Anna

Myklebust

Sponsor !

  • Publisert 24.10.2013 kl.09:58. Ligger i kategorien: Blogg

På mandag fikk jeg en mail av kost1 at de ville sponse meg, super kjekt. Jeg gleder meg til å fortelle om produktene og klærne fra dem. De har så mye bra !

Treningsfri dag! :-)

  • Publisert 09.10.2013 kl.19:02. Ligger i kategorien: Blogg

Da var jobbdagen unnagjort og guu så kjekt det var men det å ha gangsperr på jobb er ikke det beste man kan ha. Løpe rundt i butikken og hjelpe kunder også har du drit vondt i rumpen og bein, hehe, men sånn er det. Det var såklart litt skummelt i å ta intiavtiv med kundene med tanke på at jeg ikke har så mye kunnskap enda. Men det gikk kjempe fint. Er ingen andre som tenker over det utenom deg selv.
Men det kommer seg, hehe!  Gleder meg til jobb i morgen allerede, folkene der var super søte og man merker med engang at det er god arbeidsmiljø noe som er viktig for meg.


I dag tar jeg meg en treningsfri dag og gleder meg til morgenkardio, biceps og rygg i morgen før jobb. Jeg kan bare ha 3 dager der jeg trener om morningen så jeg gleder meg veldig hver gang.  

Sweet dreams <3

  • Publisert 08.10.2013 kl.23:00. Ligger i kategorien: Blogg

Da er det leggetid på meg, må være opplagt til jobb i morgen.
Slenger med et bilder der jeg står i bro, hahaa!! litt gøy med kusinen min før leggetid.

 God natt alle søte mennesker <3

 

CARLINGS!

  • Publisert 08.10.2013 kl.21:32. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har fått en del spørsmål om hvor jeg har fått jobb. Jeg jobber på Carlings og gleder meg masse til å begynne min første dag på Torgallmenningen i morgen. Jeg har hatt opplæring på Vestkanten.
Jeg møtte de fleste i helgen der vi hadde jeanskveld, lærte mye om de forskjellige buksene og fikk informasjon om nye jeans. Interessant! Veldig mange søte mennesker og gleder meg til å begynne å jobbe sammen med de.

 

Jobb fridag!

  • Publisert 08.10.2013 kl.16:16. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har jeg fri og har brukt dagen på å sove. Jeg våknet klokken 1, lagde meg en skål med havregryn og satt på en serie, blitt helt hektet på den nye serien på netflix. Orange is the new black, love it!I dag er planen og se film med kusinen og mine to brødre og stikke på treningssenter etterpå.
Bein står på planen i dag. 

LIVET UTEN PC!!

  • Publisert 07.10.2013 kl.22:40. Ligger i kategorien: Blogg

Helt forferdelig ! har sittet hjemme uten pc i flere måneder nå.. 
og jeg klarer ikke å skrive blogginnlegg via ipaden.

Men jeg skal prøve å oppdaterer dere så mye som jeg kan !
Det har skjedd veldig mye de siste månedene. Som dere vet skal jeg stille som debutant til våren, det er noe jeg gleder meg kjempe mye til. Diett livet og trening.
Det er hardt og jeg kjenner at jeg er virkelig lei maten men er verdt det til slutt. 


 Formen kommer seg sakte men sikkert, jeg har enda en del og gå på men ser det går rett vei.

 

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits