En skikkelig treningsuke

 

God fredag <3

Det har vært en fin uke med mye trening og kvalitetstid med familien. Det er godt å kjenne seg selv igjen og ha den energien man ønsker. En skikkelig treningsuke med syv økter til nå. Jeg elsker å trene, det er og vil alltid være en stor del av meg. Det gjør godt i kropp og sinn å være tilbake og klare så mange økter som jeg har klart til nå. Jeg har som sagt bestilt en størrelse mindre i brudekjolen enn det jeg er nå – så dette MÅ jeg klare. Jeg er godt i gang og gleder meg til å dele fremgangen med dere. Det blir mye godt i julen og det skal nytes – når jeg går inn i 2020 vil det ikke være rom for å kose seg. Jeg skal prøve kjolen allerede i april / mai så jeg trenger all den tiden jeg kan få. Jeg kan ikke si annet enn at det vil bli hardt, men jeg gleder meg til å komme dit jeg ønsker. Dette er noe jeg valgt selv og jeg trengte et lite push, så nå er jeg på riktig vei.

Nå vil jeg ønske dere en fin fredagskveld og kos dere masse <3

Julebord med Nr1 fitness

Hei skjønne dere <3

En skikkelig julebord-helg er unnagjort. Håvard var med jobben sin på fredag og lørdagen var det min tur. Jeg jobber som personlig trener hos Nr1 fitness og det var mitt aller første julebord sammen med de. Utrolig mange fine og spreke mennesker, en herlig gjeng rett og slett. Alltid skummelt med julebord med så mange ukjente, men de tok meg godt i mot.

Jeg har hatt en kjempefin helg og ser frem til en rolig helg neste uke, nå har det vært to julebord- helger på rad så nå er jeg veldig klar for å bare slappe av.  Jeg håper dere har hatt en fin helg. Nå vil jeg ønske dere en fin mandag videre <3

 

Jeg har funnet drømmekjolen!

God kveld herlige dere <3

Denne måneden var siste mulighet til å finne brudekjolen. Jeg har allerede vært på Belleamie og Brudehuset men måtte ta meg en tur til. Når visste jeg ikke, men jeg visste at det måtte bli i løpet av desember.

Jeg satt en kveld og scrollet nedover Instagram og plutselig så jeg en story fra Belleamie – de skulle ha en liten visning av 2020 kolleksjonene med selveste designeren og annet nytt som var kommet inn i butikken. Her var det førstemann til mølla prinsippet som gjaldt. Jeg sendte melding med en gang og sa at jeg måtte ha time og det fikk jeg. Jeg fikk prøve forskjellige varianter og der sto jeg plutselig i kjolen, kjolen jeg har sett for meg! Den føltes fantastisk og jeg visste med en gang at den måtte jeg ha.

Gale meg har et mål med treningen så jeg sa at jeg skulle ha kjolen en størrelse mindre enn den jeg prøvde – så nå er det ingen unnskyldninger for å ikke trene! Nå må jeg. En liten eller en ganske stor motivasjonsboost. Jeg gleder meg så innmari mye til å vise dere kjolen, men det blir etter jeg har giftet meg. Egentlig har jeg lyst å vise den til alle nå, men det er jo litt av spenningen – så det er bare å vente. Nå kan jeg endelig begynne å fokusere på de andre tingene, er litt lettere når brudekjolen er funnet.

 


Det vil bli mye mer bryllupssnakk på bloggen fremover og det håper jeg går greit. Det er mye å planlegge. Det blir litt av en reise vi har i vente. Jeg kan ikke annet enn å glede meg. Nå vil jeg ønske dere en fin kveld videre så blogges vi i morgen <3