutt.

Da får jeg en oversiktlig sminkerutine, det finnes sikkert mange forskjellige måter og rekkefølger men denne funker fint for meg. Jeg håper fremgangsmåten falt i smak men er det noe dere lurer på så bare spør! Ha en fin kveld skjønninger 

Always remember to smile!

 • Publisert 05.07.2015 kl.18:20. Ligger i kategorien: Blogg

For en herlig og rolig dag, det er jo det vi har søndager til! Kan virkelig ikke gjøre annet enn å smile for nå er jeg så glad og lykkelig. Tre jobbdager til og så er det syden med hele familien, kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Bading, sol, latter og glede - det hører virkelig sommeren til.

Jeg merker at hvor mer jeg smiler jo gladere blir jeg, sikkert der Adriana har det i fra, hehee. Men Håvard er en liten smiley han også så vi er en lykkelig familie med masse latter og glede. Jeg merker at hvis jeg er med folk som ler mye så ler jeg mer - så hos oss så minner vi hverandre på hvor viktig det er å smile i hverdagen.

Black and white

 • Publisert 05.07.2015 kl.14:00. Ligger i kategorien: Blogg

Søndager er en avslappende dag med deilige koseklær så denne jumpsuiten ble mitt antrekk i dag, hehee. Nå skal vi på torskemiddag til besteforeldrene til Håvard, det vlir koselig, fisk hører søndagen til. Dere må ha en fin søndag så sees vi senere !

Jatakk til sommer hele året!

 • Publisert 04.07.2015 kl.20:51. Ligger i kategorien: Blogg

Sånne dager som dette kunne jeg gjerne hatt hver dag, elsker sol og sommer! Jeg får så mye mer energi - alt i fra trening ute til å grille deilig mat, mm! Elskbar årstid. Jeg kan ikke gjøre annet enn å smile, håper vi får slike dager som denne før vi reiser.

A happy day!

 • Publisert 04.07.2015 kl.12:56. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen! I dag var vi tidlig våken og gikk på trilletur, meg og lille prinsessen. Det er så deilig med dager som disse, man har så mye mer lyst å komme seg ut før og bare være ute resten av dagen.

Adriana kan ikke være så mye ute i solen så vi har kjøpt et leketelt til henne så kan hun ligge i skyggen å leke mens vi andre soler oss, smart - ikke sant? Hehee. Den er helt genial så denne blir med til syden!

Planen for i dag er selvfølgelig å grille, det hører sommeren til også skal meg og Adriana ha jentekveld mens Håvard skal i bursdag - koooselig!

Har dere noen planer for dagen?

Extreme makeover!

 • Publisert 03.07.2015 kl.18:42. Ligger i kategorien: Blogg

Da var dagen kommet, denne dagen har jeg gledet meg kjempe masse til - endelig skulle jeg få langt hår igjen. Jeg har slete sånn med selvtilliten og uansett hva de andre rundt deg sier så hjelper det ikke, om du ikke selv føler deg fin så lukker ørene sine for hva de rundt deg sier. Når man ammer så mister man masse hår, det tynnes ut, du får viker og håret generelt ser lite pent ut . Jeg er en av de få heldige som fikk dette i bursdagspresang fra forloveden min, han har vært den personen som har trøstet meg, oppmuntret meg og sett hva dette egentlig betyr for meg.

Ja selvfølgelig er extension fint men det er ikke bare derfor. Om man ikke føler man kan gå ut med løst hår, bruke tid på badet for å fikse det eller generelt føler deg vell så går det rett på selvtilliten og for min del så hjalp dette veldig.

Her er bilde av hvordan håret mitt så ut før, gult og lite fint. Så farging skulle jeg gjøre uansett.

Her sitter jeg med farging, wooho! Endelig skulle jeg bli brunette igjen, det er ingenting som passer meg bedre enn det!

Og her er slutt resultatet - kjempe fornøyd! Tusen takk til den flinkeste å søteste frisøren, Stine! Du er best.

En veldig fornøyd jente med ny farge, nytt hår, nye produker og ikke minst en tålmodig datter og mann!

Blir fin hos frisøren!

 • Publisert 03.07.2015 kl.14:50. Ligger i kategorien: Blogg

En sein god morgen fra meg i dag! Hele dagen startet med at Adriana fikk vaksine, siden vi skal reise utenlands så er det greit å være vaksinert. Etter det så reiste vi inn til byn for å fikse håret mitt, ååå - jeg gleder meg, har tatt noen striper og resten har jeg farget så nå gjenstår bare extensionet. Ekstrem forvanling men virkelig verdt det - gleder meg til å vise dere resultatet.

Summer baby!

 • Publisert 02.07.2015 kl.19:20. Ligger i kategorien: Blogg

Ååå, det er så deilig - endelig kom sommeren hit også. Solen steker og vi blir brune, wii! Nå har jeg fri helt til søndag også er det jobb mandag, tirsdag og onsdag også har jeg ferie i 3 uker! Kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg gleder meg.

Så i dag har meg og Adriana slappet av hos mamma, elsker dager som denne! Jeg var også en tur hos frisøren og fikk meg en klipp - Bjuti Hårsturio stiller opp når det virkelig trengs + jeg bestilte extension så i morgen blir det langt hår og ny hårfarge, gleeeder meg!

Har dere hatt en fin torsdag?

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits