Rose gold and black

Hei mine skjønne <3 Dette innlegget laget jeg for 2 måneder siden og skulle egentlig publiseres uken etter jeg la ut forrige klokke. Men med tanke på alt som har skjedd så har jeg ikke fått gjort det. Men her kommer nydeligheten – helt forelsket og en klokke jeg bruker til ALT. Elsker den, den er så klassisk og fin. Informasjonen er mye det samme som i forrige innlegg.

Jeg er så heldig og har fått to klokker av den nye kolleksjonen til Daniel Wellington. Jeg hadde bestemt meg for å lage to innlegg der dere kan få se begge, men nå kom det andre myye senere enn jeg hadde sett for meg – men bedre seint enn aldri. De finnes også i sølv som dere kan se på siden men de var alle så fine  – men siden jeg er en beundrer av rosègull måtte førstevalget bli det. De har både med sølv og svart ur – helt nydelig! De passer perfekt til hverdags – og festligheter.

Dette er også den aller første varianten Daniel Wellington har på 32mm. Størrelsen er litt mindre enn de andre DW – klokkene. Jeg unner alle en slik og med det vil jeg gjerne gi dere 15 % avslag på alt dere måtte ønske på nettsiden. Eneste dere trenger å gjøre er å skrive inn rabattkoden: “annamyklebust” på nettsiden og det kan dere gjøre HER! Dere får også selvfølgelig fri frakt i hele verden, så kos dere med rabattene.