Anna

Myklebust

Prinsessen vår fyller 1 år i dag!

  • Publisert 04.10.2015 kl.00:18. Ligger i kategorien: Blogg

Tenk at det er 1 år siden du kom til denne verden, helt utrolig hvor fort tiden har gått. 4 oktober, 2014 kom du til verden, 3 uker og 4 dager før termin! Tenk at jeg ble sendt hjem fra sykehuset denne dagen , legene sa at jeg var langt unna fødselen men neida, du var rett rundt hjørnet og hadde en plan allerede da! De sendte meg hjem og håpte på at jeg ble bedre sånn at jeg slapp å gå rundt med de smertene jeg hadde men hele tiden visste jeg at dette ikke var riktig, kroppen min ga meg signaler om at fødselen var på vei men ingen ville høre på og ta dette seriøst. Meg og pappaen din reiste hjem og var lei av alle leger, vi var sliten, trøtt og ganske lei av alt! Det eneste vi ønsket var å møte deg og tydeligvis ønsket du det samme.

Smertene mine ble verre og verre og pappaen din klarte ikke å se på dette lenger så opp på sykehuset reiste vi igjen og 4 timer etter vi var kommet opp kom du til verden, litt av en prosess kan man si!

Du er det mest fantastiske som har hendt oss. Vi er så uendelig stolt av deg prinsessen vår! Gratulerer så masse med 1 års dagen din, håper den blir nesten like fantastisk som deg, du er perfekt så ingenting kan bli like fantastisk som du er! vi elsker deg til evigheten og forbi!

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits