Anna

Myklebust

En helg hos familien !

  • Publisert 25.08.2013 kl.18:46. Ligger i kategorien: Blogg

På fredagen reiste vi til stord, meg, lillebroren min, kjæresten og søsteren hannes. Suuuuper koselig! De har nettopp flyttet dit så jeg har gledet meg til å få se det nye huset.
Det ble en tidlig kveld med tanke på at vi kom frem seint og kusinen min skulle spille cup dagen etter.

Lørdagen våknet vi hele gjengen klokken 11 for å gjøre oss klare for å se Eline spille, de skulle spille en kamp klokken 12, 14 og 16.
Så hele dagen gikk på banen men var koselig det.

Her er noen bilder fra dagen.

Eline gjør seg klar til kamp!Eline scorer! woho! 


Lykkelige søskenbarn <3også måtte vi opp i hoppeslottet! hehee


 
Hopp og sprett og tjo og hei! hehe

Haakon meg og Eline!

Det var en superkjekk helg! gleder meg allerede til å få se de igjen <3


 

Hva er den største drømmen min?

  • Publisert 23.08.2013 kl.17:56. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har fått mange spørsmål fra folk rundt om hva jeg egentlig vil. Hva jeg skal til høsten, om jeg noen gang skal tilbake på skolebenken og hva jeg eventuelt har lyst og studere.
Men jeg har bestemt meg for at dette året skal jeg fokusere på musikken, lage egne tekster, lære å spille på keyboardet helt og ikke bare noen sanger.
Jeg kan ikke lese noter har bare lært å bruke gehøret. Jeg kan høre noen spille en sang også spille samme sang etterpå.

Jeg har hatt en drøm siden jeg var en liten jente og det er og bli en kjent sanger. Musikk betyr alt for meg, det er den eneste tingen jeg kan ha når jeg har mine opp og ned turer. Jeg lever i min egen verden når jeg hører på musikk, når jeg synger selv eller har laget mine egne sanger. Det er veldig få som vet hvor mye musikken egentlig betyr for meg.

Jeg hadde min første sangtime i går og det var kjempe kjekt, litt nervøs og det var litt uvandt - med tanke på at jeg aldri synger foran andre.  
Men det gikk overraskene bra og jeg gleder meg veldig til flere timer. Jeg lærte masse, alt fra pusteteknikker til å faktisk stole på meg selv.
Musikken i seg selv er en av verdens vanskeligste bransje og komme inn i med tanke på at det er så utrolig mange der ute som er flink. Du må ha noe særegent, en stemme folk kjenner igjen.
Jeg har selv vært der at når jeg sang sanger fra Beyonce f.eks så ville jeg høre mest mulig lik som henne, men det er faktisk ikke sånn det fungerer. 
Du er født med noe egent og det er den stemmen folk vil høre. Så den sangtimen lærte meg ganske mye, du må bare ha troen på du er god nok! og det er den selvtilliten jeg sliter med.

Men jeg har bestemt meg for at jeg vil spille inn en av sangene jeg har laget og ligge de ut sånn at folk kan få høre og gi sin tilbakemelding. 
Man lever bare en gang og jeg ville heller vite at jeg har prøvd enn å gå rundt og lure om jeg noen gang kunne hatt en sjangs. Forandringer fra Februar til nå!

  • Publisert 23.08.2013 kl.17:45. Ligger i kategorien: Blogg

De to øverste bildene ble tatt i februar og de to nederste ble tatt for 1 måned siden.


Diettene og styrkeøktene har fungert. Gøy å se forskjellen! Det går sakte men sikkert.
 

God morgen mine søte <3

  • Publisert 22.08.2013 kl.10:10. Ligger i kategorien: Blogg

Da er morgenkardio unnagjort og jeg har dratt hjem for å sove noen timer.
Det tar virkelig på å trene så tidlig, hehee.  Det var helt forferdelig og gå på den 3D møllen i 60minutter. Ingen aircondition, lav musikk og du stirrer bare inn i veggen, uff.
Foretrekker virkelig og gå ute i skog og fjell.Jeg ligger meg i noen timer for å så kunne trene styrkeøkten min, i dag står bryst og triceps på planen.

Tøy å bøy!

  • Publisert 21.08.2013 kl.17:56. Ligger i kategorien: Blogg

Da var styrkeøkten unnagjort. Dagens trening ble biceps og rygg. 

Tøying er det deiligste av all trening, elsker å tøye, den smerten man når man strekker ut er en blandet følelse, er vondt men på en deilig måte.
Det er alt for mange som glemmer og tøye ut og derfor sliter de med ekstra gansperr. Jeg bruker 30 sekunder på hver muskelgruppe jeg har trent og det gir meg en mildere gangsperr dagen etter. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg kan være så myk når det eneste jeg har gjort innenfor idrett er å spille fotball. Jeg har egentlig aldri tenkt over det, men kankje fordi jeg er flink å tøye ut? 
hehee, jeg vet ikke.  

Formen kommer seg!

  • Publisert 21.08.2013 kl.12:19. Ligger i kategorien: Blogg

I går tok jeg på meg en av favorittbuksene mine. Den har alltid vært litt trang i livet men satt perfekt over rumpe og lår.
Men så i går når jeg skulle bruke den så var den blitt alt for stor! Posete i lårene og i livet var den bare gedigen. Hehee, egentlig en ganske deilig følelse men også en litt trist en.

Må på nytt innkjøp igjen, hadde en stor handel for noen uker siden med masse nye bukser, topper osv. Men nå så kan jeg ikke bruke buksene lengre. 
så da må jeg ta en tur til. "livetpådiett" er ikke lett. 
 

Modell for en dag!

  • Publisert 17.08.2013 kl.23:54. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg fikk en telefon fra Stockholm om jeg hadde lyst og komme på makeup og fotoshoot hos de når de skulle til Bergen. Jeg skulle få alt gratis så hvorfor ikke? hehee
helt ærlig syntes jeg de var dårlig og sminke og bildene ble drit dårlig! Men jeg fikk med meg søsteren til Håvard som tok noen snikbilder under sho
oten. 

LAPPEN DÅÅ!

  • Publisert 17.08.2013 kl.23:46. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har vært uten pc i over en måned!! døød? jaa!!
Prøvde å blogge via telefon og ipad men da kom det to innlegg siden jeg skulle ha med bilder, rare greier. Men har "overtatt" pcen til søsteren til kjæresten min så nå blir det bloggings hver dag igjen!
Deilig og være tilbake.

Det første jeg vil nevne er at lappen er bestått! Herregud så deilig, føles helt uvirkelig og har enda ikke gått opp for meg enda.
Jeg syntes faktisk det er litt skummelt og kjøre helt alene og ikke har den vedsiden av deg som pirker, hehe.. uvandt! Men blir bare bedre og bedre for hver dag som går.
Det er faktisk nå man lærer og kjører bil.  

 

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits