Fremgang – før og etter bilde

Hei,

Et personlig innlegg, men dere som har fulgt meg en stund vet at det har skjedd mye de siste årene. Nå er kroppen min noe helt annet enn den var. Den følelsen når du begynner å kjenne deg selv igjen er helt fantastisk. Det har vært noen tunge år med mye som har skjedd i familien som har gjort at trening ikke har blitt prioritert og sånn er det noen ganger. Livet skjer og da har man nok med å ta vare på seg selv og familien.  Det har vært frustrerende og tungt, men samtidig så har jeg kommet sterkt ut av det.

Trening for meg er og har alltid vært en stor lidenskap og er en livsstil jeg elsker. Jeg må innrømme at jeg savner fredagskveld med noe søtt akkurat nå, men samtidig så er jeg motivert for å nå målet mitt.  Jeg får tett oppfølgning av coachen min Fredrik Sund – som motiverer og pusher på hver uke. Han er veldig flink og er en stor motivator. Det hjelper at jeg er så glad i trening som jeg er, det skal jeg ikke legge skjul på. Jeg elsker å trene, men likevel kjenner jeg på dager som alle andre at det ikke alltid er like gøy å måtte gjennomføre økten, men man angrer aldri på en treningsøkt.
Nå har jeg kommet til det punktet at jeg ikke blir sliten nok av øvelsene, så denne uken skal jeg få kjenne på det. Jeg begynner i morgen. Grugleder meg til det.
Jeg er veldig glad i utfordringer så dette blir spennende.

Jeg har tatt mye bilder i prosessen så det er gøy å se tilbake på og det ønsker jeg å dele med dere.

 

Her skal dere få se hvordan jeg så ut for to måneder siden og hvordan jeg ser ut nå. 

Før

Etter

Det har skjedd mye, både innenfor trening og at solen har kommet frem!

 

Jeg er stolt av meg selv og alt jeg har fått til. Dette er beinhard jobbing. Jeg har ikke nådd målet mitt enda, så jeg gleder meg til å vise flere fremgangsbilder fremover. Man får til det man ønsker, men ting tar tid og man må være tålmodig – noe jeg er svært dårlig på å være. Kosedagene utgår, men noe må man ofre for å komme seg dit man vil. Jeg gleder meg til veien videre.

En annerledes hverdag

 

Hei skjønne dere <3

Jeg håper dere har det fint etter omstendighetene og at dere har holdt dere friske!

En annerledes hverdag, den er helt uvirkelig. Trist på mange måter, men samtidig ganske fin. Det har skjedd mye på kort tid og alt vi har planlagt har blitt utsatt, men samtidig så har tiden vært fin med tanke på tiden jeg har fått brukt med ungene. Det å ha tid til å spise en god frokost sammen før vi skal planlegge dagen, har vært helt fantastisk. Vi har brukt mye tiden ute i naturen – langt fra alle andre og bare fokusert på oss selv.
Det har vært veldig rart, men samtidig en tid jeg kommer til å se tilbake på. Hverdagen er travel og timene med ungene er ganske mye mindre i forhold til hva jeg har fått nå. Jeg savner alle av mine nære og kjære og gleder meg enormt til å få være med de og klemme på de igjen.

Et lite bildedryss fra en av fisketurene våre.

Wii – fikk to lyr. De gikk rett på grillen og ble en fantastisk middag.
Adriana syntes det var kjempegøy,  men Milian syntes det var skummelt og var helt sikker på at fisken skulle spise han. Stakkars liten, håper at fisking blir gøyere med tiden. Vi var heldig med været. Strålende sol og vindstille – utrolig deilig.

Jeg ønsker dere en kjempefin kveld videre <3