Anna

Myklebust

Ukens wanted!

 • Publisert 25.08.2015 kl.14:07. Ligger i kategorien: Blogg

Det er tirsdag og tirsdagene fremover skal jeg publisere 'ukens wanted' enten det er til meg selv, Adriana eller til huset så blir det delt her - så glad som jeg er til å kjøpe inn ting skal det bli gøy å se hva jeg finner på hver eneste uke.

Vi er nesten ferdig med spisestuen, sofaen, bordet og lysekronen er på plass - mangler bare et stort fint speil og stoler som hører til sofaen. Det blir vårt neste innkjøp men stolene er vår første prioritering, de er så flotte og jeg kan ikke vente med og få de inn i huset!

Bildene er lånt fra Google men hva syntes dere om stolene? De er så elegante og ikke minst kjempegod å sitte i, uten tvil - ukens wanted!

Produkter fra Nivea!

 • Publisert 21.08.2015 kl.13:55. Ligger i kategorien: Blogg

// sponset

Åå, jeg elsker pakker, det gøyeste jeg vet er å hente pakker i posten som er til meg, wii! Denne gangen var det en pakke fra Nivea, så koselig - jeg fikk både dag og nattkrem, deodorant, en som er superdeilig krem når det kommer til fjerning av sminke og en lepomade. Gleder meg masse til å prøve de, er så glad i hudprodukter - spesielt når det kommer til fuktighet, huden min er ekstra glad i det.

Øvelse gjør mester!

 • Publisert 20.08.2015 kl.02:28. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg er blitt bitt av tennisbasillen, herlighet såå gøyt det er men virkelig et teknikkspill, man må trene masse, løse kodene før man kan kalle seg god, meg og Håvard er på vei til det bedre, øver så mye som mulig og tar gjerne imot råd og veiledning ! Nye favorittsporten hos oss, spesielt når det er fint vær sånn at vi skal spille på utebanene.

Både meg og Håvard er skikkelig konkurranse menneske så når vi spiller mot hverandre så er det hardt og tungt, gjør virkelig alt for å vinne, hehee! Jeg er litt for glad i å vinne og hater å tape og Håvard er helt lik, uff, kan ikke være gøy å spille med oss. Men alt er gøyere når man kan gjøre en liten konkurranse ut av det, er ikke dere enig?

Beautiful morning

 • Publisert 19.08.2015 kl.14:29. Ligger i kategorien: Blogg

En herlig morgen å våkne opp til, solen skinner, knall blå himmel og to herlige mennesker ved min side. Adriana våknet klokken 9 og da var hun lysvåken, skulle en tur til frisøren å friske opp håret så passet bra at hun våknet i den tiden.

Nå sksl vi nyte de siste dagene før Håvard reiser også begynner han på jobb igjen. Herlighet så fort det har gått, de siste 3 månedene har bare flydd men det blir deilig å være tilbake til normalen, eller? Hehee. Vi hadde det alt for fint, kunne lett jobbet hjemmeifra, en dag skal det skje!

Vippefin !

 • Publisert 16.08.2015 kl.21:16. Ligger i kategorien: Blogg

Hei skjønninger! I dag fikset jeg vippene, trenger en morgenrutine som går fortere og da ble det vipper. Wii, superfornøyd med resultatet, virkelig verdt det!

Det å slippe mascaraen er en helt herlig følelse, man kan våkne opp å gå rett ut uten å tenke på å måtte sminke seg først, digg! Her er før og etter bilde!

Wedding 2017!

 • Publisert 15.08.2015 kl.22:32. Ligger i kategorien: Blogg

Da har vi endelig bestemt oss, har vært myyye frem og tilbake den siste tiden men nå er det sikkert. I 2017 blir det bryllup i Fort louderdale, det blir en drøm som går i oppfyllelse! Vi har valgt og ha vielsen der også den store festen hjemme - så blir mye planlegging og ikke minst sparing fremover nå - for en spennende tid vi har i vente. Jeg gleder meg masse og håper dere vil følge med på denne reisen frem til bryllupet.

For et fantastisk fint sted, tenk at jeg skal få gifte meg med drømmemannen min her, helt utrolig. Jeg er virkelig verdens heldigste jente som får oppleve dette her.

Jeg legger med noen inspirasjonsbilder, det å planlegge bryllup er og blir det gøyeste jeg kommer til å planlegge. Sitter å ser på bilder av brudekjoler, frisyrer, blomsterdekorasjoner - alt mulig, det er så utrolig masse fint!

Jeg legger ut hotellet vi har bestemt oss for i neste innlegg!

Get fit and have fun on the same time!

 • Publisert 13.08.2015 kl.22:42. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet for en fantastisk dag. Jeg hadde pt time med Stian og han kjørte virkelig på med polititest, crossfitøkt, pullups, hiptrust og pushups - skal låve dere at det er lenge siden jeg har vært så kvalm etter en treningsøkt men fyy såå gøy det var, en herlig mestringsfølelse og ikke minst kjempe deilig etterpå!

Rett etter treningsøkten så reiste vi opp for å spille tennis - heeelt hektet, tungt men utrolig gøy. Nå har vi meldt oss inn i tennisklubben så det blir et spennende år med masse trening.

Er du glad i å være litt ekstra fin på en vanlig hverdag?

 • Publisert 13.08.2015 kl.00:54. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønne! En alt for sein oppdateringer fra meg i dag, har vært en dag jeg har gjort masse - gleder meg til å fortelle dere om det men tar det i neste innlegg. Nå vil jeg vise dere antrekket jeg gikk med i dag, helt classy look men en stil jeg virkelig liker, et tips på en dag du ønsker å kle deg litt ekstra fin men samtidig ikke være overpyntet! Jeg har ofte de dagene så kanskje antrekket faller i smak - håper det! Ha en superfin kveld så blogges vi i morgen.

// Kjole - Zara // veske - Michael kors // blazer - Zara // solbriller - Burberry

Casual look!

 • Publisert 10.08.2015 kl.22:30. Ligger i kategorien: Blogg

Her kommer litt hverdagsinspirasjon i klesveien, en veldig casual look, enkelt men fint. Nå om sommeren så er jeg ekstra glad i å gå i skjørt så det går mye i det for tiden, må nyte det mens temperaturen er der!

// topp - mango // skjørt - bik bok // smykke - glitter // solbriller - burberry // veske - michael kors

En avslappende helg!

 • Publisert 10.08.2015 kl.20:29. Ligger i kategorien: Blogg

Ååå, denne helgen har vært helt avslappende, ingen planer - bare sofakos og selvfølgelig masse kos med Adriana og Håvard. Macen min er god som ny, en kompis av Håvard fikset den - helt herlig, så nå kan jeg endelig begynne å blogge i fra den igjen - se frem til mange spennede innlegg fremover.

Vi har også fått laget oss en oversikt av hvordan bryllupet blir, inspirasjon til hvordan vielsen skal se ut - masse masee gøy! Bryllup må være noe av det gøyeste man planlegger, spesielt når man kan planlegge det sammen.

Fun workout!

 • Publisert 08.08.2015 kl.18:02. Ligger i kategorien: Blogg

Finn din treningsglede - tennis er blitt min nye måte å trene på, det er tungt, effektivt og ikke minst kjempe gøy! Styrketrening er fortsatt min favoritt men det er deilig å kunne trene andre ting å bruke styrken, kondisjonen og ikke minst konsentrasjonen på andre måter enn det man er vandt til. I dag var vi så heldig å kunne spille ute i solen, såå mye bedre enn å spille inne i en hall - man fikk friskluft i steden for den innestengte luften + det er mye mer motiverende og få trene ute.

Nå er det rett i dusjen, fikse meg også skal vi bort til en kompis av meg og Håvard, det blir kjempekoselig! Jeg vil ønske dere en superfin lørdag så blogges vi senere.

Gi deg selv en herlig opplevelse med Nivea!

 • Publisert 06.08.2015 kl.20:21. Ligger i kategorien: Blogg

// sponset!

Hei! Jeg har vært så heldig og få prøve de nye godbitene til NIVEA, de har nå lansert Nivea Creme Smooth shower cream og en body lotion Smooth Caring- disse to tilfører kroppen intens pleie og fuktighet. Noe som passer meg perfekt, kroppen min trenger mye fuktighet og jeg føler at det aldri blir nok av det.

I tillegg har Nivea lansert Lip Butter Coconut med søt kokossmak.Jeg tok de med til syden og de var helt herlig, kjempe deilig og ta på samtidig som de lukter godt - mm, elsker hudprodukter!

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits