En fantastisk dag med min skjønne <3

Hei skjønne dere <3

Først vil jeg takke for alle – god bedring meldingene – til Adriana. Det betyr mye. Hun har det veldig fint og vi har fått en helt ny jente i hus. En solstråle som elsker å snakke og synge og endelig klarer å gjøre det så tydelig som hun selv ønsker. Kommunikasjonen er helt annerledes nå enn det har vært. Jeg er uendelig glad for at operasjonen er vel overstått og at det har gått så bra.  Matlysten er på topp og spiser lett 5-6 skiver til frokost. Forrige dagen spiste hun faktisk ni, kunne ikke annet enn å le av henne. Lille jenten med matlyst som en voksen – eller som noen voksne, jeg klarer ikke å spise ni skiver. Hun tar igjen det tapte og det er godt å se.

Det gjør godt i hjertet at hun har det så fint og at alt har gått så bra som det har gjort. I dag strålte solen og da tok vi oss en tur ut med god samvittighet. Sakte men sikkert ønsker jeg at hun utfordres på aktivitetsnivå. Nå har vi vært inne i en uke, så nå tenker jeg at det er helt innenfor å trappe opp. Vi tar en dag om gangen og etter helgen er hun klar for hopp og sprett og tjooohei så kan hun leke som normalt i barnehagen.

 

Et lite bildedryss fra dagen vår i dag. 

Ingenting gjør meg mer lykkelig enn å se at du har det fint! <3

Vi har kost oss og hatt en veldig fin dag. Super deilig med vær som dette, fin temperatur og solen stråler. Kunne ønske vi hadde dager som dette hver dag – savner varmen, men ellers helt fantastisk!

Nå er planen å lage middag før jeg henter minstemann i barnehagen.

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag <3

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg