Anna

Myklebust

Home sweet home

  • Publisert 28.12.2015 kl.19:29. Ligger i kategorien: Blogg

Borte bra men hjemme best - det er så sant. Alltid så kjekt å reise på besøk men det er alltid deilig å komme hjem igjen, vi har vært på Karmøy og hatt et stort julebesøk med hele familien - tanter, onkler, fettre og kusiner. Kjempekjekt, nå er det 3,5 time kjøretur også er vi hjemme igjen og da blir det rydding, lage noe god mat og planlegge nyttårsaften - i år skal vi feire det hos oss.

Lady in red!

  • Publisert 27.12.2015 kl.21:43. Ligger i kategorien: Blogg

Hei mine skjønninger! Som jeg har savnet dere, det har virkelig vært så masse nå i julen at jeg måtte bare ta bloggingen på pause - men nå er jeg tilbake. Jeg håper dere alle har hatt en superfin julefeiring med god mat og fine filmstunder med familien og fortsetter med det. Det ble en spesiell feiring i år men så fin som den kunne bli, vi har hatt og vært mye i besøk men det hører julen til hos oss.

Jeg gleder meg til å dele bilder fra julen med dere. Nå vil jeg bare ønske dere en kjempe fin kveld så blogges vi i morgen!

Outfit for today!

  • Publisert 12.12.2015 kl.15:24. Ligger i kategorien: Blogg

En sein god morgen fra meg i dag. Dagen begynte med at vi skulle få installert fibernett og det var såå digg - endelig så får vi også et normalt internett + vi fikk oppgradert canal digital pakken, så nå kan vi også ta opptak av kanaler, lagre program, spole frem og tilbake osv. Jaa - vi er litt treige men nå er vi i mål.

I dag har vi hatt besøk av lillebroren min, er lenge siden han har vært her nå, blir sånn når han går på skole så langt vekke. Vi lagde pizza og har sett på julefilm - koselig!

Vi måtte såklart ut å ta noen bilder til bloggen og han ønsket selv noen nye til instagram, heheh - to fluer i en smekk. Et greit antrekk for en lørdagsformiddag.

Antrekket i dag.

// jakke - morris // skjorte - morris // bukse - dr denim // sko - roots //

Sangtips på en rolig ettermidag!

  • Publisert 01.12.2015 kl.16:22. Ligger i kategorien: Blogg

 Adriana sover og jeg venter på at Håvard skal komme hjem fra jobb. Vi skal lage nissegrøt til middag og avslutter med lussekattene - gleder meg til å vise dere. Det er så koselig med sånne dager som dette, er viktig å sette pris på de småe tingene. Her er noen rolige sanger jeg kan anbefale en tirsdags ettermiddag, håper de faller i smak.


 

 

 

 


AnnaMyklebust

Hei på deg og velkommen til bloggen min. Mitt navn er Anna Myklebust og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Jeg skriver om mote, skjønnhet og velvære og livet som tobarnsmamma. Jeg håper dere vil følge med ! Kontaktinformasjon: Anna_Nazrin93@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits