Anna

Myklebust

Beautiful sunday

 • Publisert 30.11.2014 kl.22:54. Ligger i kategorien: Blogg

For en kjempe fin dag vi har hatt i dag. Vi har bare kost oss hjemme å gått ut å spist. Vi pleier egentlig og bare ha spisedager på lørdager men denne helgen unnet vi oss to dager. Vi bestemte oss for å gå på kina restaurant, det er jo så godt.

Men når vi kom dit så var det skiltet at de hadde pinnekjøtt og da falt jeg helt for det. Pinnekjøtt på kina restaurant? Hører kjempe rart ut men det var utrolig godt. Håvard gikk for indrefilèt i chilli saus, han hadde ikke helt troen på at pinnekjøttet var noe godt men der tok han virkelig feil. Ble et bittert fjes på han etter han hadde smakt på maten min.

Det er så koselig å spise med denne gutten. Adriana lå å sov så det ble en fin middag med masse latter å glede, en perfekt søndag. Jeg håper dere har kost dere masse i helgen.

I love waking up to this ♥

 • Publisert 30.11.2014 kl.14:02. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen skjønninger. Har dere sovet godt i natt? Det har ihvertfall vi. Meg og Adriana har sovet litt i intervaller men alt i alt har vi sovet ganske godt.
Det er en helt ny hverdag for meg, hver gang hun lager en liten lyd så våkner jeg. Før så sov jeg som en stein, helt umulig å vekke meg og nå våkner jeg av den minste lyd.
Men når jeg våkner opp til dette her kan jeg ikke gjøre annet enn å smile. 

En lysvåken prinsesse, lyser opp dagen vår. Hun er perfekt og jeg innser bare mer og mer at dette er datteren min. Hun er snart 2 måneder og det å bli kalt mamma er fortsatt rart men samtidig helt fantastisk. Jeg gleder meg uendelig mye til Adriana kan si det selv.

Du smelter hjerte mitt!

 • Publisert 29.11.2014 kl.21:59. Ligger i kategorien: Blogg

Koselig lørdagskveld med mine beste. Masse godis og herlige mennesker, se på denne lykkelige jenten her! Er virkelig ikke noe som er finere enn dette.

Masse kjærlighet i denne familien her, masse susser og klemmer. Planen for i kveld er vell bare å slappe av å lage en liste over julegaver som skal kjøpes. Vi kjøpte vår første julegave i dag så det er en begynnelse.

Ha en fantastisk lørdagskveld flotte dere.

Outfit for today.

 • Publisert 29.11.2014 kl.20:02. Ligger i kategorien: Blogg

Åå, så lenge vi sov i dag. Vi var hos mamma til langt på natt også reiste vi å hentet Håvard på veien hjem. En glad gutt sto klar når vi kom.

Vi sov til 14. 30 i dag men jeg hadde vært oppe med Adriana en del ganger før, skiftet bleier, ammet også sovnet vi igjen.

Når vi våknet så bestemte vi oss for å gå ut å spise, så vi ordnet oss også kjørte vi.

Peppes ble stedet vi spiste på. Det var veldig koselig, god mat å glade mennesker. Nå er det hjem for å kose med familien. Lørdagskveld med mine beste, ha en fin kveld!

For en fantastisk fredag!

 • Publisert 28.11.2014 kl.21:19. Ligger i kategorien: Blogg

Ååå, som vi har kost oss i dag, meg, min nydelige prinsesse og tante marie! Hun ville komme å spise frokost med oss, så i dag stekte vi rundstykker, hadde masse godt pålegg og juice. Kjempe koselig, er kjekt å kunne gjøre sånne ting også. En perfekt start på dagen!

Nå er meg og Adriana hos mamma og lillebroren min. Her skal vi være i kveld og bare kose oss med Idol, Senkveld og masse god mat. Dere må ha en kjempe fin fredag videre!

Din første latter!

 • Publisert 28.11.2014 kl.18:26. Ligger i kategorien: Blogg

Åe, helt fantastisk! I dag sto jeg i dusjen og plutselig så hører jeg noen som ler. Da ser jeg bort på prinsessen min og der ligger hun å ler. Helt herlig, jeg måtte bare le med hun. Fineste, søteste latteren jeg noen gang har hørt.

Nå kan du få billig kosttilskudd!!

 • Publisert 28.11.2014 kl.11:29. Ligger i kategorien: Blogg

Da har black friday begynt og det betyr masse rabatter. Har du vært i tvil om å kjøpe før, trenger du ihvertfall ikke å være i tvil lenger.
Du sparer masse penger på å kjøpe nå. Jeg selv har brukt ZMA, BCAA, S.A.W,  creatine og fatburn stack fra kost1. På meg har alle de funket og jeg har vært kjempe fornøyd med produktene. Jeg gleder meg masse til jeg kan begynne igjen. Grunnen for at jeg ga meg var fordi jeg ble gravid og nå ammer jeg så venter til jeg er ferdig med det.

Ønsker der resultat av treningen så anbefaler jeg virkelig disse her. Dere finner alle rabattene HER.  
Kos dere og ha en suuuper fredag! 

 

Sweet dreams ♥

 • Publisert 27.11.2014 kl.23:26. Ligger i kategorien: Blogg

Da er det leggetid på oss. Det har vært en lang og fin dag. Nåå skal vi få skjønnhetssøvnen vår før morgendagen kaller, vi har så mye planer - gleder oss.
Vi skal ha lunsjdate med en god venninne, middagsbesøk til mamma og sist men ikke minst girlsnight! Håvard skal på julebord så da blir det bare meg og Adriana.
Vi koser oss alltid i hverandres selskap. 

 

Søte drømmer fra oss 

Mine to hjerteknusere ♥

 • Publisert 27.11.2014 kl.22:07. Ligger i kategorien: Blogg

Dette er virkelig det fineste jeg vet. Pappa - datter kjærlighet. Om dere ikke smelter så vet ikke jeg! Jeg er verdens heldigste jente som får ha disse to i livet mitt.

 

Jeg er så lykkelig, det å alltid kunne glede seg til dagen etter, det er alltid noe som skjer, alltid noe nytt. Dere to får meg til å smile, uansett hvor lite det kan virke som så er det så stort for meg. Bare et lite smil eller en grimase så er det nok til å lyse opp hverdagen min.

 

Det er dette jeg kan kalle hverdagskjærlighet. Man trenger ikke å gjøre så mye bare man er sammen så er det nok 

Julehandel ♥

 • Publisert 27.11.2014 kl.19:22. Ligger i kategorien: Blogg

Hei og hå! Beklager sein oppdatering men nettet mitt falt helt ut. Men nå skal dere få høre om dagen min i dag. Jeg er så treig så tenkte at nå var det min tur å begynne med julehandelen. Meg og en venninne reiste inn til byn. Det er så lenge tiden jeg har hatt meg en by - dag så det var på tide. Vi begynte med å dra på Egon for å spise, det ble pizzabufè på oss begge. Måtte være god i magen når vi skulle gå rundt.

 

Jeg hadde enda ikke fått muligheten med å dra på den nye butikken Høyer, siden den åpnet rett etter fødselen min, så i dag måtte jeg innom for å se. Åå gjett hva? De vinterskoene jeg ikke visste hvordan så ut fant jeg i dag. Jeg falt for de med en gang, herlighet så fin de var. Gode å varme men samtidig litt mer stilren.

 

Jeg møtte på en venninne som jobbet der, supersøøt jente så der fikk jeg god hjelp! hun holdt Adriana mens jeg prøvde skoene, luksus for meg. De andre som jobbet der var også kjempe søte og smilende, følte meg virkelig velkommen. Gleder meg allerede til neste besøk.

Jeg brukte så lang tid der at når jeg var ferdig så var både meg og Cecilia sliten at vi bare tok bussen hjem. Så ingen julegavehandel på oss, bare til oss selv. Men er viktig det også nå i juletider.

 

Men må nok kjøpe snart, er snart jul og jeg har enda ikke begynt så blir nok en tur til neste uke.

 

Winter scarf.

 • Publisert 26.11.2014 kl.22:29. Ligger i kategorien: Blogg

Nå som vinteren er på vei inn så er det viktig å holde seg varm. I går så kjøpte meg og Håvard hver vårt skjerf, herlighet så deilig de var.

Da er treningøkten gjennomført!

 • Publisert 26.11.2014 kl.19:47. Ligger i kategorien: Blogg

For en herlig følelse - endelig er jeg tilbake. Økten i dag ble mage og skuldre, litt rart men samtidig kjempe deilig. Dette var første økten etter fødselen så da var det litt spenninger i kroppen.

Endelig er jeg tilbake til det normale - kjempe deilig! Nå skal jeg nyte resten av kvelden med jenten min. Håvard jobber til seint i kveld så da blir det bare oss to. Ha en fin kveld søte dere!

En lukseriøs opplevelse ♥

 • Publisert 26.11.2014 kl.14:09. Ligger i kategorien: Blogg

 sponset innlegg.

Når man skal til frisøren så er man alltid spent på hvordan det kommer til å gå. Man tenker på om man har valgt riktig farge til håret, hvordan salongen ser ut, hvordan frisørene er og håper inderlig på en fin opplevelse. Man har store forventninger å ønsker en lukseriøs behandling, servert drikke, hodemassasje å smilende mennesker. Jeg har vært hos frisører der jeg ikke har blitt fornøyd med resultatet å gått hjem med tårer i øynene. Det koster mye å fikse på håret og da er det sure penger om man ikke blir fornøyd.

 I går så var det min tur å få en lukseriøs opplevelse, forventningene mine var høye og jeg gledet meg masse. Når jeg kom inn i salongen så smilte jeg fra øret til øret. WOW- for en fantastisk fin salong, møblene, fargene på veggene, og hele konseptet var utrolig. Det var ryddig, musikken var behagelig og fin og jeg følte meg hjemme.Jeg ble møtt av en smilende jente som het Stine, hun skulle være frisøren min. Vi begynte med å se på håret mitt og finne ut hvilke farge vi skulle gå for. Jeg hadde jo striper ifra før så jeg ønsket heller å ha en farge i hele håret og da bestemte vi oss for en sjokolade brun.

Her er før bildene:

Salongen er delt opp i fire avdelinger, herreavdeling, kvinneavdeling, fargeavdeling og vaskeavdeling. Man kunne se at salongen var grundig planalgt for alle avdelingene var kjempe fine.

Herreavdelingen:

Kvinneavdelingen:

Fargeavdelingen:

Vaskeavdelingen:

Når vi skulle begynne med fargingen fikk jeg spørsmål om jeg ville ha noe å drikke. Jeg takket ja og ønsket en kopp med frukt te. Det var så kaldt ute så det var deilig med noe varmt å drikke. Den teen var helt fantastisk, skulle spurt hva den het men det glemte jeg faktisk. Jeg satt med fargingen i 20 minutter og da satte jeg meg bort til Håvard og Adriana, de ville være med å støtte så der satt de rolig og fredelig på venterommet. Håvard hadde fått servert kaffe så han var i godt humør.Etter de 20 minuttene var gått så skulle vi skylle ut før vi skulle ta i Hårkuren. Den hadde jeg gledet meg til lenge, alltid deilig å få pleie håret.

Jeg fikk en hårkur som heter Shu Uemura og som er fra en japansk serie, Art of hair. Den inneholder eksklusive hovedingridienser som for eksempel goji bær, den inneholder masse antioksidanter som får frem den naturlige skjønnheten i håret. De har også en makeup serie men den har vært siden 1968 men kan kun kjøpes i egne Shu Uemura butikker som London, Paris og Japan.

Når hun skulle føre kuren inn i håren så brukte hun Shiatsu massasje - det er en trykkpunkt massasje som optimaliserer hodebunnen og gir frisk blodsirkulasjon. Det var utrolig deilig og den luktet fantastisk. Elsker når håret mitt er glansfullt å lukter godt. 

Jeg satt med kuren i 5-10 min også skylte vi ut kuren. Hun fønet håret mitt og gjorde det fint før jeg skulle hjem.

Her ble resultatet - kjempe fornøyd!

Jeg gleder meg allerede til neste gang. Ønsker du en lukseriøs opplevelse så anbefaler jeg virkelig Bjuti Hårstudio, dyktige og kjempe søte jenter. HER kan du gå inn å se selv.Tusen takk til min søte frisør Stine! 

You make me smile! ♥♥

 • Publisert 25.11.2014 kl.23:20. Ligger i kategorien: Blogg

Min vakre prinsesse du blir så stor så alt for fort. Det å være med deg lyser opp hverdagen min, alle småtingene du gjør, lydene du lager å smilene du gir meg smelter virkelig hjerte mitt. Tenk at denne tiden i fjor kjente jeg deg ikke, hverdagen var kjedelig og alt gikk i det samme. I dag så betyr hvert minste sekund, minutt, time, dag, alt for meg. Du er blitt til den største delen i mitt liv, et liv jeg ikke kunne levd for uten. Du er virkelig det beste som har skjedd meg. Min egen lille prinsesse, jeg gleder meg uendelig mye til tiden vi har fremover.

Hverdagskjærlighet!

 • Publisert 24.11.2014 kl.23:50. Ligger i kategorien: Blogg

Det er veldig viktig å pleie forholdet å finne på ting som begge liker så i dag tok vi oss en liten bakerunde å bakte noen pepperkaker. Nå er det bare en måned igjen til jul og da er det viktig å prøvesmake.

Det ble veldig få pepperkaker men var som sagt bare for å prøvesmake, det ble mye latter å glede.

Du vokser så alt for fort!

 • Publisert 22.11.2014 kl.22:04. Ligger i kategorien: Blogg

Tiden går så fort og hun vokser å vokser. Nå er hun 53 cm og veier 4200 g, rart å tenke på at hun kan vokse så mye på 6 uker. Jeg må bare nyte tiden for plutselig er hun blitt alt for stor.

Bursdagsfeiring !

 • Publisert 22.11.2014 kl.21:34. Ligger i kategorien: Blogg

God lørdag! I dag reiste meg og Adriana ut til Marie og feiret bursdagen hennes, hun skulle ha fest på kvelden så vi bestemte oss for å komme på dagen sånn at vi kunne spise middag sammen også dra når de andre kom. Hun hadde besøk av to andre venninner så det ble en kjempe koselig dag.

Min superfine venninne, hun så helt smashing ut. Meg og Adriana ble hentet av Håvard og planen utover kvelden er og bare kose med de å nyte resten av kvelden. Ha en fantastisk lørdagskveld!

Fredagskjærlighet!

 • Publisert 21.11.2014 kl.23:15. Ligger i kategorien: Blogg

En fredag for meg er fortsatt starten på helg selv om jeg har permisjon. Da får vi følelsen på å ha tid med Håvard og ha spisedagen vår. Men i dag så fikk vi besøk av et vennepar også ble Håvard invitert i bursdag så han tok turen dit etter besøket var gått. Da ble det bare oss jenter igjen så meg og Adriana fikk en liten jentekveld, det var kjempe koselig.

Ha en fin fredag videre søtinger! Klem fra oss :)!

En drøm som går i oppfyllelse!

 • Publisert 20.11.2014 kl.19:56. Ligger i kategorien: Blogg

Da er deposetum betalt og vi kan bare glede oss til en fortryllende tur. Vi skal til Sunwing resort i Arguniguin, et stort og fint familiehotell.

De har spillrom, barneshow og familieshow på kvelden.

De har også treningsstudio og spa og en tennisbane rett ovenfor hotellet. Ååå, jeg gleder meg sånn. Hvem skulle tro at jeg skulle få reise hit igjen med mamma, mine brødre, min forlover og datteren min? Ikke jeg ihvertfall. En drøm som går i oppfyllelse. Det er så fint og koselig der at jeg kunne ikke tenkt meg å dratt et annet sted. Her har jeg vært en del ganger som liten jente og jeg har til å med sunget i barneshowet, masse gode minner!

De har pusset opp rommene siden sist noen som gjør det ekstra gøy, elsker fine rom!

Dette blir så gøy! Nå skal jeg nyte resten av kvelden med et stort smil rundt munnen. Ha en fin kveld skjønninger!

Første familietur til syden!

 • Publisert 20.11.2014 kl.15:40. Ligger i kategorien: Blogg

Da har vi bestilt sydentur sammen med mamma og mine 3 brødre, det blir så koselig. Vi skal til barndomshotellet mitt i Gran Canaria, gleder meg til å vise Håvard og Adriana det. Dette blir første reisen vi har som familie. Vi reiser Juli neste år, det kommer til og bli helt fantastisk!

Jeg skal lage et innlegg om hotellet og bilder i neste innlegg!

New outfit!

 • Publisert 19.11.2014 kl.17:36. Ligger i kategorien: Blogg

Nå var det virkelig på tide med nye treninssko så da ble det disse her. Utrolig gode å gå i så jeg ser frem til masse trilleturer med de.

Nye og freshe sko gir meg ekstra motivasjon. Jeg er såå klar for å begynne med treningen snart!

Jeg trengte også en ny treningsjakke så da kjøpte jeg den fra nike. Den var super god å gå i, vannavstøtende og varm å god, veldig fornøyd.

Jeg har letet lenge etter en pusegenser, helt vanlig og fin og det fant jeg på Bik Bok, utrolig deilig!

Også en heldress av ull til prinsessen min. Endelig fant jeg en dress i hennes størrelse, det har virkelig ikke vært lett men nå fant jeg en som passet perfekt.

Raskt, sunt og godt!

 • Publisert 19.11.2014 kl.14:37. Ligger i kategorien: Blogg

Er du en av de som hater å lage mat fordi det tar så lang tid? Da kan du prøve deg på dette her!

Kyllingfilèt

Agurk

Tomat

Isbergsalat.

Jeg laget en liten saus i filèn for og få en bedre smak. Da brukte jeg lett rømme, salt, pepper og grillkrydder. Godt, sunt og raskt å lage! Håper dette faller i smak.

Er deilig å være hjemme hos mamma i tider som dette.

 • Publisert 19.11.2014 kl.11:45. Ligger i kategorien: Blogg

Når vi går igjennom en sånn tid som dette så er det godt å dra hjem til mamma. Meg og Adriana reiste tidlig sånn at vi kunne spise lunsj sammen så vi kjørte hjem og tok en trilletur opp på butikken.

Første trilleturen som mormor! Hun strålte og kler rollen virkelig godt. Det er alltid kjekt å gå på tur med henne. Blir mye latter og glede og vi får tankene på noe annet. Nå har morfar kommet hjem så det var en deilig beskjed og få.

Deilig og ha morfar hjemme igjen!

 • Publisert 18.11.2014 kl.22:28. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg må bare si tusen takk for alle fine ord og omtanke, det er så deilig å se at folk bryr seg i sånne tider som dette.

Nå har han gidd seg på en av medisinene, det kunne være en årsak siden han ble så dårlig. Nå håper vi bare på at det går rette veien og vi gleder oss masse til å se han igjen.

Som mor som datter!

 • Publisert 17.11.2014 kl.22:41. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg fikk et bilde av meg selv som liten, første gang jeg så det. Det var kjempe morsomt! Så liten, hehe. Litt uvirkelig at det er meg.

Her et meg og Adriana :). Hun ligner masse på sin far også men det var bare morsomt å se forskjellen.

Jeg er redd.

 • Publisert 17.11.2014 kl.18:51. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg fikk en kjempe trist telefon lørdagskveld når jeg var på julebordet med venninnene mine og det var at morfaren min var blitt innlagt på sykehuset, pulsen hannes var veldig lav. Han og mormor hadde nettopp kommet hjem fra Lanzarote og fått ryddet bagasjen før morfar plutselig besvimte og lå på gulvet. Mamma sa at alt gikk fint og at han var i trygge hender men likevel får jeg en klump i halsen. Det er min morfar, mannen i mitt liv og om noe skulle skje er en tanke jeg ikke vil tenke. Det er livets gang og det vil skje med alle en gang men likevel klarer ikke jeg og se det på en positiv måte. Han er nettopp blitt oldefar og det er så mye jeg vil dele med han årene fremover.

Døden er min største frykt og det er noe jeg virkelig ikke vil snakke om, uansett hvem som tar det opp. Derfor er jeg ubeskrivelig glad for at jeg har bloggen, da kan jeg tømme tankene mine og får heller skrive om det enn å måtte snakke om det.

I går så samlet vi oss alle sammen hos mormor og hadde en liten sammenkomst der, det er deilig å få være samlet i enn sånn situasjon. Vi spiste kaker og boller og fikk tankene på noe annet, det var kjempe deilig.

Nå håper jeg bare på at morfar snart får komme hjem og at de finner ut av hva det kan være. Vi vet at han har det fint og er i trygge hender men er alltid deilig og få han hjem. Har snakket med han i dag og han har det fint, kjempe deilig å få vite det.

Julebord med mine fineste ♥

 • Publisert 17.11.2014 kl.15:23. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er det snart jul og ingenting er bedre enn å starte med et julebord med mine nærmeste. Masse god mat, latter og tårer - det er en del av sånne kvelder. Det er godt å ha kvelder der vi kan dele alt.

Jeg måtte ha Adriana med meg så jeg slapp å se på klokken hele tiden. Siden vi bare skulle kose oss hjemme hele tiden så gikk det helt fint. Det var kjempe deilig å komme seg ut og få litt stueforandring. Det var noen av jentene som ikke hadde fått sett henne enda så det var kjekt å få vise henne frem.

De hadde dekket så fint til og hadde satt på julemusikk. Blir ikke bedre julestemning enn det.

Det ble et fantastisk julebord med masse god stemning og flotte minner. Det ble en kjempe fin kveld.

Fotball er virkelig nervepirrende!

 • Publisert 17.11.2014 kl.13:58. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen søte dere. Det har vært en lang helg med masse glede og tårer. På fredagen så fikk jeg besøk av onkelen min fra oslo, kjempe koselig også kom mamma og lillebroren min senere på kvelden fordi han skulle spille lagunecup.

Så rastløs så vi ble så hadde vi veldig lyst å se kampen. Cuper er alltid spennende og nå var de i kvartfinalen så de måtte avgjøre en vinner. Når vi kom så var det uavgjort og kampen endte uavgjort så de måtte spille ekstra omganger 2x5, der endte de også med uavgjort så hele kampen måtte avsluttes med straffekonk, ååå! Det var så spennende, hjerte hoppet nesten ut av kroppen. Heldigvis så vant laget til lillebroren min og de kom videre til semifinalen.

Etter kampen så reiste vi hjem til meg og håvard og mamma sto for maten. Enchilada ble det og det smakte helt fantastisk, skal lett lage det igjen.

Det ble en kjempe koselig kveld, elsker å ha besøk av de så det ble en fantastisk fredagskveld.

Well, hello friday!

 • Publisert 14.11.2014 kl.13:59. Ligger i kategorien: Blogg

God fredag ! endelig er den og helgen er kommet, for oss er den allerede startet. Vi begynte dagen med en god frokost og nå er det ryddings på gang. Vi får besøk av onkel, mamma og lillebroren min og da må det være rent og pent! Kos dere og nyt de siste timene før helgen ringer inn! God helg.

Dere gjør meg så lykkelig!

 • Publisert 13.11.2014 kl.23:08. Ligger i kategorien: Blogg

For en fin dag, frokost og bad med datteren min også helgehandel og kosekveld med min kjære og prinsessen, min fine familie. Dere gjør meg så lykkelig, hver hverdag er perfekt. Det er så lite men samtidig så stort. Det blir ikke bedre enn det man gjør det til selv.

Nå er det helg hos oss, min kjære har langhelg så jeg ser frem til en fantastisk helg sammen med de.

Good morning beautiful!

 • Publisert 13.11.2014 kl.15:25. Ligger i kategorien: Blogg

En sein god morgen fra meg i dag. Vi har ligget lenge og bare kost oss med god frokost også tok vi en lang dusj. Det er sånne dager som dette jeg elsker, er så deilig!

Nå skal vi på senteret å handle mat for helgen, Håvard har fri i morgen så da gjør vi det i dag, koselig det.

I love evenings like this ♥

 • Publisert 12.11.2014 kl.23:44. Ligger i kategorien: Blogg

For en perfekt kveld! Kosetid med min nydelige datter og forlovede. Vi så gift ved første blikk og farmen, han lagde smoothie også bare lå vi i sofaen og koste oss. Vi tre, vår lille perfekte familie, jeg er så lykkelig.

Nå er det leggetid så vi blogges i morgen. Sweet dreams 

En sund og god kvelds!

 • Publisert 12.11.2014 kl.21:37. Ligger i kategorien: Blogg

På kvelden blir jeg alltid så sukkersyk så jeg lagde meg en god kvelds som både er sundt og godt. Jeg kjøpte mager kesam, druer og müsli også blandet jeg det sammen! 1-2-3 så har du noe godt.

Back to normal!

 • Publisert 12.11.2014 kl.16:53. Ligger i kategorien: Blogg

Hei fine dere! I dag våknet jeg å tenkte at nå er det på tide å komme tilbake til det normale kostholdet så jeg dro på butikken for å handle, åå! Det er så mye godt samtidig som det er sunnere alternativer.

Det å ta med sin egen datter på butikken var veldig spesielt men samtidig en god følelse. Det er første gang meg og hun har gått på butikken alene og har hatt en storhandel. Jeg merker mer og mer på familielivet og det er så koselig. Føler meg mer og mer mamma, det tar virkelig tid å få den følelsen. Etter 5 uker er det fortsatt uvirkelig men man skjønner det litt og litt.

Nå er det på tide å komme tilbake til det normale, spise lite men mange ganger og snart kan jeg begynne med trening igjen. De første ukene skal jeg trene hjemme også etterhvert når Adriana blir større så kan hun få være på minisats. Jeg ser ikke et behov for barnevakt bare fordi jeg skal på trening, da koser jeg meg heller hjemme med hun og gjør øvelsene mine der. Greit å ha vekter og utstyr hjemme.

Slappere enn slappest!

 • Publisert 10.11.2014 kl.23:02. Ligger i kategorien: Blogg

For en dag. Vi har vært så trøtte og slitne at i dag har vi bare slappet av, det er bra med sånne dager også. Man føler jo seg trøttere enn vanlig men sånn blir det når man er inne en hel dag.

Håvard har vært på jobb i hele dag/ kveld så nå har han endelig kommet hjem. Kjempe deilig! Nyt resten av kvelden så blogges vi i morgen søte dere.

Svar på spørsmålsrunden

 • Publisert 10.11.2014 kl.21:08. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg fikk et ønske om at jeg kunne svare på spørsmålene i en video men dessverre så ble det litt vanskelig denne gangen. Men neste gang skal jeg klare det og om dere ønsker andre videoklipp så kommenter det gjerne! Jeg har fått kameraet tilbake nå så da slipper vi mobilkvaliteten.

Her er svarene på spørsmålene deres, håper de faller i smak!

1. Hvilken mascara bruker du? 

Voluminous Manga

2. Har du noen tips til trening?

Jeg har masse tips angående trening men det spørs hvilke tips du er ute etter. Om du tenker på å gå ned i vekt, bygge muskler, treningsøvelser, litt vanskelig for meg å gjette meg frem til hva du ønsker men gi meg gjerne et konkret spørsmål  innenfor det du lurer på så skal jeg svare så godt jeg kan. 

3. Hva er favorittklærne dine?  

Da må jeg nok si treningsklærne mine, freshe farger og kjempe bahegelig å gå i. 

4. Hvordan er det å være mamma?

Det er helt fantastisk, livet er blitt helt annerledes men til det enda bedre.

5. Skal du noe gøyt fremover?

Jeg gleder meg veldig til å begynne med trening igjen også er det jo jul snart så kanskje planlegge julegaver? 
Jeg har mye å se frem til.

6. Har du noen tatoveringer?

ja, jeg har 4 stykker. En på hver hånd, en på ribbeina og bak på ryggen

7. Hvor er foreldrene dine fra?

Mamma er fra Norge og pappa er palestinsk.

8. Hvor lenge har du blogget?

2 år

9. Hvilke blogger leser du?

fotballfruen er den bloggen jeg har lest mest. Men jeg er innom de som ligger på topplisten, blitt mye mer lesing av blogger etter jeg ble mamma.

10. Liker du å lese bøker?

Nei, det gjør jeg ikke.

11. Hva liker du å se på tv?

hm, det er mye.  Alt ifra reality, krim, komedie til underholdningsprogrammer. Om jeg skal nevne alle programmene jeg ser så blir det et langt innlegg.

12. Sjokoladekake eller bløtekake?

Sjokoladekake såklart.

13. Sommer eller vinter?

Sommer, elsker sol og varme.

14. Høst eller vår?

Høst fordi da har jeg bursdag også nærmer det seg jul.

15. Sol eller måne?

Sol

16. dag eller natt?

Dag

17. Hvor lenge har du og typen vært sammen?

5 år

18. Når flyttet dere sammen?

For 2 år siden

19. Hvordan har hverdagen din/deres forandret seg etter Adriana kom til verden?

Den er ganske lik, Adriana har knyttet oss enda nærmere hverandre og vi prioriterer å være hjemme fredagskvelder med henne enn å gå ut til venner.
Om vi velger å finne på noe sosialt så tar vi henne med istedenfor å finne barnevakt, det er noe vi ikke kommer til å bruke. Vi klarer oss fint og liker og ha henne med oss. Det å få en datter var virkelig helt fantastisk. Vi trodde vi hadde det perfekt før hun kom men nå er det ubeskrivelig. 

20. Har du mistet noen venner etter du ble gravid/ fikk Adriana?

Nei, men fikk høre litt når jeg valgte vekk alkoholen fordi jeg skulle stille i bikini fitness.

21. Trener du nå eller må du vente?

Jeg må vente i minimum 6 uker, men må ærlig innrømme at jeg er litt rastløs. Gleder meg masse til å begynne igjen.

22. Skal barnefaren ha permisjon eller har dere skrevet den over på deg?

Han skal ha permisjon når min permisjon er ferdig.

23. Har dere lyst på flere barn?

Ja, vi planlegger allerede nr 2, vi ønsker 2-3 års mellomrom på de.

24. Skal dere gifte dere i nærmeste fremtid?

Det er et stort spørsmåltegn der, vi har tenkt å bygge hus om 2-3 år og da må vi gifte oss etter det og da kan det ta  4-5 år.
Vi ønsker å kunne ha et stort selskap, drømmekjolen min og en bryllupsreise så da må vi spare og det tar tid. Men om vi venter med byggingen så kan vi gifte oss fortere, vi får se.

25. Hva er favorittingen din å gjøre med Håvard? (date altså)

Hm, det må vell være å gå ut på en eksklusiv restaurant å spise sånn at jeg kan pynte meg ekstra mye. 

26. Hva er fremtidsplanene mine?

Det er å få en unge til, gifte meg, bygge hus å finne meg en god jobb. 

27. Kan du lage et innlegg om dietten du gikk på før du ble gravid og hva du spiste til hvert måltid?

Ja, det kan jeg. 

Trening for meg er terapi.

 • Publisert 10.11.2014 kl.19:00. Ligger i kategorien: Blogg

Min store motivasjon er forloveden min, er det virkelig noen jeg vil se bra ut foran så er det han. Når jeg går morgenkardioen min, trener på treningssenteret så er det han som surrer oppe i hodet mitt. Hver måned så spør jeg om han kan se noe forskjell med kroppen min, alt ifra mage, armer til rumpe og lår. Kroppsfokuset er ganske stort i hodet mitt, tenker over hva jeg spiser i ukenedagene og unner meg gjerne noe godt om lørdagen. Trener 5-6 ganger i uken(ikke nå for øyeblikket, men før graviditeten og under graviditeten).

Jeg har alltid vært kjempe glad i å trene, det har hjulpet masse for min del, tankene mine om hverdagen og selvtilliten. Jeg har en så god kjæreste og familie i ryggen som støtter meg og som alltid har hjulpet meg med målene mine. Først var det bare fotball, banen var mitt andre hjem men nå er det treningsstudioet Sats. Noen føler seg trygge på rommet sitt, sitter i sengen med en dagbok å skriver ned tankene sine mens jeg går på trening og får ut frustrasjonen min og klarer og fokusere på andre ting i de timene jeg er vekke og det er super deilig. Alle burde prøve det en gang i blandt, for meg er trening terapi.En minnerik dag!

 • Publisert 09.11.2014 kl.22:37. Ligger i kategorien: Blogg

For en fin dag, en vellykket farsdag med masse gode minner, god mat og koselige mennesker. Nå har vi vært på besøk, hatt besøk så nå er det kjæreste tid.

Jeg håper dere har hatt en kjempe fin dag og kost dere! I morgen kommer svarene på spørsmålene deres. Gled dere! :)

Farsdag!

 • Publisert 09.11.2014 kl.13:03. Ligger i kategorien: Blogg

Tenk at i dag er det farsdag, første gang vi kan feire det. Forloveren min er pappa for første gang så jeg ser frem til å gi han en minnerik dag. Han har fått en gave han har ønsket seg en stund så det var gøy og få gi den.

Vi er invitert på middag hos svigerforeldrene mine, jaktgryte står på menyen så det set vi frem til. Ha en superfin søndag!

Helt forelsket!

 • Publisert 08.11.2014 kl.22:00. Ligger i kategorien: Blogg

Tenk at denne fantastiske klokken er min. Jeg er så heldig at min kjære forlovede kjøpte den til meg i bursdagave å syntes at armbånde var så fint at han bare måtte kjøpe den også. Jeg kjøpte også en deilig ullgenser, er greit med det når det går mot kaldere tider. Bilde av den kommer ut på bloggen i morgen.

Fredagskos!

 • Publisert 07.11.2014 kl.22:11. Ligger i kategorien: Blogg

For en fantastisk fredagkveld, vi har besøk av en god venninne av meg, Marie. Hun kom med skoleboller også laget Håvard pizza og smoothie. God mat, idol og senkveld, blir ikke bedre fredagskveld enn det.

Dress to access!

 • Publisert 07.11.2014 kl.18:18. Ligger i kategorien: Blogg

Det gøyeste jeg vet er pakker og i dag mottok jeg et julekit og julekalenderen fra Makestyle, super fornøyd! Kjempe fine farger så de gleder jeg meg til å prøve ut. Hva er jul uten julenegler?

Ønsker du julenegler så kan du som min leser få 10% i rabatt innen 15. November. Skriv inn Ciajul i handlekurven på makestyle.no

Stolte oldeforeldre!

 • Publisert 06.11.2014 kl.22:37. Ligger i kategorien: Blogg

I dag har det vært en dag med masse å gjøre. Jeg tok meg en tur på senteret fordi Adriana trenger noen ytterklær siden hun er så liten og daer det greit å ha noe som passer og ikke bare klær som ser ut som en pose på henne. Men så uheldig som jeg er så var det ingen butikker som hadde det og da aner jeg ikke hvor jeg skal gå. Har dere peiling på hvor man kan kjøpe prematur klær?

Når jeg kom hjem så hadde vi fått besøk av besteforeldrene mine, de kom på kvelds og ville selvfølgelig se oldebarnet sitt før de skulle reise. De skal til Lanzarote, heldiggrisene! Så vi har hatt litt av en dag men det har gått kjempe fort og var kjempe kjekt med besøk. Alltid koselig å ha de her, Adriana er virkelig som har så fantastiske oldeforeldre.

Hva vil det si å være perfekt?

 • Publisert 06.11.2014 kl.14:51. Ligger i kategorien: Blogg

Når vi kaller noen perfekt er det utseende eller personligheteten vi snakker om? En jente som har en velltrent kropp, langt bølgete hår, kritthvite tenner, lange øyenvipper og ingen kviser men oppfører seg som en totalt bitch? Er hun perfekt fordi hun ser bra ut? Om man ser en kvinne som har litt ekstra på kroppen, uren hud, skjeive tenner men en fantastisk personlighet og et hjerte av gull. Er hun perfekt fordi hun har en bra personlighet?

Er man perfekt om man har en plettfri fasade og er over ett gjennomsnittlig polert menneske? Vi streber alle etter perfeksjonisme, vi vil jo alle være perfekt i andres øyne. Det må være vanskelig å prøve å leve opp til noe som ikke går, man prøver hele tiden og sammenligne oss selv med andre. Er det virkelig sånn vi ønsker å leve? bekymre oss over at vi hele tiden ikke er gode nok og finner alternativer til hva vi kan forbedre med oss selv? 

Hva vil det egentlig si å være perfekt? Er det fotballfruen fordi hun tynn, stort hus, drømmegarderobe med masse fine klær og sko, masse penger, løper milevis dag etter dag og har et kjempe sunt kosthold? eller er det fordi hun ser perfekt ut på alle bilder som blir ligget ut på bloggen uansett hvilke vinkler? Så kommer det til oss "normale" mennesker vi har en vanlig kjedelig a4 jobb, normal inntekt, et rom som har plass til et klesskap og en seng. Vi liker å kunne unne oss en pose med chips av og til og kunne sitte i sofakroken med en god film på tv istedenfor å dra på trening. Gjør dette oss mindre perfekt? Jeg selv foretrekker begge deler, elsker å trene men samtidig kunne ha et normalt liv der man kan unne seg goder og det vet jeg at alle gjør, så hvorfor skjule det?  hvorfor må man vise seg fra den perfekte siden hele tiden?Dette innlegget har 12 spørsmåltegn, om du klarer å svare meg på disse spørsmålene så kan vi heller diskutere det. Men om du ikke klarer det så kan vi bli enig om at hva det vil si å være perfekt, ikke er eksisterende. Det finnes ingen perfekte mennesker, det finnes bare oss. En stor mengde mennesker som ønsker å prøver alt mulig å går en vei som ikke har en ending.  

En superkoselig dag!

 • Publisert 05.11.2014 kl.21:56. Ligger i kategorien: Blogg

For en fantastisk fin dag. Vi fikk besøk av en god venninne, har ikke sett henne på mange år så det var superkoselig. Det ble mye jenteprat og det er alltid deilig. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å prioritere bloggingen i dag så det må jeg bare beklage. Det blir bedre i morgen.

Nå har jeg fått fikset kameraet mitt så nå blir bildene mye bedre fremover, kjempe fornøyd. Disse er tatt med telefonen men fra og med neste innlegg.

Jeg håper dere har hatt en kjempe fin dag, så blogges vi i morgen.

What a beautiful day ♥

 • Publisert 05.11.2014 kl.12:51. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen herlige mennesker  For en fin dag, en perfekt dag til å gå på tur i. Nå skal vi lage oss en god frokost også venter vi besøk av barndomsvenninnen min, har ikke sett henne på flere år, så det blir kjempe koselig. Senere dagen blir det ut på tur også må vi ta oss en tur på senteret å fikse det nye kameraet jeg har kjøpt. Jeg er kjempe lei av å ta bilder med Iphone, det blir så dårlig kvalitet. Nå vil jeg ønsker dere alle en kjempe fin dag !

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

 • Publisert 04.11.2014 kl.23:44. Ligger i kategorien: Blogg

Nåå som jeg sitter hjemme hele dagen og ikke kan trene, så går dagene i å lese blogger. Kan ikke du skrive din blogg i kommentarfeltet? hadde vært kjekt å lese noe nytt.

 

Hvordan fremskynde en fødsel?

 • Publisert 04.11.2014 kl.22:02. Ligger i kategorien: Blogg

Er du en av de som er lei av å vente de siste ukene før termin? Her er noen tips til hvordan dere kan fremskynde fødselen!

1. Ha mye sex

Det sies å fungere på tre ulike måter:

1) Bevegelsen stimulerer livmoren slik at fødselen settes igang;

2) Sex kan påvirke utskillelsen av hormornet oxytocin, som er det som forårsaker sammentrekningene i livmoren

3) Sædcellene inneholder mye prostaglandin, som er et hormonlignende stoff som gjør at livmorhalsen bli mykere.

2. Stimulering av brystvortene

I teorien vil stimulanse av brystvortene frigjøre hormonet oxytocin, noe som kan fremkalle sammentrekninger.

3. Gå mye tur

Grunnen til at dette sies å virke er at tyngden av barnets hode mot livmorhalsen stimulerer utskillelsen av oxytocin.

4. Spis sterk mat

Det sies at kraftig krydder stimulerer tarmen og dermed livmoren.

5. Akunpunktur

Dette går ut på at en akupunktør setter nåler på bestemte steder på kroppen, og ifølge tradisjonell kinesisk medisin skal dette stimulere kroppens energi.

6. Ricinolje/ avføringsmiddel fra apotek

Den vanligste forklaringen til hvorfor dette virker er at det stimulerer muskulaturen i livmoren samtidig som stimulerer tarmene, noe som tilsammen kan sette igang fødselen.

Disse tipsene er hentet fra nettet. Men de fungerer bare om man er moden. Men om det faktisk fungerer kan jeg ikke svare på. Jeg har hørt om venner og beskjente at det har virket på de men det kan være ren tilfeldighet.

Jeg ønsker dere masse lykke til !

Min kjære datter!

 • Publisert 04.11.2014 kl.16:35. Ligger i kategorien: Blogg

Alt er nytt for deg, en helt ny verden og stemmer du kjenner igjen fra magen. Du trenger omsorg, du trenger nærhet og ikke minst kjærlighet. Den eneste måten du kan kommunisere med oss på er og begynne å grine. Er det noe du absolutt ikke vil så er det å ligge alene.

I dag er du en måned gammel og mye har skjedd på den lille tiden. Ikke bare vekten men bevegelser, blikket og utseende ditt, du blir bare nydeligere og nydeligere for hver dag som går. Tiden går så fort, så fort at jeg er redd for å overse noe.

Selv om du er så liten så har du blitt min bestevenn, når du griner så griner jeg, når du trenger kos så får jeg ligge inn til deg i timesvis, du får meg til å le og du sprer så mye glede å latter rundt deg. Det er ikke alltid jeg trenger svar på tankene mine men bare må få sagt det høyt og du er perfekt til akkurat det. Du er verdens beste lytter noe som gjør det mye lettere.

Vi har aldri en lik hverdag, det er alltid noe nytt, noe som gjør at jeg gleder meg ekstra mye til neste dag. Du inspirerer og fasinerer meg,jeg gleder meg masse til årene vi har i vente. Alle hemmelighetene vi kommer til å dele, alle diskusjoner vi kommer til å ha, råd og veiledning om ting og tang i livet, det kommer til og bli mye frustrasjon, mye tårer, mye bekymringer, mye latter og glede. Vi har blitt en fin liten familie på 3 som lærer av hverandre underveis. Dette blir en fantastisk reise.

13 ting dere menn ikke vet om oss kvinner!

 • Publisert 04.11.2014 kl.09:16. Ligger i kategorien: Blogg

Har du noen gang lurt på hvordan vi jenter er? Jeg har en liste med punkter her.1. Vi foretrekker å bli kalt nydelig, vakker og pen, istedenfor sexy, hot og deilig. Vi føler oss mer spesielle om dere bruker komplimenter som man ikke hører så ofte.

2. Vi digger når dere legger merke til små ting, som for eksempel at dere ser at vi har farget håret, klippet oss eller kjøpt oss et nytt klesplagg. Dette viser at du er oppmerksom og følger med på henne.

3. Det er ingenting som er galt i å vise følelser. Det viser bare at du bryr deg.

4. Det har blitt sagt at vi tenner på gutter som er flinke barn, trener, har en fin klesstil, kan lage mat, kan spille gitar og er flink til å synge - og det er sant! Så gutter - sett i gang!

5. Når vi er sure så betyr ikke det at vi har mensen. Det kan være hvilken som helst grunn, så spar dere for den kreative standardkommentaren dere gutter har fått for seg å si når jenter er sure " har du mensen eller"? Da kan jeg garatere dere at vi ender opp enda surere.

6. Vi liker når dere tar oss på rumpen.

7. Vi liker når dere holder oss i hånden når vi går ute blandt folk, det får oss til å føle oss spesiell.

8. Vi HATER når dere lar dosete stå oppe - så vær så snill å gjør det til en rutine at dere tar det ned når dere er ferdig.

9. Det verste dere kan si til oss når vi er stresset er å be oss om å slappe av.

10. Vi liker når gutter smiler mye - så SMIL!

11. Vi liker gutter med god humor.

12. Vi liker gutter med stramme bukser - det fremhever rumpen!

13. Når vi sier " det er ingenting" så er det som oftest det!


Lykke til!
 

Hvem er drømmemannen egentlig?

 • Publisert 03.11.2014 kl.21:55. Ligger i kategorien: Blogg

Drømmemannen, ja, hvem er egentlig det? Det er ikke en fasit tenker jeg. Vi har alle forskjellig smak, Det å være kjekk, råflott og sexy kan komme i mange utgaver. Det har ikke med verken høyde, tykkelse, hårfarge eller øyenfarge å gjøre.

Noen liker topptrente menn som har utseende i behold mens andre liker smålubne menn som har et hjerte av gull. Hvem av de foretrekker du?

For min del så er utseende og innsiden viktig. Utseende er ikke alt men det er et pluss. Jeg selv liker å holde meg i form og bryr meg om hvordan jeg ser ut, både treningsmessig og kosthold så da sier det seg selv at jeg liker en som har interesse for det samme. Men det er jo så masse fantastiske gutter ute i verden, gutter med hjerte på rett sted, omsorgsfulle, oppmuntrende og får oss jenter til å føle oss perfekt så det å finne drømmemannen i dag kan være vanskelig. Heldigvis for meg så har jeg funne min.

Når hun ikke sovner på egenhånd så synger jeg henne i søvn.

 • Publisert 03.11.2014 kl.18:25. Ligger i kategorien: Blogg

Det er ikke alltid babyer finner roen selv og da trenger de litt hjelp. Adriana er et godt eksempel på det, hun trenger nærhet, kjærlighet og bekreftelse på at jeg er der. Om jeg legger henne fra meg enten ved siden av meg eller i vuggen så hyler hun men om jeg tar henne opp til bryste eller i armkroken så sovner hun med en gang.
I dag har hun vært våken hele tiden så jeg bestemte meg for å synge en sang som jeg sang mye når jeg gikk gravid og da sovnet hun. Helt herlig og kjempe rart men hun kjenner igjen sangen fra inni magen.

Her er en liten smakebit.

 

Spørsmålsrunde!

 • Publisert 03.11.2014 kl.15:42. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har fått spørsmål om jeg kan ha en spørsmålsrunde og jaa, selvfølgelig kan jeg det! Dere kan få spørre om alt dere måtte ønske så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

Ønsker du velduftene julenegler?

 • Publisert 03.11.2014 kl.13:13. Ligger i kategorien: Blogg

Er du en av de som ønsker en annerledes men kjempe fin adventskalender i år? da kan jeg anbefale de fra Ciaté. 
Du kan velge mellom disse to  Candy Cane eller Mani Mini Manor. Candy Cane er et julekit som inneholder velduftende neglelakker som har juleglitter på seg, du får en skikkelig julestemning for neglene lukter jul. De inneholder 4x Duftende Mini Paint Pots. Du kan kjøpe den HERMani Mini Manor er en julekalder som inneholder 24 forskjellige neglelakker. De er kjempe fine og hva er ikke finere enn velstelte julenegler? Den inneholder: 17 Mini Paint Pots(13,5ml) 6 Effects(nail transfer 3D effect) 1 Full Size Paint Pot (5ml). Du får kjøpt den HER 

Nå får alle mine lesere 10% på disse produktene innen 15 November. Dere må bruke rabattkoden: Ciajul og den skriver dere i handlekurven på Makestyle.no.
 

Kjendis for en dag!

 • Publisert 03.11.2014 kl.10:38. Ligger i kategorien: Blogg

Jaa, det var utrolig gøy å få så mange lesere så fort, var helt i ekstase. Det eneste som er vanskelig er å kunne klare å holde på de. Det skal så veldig mye til å ligge på topplisten dag etter dag. Man går litt rundt i si egen boble å tenker hva kan jeg skrive om i dag, hva vil folk lese om, er dette bra nok?

Jeg følte veldig på det i går, det og ha mange lesere er den største motivasjonen til å fortsette, den følelsen at, endelig har du klart det, du har klart å stikke deg ut i mengden. Det er så mange fine blogger i dag og veldig mange som skriver om det samme, trening, mat, hvordan det er å være en ung mamma, hverdagen, mote og velvære, alt dette finnes jo allerede så hvorfor skal min blogg være den som blir lest?

Alle har vi lyst og alle har en baktanke med bloggen, ihvertfall jeg. Jeg har så lyst å drive med dette på fulltid og til slutt klare å få en inntekt på den men det skal så sinnsykt mye til men drømmen er der. Man kan styre litt på arbeidstiden selv og man kan jobbe hjemme.

Jeg har lagt bikinifitness på hyllen!

 • Publisert 02.11.2014 kl.22:30. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg har fått en del spørsmål om jeg har lagt tanken på å stille i bikinifitness på hyllen og da er svaret, nei, selvfølgelig ikke. Men akkurat nå er det prinsessen min som er min største prioritering. Jeg har kjempe lyst å stille og treningen er noe jeg virkelig ser frem til å begynne med igjen. 
Når det kommer til diett så begynner jeg ikke med det før jeg ferdig med ammingen, selv om det kan ta opp til 1 år. Jeg gleder meg masse til å begynne igjen og tanken på at Håvard og Adriana kommer til å sitte i salen og heie på meg er en stor motivasjon i seg selv.  Men nå ønsker jeg bare å nyte tiden sammen med henne også får det andre komme senere. 

MOBBING PÅ NETT!

 • Publisert 02.11.2014 kl.20:11. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg blir helt skremt av hvordan verden har blitt i dag. Er det greit å slenge drit bare fordi andre oppnår et resultat du skulle ønske du klarte? Enten det gjelder trening, penger eller familieliv. Det er helt sjokkerende og ganske trist at det skal være sånn.
Jeg har fått kommentarer om at jeg er feit, at jeg legger ut horete bilder og at ungen/ungene har en forferdelig mamma. Hva gir dere rett i å dømme det? Kanskje bildene etter fødselen var litt drøye, stringtruse og viser magen men hele poenget med bildene var at uansett hvordan man ser ut så har man lov å være stolt av egen innsats. Stor eller liten det har så lite å si, ihvertfall i mine øyne. Jeg trente hardt å spiste sunt hele svangerskapet mitt og da sier det seg selv at man går fort ned i vekt etter en fødsel. 

Folk i dag har så lite å gjøre på og da skal man snakke stygt til andre, skjønner ikke folk at dere faktisk kommenterer sårende ting til andre mennesker? For min del så tyder det bare på dårlig selvtillit og misunnelse, kan ikke dere være glad på andre sine vegne?
Vi hører om så mange som sliter med selvtilliten, unngår å spise, kutter seg selv og noen har selvmordstanker fordi de ikke føler seg gode nok. Du føler du gjør alt feil, ingenting er bra nok, Tynne jenter som får høre at de er feit og velger å slutte å spise, nybakt mammaer som får høre at man er er dårlig forbilde for ungene sine, nei, det er rett og slett forferdelig. Heldigvis for meg så klarer jeg å stå i mot men det skal så lite til i dag. Tenk dere om to ganger før dere kommenterer stygge ting til andre mennesker.

De er de fineste jeg vet om!

 • Publisert 02.11.2014 kl.17:26. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! For en fin søndag, vi har vært i middagsbesøk hos oldeforeldrene til Adriana. De hadde laget raspeballer og iskake til dessert. Kjempe koselig, er deilig med sånne søndager også.

 

Vi var så lei av å gå i koseklær hele dagen så da benyttet vi anledningen å pyntet oss litt.

 

Bloggen har gjort meg sterk!

 • Publisert 02.11.2014 kl.13:08. Ligger i kategorien: BloggJa, jeg er en ganske følsom person spesielt nå etter jeg har blitt mamma. Det skal virkelig ikke mye til før jeg blir lei meg eller tar meg nær av det folk rundt sier.
Jeg har mine egne meninger å står for alt jeg gjør men når ting blir urettferdig, missforstått og rett og slett frekt så treffer det et ømt punkt. Det å blogge har gjort meg sterk, det er så mange missunnelige mennesker ute, mange som elsker å ødelegge for andre og noen som faktisk ikke tenker over at de snakker til et annet menneske.

Jeg får kjempe mange fine kommentarer men også i overkant stygge. Men jeg har valgt selv å begynne å blogge, temaene jeg skriver om og da sier det seg selv at andre er nig og uenig og det er helt lov. Grunnen for at jeg fortsetter med bloggingen er de fine og oppmuntrende kommentarene fra leserene mine. De varmer, gleder og oppmuntrer meg til å fortsette. Det å få høre at man motiverer å inspirerer andre er kjempe koselig, gir meg et lite push til å fortsette. 
8 plass!

 • Publisert 02.11.2014 kl.10:57. Ligger i kategorien: Blogg

Herlighet, jeg er på 8 plass! Dette hadde jeg aldri trodd. Jeg har bare tre ord å si og det er tuuusen hjertelig takk, dere er best!

Jeg er kjempe glad i å blogge, dette betyr så mye for meg. Bloggen er der jeg kan få ut alle tankene mine, min største motivasjon er dere. Alle de fine tilbakemeldingene dere gir meg, det varmer virkelig. Jeg setter utrolig stor pris på det. Dette er så gøy! Jeg håper dere vil følge med videre.

En avslappende dag!

 • Publisert 01.11.2014 kl.22:50. Ligger i kategorien: Blogg

Det er så koselig med besøk. I dag fikk vi besøk av barndomsvenninnen min, alltid kjekt med besøk av henne. Hun hadde med seg gave, en søt liten rosa badedrakt. Jeg måtte virkelig le når jeg så den, gleder meg til vi skal på babysvømming da skal hun gå med den. I dag har vi bare slappet av og kost oss med gode serier og masse god mat. Det har vært en kjempe fin dag, lite å tenke på bare nyte dagen å slappe helt av.

 

Latter å glede!

 • Publisert 01.11.2014 kl.15:49. Ligger i kategorien: Blogg

Når det er stygt vær ute så koser vi oss ekstra mye inne. Håvard har stått på å fikset kjøleskapet vårt mens meg og Adriana har slappet av i sofaen.

Hun vokser så fort og gjør nye ting hver dag. Jeg koser meg i hennes nærvær så mye latter å glede. Man tenker at det eneste babyer gjør er å sove, bæsje å spise men det er så mye mer enn det. Selv om det bare er enveis kommunikasjon, jeg snakker å svarer for hun så blir jeg så glad inni meg. Hun bringer så mye glede og kjærlighet rundt seg.

Alle trenger sånne dager som dette, enten det er med familie, venner, kjæreste eller bare deg selv så er det viktig å ha dag du bare kan slappe av, ingen bekymringer, ingen stress bare kos å glede. Nyt denne dagen og ha en fantastisk lørdag!

Det er lov å være sofagris av og til!

 • Publisert 01.11.2014 kl.12:02. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen herlige mennesker!

For et vær, blåser og regnet pøser ned, det rister i hele huset. Håvard måtte tidlig opp for han skulle hjelpe faren mens meg og Adriana kunne legge oss under dynen å sove videre. Det har vært så lite søvn i det siste så var deilig å få sove litt.

Planen for i dag er å kose oss i sofaen med en god film og god mat. Når det er så dårlig vær så frister det virkelig ikke å finne på noe ute så vi blir sofagriser i dag. Men det er viktig med sånne dager og.

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits