Anna

Myklebust

Livet som syk!

  • Publisert 22.12.2013 kl.01:13. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er jeg virkelig drit lei. Medisiner og Asma og alt bare kommer nå rett før jul, masse god mat og lite trening. Men jeg har lyst og prøve litt rolig i morgen og se hvordan formen er.

Jeg skal til legen på mandag så får håpe at det er noen gode nyheter. Er så utrolig kjedelig og bare ligge hjemme med feber. Jeg vil trene og ikke minst tilbake på jobb men er man syk så er det like greit og ta det med ro når man først kan, hehee! Jeg er alt er rastløst, klarer ikke å ligge i ro!

Men ha en fin natt så blogges vi på i morgen ;*

2XU i lilla!

  • Publisert 17.12.2013 kl.19:07. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld ! Nå er denne jenten blitt syk men fikk hatt en liten økt, ikke mye å skryte av men bedre enn ingenting! Økten ble bein og rumpe. Men treningsklær ble kjøpt 2XU tightser i lilla og blå! Super fornøyd.

Slenger med et bilde i den lilla tightsen. Ha en fin kveld

En god økt er unnagjort !

  • Publisert 15.12.2013 kl.21:12. Ligger i kategorien: Blogg

I dag ble det skulder og legger som fikk kjørt seg! Det ble en ganske god økt. Når jeg kom hjem var det rett i boblebadet, deilig !!

Jeg kjøpte også et speilrefleks kamera i dag så nå blir det mye bedre bildekvaliteter her inne på bloggen :)!

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits