Anna

Myklebust

Livet som syk!

  • Publisert 22.12.2013 kl.01:13. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er jeg virkelig drit lei. Medisiner og Asma og alt bare kommer nå rett før jul, masse god mat og lite trening. Men jeg har lyst og prøve litt rolig i morgen og se hvordan formen er.

Jeg skal til legen på mandag så får håpe at det er noen gode nyheter. Er så utrolig kjedelig og bare ligge hjemme med feber. Jeg vil trene og ikke minst tilbake på jobb men er man syk så er det like greit og ta det med ro når man først kan, hehee! Jeg er alt er rastløst, klarer ikke å ligge i ro!

Men ha en fin natt så blogges vi på i morgen ;*

I love results !

  • Publisert 20.12.2013 kl.14:02. Ligger i kategorien: Blogg

God dag mine søte <3 Selv om jeg fortsatt ligger syk så har jeg alltid tid til å sjekke formen min. Juletider og masse god mat men er flink til å holde meg til en spisedag. Jeg har jobbet veldig mye den siste tiden med bein og rumpe og ja, endelig kan jeg se forskjell! Det kommer seg sakte men sikkert. Det gøyeste med diett og trening er når man ser resultater. Ha en fin fredag videre :))

2XU i lilla!

  • Publisert 17.12.2013 kl.19:07. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld ! Nå er denne jenten blitt syk men fikk hatt en liten økt, ikke mye å skryte av men bedre enn ingenting! Økten ble bein og rumpe. Men treningsklær ble kjøpt 2XU tightser i lilla og blå! Super fornøyd.

Slenger med et bilde i den lilla tightsen. Ha en fin kveld

En god økt er unnagjort !

  • Publisert 15.12.2013 kl.21:12. Ligger i kategorien: Blogg

I dag ble det skulder og legger som fikk kjørt seg! Det ble en ganske god økt. Når jeg kom hjem var det rett i boblebadet, deilig !!

Jeg kjøpte også et speilrefleks kamera i dag så nå blir det mye bedre bildekvaliteter her inne på bloggen :)!

My back are in progress!

  • Publisert 13.12.2013 kl.22:51. Ligger i kategorien: Blogg

Blitt mye fokus på rygg fortiden, bein og rumpe ! Tiden går fort nå så alt må strammes inn. Blir veldig lite blogging for tiden siden jeg er i full jobb så det tar mye tid. Men når julen er over blir det mer tid !

Men trening blir det alltid tid til.

Do your squats!

  • Publisert 08.12.2013 kl.23:18. Ligger i kategorien: Blogg

God kveld dere :)! Har hvert ganske mye jobbing denne uken så har ikke vært så flink og oppdatere her inne. Men i dag hadde jeg egentlig fridag men tok meg en liten økt likevel. Jeg holder på med 30 days squats challenge og den funker utrolig bra, kjenner den godt i rumpen og beina, digger det! Alt for å bli større! Skal ha en skikkelig beindag i morgen så gleder meg allerede.

Her er et bilde når jeg varmer opp, veldig viktig og huske det!

Sakte men sikkert !

  • Publisert 04.12.2013 kl.22:41. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er jeg endelig ferdig på jobb og øving på poseringene ble neste steg. Treningen ble unnagjort før jobb i dag, deilig. Her er er bilde av front og bakside beina mine er enda litt for liten så byggingen av de jobber jeg hardt med. Har tre ganger i uken jeg trener de. Go hard or go home!

Formen kommer seg!

  • Publisert 02.12.2013 kl.22:51. Ligger i kategorien: Blogg

Det er nå jeg virkelig kan se at formen min kommer seg, det er da man veldig har lyst og trene enda mer. Alle har vi forbilder som man ser opp til men man kan aldri bli helt lik. Det positive er at man kan bli bedre enn det man var før og det er noe som jeg syntes er kjempe gøy. Har masse bilder fra før og nå og det er ingenting som motiverer meg mer enn det.

Noen ser at andre gjør det og noen gjør det selv. 4 måneder igjen til jeg skal på scenen og man kjenner det godt i nervene nå.

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits