Anna

Myklebust

En koselig lørdag!

 • Publisert 31.08.2014 kl.09:24. Ligger i kategorien: Blogg

I går reiste vi ut til en venninne av meg, der var kjæresten og sønnen. Vi har enda ikke kommet på besøk så nå var det endelig på tide. Jeg fikk låne lille Linus og kose med, åå! Jeg gleder meg sånn til jeg får min egen. Han er helt herlig, når han smiler og når han griner.

Etter vi var på besøk hos de var det rett i 21års dag, det var veldig koselig. Hele gjengen dro på byn og da bestemte vi oss for å dra hjem. Jeg måtte ta medisinen min og hadde smerter i rygg og magen så var deilig å få ligget seg ned i sin egen seng.

Jeg er heldig!

 • Publisert 29.08.2014 kl.21:49. Ligger i kategorien: Blogg

I dag kom min kjære hjem fra jobb, trøtt og sliten. Likevel så var det ned på butikken og handle inn til helgen, helt herlig. Jeg er virkelig heldig som har en så utrolig kjæreste, man kjenner det spesielt når man går gravid og er syk i tillegg.

Han er så flink og omtenksom at det er som å leve i en drøm, jeg er virkelig heldig. Nå skal vi nyte fredagskvelden med en god film og god mat. Kos dere masse videre så blogges vi i morgen.

Det å være gravid har gjort meg lykkelig!

 • Publisert 29.08.2014 kl.14:43. Ligger i kategorien: Blogg

Det og få hatt muligheten til å trene gjennom graviditeten har gjort meg lykkelig, gidd meg mer energi og har gidd meg en positiv opplevelse av det å være gravid. Jeg har vært kjempe heldig og håper på at de få ukene som er igjen fortsetter slik.

Jeg har også sett på det å være gravid som en kjempe fin ting, jeg har opplevd mye positivt og det er mye som har overrasket meg. Det å få ha et lite foster inni seg, en som ligger å spreller, en å snakke med når du våkner om morningen å legger deg på kvelden, den følelsen er helt herlig. Tanken på og bli mamma er en stor glede i seg selv, jeg gleder meg kjempe mye til å få møte henne og alle dager, månedene, årene vi har å se frem til. Så mye glede og det blir sikkert en del tårer, men alt i alt så kommer det til å bli den beste opplevelsen i mitt liv.

Ser frem til en god økt!

 • Publisert 27.08.2014 kl.14:33. Ligger i kategorien: Blogg

Da stikker jeg avgårde på trening, deilig å få komme seg ut littegranne. Nå har jeg trent hjemme så lenge at det skal bli deilig å få trent på et treningsstudio igjen. Planen i dag er skuldre også er det jobb. Ha en fin onsdag så blogges vi senere.

Småting som gleder!

 • Publisert 27.08.2014 kl.12:43. Ligger i kategorien: Blogg

I går hadde jeg seinvakt og fikk en skikkelig overraskelse. Der sto jeg å pakket opp varer også kommer mormor og morfar inn i butikken. Hun hadde med seg en stor bærepose med nybakte tebriks og horn. Jeg hadde et lite ønske på søndag om at jeg ønsket horn men hadde aldri trodd at hun skulle sette i gang i å bake til meg så fort.

Hun sa at hun hadde tenkt på meg og hadde lyst å gi meg det, søteste mormoren min, det skal vi lete lenge etter. Resten av kvelden i butikken gikk plutselig mye fortere, selv om det var lite kunder så var det en del esker å pakke opp også ble jeg så glad for besøket at jeg gledet meg ekstra mye til kvelds.

Det er rart det der men småting er virkelig noe som kan glede.

Fra blondt til brunt!

 • Publisert 24.08.2014 kl.22:22. Ligger i kategorien: Blogg



Nå har jeg farget håret mitt fra lyst til mørkt, det var på tide med en forandring, Vi går fra lyse tider til mørkere tider og da er det gøy å forandre litt på hårfargen også.




Trøtt og sliten!

 • Publisert 23.08.2014 kl.01:04. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld mine søte! For en lang uke dette har vært, masse jobbing, trening og lite søvn. Har ikke hatt tid til å blogge en gang, har vært noe hele tiden så det å slappe av er noe jeg har glemt bort denne uken. Jeg merker godt på kroppen at jeg er sliten, har brukt timene i dag fra jeg kom hjem fra jobb til å slappe av og sovnet en liten time.

Jobben min skulle på Lee kveld i kveld men jeg orket rett å slett ikke. Jeg trengte virkelig denne dagen til å slappe av. Nå er det leggetid, så vi får blogges i morgen. Jeg har farget håret denne uken så gleder meg til å vise forandringen til dere :)

God natt mine fine!

Ny dag, nye utfordringer!

 • Publisert 19.08.2014 kl.09:02. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine herlige lesere! i dag er en ny dag med nye utfordringer. I går var det så grusom stille på jobb at jeg gikk rundt i mine egne tanker, er mye som skjer fremover, mye spenning i luften.
Man merker virkelig at nå nærmer det seg, ukene flyr og plutselig er dagen kommet.
Det største spørsmålet jeg spør meg selv er om hvor jeg kommer til å være den dagen det skjer. Er jeg på jobb, trening, på et senter, på tur, eller ligger jeg å sover i min egen seng?
Disse spørsmålene surrer rundt opp i hodet mitt, men man kan ikke alltid tenke og planlegge alt. Når den dagen kommer så må man bare gjøre det beste ut av det.  Planen min for dagen i dag er å komme meg på jobb, åpne butikken, fikse neglene, trening også får jeg besøk av min søte venninne.





Nå vil jeg bare ønske dere en kjempe fin dag så blogges vi senere! :-) 

Da er babyen kommet hjem!

 • Publisert 17.08.2014 kl.19:37. Ligger i kategorien: Blogg

Vi var så heldig som fikk betale kontant så nå har vi hentet bilen, helt herlig følelse men samtidig veldig rart. Vi ser frem til mange gode minner i denne bilen.

Nå er den andre bilen vår snart ferdig vasket så da er det å legge ut bilen for salg.

Tiden flyr!

 • Publisert 17.08.2014 kl.12:12. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen min søte! Jeg har tenkt masse denne helgen, tiden går så fort og ukene bare flyr, plutselig er hun her med oss. Nå er det bare 8 uker til hun kommer om hun kommer 2 uker før tiden, 10 uker om hun kommer på terminen og 12 uker om hun kommer 2 uker etter termin. Men likevel så går det så fort, føler det var i går jeg fant ut at jeg skulle bli mamma og nå er det snart, virkelig snart. Bilen er på plass, klær og bilsete har vi, nå mangler vi bare at barnevognen og stellebordet skal komme så er vi så og si ferdig med hovedtingene. Det er alltid småting og fikse på å kjøpe inn men det fikser vi. En måned med masse jobbing også er det mammapermisjon, den måneden kommer til å fly og det kommer til å bli kjempe rart. Jeg gleder meg ubeksrivelig mye til den dagen kommer, kanskje ikke akkurat der og da med tanke på all smerten jeg skal gjennom men det å få høre henne skrike og få henne opp i armene tenker jeg er verdt hver eneste tåre.

 

To lykkelige mennesker som gleder seg masse over tiden vi har i vente!


Da har vi fått et nytt familiemedlem!

 • Publisert 16.08.2014 kl.22:59. Ligger i kategorien: Blogg

Man har ikke kjent følelsen av å bli foreldre før man har kjøpt den første stasjonsvognen, hehe. Veldig morsomt, en fantastisk god bil å kjøre men kanskje ikke den mest fine utseendemessig. 
Men vi måtte virkelig ha en bil fort så da ble det denne her, stor bagasjerom, diesel, automat, ryggesensor, 2008 modell og masse mer. Vi er begge fornøyd med kjøpet og ser frem til å hente den på mandag.












Vi ser virkelig frem til mange kjørerturer i denne her. 




 

Mine to gull forlater redet!

 • Publisert 16.08.2014 kl.22:41. Ligger i kategorien: Blogg





For en dag! i dag begynte begge mine brødre på hver sin skole, en på Framnes og en på Bildøy, det blir spennende og følge med. Jeg vet at de begge kommer til å trives men blir kjempe rart og ikke ha de hjemme. Han eldste er bare vekke i et år, får jeg håpe og han minste skal være på Framnes i 3 år. Jeg fikk desverre ikke vært med på åpningsfesten og sett rommet til han minste men jeg rakk å være med han eldste. Jeg jobbet fra 10-  15.30 så jeg rakk det akkurat. Det var koselig og møte noen av folkene og høre hvordan planen er fremover. Han skal gå på KRIK så er det noe jeg vet han kommer til å like.




Vi har endelig kommet oss hjem, fikk sove en liten time før Håvard vekket meg med god mat. Nå sitter vi å ser på tv og ser frem til en fin kveld sammen med han.

Sleeping beauty ♥

 • Publisert 15.08.2014 kl.14:31. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine søte I dag har det bare gått i soving og det var noe jeg virkelig trengte. Anbefaler ALLE å prøve det en gang, jeg er alt for dårlig til det.
Jeg har våknet 1-2 ganger før nå men da ble det bare frokost også legge meg igjen, prinsessen min var våken samtidig så ble litt dansing og sprelling i magen.
Det er en helt herlig følelse, kan egentlig ikke beskrives. Det ble litt kosing med magen og snakking med den lille før jeg la meg igjen.




Nå er jeg i hvert fall helt våken og er klar for å stelle meg før jeg skal på jobb. Seinvakt i dag, kjedelig men er penger. Etter jobb skal jeg en tur til mamma og tilbringe fredagskvelden min der.
Jeg vil bare ønske dere en fantastisk dag, kos dere og god helg så blogges vi senere! :-) 

Prøvekjøring av biler!

 • Publisert 14.08.2014 kl.23:16. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! I dag er jeg så sliten, trøtt og vondt i hele kroppen. Jeg merker godt at jeg ikke har slappet av denne uken, bare masse treninger og jobbing. Heldigvis så har jeg seinvakt i morgen så planen er å ta meg en treningsfri dag og bare sove før jeg skal på jobb.

Det er snart helg men ikke for meg, jeg skal jobbe hele helgen.

Men nå kommer prinsessen vår snart og vi er nødt å ha en bil snarest, vi skal rekke det før hun kommer. Så vi har brukt dagen i dag på å prøvekjøre en BMW 320 og en Ford mondeo, dessverre ingen av bilene som falt i smak så da er det bare å lete videre. Nå er det endelig leggetid for meg. Jeg skal blogge mye mer i morgen før jeg drar på jobb.

Sov godt mine søte!

Vår nydelige prinsesse!

 • Publisert 13.08.2014 kl.12:17. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen! :-) Jeg fikk ikke laget et innlegg om ultralyden i går fordi det ble jobb rett etterpå, så jeg rakk det faktisk ikke. Men vi hadde en fantastisk opplevelse og det var kjempe gøy å se henne igjen. Hun har snudd seg helt så nå ligger hun med hode nede i bekkenet og beina i kryss oppe i høyre side. Hun var sovnet når vi fikk se henne men herlighet så mange fine bilder.
Hun har blitt så stor siden sist jeg så henne og kjente det bare kriblet i magen, gleder meg bare mer og mer til hun kommer nå. Håvard satt og lo og jeg satt å smilte fra øret til øret, dette er helt uvirkelig for oss begge. Tenk, det er vår jente som ligger der inne.







Hun lagde masse grimaser og likte virkelig ikke at vi skubbet bort i henne, men hun lå med hodet helt inn til morkaken så bildene ble litt uklare. Vi fikk også navlestrengen i veien av noen av bildene men det gjør ikke noe, er kjempe fornøyd med resultatet og videoene. Jeg er utrolig glad for at jeg gikk på Ultralydklinikken, de var utrolig flinke og kjempe greie. Hun jeg hadde var kjempe positiv, smilte og lo hele tiden.





Noen av bildene som vi fikk med oss. Nå er det bare å glede seg masse til tiden vi har i vente. Hun var helt frisk og hjerteslagene slo akkurat sånn som de skulle.
En deilig følelse å få høre at alt står bra til med babyen vår. Nå er det bare å vente i spenning og gjøre klart det siste før hun kommer til verden. Det var siste gang vi fikk se henne ligge i magen min, neste gang er hun i armene våre. Åe, gleder meg ubeskrivelig mye.



29 uker!

 • Publisert 11.08.2014 kl.12:32. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, da har vi kommet til uke 29. Ukene flyr og det er ikke mange uker igjen før hun kommer til denne verden. Jeg og Håvard snakker om hun hele tiden, når vi våkner, når vi er på jobb og på kvelden før vi legger oss. Vi er begge spente og kunne ikke gledet oss mer til tiden vi har i vente. Jaa, det er kjempe mye snakk om fødselen og jeg har fått mange spørsmål om jeg er klar for det. Jeg kan være helt ærlig og si at jeg faktisk ikke har tenktså mye på det enda fordi da vet jeg at jeg kommer til å grue meg, det kommer til å bli smerter som er utenkelige og sikkert det vondeste jeg noensinne skal igjennom. Men det er så verdt det, folk gjør jo det daglig og om igjen. Noen har enkle fødsler, noen har masse komplikasjoner så jeg kan ikke forberede meg og håpe på en ting til en annen. Jeg har valgt å legge den tanken på vent, så får jeg ta det når den dagen kommer. Jeg har nok å tenke på, så det med fødselen orker jeg ikke og bruke tiden min på.

Formen min i dag er ganske fin, hun spenner og spreller og det er masse liv i magen. Hun spenner ganske hardt så jeg merker fort at hun her kommer til og bli en fighter.
Jeg er fortsatt i 100 %  jobb og trener styrke som før, har selvsagt gått ned på vektene med tanke på at jeg ikke ønsker å starte en fødsel riktig enda. Men fokuserer heller på hver enkelt muskelgruppe og tar heller flere repitisjoner. Jeg kjenner det godt dagen etterpå uansett. 



Maten jeg spiser går i kylling, biff, taco, fisk og forskjellige salater. Jeg går ikke på diett men prøver og ha et variert kosthold. Ønsker jeg å spise en pizza en dag så gjør jeg gjerne det.
Men jeg har ikke hatt så lyst på så tunge måltider, blir så fort mett. Så det har vært mye enklere for meg å spise ting som er lette. Den matretten jeg tror jeg har spist mest av i graviditeten er faktisk taco, karbonadedeig, skjell, taco saus(hot), agurk og tomat. Jeg har egentlig vært for dårlige å spise men har mistet litt av matlysten, er så mye nytt som skjer med kroppen at det med store mengder mat frister ikke lengre. Men magen har vokst og hun har det kjempe fint der inne så hun har det ihvertfall bra. Det er det beste for meg.

Nå skal jeg ha en liten skulderøkt før jeg skal hente telefonen min før jeg skal på jobb, den kom i dag, jippii. Vi får blogges senere :-) 
Ha en fin dag søte mennesker! 

Tilbakemelding på kostilskuddet!

 • Publisert 11.08.2014 kl.01:42. Ligger i kategorien: Blogg

Rett før jeg reiste så skrev jeg et innlegg om to treningsprodukter som skulle prøves, det er nå blitt brukt i 1,5 måneder og man merket stor effekt så anbefaler dette videre til dere.
Man har merket gode presentsjoner på trening, økt energinivå og fettforbrenning.




 Er dette noe du kan tenke deg, kan det kjøpes HER og HER ! Det anbefales veldig til dere som trener en del og ønsker resultater.
Har dere noen spørsmål så er det bare å spørre. Lykke til! :-) 

 

Familietid er det beste jeg vet!

 • Publisert 11.08.2014 kl.00:36. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere!





Jeg har virkelig ikke hatt tid å legge ut oppdateringer i dag. Hele dagen har gått i ett, skjedd noe hele tiden. Dagen i dag begynte med at jeg våknet klokken 7, var kjempe sliten og kald.
Lå meg godt inn til Håvard, hadde egentlig sovet ganske godt om natten, eneste er at jeg sliter sånn med kramper så måtte vekke håvard i natt. Stakkars, men det kommer med. Mamma laget frokost til meg, te, eggeskiver og varme rundstykker. Helt herlig, er lenge siden jeg har våknet til det hos mamma. Alltid koselig og komme hjem til hun. Senere på dagen laget hun hjemmelaget pizza også satt vi på en film der hele familien satt, å så åee! Det er så koselig når hele familien er samlet. Mine to brødre flytter neste uke, en til framnes og en til bildøy så var kjempe koselig og ha tid sammen med de. 

På kvelden reiste vi en tur til kusinen til moren til Håvard og fikk med oss en haug med barneklær, var så mye fint! Nå er det bare å glede seg for nå flyr virkelig tiden fort.
Vi satt hos de en liten stund, spiste is og snakket om graviditet og fødsel, hehe. Nå er det bare å legge seg og gjøre seg klar til en ny dag i morgen med en skulderøkt etterfulgt av jobb.
Jeg skal også komme med oppdateringer angående graviditeten, bilder av magen og litt tanker rundt det å være gravid.

Den beste gleden er og kunne hjelpe andre som virkelig trenger det!

 • Publisert 10.08.2014 kl.01:27. Ligger i kategorien: Blogg

I dag fikk jeg en ganske god følelse inni meg. Etter dagens økt tok jeg meg en liten tur ned på senteret og der sto det en dame ved rullebåndet. Hun så helt fortvilet og usikker ut, jeg gikk bort til henne og spurte om hun trengte hjelp. Hun svarte med en redsel i stemmen "jaa, jeg er så redd, har helt skrekken for dette her" uff, jeg fikk så vondt av henne. Jeg tok henne i hånden og fulgte hun ned og sa at dette ordnet seg.
Hun fikk tårer i øynene og var så glad for at det var ungdommer nå til dags som orket å ta seg tid til sånne eldre damer som henne. Hun takket meg så mye for hjelpen. En liten ting for deg kan gjøre det til en kjempe stor ting for andre. Det å hjelpe andre er en fantastisk følelse. 



 

Biceps og rygg!

 • Publisert 09.08.2014 kl.09:49. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen! I dag er det trening med en kompis, opp klokken 10, spise frokost også rett på trening, biceps og rygg står på planen i dag. Helt herlig! elsker å trene og er virkelig ingenting som er bedre enn en god økt. Himmelen er skyfri og solen skinner, deilig vær. Jeg ønsker dere alle en fin lørdag!





 

Ankomst til Rhodos!

 • Publisert 05.08.2014 kl.15:31. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har tenkt å skrive litt om hverdagen der nede. Som jeg skrev på forrige innlegg så hadde jeg skrevet ned en del notater på mobilen som kunne publiseres med en gang men de ble selvfølgelig slettet.
Telefonen min ble sendt inn i går og sitter i dag med den styggeste låne telefonen. Men jeg husker det meste så jeg gleder meg til å fortelle dere alt. Nåå har jeg tenkt å dele flyreisen og ankomsten vi fikk når vi kom på hotellet.




Flyet gikk 06.20 og vi måtte møte opp 2 timer før avreise. En venninne av meg feiret 20 årsdagen den kvelden/natten så det passet utmerket. Vi ble hentet av bestefaren til Håvard litt over 3 på natten og da var det rett opp på flesland. Jeg var så trøtt, øynene mine rant også var jeg kjempe nervøs, er ikke helt glad i å fly også var det mye spenninger med tanke på at jeg er gravid i tillegg.  Men flyreisen begynte ganske fint, jeg sovnet og fikk sovet i 2- 2,5 time før jeg våknet av at jeg ble kjempe dårlig. Jeg vekket håvard og spurte om han kunne finne en spypose og en flaske med vann for meg. Han satt rett over meg så han reiste seg og gikk bak til flypersonalet. Jeg kaldsvettet, var kjempe svimmel og hodet min verket. Jeg var også ganske nervøs for at de skulle finne ut at jeg var gravid for det er ikke noe jeg har opplyst om på forhånd. Det var ganske ekkelt og våkne på den måten men det gikk fint til slutt.





Når vi kom frem til Rhodos flyplass ble vi hentet med en buss som sto klar utenfor flyet, varmen var deilig og det var vind noe som passet perfekt for meg.
Bussen kjørte oss til inngangen og der ble vi sluppet av, når vi gikk inn fikk vi en beskjed om hvor vi skulle hente bagasjen vår. Men det var selvfølgelig ingen som hadde kontroll over det så vi fikk bare oppgitt et nummer og der sto vi opptil en time. På skjermen sto det malmø, copenhagen og gøteborg men bagasjen vår kom til slutt. Alle fikk koffertene sine og tok de med på neste buss som skulle gå til hotellet.
Bussturen tok 30 - 40 minutter så det var greit, aircondition hadde de på og det var en smilende gladgjeng som gledet seg til å komme frem. Vi kjørte forbi maaange stygge hotell og noen litt fine men vi var ganske spent på hvordan vårt hotell så ut, bilder kan lyge men heldigvis så gjorde de ikke det. Bussen kjørte opp til inngangen og der ble vi møtt av to pikkoloer som tok bagasjen vår og satte de inn i en "golfbil" er det jeg kaller det, for de ligner så sykt på de bilene som kjører rundt i filmer, hehee. Vi ble kjørt ned til leilighetene våre og fikk beskjed at om vi skulle opp igjen til lobbyen måtte vi bare ringe, siden vi hadde all inclusive så hadde vi rett på det. Ganske greit, det var noe jeg virkelig ikke kunne klage på.





Leilighetene lå 3-4 minutter fra selve hotellet så var greit med de som kunne kjøre oss frem og tilbake. Rommene så helt grei ut men rett utenfor hadde vi en kjempe fin gressplen og utsikt rett på bassengene.
Vi hev på oss treningsklær og tenkte og ta oss en liten økt for vi skulle opp til lunsj. Det var noe som skuffet meg veldig, de hadde kjempe lite utstyr og det var virkelig dårlig og noen av de fungerte ikke i det hele tatt. 3-D møllen bråkte og gikk plutselig av helt av seg selv. Skulle man løpe spurtintervaller måtte man slå den på hver gang, døøds irreterende og med min tålmodighet så orket jeg ikke det.
Jo fortere hastigheten gikk, jo mer bråkte den så det var et stort minus ifra meg. Vi trente en liten time også gikk vi i dusjen også opp for å spise lunsj.

Spisesalen var stor og fin og maten lå bortover og det var virkelig noe jeg gledet meg til. Hele reisen var det maten som holdt meg oppe, alle typer brød, varm mat, kald mat, kjeks, kaker, salater, biff og kylling osv. Alt det så jeg for meg fordi det er jeg har vært vandt med når jeg har reist på ferie med mamma og mine brødre. Men nei, det var den dårligste maten noensinne, har aldri vært med på noe værre i hele mitt liv. Maten var helt forferdelig og smakte som myglet mat i Norge. Det var sånn ettersmak at jeg bare måtte legge maten fra meg. Det endte med at jeg fant noe vannmelon og annanas og spiste det.
Jeg tenkte for meg selv at jeg håper virkelig dette bare er et engangtilfelle og at middagen og de andre måltidene dagene fremover ikke var sånn som dette. Men værre ble det og det har jeg valgt og ta på neste innlegg.

Dette ble et ganske langt innlegg men håper det går fint. Vi får blogges senere :-) 

ENDELIG HJEMME!!

 • Publisert 04.08.2014 kl.12:08. Ligger i kategorien: Blogg

Dette har virkelig vært en laaang ferie og har aldri følt så deilig og komme hjem igjen før nå. Jeg har så masse å fortelle dere og bilder og vise dere men det får komme litt etter litt.
Vi hadde ikke internett på rommene så vi måtte opp i lobbyen hver gang vi skulle innom og selvfølgelig døde telefonen min så det har ikke vært nett på meg i 2 uker.
Det har vært litt deilig men samtidig en tanke som har vært der, hehe! Jeg har skrevet en del blogginnlegg for ukene som har gått så noen av de kommer i løpet av dagen.





Gleder meg til å fortelle dere om hvordan denne reisen ble. Blogges :-)

 

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits