Kurs i Oslo

God kveld <3

 

I går var jeg på kurs i Oslo. Jeg tok det tidligste flyet til oslo og hjem igjen på kvelden. Det var en lærerik dag med mye informasjon. Alltid kjekt å lære og ikke minst møte de andre fra de andre sentrene rundt om i Norge. Hele kurset foregikk på engelsk da hun som holdt foredrag var fra Tyskland. Det gikk kjempefint og jeg gleder meg til veien videre.

 

Etter en lang dag med kurs var det godt med en middag. Jeg var egentlig ikke så sulten da vi hadde en veldig god lunsjbuffé – men tanken på å lage middag når jeg kom hjem sene kvelden fristet ikke. Det ble en deilig Cheeseburger fra Fridays, tommel opp.

Jeg hadde god tid på Gardemoen før flyet gikk så jeg tok noen jobb-telefoner, sendte litt mail og gikk innom butikker. En gøy dag på jobb – utenom det vanlig er alltid spennende.

 

Trenings-uke!

God morgen <3

For en uke – hatt tre treningsøkter til nå og er veldig fornøyd med det. Det er så godt å være tilbake og kjenne at man har energi til å gjennomføre øktene. Jeg har gangsperr fra topp til tå og det kjennes godt i kroppen i dag. Det er vondt men samtidig litt deilig – hehe, er en av de som liker å kjenne at man har trent. I tillegg til tunge styrkeøkter har jeg veldig fokus på kosthold – en god kombinasjon er supert.

Jeg kan allerede se fremgang etter en uke. Gleder meg til ukene fremover og veien videre innenfor trening. Jeg har satt meg mål som jeg skal klare innen desember. Det blir spennende og gøy – mye mer motiverende når man har et mål man skal klare.

 

Tilbake til hverdagen

Hei <3

 

Etter to ukers ferie var det tilbake på jobb. Alltid kjekt å komme tilbake til daglige rutiner selv om ferie er deilig. Jeg fikk en myk start da jeg begynte på en torsdag. Det var helt fantastisk. Ellers har vi gjort litt forskjellig i helgen. Jeg har vært på tur med ungene også var vi på en barnefestival. Der fikk ungene møte Paw Patrol, Bjørnis og mange andre kjekke tegneserie-figurer.  Det var sang, dans, hoppeslott og mye gøy. Vi spiste god mat og shoppet litt.

 

 

– Et lite bildedryss fra helgen:

 

I dag avsluttet vi helgen med et kjempefint besøk av et vennepar og ungene deres. Utrolig kjekt. Denne helgen har flydd, vi har gjort så masse at vi ikke har tenkt tanken på fri. Nå er ungene lagt så nå skal meg og Håvard se på serien vår – The Blindspot, før  vi skal legge oss.

Ønsker dere en fin kveld <3

Bjørneparken

Jeg har hatt en kjempefin ferie med familien. Vi har allerede hatt en sydentur i tidligere i år så da reiste vi til Flå og gikk i Bjørneparken. En regnfull dag men med gode klær så var ikke det et hinder. Vi storkoste oss. Lite folk og masse dyr – perfekt.

Et lite bildedryss fra dagen:

Tørr du å holde en slange?

Ja, både meg og A gjorde det. Utrolig gøy – hadde ikke trodd at hun turte men hun skulle gjøre det samme som sin mor, så da sto vi der med en slange hver i armene våre.

En minnerik og fin tur.

 

 

Trening er terapi for sjelen

 

Hei kjære dere <3

Det har vært noen travle måneder og grunner til at jeg ikke kunne være aktiv på bloggen. Jeg ser virkelig frem til å bli mer aktiv her inne. Det har skjedd mye siden sist – både innenfor trening og bryllupsplanlegging. Trening har vært terapi for sjelen min, musikk i ørene og en joggetur i fine omgivelser – det har virkelig hjulpet meg gjennom disse månedene.

Heldigvis har vi en kjempefin tid fremfor oss og jeg kan ikke annet enn å glede meg. Jeg må finne meg en brudekjole, prest må ordnes, fotograf må bestilles, pynting må planlegges osv.. det blir noen travle måneder i vente. Jeg gleder meg til å dele tiden fremover med dere.