Anna

Myklebust

New years eve

 • Publisert 31.12.2014 kl.19:18. Ligger i kategorien: Blogg

Da har vi kommet til siste dagen i året, dette har vært et fantastisk år. Jeg gleder meg til å lage et throwback innlegg fra 2014, det har skjedd så mye. Jeg gleder meg masse til 2015, nye mål og muligheter. Denne dagen skal feires med mine beste, familie og venner. Jeg håper dere alle får en fantastisk nyttårsfeiring.

Back on track

 • Publisert 30.12.2014 kl.22:19. Ligger i kategorien: Blogg

Åå, såå deilig! Gleder meg masse til fortsettelsen. Nå er det en dag igjen med snop og digg også er det tilbake til harde treningsøkter å sunne måltider. Det er noe jeg virkelig ser frem til.

I dag solgte jeg konkurranse bikinien min, kommer aldri til å passe den igjen. Rumpen har vokst og når man ammer så sier resten seg selv, da blir det ny bikini når jeg har tenkt å stille igjen. Det var trist fordi det var en bikini jeg elsket, døøds fin men jeg håper den nye eieren blir like fornøyd med den.

Borte bra men hjemme best

 • Publisert 30.12.2014 kl.12:23. Ligger i kategorien: Blogg

Åå, det er så deilig å være hjemme igjen, borte bra men hjemme best. Dette har vært en sukkerfin jul så jeg gleder meg masse til å få komme tilbake til normalen å kan begynne å trene igjen. Vi har vært så mye vekke så da har det blitt andre prioriteringer. Nytt år, nye mål - jeg gleder meg masse!

Denne julen har vært helt perfekt, det å være rundt familien er det fineste jeg vet. Jeg håper dere har hatt en fin jul!

Beautiful snow

 • Publisert 28.12.2014 kl.16:52. Ligger i kategorien: Blogg

Dette været er helt fantastisk. Meg og lillebroren min har vært en liten tur ut i snøen i dag. Vi hadde ikke pakket med oss klær til å leke i snøen, ake å stå på ski så da ble det en liten tur ut og litt bilder. Nå har vi bestilt pizza å ser kampen Chelsea - Southampton - en perfekt kveld. Håper dere har hatt en fin søndag og at kvelden blir enda bedre.

Beautiful Norway

 • Publisert 27.12.2014 kl.22:15. Ligger i kategorien: Blogg

Her er et lite bildedryss av julen i Bergen. Endelig er snøen kommet hit også, nydelig. Ingen jul uten snø, det er så fint. Nå er vi hos familien min i Stord og et kjempe fint familiebesøk er overstått, kjempe koselig å være samlet alle sammen.

Outfit for today!

 • Publisert 27.12.2014 kl.15:34. Ligger i kategorien: Blogg

Kåpe fra Tiger of sweden - klokke fra Marc Jacobs - armbånd fra Fossil

Finally!

 • Publisert 26.12.2014 kl.20:23. Ligger i kategorien: Blogg

Endelig kom snøen til oss også. Her er vi på farten hele dagen så må bare beklage at det blir lite oppdateringer. Blir lettere etter nyttår, hehee. Jeg merker på prinsessen at hun er sliten etter så masse besøk så blir deilig å roe ned. Men i morgen så går turen til Stord der vi samles hele familien.

Nå skal vi sitte i sofaen å se julefilm resten av kvelden, dere må ha en kjempe fin julefeiring videre med venner og familie.

En perfekt kveld!

 • Publisert 25.12.2014 kl.12:28. Ligger i kategorien: Blogg

For en fantastisk fin julaften, vi var hele min familie og Håvard sin familie. Det er så koselig når begge familiene kunne samles å feire sammen. Maten var helt perfekt å masse fine gaver, det var masse latter, gledestårer og glede. Det beste med kvelden var å få kunne være samlet å få feire julaften for første gang som forlovet å sammen med datteren min. Jeg og søsteren til Håvard tok masse fine bilder så de kommer på bloggen senere.

Nå sitter vi alle å spiser en god julefrokost å ser på julefilm. Det er så koselig, ønsker dere en kjempe fin 1 juledag.

Merry christmas

 • Publisert 24.12.2014 kl.12:02. Ligger i kategorien: Blogg

Da var det endelig blitt jul hos oss også.

Det er så mye som har skjedd siden forrige jul, startet nyåret som forlovet og blitt mamma til verdens nydeligste jente.

Nå skal vi til mamma å spise julefrokost, mange år siden sist. De siste årene har jeg spist med Håvard sin familie så i år ble det hos mamma. Dette har jeg gledet meg lenge til. Dere må ha en fantastisk jul søte dere.

Lille julaften

 • Publisert 23.12.2014 kl.10:38. Ligger i kategorien: Blogg

Her strekker vi oss helt, armene til begge sider, hun elsker å sove slik. Tenk, i dag er det lille julaften og da drøyer vi den ekstra. Julefilm på tven og en deilig seng å ligge i, så her blir vi liggende en stund. I dag skal vi til mormor og morfar og et vennepar av de å spise julemiddag og masse julekaker, så når vi endelig får kommet oss opp av sengen så er det full fiksing og kjole påkledning på oss begge, alltid koselig å pynte oss. Dere må ha en kjempe fin dag videre skjønninger.

Super cute dress!

 • Publisert 22.12.2014 kl.15:09. Ligger i kategorien: Blogg

Se hva jeg fant til prinsessen min, en liten juledrakt, supersøt! Det var den siste i størrelsen hennes, gleder meg sånn til å få se henne i den.

Jeg kjøpte også litt undertøy, måtte oppgradere klesskapet mitt. Det er ikke billig å amme skal jeg si dere, jeg har lett å lett lenge etter noen som passer og endelig, overvektige avdelingen på Kappahl. Det var masse fine farger så jeg kjøpte alle.

Finally

 • Publisert 22.12.2014 kl.12:07. Ligger i kategorien: Blogg

Endelig er jeg tilbake, internettet ble tatt av lynet. Jeg fikk virkelig kjenne på den følelsen av hvor avhengig jeg virkelig er av den. De siste dagene har jeg ikke brydd meg om telefonen fordi jeg ikke har hatt nett uansett og da gidder jeg ikke. Rart men sant.

Meg og Håvard er endelig ferdig med alle gavene våre både til hverandre og til resten av familien. Vi skal pakke inn de siste i dag også er vi helt klar, deilig. Tenk at det bare er en dag igjen til julaften, har ikke litt julestemning en gang men jeg skal finne en måte å finne den på.

Hvor blir julestemningen av?

 • Publisert 19.12.2014 kl.11:21. Ligger i kategorien: BloggGod morgen skjønninger! Tenk at nå er det bare 5 dager igjen til jul, er det noen av dere som har julestemning? Ikke jeg, snøen er ikke kommet og snøen er det som lager den skikkelige julestemningen. Jeg gleder meg masse til å spise julemat og være med familien men mangler det lille ekstra. Julepresangene er vi nesten ferdig med så det blir neste oppdrag. Vi kjøpte julegave til Håvard i går så den største er jeg ferdig med, bedre seint enn aldri. 

Nå slapper vi bare av i sofaen, ser på millioner søker kjæreste og jeg venter på at jeg kan spise. Siden jeg bruker det spesielle munnskylle vannet så må jeg vente 2 timer fra jeg tar det til jeg kan spise, åå jeg er så sulten, men venter man på noe godt så venter man ikke forgjeves. Nå må dere ha en fantastisk dag og tenke på at nåå er det snart helg - noen av dere har kanskje juleferie i tillegg, deilig! Dere må ha en kjempe fin dag så blogges vi senere. 

Min lille danseløve

 • Publisert 18.12.2014 kl.13:20. Ligger i kategorien: Blogg

Hver kveld før vi ligger oss så hører vi på musikk, synger og danser litt. I går hørte vi på en av favorittsangene hennes og hun blir like glad hver gang,
Her er en liten video fra gårsdagen. Både meg og Håvard er kjempe glad i musikk og dans så det ligger i genene, helt herlig! Hun stråler hver gang vi tar musikken på, så om hun er urolig er vi heldig som bare kan synge en sang også blir hun stille. Vi har fått verdens nydeligste jente og vi gleder oss sånn til fortsettelsen. Hun er nå 2,5 måned og tiden går så fort, så vi nyter hver eneste dag.
Om dere ønsker å se hele kan dere se den HER! 

I love evenings like this

 • Publisert 17.12.2014 kl.18:36. Ligger i kategorien: Blogg

Regner plasker mot ruten, det er da jeg kjenner hvor deilig det er å ligge inne med en god kopp med gløgg. Det er så godt å gir meg skikkelig julestemning.

Nå ligger jeg å slapper av med skatten min, munnen min verker og jeg ser frem til at Håvard kommer hjem. Det blir deilig! Dere må ha en koselig onsdagskveld.

Heller fødsel enn tannleger!

 • Publisert 17.12.2014 kl.15:09. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! Beklager lite blogging i går og i dag, lynet slo ned å ødelagte hele nettverket så nå må jeg blogge via mobilen. I dag har jeg vært hos tannlegen, jeg som har så sykt tannlegeskrekk, kunne faktisk født 100 unger enn å gått til tannlegen. Det er helt forferdelig! Jeg har fått betennelse i tannkjøttet så må gå på antibiotika, en fin start på julen.

Nå skal jeg lage meg gløgg å sitte meg i sofaen med et deilig teppe å kose med datteren min. Hver gang jeg er hos tannlegen så er det bli-inne-dag. Dere må ha en kjempe fin dag videre.

En fin dag

 • Publisert 15.12.2014 kl.16:00. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! I dag har jeg fikset øyenbrynene og skal fikse neglene senere. Nå er det jul og da må alt være på stell, alltid så kjekt å fikse seg så nå skal jeg spise middag før jeg drar avgårde å fikser neglene også er det julehandel. Jeg må fikse de siste gavene før julaften, bedre seint enn aldri.

Søndagssnacks på 2 minutter!

 • Publisert 14.12.2014 kl.19:39. Ligger i kategorien: Blogg

Søndag er en rolig dag og da blir det mye sofasitting og filmtitting. Jeg er en av de som er glad i å ha noe å spise mens jeg ser på tv så i dag bestemte jeg meg for å spise noe godt. Denne metoden her er utrolig god og lett å lage. Dette var det jeg brukte i dag men er også veldig godt å ha salat og laks i.

Kos dere og ha en fortsatt fin søndag!

Morgenkjærlighet

 • Publisert 14.12.2014 kl.13:52. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen skjønninger! Det er alltid så deilig å våkne opp til disse to. Så mye latter å glede en tidlig morgen lyser opp resten av dagen. Nå har vi laget oss en god frokost å sitter å ser en koselig film på tv3, Ice Castles

Dere må ha en kjempefin søndag!

Lørdagskveld med mine beste

 • Publisert 13.12.2014 kl.20:35. Ligger i kategorien: Blogg

Hei på dere! I dag var vi hos mamma å spiste lussekatter, mm! Det er alltid så godt. Det er en tradisjon vi har hos oss og det har vi hatt så lenge jeg kan huske. Senere på dagen reiste vi til et vennepar av oss, kompisen vår blir 23 år og da var det full feirings men siden jeg har blitt mamma nå så hadde jeg lyst og ha lørdagskvelden hjemme med Adriana så vi kom tidligere til de og reiste når folkene begynte å komme. Sånn er det å bli mamma da må man prioritere, Håvard hadde også lyst å være med hjem noe som var veldig koselig. Så nå skal vi lage oss noe godt å spise og bare slappe av i sofaen med artistgalla på tv. Dere må ha en kjempe fin kveld skjønne dere.

Pappa, du er min store inspirasjon!

 • Publisert 12.12.2014 kl.16:12. Ligger i kategorien: Blogg

Såå gøy, Pappa er i BA, jeg er så utrolig stolt av han og alt han har fått til. Han er en stor inspirasjon og jobber hardt for noe han virkelig liker.
Han fikk sin egen side i avisen der det står om hvordan han begynte og hva som inspirerer han til å fortsette. Han er en unik mann, er ingen jeg kjenner eller vet om som driver med det samme som han, det er ganske kult. Jeg har ingen bilder på pcen av alt han har laget men jeg skal klare å få det i løpet av kvelden/ morgendagen.
Jeg skal på julemiddag til han i dag, noe jeg gleder meg masse til. En koselig førjul hos verdens beste pappa. Jeg gleder meg til å vise dere alt han har laget og jeg håper det faller i smak.

HER kan dere få se et klipp av han når han blir intervjuet av BA.  

The first time I saw you

 • Publisert 12.12.2014 kl.00:07. Ligger i kategorien: Blogg

Den følelsen jeg hadde første gang jeg så deg er helt ubeskrivelig. Jeg gråt når jeg hørte ditt første skrik og tårene rant når de la deg på brystet mitt. Den følelsen er så sterk at det er en dag jeg aldri kommer til å glemme, all smerte var vekke og fokuset var bare på deg. Håvard gren og du gren og vi lå der alle tre og gren sammen, det var den mest fantastiske dagen i livet vårt.

Jeg husker første gang du så meg inn i øynene det var når jeg skulle amme deg for første gang, du var helt nydelig og hjertet mitt smeltet helt. Tenk, endelig var jeg blitt mamma for aller første gang, det største jeg noensinne har opplevd.

Vi fikk en helt fantastisk frokost men den klarte vi ikke og nyte, vi ville bare kose å se på deg, vår nydelige mirakel. Det vi tre har er en ubeskrivelig kjærlighet.

Torsdags kos

 • Publisert 11.12.2014 kl.21:18. Ligger i kategorien: Blogg

Nå er det håndball og vi sitter her og koser oss i sofaen. Det er så deilig å være inne når været ute er så dårlig. Vi skulle egentlig lage gløgg men vi sparer det heller til helgen.

Jeg snakket med pappa i telefonen, han har kjøpt inn julemiddag til oss. Siden vi ikke feirer jul sammen så har vi en førjul hos han. Han har også bakt luciaboller, mine julefavoritter. Jeg gleder meg sånn!

Har dere egen facebook side?

 • Publisert 11.12.2014 kl.15:01. Ligger i kategorien: Blogg

Nå har jeg laget en side på facebook der alle innleggene mine blir lagt ut. Det er enklere å følge med der enn at jeg skal dele blogginnlegg på forskjellige sider. 
Om dere har gjort det samme så skriv det gjerne i kommentarfeltet. Det blir lettere for meg å følge flere blogger og oppdatere meg om alt er på en plass.
Dere kan enten trykke HER eller på facebook som er på forsiden av bloggen min da kommer dere direkte innpå siden.
 

Beautiful morning

 • Publisert 11.12.2014 kl.13:34. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen! Det er alltid så koselig å våkne til denne skjønnheten. Det er rene stormen utenfor, huset rister og trærne blåser nesten over ende men når jeg har denne herligheten ved min side så kan jeg ikke gjør annet enn å smile.

Planen i dag er å lage gløgg, krype under teppet i sofaen og bare slappe helt av.

Prosjekt prinsesserom

 • Publisert 10.12.2014 kl.21:50. Ligger i kategorien: Blogg

Da er rommet hennes helt ryddet og det er klar for å begynne på prosjektet prinsesserom. Hun har en nydelig seng, jeg brukte den selv når jeg var liten så det blir koselig å se hun ligge i den.

Rommet ser veldig kaldt og kjedelig ut nå som hun ikke har noe der inne. Men det kommer. Jeg tenker å begynne på det rett etter jul og det er noe jeg virkelig gleder meg til.

Outfit for today

 • Publisert 10.12.2014 kl.17:52. Ligger i kategorien: Blogg

Jakke fra Emilie - skjerf fra Scabal - Genser fra Emilie - Carlings jeans - Michael Kors veske - Marc Jacobs klokke - sko fra Høyer.

Rydding på gang

 • Publisert 10.12.2014 kl.15:41. Ligger i kategorien: Blogg

Det har vært en lang dag og hele rommet til Adriana er ryddet . Jeg har sittet og sortert klærne hennes og det er virkelig ikke lite. Jeg skal ta bilde av rommet hennes etterpå og da kan dere få se. Vi har bare et klesskap, seng og leker, så det er neste prosjekt, fikse hele rommet hennes med masse fine ting, hun skal få et prinsesse rom. Hun sover inne hos oss og det skal hun gjøre i noen måneder til så vi har god tid men er greit å bli ferdig med det.

Her ligger hun å koser seg mens jeg rydder. Jeg gleder meg til å vise dere resultatet.

Julekort ♥

 • Publisert 10.12.2014 kl.11:37. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen skjønninger Nå sitter jeg å lager julekort på nettsiden til fotoknudsen, kjempe lett og kjempe greit.
Det blir en del kort som skal ut før jul som for eksempel, takke kort for alle gavene vi har fått til Adriana, dåpsinvitasjoner og julekort. Det er så koselig å gi og vise at vi er takknemlig for alt vi har fått og samtidig ønske alle en god jul. Jeg har funnet mange fine versjoner av kortene men Håvard skal få lov å være med å velge så jeg venter til han kommer hjem før jeg bestiller noe. Når jeg har bestilt så skal jeg legge ut noen eksemplarer så kan dere få se hvordan det ble. Jeg håper og tror at jeg kommer til og bli veldig fornøyd.

Nå ligger Adriana å sover, super deilig. Hun har sovet hele natten noe som gjør at jeg blir mye mer uthvilt og kan lage planer for dagen. I går var jeg kjempe sliten + den forferdelig stormen utenfor, hele huset ristet og da er det ekstra deilig å krype under et teppe å ligge seg i sofaen med noe godt å spise. I dag er planen å få trent rumpe og lår, rydde rommet til Adriana også skal vi i en kjempe fin lampebutikk og se litt der. Vi har så lyst på lysekroner så det må bli en invistering snarest. Vi skal ha en i stuen og på rommet vårt og Adriana sitt. 


 

Har du bloglovin?

 • Publisert 10.12.2014 kl.00:00. Ligger i kategorien: Blogg

Jeg fikk et spørsmål fra en venninne om jeg kunne lage meg en bloglovin profil og jaa, selvfølgelig kunne jeg det. Der kan jeg lese og oppdatere meg med nye innlegg  på telefonen så er ganske greit. Da får jeg opp de nye innleggene med en gang. Så om dere har det så skriv gjerne hva dere heter i kommentarfeltet så skal jeg følge så mange som mulig. Min er HER.

 

Generasjonsbilde!

 • Publisert 08.12.2014 kl.22:32. Ligger i kategorien: Blogg

Så kjekt med generasjonsbilder, Adriana er virkelig en heldig jente som får oppleve og ha besteforeldre, oldeforeldre og en tippoldemor. Her er flotte bilder av svigerfamilien min med Håvard og Adriana.

Happy home

 • Publisert 08.12.2014 kl.13:54. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen. For en fin søndag, vi var borte hos svigerforeldrene mine å bakte kromkaker å laget nytt pepperkakehus. Vi hørte på julemusikk og bare koste oss.

Lillesøsteren til Håvard og kjæresten lagde sitt eget hus, det var skikkelig koselig. Det er så deilig med dager som disse. Er ikke hver dag vi sitter å pynter hvert vår hus.

Mormoren til Håvard var også der og hun hadde ansvar for kromkakene. Jeg måtte prøvesmake og de er mer enn godkjent, kjempe gode!

Travel helg!

 • Publisert 07.12.2014 kl.11:35. Ligger i kategorien: Blogg

God morgen skjønninger! Det har vært litt av en helg og alt for lite blogging. På fredag var vi hos mamma og lillebroren min, i går hadde vi et lite julebord hos besteforeldrene til Håvard siden de skal feire jul i syden, så det ble masse god mat og mange finer gaver. I dag skal vi bort til moren fordi at mormoren og oldemoren til Håvard kommer, de har snakket om å ta et generasjons bilde så i dag får de det endelig til.

Nå skal jeg en tur på trening selv om jeg har sinnsykt gangsperr, kjenner det i hver eneste kroppsdel at jeg har trent hardt de siste dagene, deilig men utrolig vondt. På planen i dag står mage, skuldre og legger.

Velfortjent helg!

 • Publisert 05.12.2014 kl.19:01. Ligger i kategorien: Blogg

Da er treningen unnagjort og jeg kan ta helg med god samvittighet. I dag sto bein, rumpe og mage på planen, kjempe deilig å trene det igjen. Mens jeg trente lå Adriana å lekte, helt herlig!

Nå skal vi ut til mamma og lillebroren min å være der i kveld, alltid så koselig. Nå vil jeg bare ønske dere en fantastisk helg.

Jul i hus.

 • Publisert 05.12.2014 kl.12:06. Ligger i kategorien: Blogg

Da har det blitt jul hos oss også. Vi brukte hele kvelden i går på å handle å pynte. Vi mangler noen puter vi kan ha i sofaen og et juletre men det er ikke noe hastverk. Her kan dere få smugtitte!

Dere må ha en superfin helg flotte dere.

Julestemning!

 • Publisert 03.12.2014 kl.23:34. Ligger i kategorien: Blogg

Her er en begynnelse på hvordan vi har pyntet huset, enda mer blir det. I morgen skal vi kjøpe enda mer til å ha utendørs og i gangen men et sted må man starte.

Meg og Håvard fikk også begynt med pepperkakehuset, kaloribomben. Jeg gleder meg til vi er ferdig med det også. Jeg skal legge ut bilder av alt når vi er ferdig med all pynting å dekorering. Nå skal vi spise kvelds også er det leggetid.

Har det å bli mamma forandret meg?

 • Publisert 03.12.2014 kl.00:30. Ligger i kategorien: Blogg

Det å bli mamma er virkelig det beste som har skjedd meg noen gang. Jeg har alltid drømt om den dagen jeg skulle få en mini meg, en jeg skulle få oppdra, en jeg kunne få kose å dulle med så mye som jeg bare orket, en som jeg kunne være et forbilde for og en som skal for alltid kalle meg mamma. Det er helt fantastisk og jeg må ærlig innrømme at ja, det og bli mamma har forandret meg som person, det har forandret meg til det bedre. Det har gjort meg til en menneske som tenker seg om to ganger før jeg tar en avgjørelse, et menneske som kunne ofret seg for en annen og et menneske som er evig forelsket. Det er ingen kjærlighet som er sterkere enn moderskjærlighet. Det og bli mamma gjør meg stolt, lykkelig, bekymret men samtidig den største gaven jeg kunne fått. Jeg er ubeskrivelig spent for tiden jeg har i vente.

Julekos♥

 • Publisert 02.12.2014 kl.23:26. Ligger i kategorien: Blogg

Åå, så koselig. Nå har meg, Håvard og Adriana vært å kjøpt julepynt. Vi er i full gang med pyntingen, bakt pepperkaker å er virkelig klare for at julen skal ringe inn. Julen er noen av det fineste jeg vet, det er så koselig.

Jeg legger ut bildene av julepynten i morgen. Det har blitt så fint, gleder meg til å vise dere. Men nå er det leggetid hos oss, en sliten gjeng som har hatt en lang dag. Natta mine søte lesere.

December love ♥

 • Publisert 02.12.2014 kl.13:36. Ligger i kategorien: BloggTenkt at vi har kommet til Desember allerede. Jeg er så glad i denne måneden, pynter å vasker huset,  ha julemusikken på repeat, baker julekaker og luciaboller å se jul i månetoppen med min datter, åå! det er så koselig. Hun kommer ikke til å huske det uansett men det er gleden ved det som teller. Dette er måneden man tilbringer med familien og denne gangen har jeg fått min egen, en vakker prinsesse og min nydelige forlovede. Jeg er utrolig heldig som får feire denne julen sammen med de i år + mamma og mindre brødre og svigerfamilien min kommer også. Det blir litt av en jul med masse mennesker og masse latter å glede. Nå teller vi bare ned dagene for plutselig er dagen kommet. 

Ønsker du lange øyenvipper?

 • Publisert 01.12.2014 kl.16:47. Ligger i kategorien: Blogg

Er du en av de som ønsker lengre vipper, slippe å bruke mascara hver dag og bruke tusenvis av kroner på vippeextension?

 

Jeg er en av de så nå har jeg kjøpt meg et vippeserum som heter Xlash pro som skal være utrolig bra. Den gjør vippene mørkere, sterkere og lengre, jeg har søkt litt rundt på nettet om tilbakemeldinger fra dette serumet og det er bare fornøyde mennesker. Det er ikke sikkert at dette virker like bra på alle men er verdt et forsøk. Produktet er ikke testet på dyr og inneholder bare naturlige stoffer

 

Man skal se forskjell allerede 4 uker etterpå så nå jeg kjempe spent. Man er nødt å bruke det hver dag for at produktet skal fungere så her kan man ikke sluntre unna.

 

Jeg har brukt dette i 3 dager og jeg låver å være ærlig med dere om dette serumet fungerer eller ikke.

 

Her er et før bilde uten mascara:

 

Her er produktet:

 

Jeg kommer til å legge ut et bilde etter 4 uker er gått så får vi se om det har fungert. Jeg håper virkelig det og har skyhøye forventninger.

 

Har dere prøvd dette før?

AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits