Jeg har funnet drømmekjolen!

God kveld herlige dere <3

Denne måneden var siste mulighet til å finne brudekjolen. Jeg har allerede vært på Belleamie og Brudehuset men måtte ta meg en tur til. Når visste jeg ikke, men jeg visste at det måtte bli i løpet av desember.

Jeg satt en kveld og scrollet nedover Instagram og plutselig så jeg en story fra Belleamie – de skulle ha en liten visning av 2020 kolleksjonene med selveste designeren og annet nytt som var kommet inn i butikken. Her var det førstemann til mølla prinsippet som gjaldt. Jeg sendte melding med en gang og sa at jeg måtte ha time og det fikk jeg. Jeg fikk prøve forskjellige varianter og der sto jeg plutselig i kjolen, kjolen jeg har sett for meg! Den føltes fantastisk og jeg visste med en gang at den måtte jeg ha.

Gale meg har et mål med treningen så jeg sa at jeg skulle ha kjolen en størrelse mindre enn den jeg prøvde – så nå er det ingen unnskyldninger for å ikke trene! Nå må jeg. En liten eller en ganske stor motivasjonsboost. Jeg gleder meg så innmari mye til å vise dere kjolen, men det blir etter jeg har giftet meg. Egentlig har jeg lyst å vise den til alle nå, men det er jo litt av spenningen – så det er bare å vente. Nå kan jeg endelig begynne å fokusere på de andre tingene, er litt lettere når brudekjolen er funnet.

 


Det vil bli mye mer bryllupssnakk på bloggen fremover og det håper jeg går greit. Det er mye å planlegge. Det blir litt av en reise vi har i vente. Jeg kan ikke annet enn å glede meg. Nå vil jeg ønske dere en fin kveld videre så blogges vi i morgen <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg