Anna

Myklebust

Heeelg!

  • Publisert 29.11.2013 kl.23:53. Ligger i kategorien: Blogg

Da et det endelig helg på meg også! Har ikke hatt helg på lenge jeg nå.. Jobbet hver eneste dag siden vi begynte å pakke opp alle varene til åpning av butikken til nå. Det skal bli så deilig med en fri dag. I morgen begynner dagen med poseringstrening med jentene mine også er det trening og filmkveld med håvard og lillebroren min Christopher, koselig !

30 % på ALLE gensere !

  • Publisert 28.11.2013 kl.23:46. Ligger i kategorien: Blogg

Nå har vi et supersalg, 30 % på alle gensere og 50 % på alle vinterjakker. Vi Har også tilbud på sokker, 3 par for 129 og 15 par for 199!

Kom innom oss ! Kan garantere deg en hyggelig handel.

God morgen <3

  • Publisert 24.11.2013 kl.14:44. Ligger i kategorien: Blogg

Endelig fri, det var deilig og kunne sove lenge uten å bli vekket av en alarm. Masse snø utenfor vinduet og grugleder meg til å gå ut. Veldig glad i snø på fjellet men det værste som man kan ha hjemme.

Nå skal jeg hente pakken fra sponsoren min, gleder meg !! Masse nye kosttilskudd.

Nærmer seg slutten.

  • Publisert 12.11.2013 kl.21:25. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er det bare en dag igjen, onsdag også et det åpnings dag hos oss !! Vi har allerede kommet ganske langt og det er rart og tenke på hvor fort det har gått. Det har vært sinnsyke lange dager men nå nærmer det seg slutten og jeg må si at jeg gleder meg utrolig mye til å starte dagen som assisterende butikksjef i helt ny butikk. Blir ikke bedre enn det. Vi kjører 30 % på hele butikken så kom kom kom !! Vi har masse kult og tilby.

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits