Anna

Myklebust

Trøtt og sliten!

 • Publisert 29.11.2012 kl.18:55. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg vet at jeg ikke er så flink til å blogge for tiden! men har vært så trøtt og sliten når jeg har kommet hjem, så har rett og slett ned prioritert det med tanke på all skole, innleveringer og prøver.
Har blitt tidlige kvelder eller sene om det har vært mye lesing til prøver. 
Men det skal forandres nå! Jeg låver at jeg skal bli flinkere og blogge og oppdatere gøye ting. 

Jeg har fått spørsmål om jeg kan ligge ut en coverlåt så det tenkte jeg og få fikset i løpet av helgen. Har ikke noe bra kamera, men det får funke med iphone.. hehe!
Håper at den faller i smak og at det blir gøyere å lese bloggen min etterhvert. 
I dag kom jeg på skolen etter å ha brukt heeeeele gårdsdagen på å pugge, pugge, pugge og pugge! og hva skjer når jeg kommer på skolen?
Nei, vi må utsette prøven til neste torsdag, siden det var så mange som måtte ta den :-/ årh.. typisk!
Men jeg fikk ihvertfall begynt og kjøre igjen, eneste positive med dagen! hehe.. Ettersom kjørelæreren min har vært på ferie og jeg selv har vært syk.
Det var deilig og komme i gang igjen.

Så i dag bestemte jeg meg for å bare slenge med ned i sofaen med et ullteppe og se på tv.
Det har vært så utrolig mye skole og tenking rundt det for tiden, så i dag blir det en "ikketenkeskoledag" hehee.
Jeg skulle egentlig i studio og synge, men siden kompisen min ble syk så utsatt vi det. Så da blir det mor og datter kveld! koselig.SKOLELEI!

 • Publisert 27.11.2012 kl.11:02. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har sittet lenge nå og vurderet og slutte på skolen. Jeg er så lei, alle prøvene, innleveringer og egentlig skole generelt. Det er så mye og gjøre.
Når jeg begynte på videregående syntes jeg det var gøy å lære. Lærerne var flinke og engasjert i det de skulle formidle til oss.

Jeg har gått yrkesfag i tre år og det grunnet at jeg egentlig skulle bli frisør, men det var ikke helt meg. Så jeg bestemte meg for å gå første året på nytt igjen Salg og Service.
Der lærte jeg alt innom salg, butikk, ledelse, sikkerhet, osv. Det var noe jeg virkelig falt for, det var mye lærerikt så det valget er jeg glad jeg gjennomførte..

Jeg går nå påbygg på Olsvik. Jeg fikk høre at de hadde flinke lærerer der + det var i nærheten der jeg bodde så jeg søkte der.
Men nå angrer jeg skikkelig på det valget! lærerne er ikke flinke i det hele tatt.
Jeg fikk vite av de som har gått påbygg årene før at det ikke var vanskelig hvis man virkelig var innstilt på skolen og jobbet  med oppgavene.

Men nå sitter jeg her på skolebenken og tenker" jo det er faktisk vanskelig" jeg sitter hjemme i flere timer etter skolen med oppgaver i de forskjellige fagene.
Jeg har så lyst og lære det og få det til. Det er jo siste året og dette året teller jo alt! 
Lærerne er der og forteller hva du skal lære, men forklaringene de gir vekk er uforståelig. Du sitter der og spør om hjelp, men den følelsen når du prøver og høre etter. Men likevel ikke klarer å forstå det.
Du har så lyst, men klarer det ikke. Det er helt forferdelig! Prøver å tenke så positivt som mulig og bare tenke" dette klarer du" men har virkelig begynt å tvile nå.

Jeg som elev syntes det er viktig og ha gode lærere når vi har så mye og gå igjennom. Det er så mye vi skal lære og på veldig kort tid.
Noen er kanskje flink til å sitte hjemme og lære på egen hånd, eller at de bare lærer fort og forstår det lærerne forklarer. Men hva med de som sliter litt?

Jeg syntes at lærerne tar seg for liten tid til å lære de som ikke er så flink. Jeg har egentlig vært ganske fornøyd med skolen og snittet jeg har hatt årene før. Men dette året her, er jeg ikke litt fornøyd i det hele tatt. Det er først nå jeg merker at skole er tungt. Jeg har aldri tenkt tanken på å slutte på skolen før nå. Det å sitte hjemme og gjøre oppgaver etter oppgaver og tenke at dette kanskje ikke er godt nok? er bare 6 måneder igjen og om du ikke består i fagene må du ta det opp igjen som privatist. Det og nettopp har slitt deg gjennom et tungt år og fremdeles ikke klarer det?

Men man bør ikke tenke sånn, man bør være positiv. Men er vanskelig og være det nå. Får bare krysse fingrene og håpe på det beste.


SÆREMNE !

 • Publisert 26.11.2012 kl.17:05. Ligger i kategorien: Blogg

Da var dagens styrkeøkt unnagjort! Det kjennes deilig å ha gjennomført to treningsøkter i dag. Nå skal jeg bare ligge meg godt ned i sengen og surre dynen rundt meg og høre på lydbøkene. 

Jeg skal skrive et særemne i norsk og da har da valgt og høre to bøker som Jo nesbø har skrevet. Har hørt så mye bra om bøkene så jeg ser frem til å høre de.
Når jeg har hørt begge lydbøkene skal jeg sammenligne tekstene. Så dette kan bli en spennende prosess. Jeg har aldri skrevet et særemne før, men en gang må bli den første.
Særemne teller  70 %  av karakteren så det er bare å komme i gang.


 

God morgen :-)

 • Publisert 26.11.2012 kl.09:50. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har ikke fått blogget i helgen. Har hatt en skikkelig hektisk helg.  Men fredagen fikk meg og kjæresten min besøk av brødrene mine og søsteren til Håvard. Det ble en skikkelig familiekveld, lagde god mat og så filmer.

Lørdagen var jeg i bursdag til en god venninne, det var kjempe koselig. Vi var en liten jentegjeng, var noen jeg ikke hadde møtt før og noen jeg allerede visste hvem var. 
Søte jenter hele gjengen. Vi spiste taco og hadde drikkeleker så ble en skikkelig fin kveld. Søndagen reiste meg og Håvard hjem til mamma og hadde filmkveld med henne. Det var koselig.

I dag våknet jeg halv 8 og dro rett på Sats. Jeg trente ro intervaller.  Er en helt ubeskrivelig å få trent om morningen. Det er helt stille og du får hele senteret for deg selv.
Jeg trente 3 x 500.  Jeg hadde bare 30 minutter på meg før jeg måtte løpe ned og ta bussen til skolen. Så da ble det intervaller i et høyt tempo.

Det og få komme seg tilbake på trening var deilig. Er enda ikke blitt helt frisk men det går fremover.
Men nå er det tilbake på skolebenken og komme inn i det jeg har gått glipp av. Er heldigvis ferdig kvart på 2 så dagen er kort.
Ha en fin dag! :-)
 

Tar livet med ro

 • Publisert 22.11.2012 kl.17:36. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har jeg egentlig bare ligget på sofaen og tatt livet med ro. Det og være syk, suuuuuger!
Svigermoren min kom opp med pepsi max og chips, åe! søteste! <3
Hater livsstilen min når jeg er syk, men er man syk så er man syk..  

Det å lese alle statusene om alle rabattene og  om hvor fint Vestkanten har blitt nå, er urettferdig! Jeg og vil ut og gå ned og shoppe! hehe
Så får heller ta meg en shoppingrunde når jeg er blitt frisk igjen.Men nå får jeg besøk av venninne. så vi får blogges senere! :-D


 

Sleten!

 • Publisert 21.11.2012 kl.11:07. Ligger i kategorien: Blogg

I dag klarte jeg og komme meg på skolen! Uff, er dårlig.. Kvalm og sliten. Vi har blokkdag i naturfag så i dag skal vi gjøre noen forsøk.
Uff.. Det er så kjedelig. Men å ligge hjemme og tenke på at jeg går glipp av ting er forferdelig. Så i dag klarte jeg å komme meg opp å gå på skolen.

Tenker og bruke dagen i dag på å lese til teorien, så er jeg ett skritt nærmere lappen! hehee. Bedre sent enn aldri.

I går tok jeg et nytt profilbilde. Ville ha noe annerledes. Så da ble det et treningsbilde. Kristoffer Hadde et ønske om at bilde ble vist på bloggen.

Så her er det.

 Hva skal dere i dag? :-)

God natt!

 • Publisert 21.11.2012 kl.00:05. Ligger i kategorien: Blogg

Da var det leggetid for meg!

I dag har meg og synne hatt en "chille" dag. Vi tok oss en liten fotoshoot og.
Er ikke så mye og gjøre når man er syk så hvorfor ikke? hehee
Nå ser jeg frem til å komme meg på skolen i morgen, føler jeg går glipp av så mye når jeg bare er hjemme og sover. Så blir koselig og se alle igjen.

Her er noen av bildene

Synne vennen <3
God natt! :-)
 

For en slapp dag

 • Publisert 20.11.2012 kl.15:40. Ligger i kategorien: Blogg

Da ble det en kose dag sammen med Synne. Hun kom til meg etter skolen og hadde da kjøpt med seg kakemann og pepsi max. søøteste! <3
Deilig å være syk når man har sånne søte personer rundt seg. I dag blir nok bare slasking på sofaen med en god film og litt mat. Har ikke matlyst i det hele tatt.. men prøver likevel.

Fortsatt syk!

 • Publisert 20.11.2012 kl.11:09. Ligger i kategorien: Blogg

Er fortsatt syk så ble ingen skole eller trening på meg i dag heller. Hater virkelig dette livet! Har så lyst, men kroppen sier nei.
Jeg skulle egentlig i studio i dag også, men det går ikke heller. Kan ikke synge uten stemme? å være syk, er det værste som vet..

Så i dag tenker jeg bare og sove på sofaen og bli HELT frisk, lese litt til naturfag prøven som jeg har på torsdag. Klarer ikke å se så mye på tv og lese bøker når jeg er syk.
Blir så fort sliten :-/ Men skal gi det et lite forsøk selv om.

Ønsker dere en fin dag! 

Syk!

 • Publisert 19.11.2012 kl.08:07. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen :-)

Her er bildene fra i går. Meg og min kjære så to filmer: Have you heard about the morgans og Seven. Det var en kjempe koselig kveld.I går ga jeg litt blaffen i dietten og hadde "spis alt du vil dag" Kan ikke huske sist jeg gjorde det. Så var deilig.
Jeg tenker alt for mye på hva jeg spiser. Men er lov å ha en dag en sjeldent gang.
I dag sto jeg opp for å gå på trening, men følte meg ikke bra i det hele tatt. Jeg tok feberen og det viste seg at jeg hadde 39 i feber. Ligger med øreverk og dundrende hodepine.
Uff, jeg hater virkelig dette! Bare det og ikke få trent, er forferdelig. Har bestemt meg for å holde sengen i dag så får vi se hvordan formen blir i løpet av dagen.
Uten sminke. Go natural! 
Ønsker dere en fin dag. 

Helgen

 • Publisert 18.11.2012 kl.19:23. Ligger i kategorien: Blogg

Hei! 

Jeg har ikke fått blogget så mye siden fredag.  Har hvert en travel helg. Men kan begynne med å fortelle hvordan fredagen ble.  Jeg var på spa, uff.. skuffende! jeg ble ikke litt fornøyd med resultatet. Så var kjipe penger og betale. Den følelsen når man betaler for noe man ikke er fornøyd med i det hele tatt. Når jeg kom hjem ble det litt drikking med noen venner. Så fredagen ble vellykket selv om.

I går var var meg og kjæresten min på julebord med jobben hans. Det var kjempe kjekt! har aldri vært på julebord før, så var gøy å få være med på det. Fikk jo så mye gratis drikke at det var ikke gøyt engang. Men det var jo to vakter som kom bort til meg heeeele tiden.. " slutt og drikk sprit fra andre, vi ser deg" hehee.. bare fordi jeg ikke var gammel nok..
Gleder meg til neste år! Da er jeg 20 og da kan de andre bare hyysje.. Jeg kunne kjøpe vin og øl. Men nei, er ikke så glad i det. Er jo mye gøyere med mikse drikker, det skjønner jo alle! :-D

Det morsomte med kvelden i går var at siste gang han ene vakten kom bort til meg, så sa han " Ser jeg deg med den spriten igjen så er det rett opp på rommet" uff, måtte le litt då. Men klarte og holde meg nede med de andre. Det ble en koselig kveld med mange nye folk. Ble kjent med damen til en av kollegaene til Håvard og det var koselig.  Vi sto og lærte macarena dansen til damer på 50 år. Det var vittig! hehee. 

Men jeg kjøpte en ny kjole og sko til julebordet, er alltid gøyt med noe nytt.

Her er noen bilder fra kjolen og skoene jeg kjøpte. 

Klarte ikke å bestemme meg for hvilken farge så jeg kjøpte begge to! hehee..Nå skal meg og min kjære har filmkveld og lage god mat.  Kommer bilder senere! :-DFotball

 • Publisert 16.11.2012 kl.12:46. Ligger i kategorien: Blogg

Hei! :-D

Da har vi nettopp hatt gym. I dag fikk vi lov å velge en sport vi selv likte også lage en øktplan for den sporten du tok.
Jeg valgte fotball. Det er en sport jeg har spilt siden jeg var liten så det var kjekt! Det ble individuelt så det ble jobbing med teknikk, balanse og kondisjon.
Vi hadde 60 minutter. Så jeg kjørte bare på med intervaller, jogging med ball, skyting på mål og løpe gjennom kjegler med ball.
Jeg avsluttet med rolig jogging og uttøying av musklegruppene. 
Når jeg er ferdig på skolen skal jeg på spa, det blir deilig! trenger og slappe litt av etter en laang uke med skole, prøver og innleveringer! 


Har dere noen planer i dag? :-D
 

STUDIO!

 • Publisert 15.11.2012 kl.21:43. Ligger i kategorien: Blogg

Hei!

I dag har jeg vært i studio og jobbet sammen med en kompis. Det var kjempe kjekt, vi fikk prøvd ut nye ting og vi kom med forskjellige ideer til ting vi syntes hadde vært bra i sangene.
Nå jobber vi med noen sanger som han selv har laget og at han ville at jeg skulle synge med han på de, var kjempe gøy! Det var helt nytt og spennende for meg. Så jeg ser veldig frem til å jobbe videre med han.

Vi fikk tatt noen bilder når vi jobbet!

 

God morgen dere!

 • Publisert 15.11.2012 kl.10:23. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg sitter på skolen å lager en presentasjon om Norge, 1814. Uff.. Alt for trøtt til å sette meg inn i noe slikt nå. Gleder meg så sykt til helg. 
Blir jo helt utmattet av skole. 

I dag blir det ingen trening på meg, jeg skal i studioet til en kompis. Fikk ikke vite helt hva jeg skulle gjøre, men han sa at det ble spennende. Så jeg ser frem til det, hehe! :-)
Jeg kan se om jeg kan få tatt noen bilder, sånn at dere får se litt om hva det går i.

 

 

ESC2012ORR

Laaaang dag!

 • Publisert 14.11.2012 kl.21:26. Ligger i kategorien: Blogg

Hei dere!

Da var jeg endelig kommet meg hjem fra skolen. Hadde først heldagsprøve i å lage essay, så sykt vanskelig! også ikke bare det, jeg måtte skrive på nynorsk.
Når jeg endelig var ferdig å skrive oppgaven så måtte jeg ha oppsummeringsprøve i matte. Så i dag har det vært en lang dag.
Ble ikke noe trening på meg i dag, var helt utslitt når jeg kom hjem. Så jeg gikk rett å la meg og våknet opp igjen nå. HATER når jeg sover vekk hele dagen ..

Hva har dere gjort på i dag da? :-) 

Øktplan for i dag.

 • Publisert 13.11.2012 kl.18:05. Ligger i kategorien: Blogg

Da var dagens økt unnagjort. Uff. Med tanke på at jeg var ferdig på skolen halv 4, så var det veldig lite fristende å stikke på trening etterpå.
Men jeg gjorde det likevel.

Øktplanen for i dag var

Manualer- 10 kg x 4
Bicepsurl med stang - 20 kg x 3
Triceps på benk- 10 x 4
Bicepscurl m/kabel - 30 kg x 4
Triceps pushdown - 30 kg x 4 

Situps - 100 x 2
Mage m/sykkelbevegelser - 3 minutter x 2
Planken - 1 min x 3
Sideplanke - 1 min x 3


Jeg avsluttet med å gå på 3D- møllen i 15 minutter.

Rett etter treningen spiste jeg en banan og en halvfull hånd med rosiner.


 

GANGSPERR!

 • Publisert 13.11.2012 kl.11:22. Ligger i kategorien: Blogg

Hei dere!

Jeg sitter nå på skolen med tidenes gangsperr, verker i hele kroppen. Tegn på at treingen i går var tung. Litt deilig å kjenne at man har trent samtidig som det er vondt. 
Tanken på at jeg skal sitte på skolen helt til halv 4 er helt forferdelig! Alt for lenge ..

Men vi har heldigvis klassenstime nå, noe som gjør at skoledagen blir litt gøyere. 


Ligger med et smilebildet der jeg ønsker dere alle en fin dag! :-D 


 

Da var dagens økt unnagjort.

 • Publisert 12.11.2012 kl.16:12. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg trente bein, rygg, rumpe og mage.
Uff, det var skikkelig tungt men den følelsen når man er ferdig, er helt ubeskrivelig!
Nå skal jeg hoppe i dusjen og hive på meg koseklærne! Har gledet meg til det. Trøtt og sliten etter skole og trening. 

God morgen!

 • Publisert 12.11.2012 kl.10:06. Ligger i kategorien: Blogg

I dag sto jeg opp halv 7 og hadde planer om å trene morgenkardio klokken 7 på SATS.  
Men neida, var jo den lengste køen på Askøy! Satt i kø i to timer, så da forsvant den treningen.
Nå sitter jeg på skolen og har norsk, uff.. det er så kjedelig! Har heldigvis en kort dag.
Så jeg overlever nok. hehee. Etter skolen skal jeg trene styrke, så det blir i hvertfall noe trening på meg, selv om jeg mistet morgentreningen.
Skal dere trene i dag? og hva skal dere trene? :-D 

Svar på spørsmålsrunden!

 • Publisert 11.11.2012 kl.22:48. Ligger i kategorien: Blogg
video:svar på spørsmålsrunde


Da var endelig videobloggen gjennomført. Beklager at det har tatt så lang tid, men hadde problemer med kameraet. Og måtte derfor filme med iphone. Har ikke gjort dette før, men håper dere blir fornøyd! :-D

God ettermiddag!

 • Publisert 10.11.2012 kl.17:01. Ligger i kategorien: Blogg

Hei dere!

Beklager seint innlegg men sånn blir det når det endelig er helg og kan sove lenge. Men jeg har nå lest gjennom alle spørsmålene deres og siden det var så mange som lurte på om jeg kunne lage videoblogg og svare der, så har jeg bestemt meg for å gjøre det.
Hva gjør man ikke for leserne sine? hehee .. Men jeg må bare fikse kamera sånn at jeg kan få filmet skikkelig, så videoen kommer ut i kveld eller i morgen. 

Spørsmålsrunde!

 • Publisert 09.11.2012 kl.18:45. Ligger i kategorien: Blogg

Tenkte å ha en spørsmålsrunde siden bloggen er så ny. Så er det noe dere lurer på så spør i vei! :-D 


 

Helg

 • Publisert 09.11.2012 kl.13:55. Ligger i kategorien: Blogg


Hei!

Da var endelig helgen kommet. Denne uken har vært en lang og tung uke, mye trening og innleveringer så er veldig klar for helg nå.
I dag skal jeg bare slappe av i sofaen og kose meg sammen med familien.  Lillebroren min kom hjem i dag så gleder meg utrolig mye å tilbringe denne helgen sammen med han!
Han går på Framnes Videregående skole og han trives veldig der så er ikke mye jeg ser til han. Har gått 1 måned siden sist, så har savnet han. Siden han kom hjem i dag så fikk han selvfølgelig velge hva vi skulle ha til middag og siden hjemmelaget pizza er favorittmaten hans, så var det pizza det ble. Hehe, tyyypisk! Pizza er jo kanongodt, men det ødelegger jo dietten min, men får gjøre et unntak for han i dag. 

Her er et gammelt sydenbilde av meg og lillebroren min! årh, savner varme!
hehee, love u <3 Hva skal dere finne på i dag? :-)

Trening

 • Publisert 08.11.2012 kl.16:12. Ligger i kategorien: Blogg

Hei dere!

I dag vi i oppgave og lage en egen øktplan på 60 minutter som vi skulle få karakter på.
Det ble en kombinasjon av styrke og kondisjon.  

Øktplanen min så slik ut :

Oppvarmning

Rolig jogging - 10 minutter
Hoppetau - 200 x 2

Hoveddel

Utfall - 15 x 3
Knebøy - 20 x 3
Push ups( vanlig) - 10 x 3 .

Situps - 100 x 2
Sideplanke - 3 x 1 minutt
Planke - 3 x 1 minutt

Avslutning

Uttøying av alle muskelgruppene.

Vi har ikke vekter og slikt på skolen så treningen ble med din egen kroppsvekt.

Når jeg kom hjem trente jeg litt armer med strikk.
Her er noen bilder.Tatt med mobilen, så beklager dårlig kvalitet!

Har dere trent i dag? og hva trente dere? :-D


 

Russekort

 • Publisert 08.11.2012 kl.09:16. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen! 

Sitter nå på skolen og lager russekort. Har ikke helt bestemt meg enda om hvordan det skal være.
He er kortet slik det ser ut nå. Sitatet jeg har valgt er ganske humoristisk så tenkte det ville være morsomt og ha det på russekortet.

 Hva syntes dere? :-D

Monotypi, hva er det?

 • Publisert 07.11.2012 kl.16:59. Ligger i kategorien: Blogg


Hei!

I dag har jeg jobbet med en skoleoppgave som skal inn i kveld. Vi holder på å lage monotypi. 
Dere lurer sikkert på hva det er så har tenkt og forklare kort og lett om hva det inneholder.
Monotypi er et engangtrykk  og det finnes bare et eksemplar av trykkene. Du kan lage et monotypi ved å male direkte på en plate av metall, plast, glass eller et annet glatt materiale.
Jeg brukte bare transporang( gjennomsiktig ark). Det var kjekt og prøve noe nytt og annerledes.


Her er et eksempel på det jeg laget, hadde solnedgang som tema.

Ellers i dag har jeg laget meg en midlertidig header. Har aldri laget noe slikt før så ble en enkel en.
Er helt ny i dette så om dere har noen tips er det bare å gi beskjed. Er åpen for all hjelp!
Hva syntes dere  ? :-) 

God morgen!

 • Publisert 07.11.2012 kl.08:33. Ligger i kategorien: BloggHei!

Uff, i dag var det sykt tungt å våkne, tok slurme på alarmen om og om igjen!
Men kom meg opp til slutt. Trøtt i trynet og egentlig ikke klar for noe skole, kaldt og vått.
Men tar å hiver på meg min deilige vinterjakke også er det avgårde på skolen og få litt kunnskap. 

Ha en fin dag! 


 

Anna Myklebust - I'm alive cover

 • Publisert 06.11.2012 kl.19:38. Ligger i kategorien: Blogg
video:anna myklebust im alive cover


Fikk spørsmål om jeg kunne ligge ut video om når jeg sang. Så ja, det kan jeg.
Jeg var syk og hadde halsbetennelse når denne sangen ble spilt inn, men kom meg gjennom det!
Håper sangen faller i smak hos dere :-)

Hvorfor ville jeg begynne å blogge?

 • Publisert 06.11.2012 kl.15:16. Ligger i kategorien: Blogg

Hei dere!

Jeg ville begynne å blogge fordi jeg har lest en del på blogger og ble inspirert til å begynne selv.
Jeg syntes det er spennende å lese om andre sine hverdager, drømmer og opplevelser, og vil derfor dele mine mål og planer for fremtiden med dere. 
Jeg har tenkt å blogge om hverdagen min, musikk og trening.

Litt om hvorfor jeg er så opptatt av musikk og trening.

Musikk

- Musikk er alltid noe jeg har elsket og drive med, men ikke har turt å gjort noe med videre, enn å sitte på rommet å synge. Det grunnet at jeg var redd for hva alle andre skulle tenke og si. Musikk er vell det som betyr mest for meg i livet. Jeg sto på scenen for første gang da jeg var 2 år gammel og sang "Min båt er så liten"  Så ja, jeg begynte ung. 

Jeg var i studio for første gang i år, der jeg spilte inn en sang som heter I'm alive av Celine Dion. Den sangen hørte jeg for første gang i Stuart Little filmen da jeg var 7 år gammel. Det var en sang jeg falt pladask for. Men nå er motivasjonen på topp og jeg har bestemt meg for å følge mine egne drømmer, uansett hva andre tenker og mener.
Det har vært drømmen siden jeg var liten og den har jeg tenkt og oppnå. 

Trening

- Når det kommer til trening er det også noe jeg har drevet med siden jeg var liten, var veldig glad i å spille fotball. Men den drømmen måtte jeg gi opp grunnet kneskade.
Og det var da jeg begynte på et treningstudio der jeg kunne fokusere på styrke og kroppsbygning.
Jeg hadde personlig trener i fjor noe som hjalp meg veldig godt på vei. Etter det har treningen bare gått oppover.  Målet med treningen er å bli å bli i god form og bli så fit som mulig.
Har lyst og delta i bikinifitness fremover i tid så det er noe jeg trener meg opp til nå. 

Håper dette kan være noe som interessere dere og at dette er noe som kan inspirere dere til å stå for deres egne drømmer.

Gleder meg masse til tiden fremover og håper på mange positive tilbakemeldinger på bloggen! Har dere noen spørsmål så må dere bare kommentere eller sende  en mail på : Anna_Nazrin93@hotmail.com

Har dere ellers noen ønsker eller forslag til andre ting jeg kan blogge om? :-)


- Anna Myklebust

Velkommen til min blogg!

 • Publisert 06.11.2012 kl.13:21. Ligger i kategorien: Blogg

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits