Anna

Myklebust

En koselig bursdagsfeiring!

 • Publisert 28.09.2014 kl.11:24. Ligger i kategorien: Blogg

Min søte og herlige venninne bakte favorittkaken min! Hun selv er allergisk mot den men likevel så bakte hun den til meg. Hun er helt fantastisk, hun kom tidlig sånn at vi kunne lage middag før de andre gjestene kom. Vi laget pitapizza, godt, kjapt og billig!

Senere på kvelden kom de andre og vi brukte kvelden på å se på tv, skal vi danse og x factor uk! Det ble en koselig kveld med masse god mat og fine mennesker.

Nå er feiringene unnagjort så nå kan prinsessen vår komme når hun er klar. Jeg har fri helgene fremover så nå er alt fokus på henne. Jobber denne uken også neste også er det ut i permisjon, vi har virkelig en spennende tid i vente.

En kjempe fin fredag!

 • Publisert 27.09.2014 kl.00:49. Ligger i kategorien: Blogg

I kveld har jeg hatt besøk av mine to søte venninner Eva og Susanne, det var så koselig! Vi laget kvelds, varme rundstykker med masse godt pålegg og så på idol og Thomas og Harald på tven, blir virkelig ikke bedre enn det! Nå er det leggetid på oss så vi blogges i morgen :) God natt til dere søte!

En helt fantastisk bursdagsfeiring!

 • Publisert 26.09.2014 kl.14:00. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine søte! Jeg hadde en helt fantastisk bursdagsfeiring i går. Den begynte med at Håvard vekket meg i 7 tiden, sang bursdagssangen til meg, tent lys og hadde laget verdens fineste frokost. Helt herlig, en perfekt start på dagen. Når klokken ble halv 10 så kjørte jeg for å hente mamma, vi skulle på kafè før hun skulle på Flesland. På vei til mamma ringer mormor og morfar og synger i telefonen til meg, de og skulle reise vekk så de ville gi meg en sang på dagen, det var kjempe koselig. Meg og mamma gikk ut å spiste, småpratet og når klokken nærmet seg 11 så måtte vi kjøre.

 

Jeg slapp henne av også kjørte jeg ned på Sats, der bestemte jeg meg for å være en stund. Håvard var på jobb og jeg hadde fri så da ville jeg ha noe å gjøre på. Økten begynte med kardio, først litt sykling men fikk så vondt i rumpen etter en liten stund, at så jeg bestemte meg for og heller gå på møllen. Der gikk jeg i 10 minutter også ble det styrke, skuldre, bryst og rumpe var planen.

 

Det ble en kjempe god økt og jeg kunne virkelig kjenne det etterpå. Treningen varte faktisk i 3 timer, det ble mye basicøvelser og øvelser som tok bedre på de forskjellige muskelgruppene. Jeg trente med en kompis og han viste meg og veiledet meg gjennom noen av øvelsene.

Etter treningen var det hjem å dusje også ordne meg til meg og Håvard skulle ut å spise. Vi valgte å gå på Egon, jeg hadde hørt at de hadde kjempe god biff men desverre hadde de ikke vanlig storfe kjøtt eller potetmos så da ble det ingen biff på meg. De hadde mye varianter av svin og entrecote men var ikke det jeg ønsket så jeg spiste pizza og Håvard kjøpte seg biffsnadder med pomesfrittes.

 


Planen var å gå på kino etter vi hadde spist men denne uken var det den store kinodagen så den filmen vi hadde tenkt å se, gikk ikke så seint. Vi reiste hjem og da ble vi møtt med kake som svigersøsteren min hadde laget til meg. Superfiiin og den var kjempe god, så da ble det kake på bursdagen min også. Helt herlig!

Det ble en fantastisk dag! Litt trist at mamma, brødrene mine og besteforeldrene mine var vekkreist men vi skal ha en liten feiring når de kommer tilbake. Men uansett så sovnet jeg med et stort smil rundt munnen.

Tusen takk til dere alle!!

 • Publisert 26.09.2014 kl.12:51. Ligger i kategorien: Blogg

Hei flotte mennesker! Jeg må bare si tusen takk for alle som leser bloggen min og kommer med så fine og oppmuntrende tilbakemeldinger, dere er best! Det er alltid koselig å dele ting med dere om det har med hverdagen å gjøre, trening eller prinsessen vår.

Takk for at dere er de dere er! :)

Mamma og pappa tenker på deg!

 • Publisert 23.09.2014 kl.21:58. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! Det er så mye tanker for tiden. Nå kommer du snart skatten vår! Vi gleder oss så ubeskrivelig til du kommer. Nå er jeg allerede i uke 35 og rommet ditt er snart klart, sykehusvesken er snart ferdig pakket og så er vi klar for å møte deg. Det er fortsatt uvirkelig for oss at vi snart skal bli foreldre, vi smiler og ler av tanken men det kommer til og bli helt fantastisk. I morgen har vi vært forlovet i 9 måneder og hele forholdet vårt har blitt til det enda bedre. Vi som ikke trodde det var mulig og få det bedre men joda, den dagen det gikk opp for oss at vi skulle bli foreldre styrket bare det enda mer på forholdet og det blir bare sterkere og sterkere for hver dag som går. Tanken på at du snart blir en stor del av hverdagen vår er en kriblende tanke, hele magen er fylt med sommerfugler, bekymringer og glade tanker. Nå nyter vi bare de siste ukene med deg inni magen, for før vi rekker å tenke tanken så er vi tre og magen er vekke.

En koselig lørdag!

 • Publisert 20.09.2014 kl.21:50. Ligger i kategorien: Blogg

God lørdagskveld! For en dag dette har vært, trening med Håvard og et vennepar. Økten begynte med kardio på 40 minutter også var det biceps og rygg. Det er så deilig og få trent.

Nå er det kosestund med taco og snacks hos en venninne. Vi sitter å ser skal vi danse og bare nyter en rolig kveld.

Beklager dårlig bildekvaliteten, glemte kameraet hjemme. Ha en fin kveld videre skjønne dere :)!

En fin start på dagen!

 • Publisert 20.09.2014 kl.12:15. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er det avgårde på trening. På planen i dag er det biceps og rygg. Regnet pøser ned men trening må gjennomføres uansett. Nå vil jeg bare ønske dere en fantastisk dag så blogges vi senere :)

En fin start på dagen!

 • Publisert 17.09.2014 kl.13:50. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen! :) solen skinner og formen er fin. Nå går turen på besøk til mamma, hun har laget hjemmelaget skoleboller. Jeg er så heldig som har en så snill og god mamma.

Her er bollene, helt nydelig. Ha en fin tirsdag flotte dere :)!

En spennende tid i vente!

 • Publisert 16.09.2014 kl.20:37. Ligger i kategorien: Blogg

I dag fikk jeg komme inn til legen, de var egentlig full men siden jeg sa det var viktig og at jeg var gravid så måtte de presse inn en time til meg. Det ble bare en hurtigtime på 15-20 min men jeg trengte ikke mer. Vi måtte måle blodtrykket, høre på hjertelydene også kjente hun på magen. Den har blitt så

fast og hard, morsomt. Hun har også blitt så stor så bevegelsene er så enorme, helt herlig. Det nærmer seg virkelig nå.

Hun ønsket å sykemelde meg med tanke på at jeg har en jobb der jeg står mye og det kan forårsake tidlig fødsel. Jeg har også mye kynnere og smerter i lysken noe som vil si at det modnes veldig. Men jeg føler meg ikke dårlig så jeg hadde et ønske om og ihvertfall få jobbe 50 % og det gikk fint. Hun er litt bekymret men siden jeg følte meg frisk nok så skal vi prøve på det.

Tanken på å ligge hjemme er ikke særlig fristende så vil jobbe så lenge som jeg kan. Det er også viktig at kroppen slapper av og at jeg har en fødsel i vente så er greit og ta det litt på alvor.

Nå er jeg sykemeldt i morgen også er det tilbake på jobb torsdag og da er det 50 % frem til permisjon.

Måtte opp på kvinneklinikken!

 • Publisert 15.09.2014 kl.12:20. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! Jeg beklager at jeg har vært så dårlig på å blogge i det siste. Jeg har hatt en del smerter i nedremagen og i korsryggen. Det kjennes som mensensmerter og er helt forferdelig. Jeg har vært ganske heldig med graviditeten frem til nå. Men nå er jeg i uke 34 og det skjer veldig mye nå og kroppen har mye å forberede seg på.

Jeg sliter også med kvalme men jenten i magen danser og sparker som bare det, så alt står fint til med henne. I går kveld reiste vi en tur på kvinneklinniken, siden jeg kjenner så mye allerede nå og bare er i uke 34 så ville de ha meg opp for å få sjekket en del ting. Vi målte blodtrykket mitt, så på hjerterytmen hennes, sparketest, tok urinprøve også måtte vi gjennom en ultralyd. Alt så veldig fint ut og sparketesten slo fullt ut, det var en veldig aktiv jente sa de.

Heldigvis ikke noen tegn på rier eller på for tidligfødsel så da kan vi slappe av. Men de vil følge med videre og om ting blir værre så må jeg opp igjen på nye kontroller. Jeg håper på at dette bare er for en liten periode og at ting blir bedre frem til ukene hun virkelig ønsker og komme.

Jeg fikk anbefalt å dra til fastlegen min i dag siden jeg sliter mye med kynnere men der var det helt fullt så det var ingen hjelp å få. Planen for i dag var egentlig og dra på jobb men jeg har ligget og spydd og har så vondt i magen så det å stå på jobb i flere timer er ikke noe jeg klarer i dag. Så i dag blir det bare å slappe helt av, ligge med beina opp og drikke mye vann.

En koselig dag!

 • Publisert 09.09.2014 kl.22:32. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! I går ble en lang dag, jobb også enda mer jobb. Jeg var ikke hjemme før 00.00 så det ble ganske seint. Men det ble siste kvelden jeg fikk tid til å møte alle fra carlings før jeg skal ut i permisjon så da stilte jeg opp.

I dag har jeg trent, vært ute å spist med pappa også var det jobb. Det var kjempe stille og tiden føltes som en evighet. Men nå er jeg endelig kommet hjem og det skal bli kjempe deilig å legge seg. Jeg kjenner at kroppen er sliten, har tidligvakt i morgen så trenger all søvn jeg kan få.

God natt til dere skjønninger! :)

Fremgangsmåten på gode pizzaboller!

 • Publisert 07.09.2014 kl.17:27. Ligger i kategorien: Blogg

Først lager du deigen og da trenger du:

 

25 g. gjær

1,5 dl lunkent vann

1 ss. med olje

1 ts. salt

250 g. hvetemel

 

Deigen skal heves i 30 minutter før du ruller de ut.
Når du skal lage fyllet så begynner du med:

 

100 g. kjøttdeig

1ss. med tomatpurè

100 g. Ost

Salt

Pepper

Grillkrydder

Oregano

1 fedd med hvitløk

 

 

Når du skal krydre så må dere smake dere frem, er så lite som skal til av hver ting. Dette er ca 10 pizzaboller. Når du er ferdig med å fylle de så ruller du de som skillingsboller å steker de på 225 grader i 15-20 minutt. Det er viktig at ovnen er varm når de blir satt inn.
 

Da må dere ha masse lykke til og bare til å spørre om dere lurer på noe!

Kosetid med de beste!

 • Publisert 06.09.2014 kl.22:46. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er pizzabollene spist og skal vi danse er sett så da er lørdagskvelden vell gjennomført. Det har vært en kjempe fin kveld sammen med mamma og lillebroren min, nå skal jeg se en god film også er det leggetid.

God natt til dere og ønsker dere en fin lørdagskveld videre.

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

 • Publisert 06.09.2014 kl.18:09. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! 
I dag har det vært en ganske rolig dag. Meg og mamma har sittet og plapret i vei, sett på masterchef og spist rømmegrøt. En fin og rolig lørdag.Det er så mye spenning i luften, mye planlegging og veldig mye glede. Vi er alle så spente på tiden vi har i vente at det blir ikke snakk om noe annet. Håvard er på jakt men likevel fikk tid til å sende en liten melding om at han savnet oss og gledet seg til å komme hjem i morgen. Det er alltid herlig og jeg får et stort smil i ansiktet av sånne meldinger, små ting som gleder.
Men nå er lillebroren min på butikken og handler for kvelden, vi skal lage hjemmelagde pizzaboller, mamma er verdens flinkeste til det så det er noe jeg virkelig gleder meg til. Familietid er den beste tiden, ingenting som er bedre enn det . Men jeg har veldig lyst å lese blogger, har jo gått igjennom noen av de som ligger på topplisten men er alltid spennende å lese noen som ikke står der eller som er litt lengre nede på listen.

Skriv gjerne ned bloggadressen i kommentarfeltet ! Nå vil jeg bare ønske dere en fin lørdagskveld så blogges vi senere  

Hvordan er det og ha en liten person i magen?

 • Publisert 05.09.2014 kl.23:36. Ligger i kategorien: Blogg

Ja, hvordan er det egentlig? Det er kjempe rart og virkelig helt ubeskrivelig om jeg skal være helt ærlig. Det er nå de siste ukene jeg har lagt spesielt merke til det. Grunnen til det er at hun har blitt så stor så nå kan du plutselig se en fot stikke ut, kjenne at hun spreller og vrikker på seg. Hode er og jeg håper det forblir i bekkenet mens beina hennes varier fra høyre og venstre side.

Det er en helt fantastisk men også en uvirkelig følelse når man skal tenke at det ligger en liten person inni deg.

Nei, det er nå man virkelig får følelsen av å snart bli mamma.

En dag uten trening er en dag uten mening!

 • Publisert 05.09.2014 kl.14:40. Ligger i kategorien: Blogg

I går og i forgårs ble det treningsfri dag og det kjente jeg på humøret!

Når jeg ikke får trent så blir jeg så trøtt og lei men nå har jeg hatt to dager uten trening og det var deilig for kroppen min. Jeg brukte dagene på å se på serier og ligge med føttene høyt opp.

Men i dag ble det en liten økt. Jeg trente biceps og bakside lår. Nå skal jeg pakke for helgen også drar jeg til mamma.

Like trist er det hver gang!

 • Publisert 05.09.2014 kl.00:21. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! For en kjedelig dag dette har vært! er jo ingenting å finne på når man ikke kan trene eller gå på jobb, Så i dag har jeg bare brukt dagen på å sove, se serier og være med Håvard mens han beiset terrassen. Den er blitt så fin nå! Her gjør man virkelig alt for å bli klar til vår lille perle kommer. Vi har mye spennende i vente og da er det greit og bli ferdig med det. 
Nå driver han å pakker, han reiser på jakt i morgen og like trist er det hver gang. Jeg tror og håper at det blir annerledes når vi har fått henne fordi da kan hun holde meg med selskap når han er vekke men akkurat nå så er det lite kjekt å se han dra. Han blir borte i helgen så da har jeg valgt å reise til mamma og tilbringe helgen min der.


 Ha en god natt mine søte lesere så blogges vi i morgen! :-)

Nyrebekkebetennelse?

 • Publisert 04.09.2014 kl.08:26. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen til dere herlige mennesker! :-)

For en lang dag det ble i går, planen var at jeg skulle ha seinvakt men det gikk ikke helt som planlagt. Jeg har jo ligget med urinveisinnfeksjon, eller det var diagnosen jeg fikk når jeg var på legevakten på torsdag. Men nå har jeg tatt antibiotikakuren ut og jeg har enda ikke merket noe forskjell. Jeg sliter fortsatt med magekrampene og smerter i ryggen. Jeg tok meg en telefon til legen i går for å høre om en ny sjekk siden jeg ikke var blitt bedre. De nevnte at det kunne gått opp i nyrebekkene og det var viktig at jeg kom med en gang. Jeg hoppet i bilen og kjørte avgårde, når jeg kom måtte jeg ta en urinprøve før jeg gikk inn til legen.

Det var lang kø og mange slitne mennesker, uff, er ikke helt fan av legekontor også spiller de så triste sanger der. Man skulle tro at vi var døden nær der vi sitter.
Jeg kom inn til legen etter 30 minutter og vi tok en ny sjekk. Heldigvis så var det ikke nyrebekkene bare tidlige kynnere antok hun. Hun sa at om det var kynnere så kjente jeg det mer i magen men om det var tidlige rier så kjente jeg det i ryggen, så vi får se, har ingen planer om å føde enda. Jeg har heller ikke noen andre symptomer på at det kan bli en for tidlig fødsel så det er ingenting å bekymre seg over. Prinsessen må få være inne i magen i noen uker til og bli helt ferdig utviklet.
Nå har jeg blitt sykemeldt ut uken, fått nummrene til innleggelsen på KK og til en jordmor telefon om det skulle være noe.
Jeg trenger masse hvile nå, selv om jeg selv ikke føler meg kjempe dårlig så er det viktig med tanke på at vi må forhindre en for tidlig fødsel. Jeg har en jobb der jeg går å står mye og det er ikke bra, med tanke på at jeg er så langt på vei. Smertene kommer og går i perioder så vi får håpe at det blir mer balansert sånn at jeg kan komme meg tilbake på jobb, det er ikke mange uker igjen nå så ønsker og kunne jobbe litt til.

 

Du er min bedre halvdel!

 • Publisert 03.09.2014 kl.11:43. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen mine søte! I dag hadde jeg en kjempe fin morning. Først etter en natt der jeg drømte om fødsel og min nydelige prinsesse og opp til en supergod suss fra min kjære som gratulerte meg med dagen. Vi har månedsdag i dag, har vært sammen i 4 år og 11 måneder. Tiden går så fort og nå er året kommet at vi skal bli mamma og pappa. Det er det største steget vi noengang kommer til å ta. Jeg kan ikke glede meg mer over tiden vi har i vente, har verdens fineste og herligste kjæreste så det å få dele denne store gleden med han er fantastisk. Planen i dag er å jobbe, har dessverre seinvakt så jeg har ihvertfall noe å glede meg til når jeg kommr hjem.
Han reiser på jakt på fredag så er kjipt at jeg har seinvakt hele uken. Blir ikke så mye tid sammen med han men da får vi tid til å savne hverandre ekstra mye. 

 

Fødselsangst!

 • Publisert 01.09.2014 kl.22:12. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har tenkt litt på det å føde og nei, tanken har ikke skremt meg enda. Jeg bare gleder meg uendelig mye til å få møte jenten min så da har jeg valgt å se vekk ifra alt det vonde. Man må lide for skjønnheten og det er en fødsel for meg, mange tårer, tanker og smerter men alt det er verdt det til slutt. Det er ihvertfall sånn jeg tenker i dag.

Jeg har fått sove så mye i natt så jeg våknet tidlig i dag og satte på Kardashian søstre på tv, der viste de en fødsel og det var helt fantastisk. Jeg så tårene og det så ikke godt ut men det å få se når datteren kom og når hun ble lagt i armene hennes, åe! Ingenting som er nydeligere enn det.

Det er bare snakk om uker før det er min tur men jeg har troen på at det kommer til å gå fint. Nå er det bare å tenke positivt og glede meg til tiden vi har i vente og nyte de siste ukene som gravid.

Smil til verden og verden smiler til deg!

 • Publisert 01.09.2014 kl.12:00. Ligger i kategorien: Blogg

I går hadde vi besøk av min gode venninne Therese, forloveren Ingve og datteren Martine. De er helt herlige og det var kjempe koselig. Vi laget taco til middag og vaffler og boller til dessert.

Lille Martine er helt nydelig, smiler og ler hele tiden, åe! Gleder meg sånn til min egen jente kommer ut. Da får Martine en å leke med noe som gjør alt bare enda bedre. Det å ha Martine rundt meg gjør bare tankene på å bli mamma enda større, det er en ubeskrivelig følelse. Jeg er heldig som får låne denne jenten her, en å kose å dulle med.

Leker faller alltid i smak, bratz, barbie, hest og bamser. Det var gøy en liten stund men så ble det gøyere å leke med oss.

Selfie og det og bli tatt bilde av er noe av det gøyeste, smilet og poseringen er på plass. Hun er til å spise opp, får diabetes av å bare se på hun. Hun tilbragte mye tid oppe i vinduskarmen sammen med de to vannflaskene sine, kjempe kjekt! Gleder meg til å besøke de før min egen lille prinsesse kommer ut.

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits