Anna

Myklebust

Nervøs og spent på samme tid!

 • Publisert 24.09.2015 kl.20:45. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg må bare si tuuuusen hjertelig takk for alle fantastiske lykkeønskinger og flotte ord - dere er best! Jeg må innrømme at jeg er grådig nervøs samtidig som jeg gleder meg masse til å begynne. Jeg er mest spent på hvilke mennesker jeg møter - håper jeg får venner, hehehe! Og ikke minst er jeg spent på alt jeg skal lære, det er ting jeg virkelig interesserer meg for.

 

Det å jobbe i butikk blir for ensformig for meg så det og få ha en jobb der jeg kan variere fra dag til dag og ikke minst kunde fra kunde - alle er vi forskjellig og det er helt fantastisk. Elsker å møte nye folk og inspirere andre så gleder meg masse til å utdanne meg som pt - det er et yrke jeg vet jeg kommer til å trives i.

Jeg har sagt opp jobben!

 • Publisert 23.09.2015 kl.13:09. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, dere leste riktig. I går leverte jeg oppsigelsen min, det var trist og tårene rant - det å jobbe i Carlings har gidd meg masse erfaring også er det helt fantastiske mennesker, jeg har vært utrolig heldig som har fått være Malenes høyre hånd, en solstråle uten like, kommer til å savne dagene vi jobbet sammen - men i denne bedriften så får man venner for livet og det har jeg virkelig fått i henne, så hun blir ikke kvitt meg så lett, hehee!

Nå skal jeg studere og begynner allerede på onsdag, shiiit! Kjempe nervøs samtidig som jeg gleder meg ekstremt mye! Jeg skal bli personlig trener, jeg som bruker så masse tid på trening kan like godt jobbe med det. Trening er virkelig noe jeg ELSKER, Sats er mitt andre hjem så nå er jeg virkelig klar for et nytt kapittel i livet!

Første gangen meg og Malene møttes og skulle bygge opp en helt ny butikk - en helt fantastisk jente!

Bildet sier vell sitt! Selv om vi ikke jobber sammen så ser jeg frem til jentekvelder !

Verdens flotteste sjef - den baben! Kommer til og savne å jobbe med deg men vi sees snart :)

Jeg liker ikke alkohol!

 • Publisert 20.09.2015 kl.11:37. Ligger i kategorien: Blogg

Sykt men sant. I går skulle vi på bursdagsfest, mamma skulle ha Adriana på overnatting og meg og Håvard handlet inn drikke for kvelden - herlighet såå lenge siden det er siden sist jeg drakk, nå snakker vi år. Trening opp til fitnesskonkurranser og graviditet og selvfølgelig det første leveåret til Adriana så i går var første gang på evig lenge. Jeg kjøpte inn pæresider og Bulmers - jordbær og fyyy, så utrolig ekkelt, ettersmaken av alkohol er virkelig ikke noe jeg har savnet. Jeg hadde så lyst å like det, vise for venninnene mine at joda, nå blir det fest - men helt ærlig så satt jeg bare å brakk meg, gruet meg til neste slurk og nei, det bare gikk ikke ned. Det resulterte med at jeg ikke ble brisen, gikk over til vann noe som var helt fantastisk og kvelden ble så mye bedre.

Første og siste gang, har ikke behov for det og jeg koser meg masse i edru tilstand, kan heller kose meg med en iskald pepsi max enn å tvinge i meg sprit, øl, vin, rusbrus - you name it. Jeg prøvde å like det og tenke på noe annet mens jeg hadde det i munnen men nei, gikk ikke og sånn er det. Alkohol er ikke noe for meg.

Men ellers var festen kjempe gøy, ingenting er bedre enn en fin kveld med fine mennesker, savnet Adriana uendelig masse og det og komme hjem uten henne var rart men sånn er det, bare en tilvenningsak det. Tror det var værre for meg og Håvard enn for henne selv, hun storkoste seg hos mamma og smilte fra øret til øret når vi skulle hente henne i dag - åååe, var såå verdt det når man ser hvor glad hun blir når hun ser oss. Det å være foreldre er helt fantastisk ! Neste helg har jeg bursdag og helgen etter er det Adriana sin dag så blir mye festing fremover, hehee.

Iphone sin beste bildekvalitet men to bilder som viser at vi koste oss! Senere i dag så vil jeg dele noe med dere - et spontant menneske som jeg er så har jeg valgt å bare hoppe på å gjennomføre det, hva det blir får dere vite i neste innlegg - er skikkelig spent selv! Ha en superfin søndag.

Planlegging av 1 års bursdag!

 • Publisert 17.09.2015 kl.21:03. Ligger i kategorien: Blogg

Hei søøøte dere! Har dere hatt en fin uke så langt? Her har det gått i jobb og enda mer blir det i kveld - livetpåcarlings, hehee! Jeg har tenkt å dele to oppskrifter med dere denne uken, en smoothie og en frokost - wiii, gleder meg. Jeg har også en liten ønskeliste på klær jeg skal kjøpe meg denne måneden så vi får se hva det blir.

Jeg har også planlagt bursdagen til prinsessen, tenk at hun blir 1 år! Har ikke tiden gått fort? Det syntes virkelig jeg! Kaken er bestilt og den er helt fantastisk, gleder meg til å vise dere den - skikkelig prinsessekake. Gjestelisten er laget og bare småting igjen, er såå gøy å planlegge bursdager - har heldigvis mange bursdager å planlegge igjen før hun hiver meg ut av huset, så fort går ikke tiden, får vi håpe!

Jeg slenger med litt inspirasjonsbilder så får dere bare vente i spenning på resultatet, er veldig spent selv! Ha en superkveld så blogges vi i morgen.

Ny uke med nye muligheter!

 • Publisert 15.09.2015 kl.19:43. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet for en fantastisk start på uken - treningøkt med Stian, døøds tøft men såå verdt det etter økten. Vi begynte med boksing og siden jeg er helt ny i den type trenig så ble det litt blod ut av det, hehehe! Men ikke vondt i det hele tatt - bare uvandt for knokene!

Det ser værre ut enn det var. I dag hadde hånden min selvfølgelig mye mindre blod, men et åpent sår og en kjempe stor kul, men viser at økten ble bra! Måtte le litt av meg selv når jeg så på hånden, så seriøst ut som jeg hadde slått noen men jo mer jeg bokser jo bedre blir det!

Etter boksingen så kjørte vi supersett med 20x3 pushups og 10x3 pullups - så kjørte vi 4 x 12 utfall i slynge med 12 kg kettlebell i hver hånd og avsluttet økten med supersett kettlebell swing, 20 kg - 5 burpees - 8 kne til brystet mens jeg henger i en stang - dette kjørte vi i 3 minutter uten pause, tungt? Jaa, skal jeg låve dere. Vi hadde så sinnsykt lite pause gjennom hele timen men sånn er - skal man bli fit såå skal det kjøres hardt!

Uken som har gått..

 • Publisert 13.09.2015 kl.19:21. Ligger i kategorien: Blogg

Ukens cravings 

Denne uken har jeg hatt ekstra lyst på sjokoladekaken fra Meny - herlighet så god den er, så to dager denne uken har jeg unnet meg den.

Ukens matrett

Pitabrød med kyllingkjøttdeig og salat, mmm!

Ukens sang

En spansk sang denne uken, sikkert litt gammel men blir aldri lei - El Perdón - Nicky Jam

Ukens opptur

At jeg fikk byttet helg med sjefen sånn at jeg kunne ha helg med Adriana, Håvard reiste på jakt så da ble det jentehelg, wii
Ukens latter

Ingen gullkorn denne uken men innlegget til Håvard om jeg skal nevne noe, du kan lese det HER!

Ukens innkjøp

Det har vært lite shopping denne uken så ingenting faktisk, hehe!

Ukens treningsøkt

Økten med Stian uten tvil - du kan lese mer om den her om du ønsker. Døds gøy men hardt! Gleder meg til i morgen allerede, elsker å trene for fullt igjen!
Det har vært en kjempe bra uke og jeg gleder meg masse til ny uke i morgen! Ha en super søndag.
Go hard or go home!

 • Publisert 12.09.2015 kl.19:17. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet for en gøy og tung økt jeg hadde med Stian, vi hadde boksing som oppvarming og jeg kan ikke si noe annet enn DØØDS gøy! Det var første gang jeg prøvde det og jeg gleder meg til neste gang - bare det og få slå litt - lette på tankene er helt fantastisk. Siden det var første gang jeg hadde bokset så var hendene mine glo varm, knokklene var rispet og den ene var helt sprekt, hahaa - da vet du at du har gjort noe bra i hvert fall. Men en første gang for alt, om dere ikke har prøvd det så kan jeg si at dere bare MÅÅ prøve det - er kjempe god trening og kjempe gøy på samme tid.

 

Etter oppvarmingen så kjørte vi pull ups, vanlig og i strikk, aldri prøvd strikk før så det var spennende - er så glad i å prøve nye ting når det kommer til trening, gir meg ekstra motivasjon til å fortsette. Man blir ofte låst til det man kan og gjør det men nå er jeg så heldig som kan trene med Stian og han kan jo alt mulig og da er det lov å feile fordi han er der å passer på hele tiden. En utrolig flink trener, litt trist at jeg snart er ferdig med timene mine - kunne hatt pt time med han for alltid, hehee! Jeg syntes det er så mye bedre å være to på trening enn å trene alene, ha en som pusher deg, skryter av deg og viser at du kan mer enn du tror. Vi kjørte også utfall i slynge og avsluttet med mageøvelser og leke litt apekatt ( slenge deg over fra pinne til pinne i et stativ). En kanon gøy og hard økt var vell gjennomført.

20 spørsmål!

 • Publisert 12.09.2015 kl.13:58. Ligger i kategorien: Blogg

1. Hva jobber du som?


Jeg er assissterende butikksjef i klesforretningen Carlings.

2. Om du skulle beskrevet deg selv med 5 ord, hva ville det vært?

Spontan, smilende, aktiv, trofast og romantisk.

3. Hva har du alltid med i vesken?

Mobilen, lader, leppestift, hårbørste, parfyme, tyggis og kamera.

4. Hva ser du på tv?

Ungkaren
Jakten på kjærligheten,
farmen
71 grader nord,
Side om side,
Jaget,
Luksusfellen,
Lukket visning,
Skal vi danse,
Norske talenter,
Senkveld med Thomas og Harald,
God kveld Norge 
Paradise hotel når det er
Mastechef Norge
Kongen på Haugen

Så ja - ser litt på tv, hehee!

5. Hvordan er det å være mamma?

Det er helt fantastisk, virkelig det beste som har skjedd meg men jeg skal ikke legge skjul på at det er et bekymringsfullt liv. Jeg tenker bare på at jeg selv har vært så liten og at alt har gått kjempe fint og det kommer det til å gjøre med henne også.

6. Om du skal beskrive Håvard med 3 ord, hva ville det vært?

En fantastisk pappa og kjæreste, romantisk og morsom

7. Hva er favoritt brusen?

Pepsi max uten tvil

8. Hva er favoritt sjokoladen?

Snickers, mm - herlighet så god den er!

9. Byn eller kosekveld?

Kosekveld uten tvil, er mye koseligere å sitte hjemme med god mat, spill og noe gøyt på tv.


10. Hva heter du på instagram?

annamyklebust

11. Hvor ofte trener du?

Nå trener jeg 3 ganger i uken ca. Det har vært ganske rolig med tanke på at jeg ville ha mest mulig tid med prinsessen men nå er hun blitt så stor så nå tar jeg mitt mer tid til trening. Men ikke mer enn 1 time om dagen - har egen pt så jeg trener med han også trener jeg på egenhånd.12. Hva er målet med treningen?

Målet mitt er å komme tilbake til den formen jeg var før jeg ble gravid og bli enda finere enn det jeg var da, hehee. Men det er ikke noe jeg stresser med, kanskje vi skal ha en baby til snart? hehee. neida - men har ikke dårlig tid. 

13. Hva heter du på snapchat?

amyklebust93 - følg meg gjerne!

14.  Har du noen treningstips?

Tren fordi du syntes det er gøy, ikke fordi at du må ! Har du et mål med treningen når det kommer til å gå ned i vekt, opp i vekt, stille i konkurranser osv - så ville jeg tatt kontakt med noen som virkelig har peiling på det - anbefales virkelig!

15. Hvor gammel er du?

Jeg er 21 blir 22 den 25 September - virkelig ikke lenge til!


16. Hvor lenge har du og Håvard vært sammen?

Vi har vært sammen i 6 år den 3 Oktober. 


17. Hva er målet med bloggen?

Målet er å kunne leve av den, håper at den drømmen går i oppfyllelse en dag. Jeg tar tiden til vent og blogger nå fordi jeg syntes det er kjempe gøy og ikke fordi jeg må. Bloggen er for meg en åpen dagbok og ikke minst lese alle de flotte kommentarene jeg får fra dere.

18. Hvor lenge har du blogget?

I 2 - 3 år, litt usikker faktisk. Men kan i hvert fall si at jeg har lært og feilet mye på den tiden men det syntes jeg bare er positivt  - er sånn man lærer.

19. Har du noen tips til gode serier?

White collar
Pretty little liars
Revenge
Vampire Diaries
Gossip girl
Drop dead diva
Once upon time
Suits
Nikita
Side om side

20. Har du et godt forhold med familien til Håvard?

Jaa, de er helt fantastiske - ser på de som min egen familie, etter så mange år så gjør man det! 

Håvard skriver 10 fun facts om Anna.

 • Publisert 11.09.2015 kl.14:46. Ligger i kategorien: Blogg

Hei alle mine fantastiske lesere! Jeg har tenkt litt på at siden de 20 fun facts fallt så veldig i smak hos dere så skal Håvard få lov å skrive 10 fun facts om meg, tenkte egentlig 20 men det hadde ikke han tid til så da ble det 10 denne gangen. Jeg er utrolig spent på hva han finner på, han er flink til å benytte sjansene sine, så det blir morsomt å se hva han finner på og hvordan han føler at jeg er som person. 

1. Anna drikker ALDRI bunnen på brusen så er alltid døds flaut å gå å pante de flaskene - står der i timesvis for å hive ut all brusen som er igjen.

2. Når Anna rydder så ser det alltid kjempefint ut helt til jeg åpner en skapdør og alt ramler ut.

3. Anna er veldig glad i det beste - altså det dyreste om hun ikke får det så er hun sur resten av dagen men nekter for at hun er sur.

4. Anna skal alltid ha de gøyeste arbeidsoppgavene i huset. " Håvard, jeg har en kjempe god ide, jeg vasker klærne også henger du opp?" jaa anna - det hørtes veldig gøyt ut.

5. Det er virkelig ikke vanskelig å se på Anna når hun har funnet noe hun virkelig vil ha, står der med de dådyr-øynene og sier "neida, jeg trenger det ikke" ja, sikkert.

6. Når Anna skal prøve  å forkare noe hun syntes er kjempe morsomt så bruker jeg flere minutter på å forstå hva hun egentlig sier, hun syntes at det er så morsomt at alle ordene kommer bare ut i en kjempelys tone - kan ikke gjøre annet enn å le med henne - selv om jeg ikke har fått med meg hva hun egentlig sa.
7. I forholdet vårt så er dealing all the way - Kjøper du de skoene til meg Håvard så kan vi ha skikkelig kosekveld i kveld med god mat (hun lager maten selvfølgelig) og krigsfilm (noe hun virkelig hater) - tyypisk henne.

8.Hvis Anna har gjort noe jeg irreterer meg over og jeg skal prøve å forklare det til henne med en sur tone - så ender ALLTID samtalen med " hva betyr det ordet Håvard" det er virkelig ikke vits i å diskutere med henne fordi vi ender alltid opp med å le begge to. 

9. Når vi egentlig skal spare penger og jeg bare vil komme meg hjem så sier alltid Anna " Håvard kan ikke vi gå rett inn i den butikken? låver at jeg bare skal se" også kommer vi ut igjen med tre poser med varer. Hun klarer alltid og få viljen sin uansett, hun hjernevasker hjernen min.

10. Når Anna kjøper klær så kommer hun ofte hjem igjen og bare " se Håvard, den var på tilbud" åå, hvor mye kostet den da? bare 2000 kroner - herlighet, kjempe bra tilbud. Den jenten lever i en helt annen verden enn vi "normale" mennesker gjør.


Jeg håper innlegget falt i smak og at Anna tar dette med et smil - noe jeg tror og håper! Takk for meg.

5 ting jeg elsker med høsten!

 • Publisert 09.09.2015 kl.19:16. Ligger i kategorien: Blogg

1. Det er en fargerik årstid, naturen er ekstra fin på denne tiden noe som gjør at jeg liker å gå turer i skogen ekstra mye.

2. Jeg har bursdag, det har selvfølgelig et eget punkt om hvorfor jeg er ekstra glad i denne årstiden.

3. Kolleksjonene er så fin når det kommer til klær og sko - så man merker det på kontoen at høsten er en av favorittene.

4. Man kan variere litt i klesstilen uten at det blir rart, kan gå i både tynn og tjukk jakke, skjerf osv - uten og få rare blikk blant folk.

5. Jeg syntes personlig at solnedgangene er finere om høsten - kanskje på grunn av alle fargene.

Todays outfit!

 • Publisert 09.09.2015 kl.18:09. Ligger i kategorien: Blogg

Åå, elsker solen, gjør bare høsten enda finere - spesielt nå som det er varmt ute i tillegg. Så i dag ble antrekket sommerlig, kanskje ikke så masse farger men enkelt.

// Topp - Bik Bok // Skjørt - Bik Bok // Sko - Werner // Solbriller - Burberry.

Ukens wanted!

 • Publisert 08.09.2015 kl.23:08. Ligger i kategorien: Blogg

Denne uken er disse tre ukens wanted, freshe treningstightser og hettegenser - kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til og få de i posten. De er litt utenon det vanlige og det er helt lov, liker å trene i klær som ingen andre har.

Jeg gleder meg til å vise dere hvordan de ser ut på meg, har bestilt de via sponsoren min, Kristian fra kost1. Utrolig fornøyd og stolt av og ha de i ryggen. Hva syntes dere?

Outfit for today!

 • Publisert 07.09.2015 kl.18:47. Ligger i kategorien: Blogg

Siden solen strålte sånn på himmelen ble det et sommerlig.

// Dressjakke - Zara // Topp - en butikk i Las Palmas(usikker på hva den het) // Skjørt - HM // Smykke - Gina Tricot // Armbånd - F - Lohne // Pumps - Tiger of Sweden // Solbriller - Burberry

Uken som har gått

 • Publisert 07.09.2015 kl.12:39. Ligger i kategorien: Blogg

Ukens cravings

 Denne uken har det vært Doc halselinser, har hatt så vondt i halsen så da var jeg avhengig og ha de med meg der jeg skulle, en pakke i bilen, en hjemme, en på jobb og en i jakken.

 

Ukens sang

Vi har hatt helt dilla på den nye sangen til Justin Bieber - What do you mean

 

Ukens matrett

Laks, uten tvil - favoritt fisken i huset.

 

Ukens nedtur

Turen til legevakten med Adriana, hun ble så dårlig og hadde masse slim i lungene men heldigvis ikke lungebetennelse men hun lå med virusinfeksjon stakkar så vi fikk ingen medisiner, måtte bare ta tiden til vent men nå er hun helt frisk.

 

Ukens opptur

Når Adriana var feberfri og når jeg fikk en mail om et fint samarbeid angående bloggen - forteller mer om samarbeidet senere i uken.

 

Ukens latter

Håvard snakker så mye i søvnet og det er så utrolig vittig å ha en samtale med han da.

 

Meg : Skal vi se en film i kveld, Adriana har sovnet.

 

Håvard : ja, men skal bare sove i 15 minutter også må jeg bort å fikse telefonen min hos pappa.

 

Meg; okei, men hvorfor skal du fikse telefonen din da?

 

Håvard : Fikse telefonen? Hva er det du snakker om da? Helt ute du.

 

Meg: hahaa, du er helt ute!

 

Også gikk jeg og la meg, Håvard ble sovende på sofaen, hehee! Vittig han.

 

Ukens innkjøp

Siden Adriana har vært syk så har det ikke blitt noe nytt denne uken, sparer penger når det er sykdom i huset.

 

Ukens treningsøkt

Siden Håvard har jobbet så masse denne uken så ble det en treningsfri uke. Jeg var ikke helt i form jeg heller så like greit. Det har selvfølgelig vært turer med vognen men kaller ikke det trening.

20 fun facts!

 • Publisert 06.09.2015 kl.21:53. Ligger i kategorien: Blogg

Dette er et innlegg inspirert av andre bloggere, syntes det var så gøy å lese at jeg bare måtte gjøre det selv. Jeg håper innlegget faller i smak hos dere - må innrømme at jeg satt å lo når jeg skrev dette her.

1. Når helgen kommer er jeg ..


Den som gleder seg masse til kosekvelder med flotte mennesker  - enten min lille familie, venner eller familien såklart, hehee! 
Jeg er ikke den jenten som ELSKER byyn og alkohol så jeg foretrekker å lage god mat, se filmer, spille spill og bare slappe av hjemme.

2. På jobb er jeg ..

Effektiv - liker og få ting fort unnagjort sånn at når kundene kommer så har de min fulle oppmerksomhet, det beste jeg vet med jobben min er når kundene takker for hjelpen og går ut av butikken med et stoooort smil. Jeg vil gi de den beste shopping-opplevlsen sånn at de gjerne vil komme igjen!

3. Hjemme alene er jeg ..

En som har på ALLE lysene i huset og som MÅ ha tven på når jeg skal sove.

4. På shopping er jeg ...

I min egen boble - herlighet som jeg elsker å shoppe! det er virkelig noe jeg er DRIIT god på. Jeg kjøper lett varene 1 uke før salget, hvorfor? joo. godt spørsmål - dumheten kommer inn men helt ærlig så er det fordi jeg bare MÅÅ ha det med en gang! finner jeg noe jeg virkelig liker ( noe jeg gjør hver gang) såå er det gjort. 

5. På kino er jeg ..

Den som alltid kjøper for mye i snop, livredd for å gå tom under filmen - bedre med for mye enn for lite!

6. På kjøkkenet er jeg ..

Kreativ! kjempe glad i å eksprimitere og prøve ut nye ting.

7. På trening er jeg ...

Overlegen og kjempe fokusert - må bare beklage! men når jeg er på trening så er jeg i min egen verden, tankene går bare i "finkroppfinkropp". Over gjennomsnittet glad i å trene så når jeg gjør det så er det 110 % ALL IN!

8. I matbutikken er jeg ..

Den som handler det samme hver gang fordi jeg er redd for at vi ikke skal ha nok, haha!  Om jeg er sulten så handler jeg gjerne heele butikken - alt frister jo såå jeg anbefaler virkelig å gå på butikken ETTER man har spist.
9. På biltur er jeg ..


Popstjerne - elsker å høre på musikk å synge med. Om Håvard kjører så sitter jeg gjerne med vinduet åpent, ser på meg i speilet å later som jeg er med i en musikkvideo, hehehe!! 

10. I telefonen er jeg ..

Den som ler å snakker hele tiden, elsker å snakke i telefonen - spesielt om jeg kjeder meg og trenger at tiden går fortere.

11. På melding er jeg..

Den som overdriver lett med smilefjeser og andre emoji.

12. På ferie er jeg .. 

Verdens lykkeligste jente, elsker virkelig ferier !

13. I besøk er jeg ..

Den som alltid kommer forseint fordi jeg må prøve hele klesskapet før jeg finner ut at det første jeg prøvde ble best. Hahaha,, såå typisk meg!

14. På byn er jeg ..

Om jeg først er ute så er jeg veldig glad i å danse og bli kjent med nye mennesker!

15. På filmkvelder er jeg ..

Den som foretrekker komedier foran romantiske triste grine filmer.

16. I vennegjengen er jeg ..

Den som alltid skal ta bilder av maten og folkene som er der, sånn er det og ha en blogg. 


17. Når det gjelder romantikk er jeg ..

Veldig romantisk av meg! liker å overraske Håvard med enten gaver eller god mat. Jeg liker å vise at han er den eneste for meg, klissete ja? det kan man trygt si.

18. På bussen er jeg ..

Den som er nervøs for å gå av bussen om det er masse folk, livredd for å dumme meg ut rett før jeg går ut døren!

19. Om morningen er jeg ..

DØØDS trøtt, alt for glad i å sove lenge og i hvert fall nå som jeg har fått en datter som elsker det like mye som meg - LUCKY ME!

20. Det siste jeg gjør før jeg legger meg er ..

Å sjekke facebook, instagram og snapchat - et must!


Uken som har gått..

 • Publisert 02.09.2015 kl.21:59. Ligger i kategorien: Blogg

Et alt for seint innlegg om forrige uke men håper at det går fint for denne gang, heldigvis er det en ny uke og nye muligheter til å gjøre ting bedre. Adriana er feberfri så jeg ser frem til få følge bloggplanene mine fremover - det blir spennende å se hva som faller i smak og hva som bør endres. Kommenter gjerne underveis hva dere liker å ønsker mer av og hva som er kjedelig. Men nå blir det en liten gjennomgang av forrige uke som var.
Ukens cravings

 Pepsi Max - herlighet for et søtsug jeg har hatt denne uken!

Ukens sang  

En roligere sang denne uken, The mess I made - Parachute. En nydelig sang og behagelig å høre på når man er ute å kjører bil og har en syk jente i baksete - hun sovnet hver gang jeg tok den på!

Ukens matrett 

Hjemme laget pizza - mm, den faller ALLTID i smak! 

Ukens nedtur

 At Adriana ble syk, hater å se henne så slapp og dårlig.

Ukens opptur 

At jeg har hatt så hjelpende kolleager som ALLTID stiller opp!

Ukens latter 

Meg: Håvard kan du kjøpe noen middagsglass til Adriana?
Håvard : Selvfølgelig, også kommer han hjem med middagsglass for et barn på 2-3 år, haha! Han prøver så godt som han kan, men vi begge måtte le litt da.

Ukens innkjøp

Denne uken ble det nye treningssko og pulsklokke - fikk det i gave fra min kjære, hvor heldig er ikke jeg!?Ukens treningsøkt 

Pt timen til Stian - herlighet! han har laget en nytt program til meg og det var tungt men døøds gøy! gleder meg til å vise dere øvelsene. Jeg kan i hvert fall låve dere at beina mine fikk kjørt seg, hadde gangsperr i 4 dager etter økten - da har man i hvert fall gjort noe bra!
Da var uken vår kort oppsumert og håper på at denne uken blir myyye bedre!AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits